!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έντονη ανησυχία σε Σαντορίνη και Αμοργό από τους σεισμούς. Τα μέτρα πολιτικής προστασίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Έντονη ανησυχία σε Σαντορίνη και Αμοργό από τους σεισμούς. Τα μέτρα πολιτικής προστασίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Green Dragon έγραψε: 03 Φεβ 2025, 14:32 Εγώ έχω πάει και σε Μήλο, Νάξο, Φολέγανδρο, Πάρο (χ2), Ίο (χ2) αλλά είναι πάνω από 6 χρόνια. Τότε κανένα από αυτά τα νησιά δεν ήταν ακριβό (εννοείται high season). Και Σαντορίνη είχα πάει πριν 14 χρόνια και ούτε αυτή ήταν ακριβή τότε, μόνο λίγο πιο πάνω από τα υπόλοιπα. Βέβαια 14 χρόνια είναι πολλά, δεν ξέρω πως είναι τώρα.
Είχες πάει με γκόμενα/γυναίκα?
Υπάρχει λόγος που ρωτάω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Έντονη ανησυχία σε Σαντορίνη και Αμοργό από τους σεισμούς. Τα μέτρα πολιτικής προστασίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Daje έγραψε: 03 Φεβ 2025, 14:59
Green Dragon έγραψε: 03 Φεβ 2025, 14:32 Εγώ έχω πάει και σε Μήλο, Νάξο, Φολέγανδρο, Πάρο (χ2), Ίο (χ2) αλλά είναι πάνω από 6 χρόνια. Τότε κανένα από αυτά τα νησιά δεν ήταν ακριβό (εννοείται high season). Και Σαντορίνη είχα πάει πριν 14 χρόνια και ούτε αυτή ήταν ακριβή τότε, μόνο λίγο πιο πάνω από τα υπόλοιπα. Βέβαια 14 χρόνια είναι πολλά, δεν ξέρω πως είναι τώρα.
Είχες πάει με γκόμενα/γυναίκα?
Υπάρχει λόγος που ρωτάω.
Μήλο και Ίο την μια φορά. Τα άλλα με παρέα.

Τι λόγος;
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Πασιφάη έγραψε: 03 Φεβ 2025, 14:55 Όσο για τις μαλακίες περί ηθικολογίας που τσαμπουνάς, τις γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνη.
Δεν τις γράφεις μόνο εκεί, τις γράφεις και εδώ.
Ασχετα αν σε ενοχλεί η παρατήρηση.
Αυτές είναι τουλάχιστον ξεφτιλισμένες προσεγγίσεις. Αντε προχώρει τώρα.
Τι λες μωρή θείτσα; Μαζι με αστυνόμος έγινες και τροχονόμος, να μας λες πότε να προχωράμε;

