Ναι, προστέθηκε και η υψίφωνος στο ντουέτο των θρησκευτικών ύμνων της καθαρόπσυχης χορωδίας του μαέστρου student. Τόσο το καλύτερο.sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:18Έτσι μάλιστα. Πάνω που με είχαν νυστάξει, πήρε άλλη τροπή το παιχνίδι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τον δέχομαι. Μπορώ να κάνω και διαφορετικά; Ανοιχτό φόρουμ είναι. Απλώς του έδωσα ένα φήντμπακ όπως έδωσες εσύ σε μένα. Μάλιστα το έκανες ως την πρώτη ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ μας, ενώ με τον ενάον έχουμε "γνωριστεί". Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Είτε ότι σε έχουν ενοχλήσει πολύ όσα γράφω και βρήκες την ευκαιρία να το πεις, είτε ότι θεωρείς τον ενάον πολύ σπουδαία προσωπικότητα και σε πείραξε αυτό που έγραψα για εκείνον.marabou έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:22
Τότε δέξου και τον enaon που έτσι εκφράζει την διαφορετικότητά του.
Έλα ντε. Έκανε και το μπόλι, εξαφανίστηκε. Ωχ ωχ ωχ....
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Βρε δεν γαμιεσαι και εσύ
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
ελα παρεξηγηση λεμε κλαψιάρη, σου εξηγούσα οτι δεν λεω απλα ηλίθιο τον καθυστερημένο στόκο, οκ;
Είτε ο συνδυασμός και των δύο αλλά και το ότι η κάθε στιγμή είναι και άλλη διάθεση.sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:26Τον δέχομαι. Μπορώ να κάνω και διαφορετικά; Ανοιχτό φόρουμ είναι. Απλώς του έδωσα ένα φήντμπακ όπως έδωσες εσύ σε μένα. Μάλιστα το έκανες ως την πρώτη ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ μας, ενώ με τον ενάον έχουμε "γνωριστεί". Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Είτε ότι σε έχουν ενοχλήσει πολύ όσα γράφω και βρήκες την ευκαιρία να το πεις, είτε ότι θεωρείς τον ενάον πολύ σπουδαία προσωπικότητα και σε πείραξε αυτό που έγραψα για εκείνον.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Να γαμηθώ, γιατί να μη γαμηθώ?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αν πέσει σήμα sos μπορεί να επανεμφανιστεί ως από μηχανή θεά ή άγγελος εξ ουρανού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
έχουμε νημα θυμού για εσωτερικους μεγαλους πόνους γαλη, δεν πας;
Το λες και χάρισμα.Aitwlos έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:20Πώς πάντως οι γυναίκες αλλάζετε το νόημα του νήματος είναι τρομερό![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΟΚ. Εγώ πάντως δεν σε βλέπω έτσι, πιστεύω ότι προσφέρεις στις συζητήσεις και κυρίως ενδιαφέρεσαι, άσχετα αν αρκετές φορές δεν συμφωνώ, απ' όσο έχω διαβάσει. Εδώ μέσα βρήκα εύστοχο το σχόλιο σου.marabou έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:28Είτε ο συνδυασμός και των δύο αλλά και το ότι η κάθε στιγμή είναι και άλλη διάθεση.sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:26Τον δέχομαι. Μπορώ να κάνω και διαφορετικά; Ανοιχτό φόρουμ είναι. Απλώς του έδωσα ένα φήντμπακ όπως έδωσες εσύ σε μένα. Μάλιστα το έκανες ως την πρώτη ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ μας, ενώ με τον ενάον έχουμε "γνωριστεί". Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Είτε ότι σε έχουν ενοχλήσει πολύ όσα γράφω και βρήκες την ευκαιρία να το πεις, είτε ότι θεωρείς τον ενάον πολύ σπουδαία προσωπικότητα και σε πείραξε αυτό που έγραψα για εκείνον.marabou έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:22
Τότε δέξου και τον enaon που έτσι εκφράζει την διαφορετικότητά του.
Αυτά είναι του αριστου
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Πάλι μου τρίβεσαι βρε χλαπάτσα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έρχεται ρε Μπαζ. Απλά γαυγίζει η μαντροσκυλού. Τι τρακτερωτά της έταξα, τι φάπες ανελέητες..Κολώνει.Bazoomba έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:18 Κατι μου λεει οτι παμε ολοταχως για θησειο, και νοτ γκονα λαη, εβρεξα βρακακι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-