Δεν περνάς καλά ακόμη μια νύχτα έτσι; Δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Πάρε ένα ντεπόν, ένα στραπόν, ένα καλσόν ξερω γω. Αλέ τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:49Κάνε μου τη χάρη ρε ξηγημένη καρακατινάρα. Πάρε τη Σουβλίτσα αλα μπρατσέτα και άντε να τραγουδήσετε τους αξιόπιστους θούριους σας αλλού.Πασιφάη έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:45 Πέρασε και η αρσενική Γαλή, να ψάξει στην λάσπη.
Όταν εγώ έλεγα χθες για σιγανά ποταμάκια, κάτι ήξερα.
Άντε μπράβο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων
Re: Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ε, το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους αναφορικά με τη δική σου άποψη.Πασιφάη έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:55Πρωτίστως, δεν σε έβρισα.
Δευτερευοντως σου αξίζει επάξια ο τίτλος. Η αλήθεια ποτέ δεν είναι φτηνή. Το τι νομίζεις με αφήνει παγερά αδιάφορη.
Το ξέρω ότι σου φαίνεται αδιανόητο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άσ' το βρε υστέρω, ασ' το.Πασιφάη έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:57Δεν περνάς καλά ακόμη μια νύχτα έτσι; Δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Πάρε ένα ντεπόν, ένα στραπόν, ένα καλσόν ξερω γω. Αλέ τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:49Κάνε μου τη χάρη ρε ξηγημένη καρακατινάρα. Πάρε τη Σουβλίτσα αλα μπρατσέτα και άντε να τραγουδήσετε τους αξιόπιστους θούριους σας αλλού.Πασιφάη έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:45 Πέρασε και η αρσενική Γαλή, να ψάξει στην λάσπη.
Όταν εγώ έλεγα χθες για σιγανά ποταμάκια, κάτι ήξερα.
Άντε μπράβο.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν το είπα γι΄αυτό που έγραψες για μένα, σιγά που με στενοχώρησες.Πασιφάη έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:55Πρωτίστως, δεν σε έβρισα.
Δευτερευοντως σου αξίζει επάξια ο τίτλος. Η αλήθεια ποτέ δεν είναι φτηνή. Το τι νομίζεις με αφήνει παγερά αδιάφορη.
Δεν φτάνει που δεν καταλαβαίνεις τα απλά, νομίζεις ότι ξέρεις και την αλήθεια.

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Ρε άντε στα διάλα που γίνατε όψιμοι νουδούληδες,κι εσύ.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:53 Η πλάκα είναι ότι όλα τα φοβικά που δεν λένε καν τι ψήφισαν, βγάζουν και γλώσσα.
Είναι και μια ξεφτίλα.
Δηλαδή μου λες πως δεν χρειάζεσαι κάτι να σε φτιάξει; Άσε το τι έχω εμπεδώσει εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:58Ε, το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους αναφορικά με τη δική σου άποψη.Πασιφάη έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:55Πρωτίστως, δεν σε έβρισα.sharp έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:50
Η διαφορά μας είναι ότι δεν νομίζω ότι κάνω κάτι βρίζοντας, όπως κάνεις εσύ σε κάθε σου μήνυμα. Πολύ φτηνό.
Το ξέρω ότι σου φαίνεται αδιανόητοαλλά προσπάθησε να το εμπεδώσεις.
Ωχ.. Κάνετε τράμπα αγάπης;
Ποια είσαι εσύ που θέλεις να ξέρεις τι ψήφισε η καθεμία σε μια κοινότητα;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:53 Η πλάκα είναι ότι όλα τα φοβικά που δεν λένε καν τι ψήφισαν, βγάζουν και γλώσσα.
Εδώ είναι μια κοινότητα ανθρώπων που γράφουν σε διάφορες θεματικές ,για μαγειρική , για πολιτική για κοινωνικά θέματα.
Γιατί πρέπει να ξέρεις τι ψήφισε ποιά και ανάλογα μετά αυτούς που δεν γουστάρουμε να κοροϊδεύουμε μετά και τις συνταγές τους;
Τι εμμονή είναι αυτή.
Πόσο χαμηλό επίπεδο πρέπει να έχει κάποιος/α για να κάνει κάτι τέτοιο;
Το λέω αυτό το συγκεκριμένο με την μαγειρική γιατί ειδικά εσύ το έκανες σε μένα.
Με ψάρεψες τι ψήφισα σου είπα και μετά ήρθες σε θέμα που άνοιξα στην μαγειρική και κορόιδευες.
Αυτό είναι το ποιόν σου Γαλέε.
Καλό βράδυ σε όλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 01 Φεβ 2025, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Otto Weininger
Λες να φτάσω την σοφία σου και να ψηφίζω Νατσιό;Στύξ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:55Η δυστυχία σου είναι ότι θα παραμείνεις μαλάκας ΝΔ , νυν και αεί .Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:50Όχι να μου πεις αν τα βράδια φοράς την στολή του εφεδρου και τον παίζεις μπροστά στον καθρέφτη.Στύξ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:44
Αχ χιούμορ ,θες να σε πω φαρμακόπουστα που ξέρω ότι το θες;
Καραγκιόζη ΝΔ.