Σου επισημάνθηκε η μικροπρέπεια του να "μην κάνεις πλάκα", γιτι κάτι "είναι σοβαρο" και τσίνισες. Κοιτάξου στον καθρέφτη να δεις ποιος πρέπει να "προχωρήσει".
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Γνωριζεις οτι εσενα χαρακτηριζει η αναπαραγωγη αυτων των τιτιβισματων, ετσι ,οπαδε του Αδωνι;
Εσενα και τον τελεμε που φροντιζει εναγωνιως να μας ενημερωνει για την γνωμη της Μορενα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Bazoomba έγραψε: 03 Φεβ 2025, 15:19
Γνωριζεις οτι εσενα χαρακτηριζει η αναπαραγωγη αυτων των τιτιβισματων, ετσι ,οπαδε του Αδωνι;
Εσενα και τον τελεμε που φροντιζει εναγωνιως να μας ενημερωνει για την γνωμη της Μορενα.
Δεν μπορεί να σου απαντήσει τώρα, σημειώνει ποιούς ΔΥ θα απολύσουν αύριο.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2025, 14:07
foscilis έγραψε: 03 Φεβ 2025, 13:24
Ερμής έγραψε: 03 Φεβ 2025, 12:57 Οι των κυκλάδων δε καταλαβαίνουν απο τέτοια. Κάθε χρονιά που μπορεί να μην έχουν τα αναμενόμενα κέρδη(δλδ 1 σπίτι τη σεζόν στο ελάχιστο), τα ξεπερνάνε με την επόμενη, αφου υπάρχουν μλκς που βάζουν ρύθμιση στα χρέη τους για να πάνε νησάκι, καλά ξηγιούνται και οι μαυραγορίτες.
Γι' αυτό προσωπικα δε θέλω έκρηξη. Θέλω απλά να επαναλαμβανεται αυτή η δραστηριότητα κάθε 15-20 μέρες για καμιά δεκαετία.
-5% το αεπ. :102:
Σιγά τη Σιγκαπούρη. Γύρω στο 0.1% του ΑΕΠ είναι και πιθανότατα στοιχίζουν πέντε φορές πιο πολύ λόγω στρεβλώσεων που προκαλεί η κομπίνα τους, από τιμές εισιτηρίων (και δρομολόγια) σε όλο το Αιγαίο μέχρι την ανάγκη 6 μήνες το χρόνο να πληρώνουμε τα φθηνά εργατικά τους χέρια.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Bazoomba έγραψε: 03 Φεβ 2025, 15:19 Γνωριζεις οτι εσενα χαρακτηριζει η αναπαραγωγη αυτων των τιτιβισματων, ετσι ,οπαδε του Αδωνι;
Αναπαράγω και τιτιβίσματα και Άδωνι και ο καθένας μπορεί να κρίνει αμερόληπτα. :D
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Imperium έγραψε: 03 Φεβ 2025, 15:05
Πασιφάη έγραψε: 03 Φεβ 2025, 14:55 Όσο για τις μαλακίες περί ηθικολογίας που τσαμπουνάς, τις γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνη.
Δεν τις γράφεις μόνο εκεί, τις γράφεις και εδώ.
Ασχετα αν σε ενοχλεί η παρατήρηση.
Αυτές είναι τουλάχιστον ξεφτιλισμένες προσεγγίσεις. Αντε προχώρει τώρα.
Τι λες μωρή θείτσα; Μαζι με αστυνόμος έγινες και τροχονόμος, να μας λες πότε να προχωράμε;

Σου επισημάνθηκε η μικροπρέπεια του να "μην κάνεις πλάκα", γιτι κάτι "είναι σοβαρο" και τσίνισες. Κοιτάξου στον καθρέφτη να δεις ποιος πρέπει να "προχωρήσει".

Δεν ξέρω τι ζόρι τραβας ετσι στο ξαφνικό, αλλά μάζεψέ το. Εντάξει;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Παίδες....μην το κουράζετε

Εικόνα
Εικόνα

γιατι αν γίνει και κει η στραβή.....μετά......

Εικόνα

:102: :102: :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Bazoomba έγραψε: 03 Φεβ 2025, 15:19
Ένας σοφός είχε πει κάποτε:
Αν θέλεις να μη φαίνεσαι παλαβός βρες έναν πιο παλαβό από εσένα. Αν δεν υπάρχει να τον εφεύρεις.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Πασιφάη έγραψε: 03 Φεβ 2025, 15:37
Imperium έγραψε: 03 Φεβ 2025, 15:05
Πασιφάη έγραψε: 03 Φεβ 2025, 14:55 Αυτές είναι τουλάχιστον ξεφτιλισμένες προσεγγίσεις. Αντε προχώρει τώρα.

Δεν ξέρω τι ζόρι τραβας ετσι στο ξαφνικό, αλλά μάζεψέ το. Εντάξει;
Δεν θυμάμαι να τράβηξα εγώ κανα ζόρι... εσυ μπήκες κι αρχισες να λες ποιος να γράφει και ποιός να μην γράφει.

Αλλα αντε να βρεις ηθικολόγο που παραδέχεται οτι είναι ηθικολόγος, ε;
Πρώτα θα σκάσει το ηφαίστειο, και μετά πάλι θα λέει - μα δεν είμαι... εσυ έχεις ξεφτιλισμένες προσεγγίσεις!
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Imperium έγραψε: 03 Φεβ 2025, 11:06 Ε ναι ώρε Γιώργη, φυσικά υπήρχε ορίτζιναλ πληθυσμός, δεν εξαϋλώθηκαν δα. Απλά λέμε ότι το Κρητικό "πρότυπο" - λύρα, στιβανια, κεφαλομάντηλο, Ανώγεια, είναι εισαγωγής.
αφήνω στο κάδρο και τούτο δω :lol:
https://www.youtube.com/shorts/pJQUCy4bXCo
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”