Δε σε λυπάμαι , είσαι άξιος της τύχης σου.Κι αν το κάνεις τζάμπα ,είσαι ακόμα πιο μαλάκας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ενταξει τότε. Το στραπόν το θεωρώ καταλληλότερο. Φιλιά.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:58Άσ' το βρε υστέρω, ασ' το.Πασιφάη έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:57Δεν περνάς καλά ακόμη μια νύχτα έτσι; Δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Πάρε ένα ντεπόν, ένα στραπόν, ένα καλσόν ξερω γω. Αλέ τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:49
Κάνε μου τη χάρη ρε ξηγημένη καρακατινάρα. Πάρε τη Σουβλίτσα αλα μπρατσέτα και άντε να τραγουδήσετε τους αξιόπιστους θούριους σας αλλού.
Άντε μπράβο.![]()
![]()
Eίσαι και βλαξ, με μνήμη χρυσόψαρου.Otto Weininger έγραψε: 01 Φεβ 2025, 00:02Λες να φτάσω την σοφία σου και να ψηφίζω Νατσιό;Στύξ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:55Η δυστυχία σου είναι ότι θα παραμείνεις μαλάκας ΝΔ , νυν και αεί .Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:50
Όχι να μου πεις αν τα βράδια φοράς την στολή του εφεδρου και τον παίζεις μπροστά στον καθρέφτη.
Δε σε λυπάμαι , είσαι άξιος της τύχης σου.Κι αν το κάνεις τζάμπα ,είσαι ακόμα πιο μαλάκας.
Spoiler
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 01 Φεβ 2025, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:50Όχι να μου πεις αν τα βράδια φοράς την στολή του εφεδρου και τον παίζεις μπροστά στον καθρέφτη.Στύξ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:44Αχ χιούμορ ,θες να σε πω φαρμακόπουστα που ξέρω ότι το θες;Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:41
Άλλη μια καίρια τοποθέτηση του Στύξ.
Γράψε και ότι ήσουν έφεδρος Πτέραρχος, να κλείσει ο κύκλος των επιχειρημάτων σου.
Καραγκιόζη ΝΔ.
το Γαλέε με πολλή σκέψη όχι στην τύχη.Niki έγραψε: 01 Φεβ 2025, 00:02Ποια είσαι εσύ που θέλεις να ξέρεις τι ψήφισε η καθεμία σε μια κοινότητα;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:53 Η πλάκα είναι ότι όλα τα φοβικά που δεν λένε καν τι ψήφισαν, βγάζουν και γλώσσα.
Εδώ είναι μια κοινότητα ανθρώπων που γράφουν σε διάφορες θεματικές ,για μαγειρική , για πολιτική για κοινωνικά θέματα.
Γιατί πρέπει να ξέρεις τι ψήφισε ποιά και ανάλογα μετά αυτούς που δεν γουστάρουμε να κοροϊδεύουμε μετά και τις συνταγές τους;
Τι εμμονή είναι αυτή.
Το λέω αυτό το συγκεκριμένο με την μαγειρική γιατί ειδικά εσύ το έκανες σε μένα.
Με ψάρεψες τι ψήφισα σου είπα και μετά ήρθες σε θέμα που άνοιξα στην μαγειρική και κορόιδευες.
Αυτό είναι το ποιόν σου Γαλέε
Καλό βράδυ σε όλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 01 Φεβ 2025, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- Otto Weininger
Καλύτερα κοίτα το δικό σου ποιόν.Niki έγραψε: 01 Φεβ 2025, 00:02Ποια είσαι εσύ που θέλεις να ξέρεις τι ψήφισε η καθεμία σε μια κοινότητα;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:53 Η πλάκα είναι ότι όλα τα φοβικά που δεν λένε καν τι ψήφισαν, βγάζουν και γλώσσα.
Γιατί πρέπει αυτός που ψήφισε κάτι που δεν γουστάρουμε να κοροϊδεύουμε μετά και τις συνταγές τους;
Τι εμμονή είναι αυτή.
Αυτό είναι το ποιόν σου Γαλέε.
Καλό βράδυ σε όλους.
Έδωσα τόπο στην οργή μια φορά με όσα είπες.
Είπα ότι ίσως σε παρεξήγησα. Δεν έδωσα σημασία σε κάτι κρισάρες σου που έλεγες στον άλλο ότι θα του κόψεις τα αρχιδια με μαχαίρι.
Δεν έσωσα σημασία σε όλα τα τρελά που γράφεις, ότι συνεννοοουμαστε με ακουστικά για να την πέφτουμε ομαδικά σε άλλους.
Λέω οκ, απλά είναι μια γραφικη.
Μέχρι προχτές, που έγραψες "να το βρούμε στις οικογένειες μας".
Αϊντε μαζέψου κάποια στιγμή. Έχεις πάρει πολύ αέρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 84 Απαντήσεις
- 1815 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-
- 16 Απαντήσεις