!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί δεν έχουν σηκωθεί και οι πέτρες;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Γιατί δεν έχουν σηκωθεί και οι πέτρες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:21
Οργισμένος έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:02
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 21:57

Είναι απίστευτη ανοησία αυτό που γράφεις, γιατί τα 150 χιλιάρικα το κράτος δεν τα έχασε.
Αν δεν τα έδινε σ' αυτήν θα τα έδινε σε κάποια άλλη ή άλλον.
Και το αντικείμενο εργασίας ήταν τέτοιο, που η διαφορά μιας τάξης δεν θα επέφερε κάποια διαφορά στην εξάσκηση του.

Και οι υπερβολές έχουν κάποιο όριο. Η κατηγορία ΥΕ είναι η χαμηλότερη που υπάρχει.
Εκτός αν παίζει κατηγορία και αναλφάβητων και δεν το ξέρω.
Δεν πρόκειται για πλαστογράφηση πτυχίου, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού, όπου τίθεται εκτός από ηθικό και ουσιαστικό ζήτημα τυπικών γνώσεων.
Ηθικο θεμα υφισταται μονο στη σκεψη σου και ναι φυσικα και προκειται για το ακριβως ιδιο με την οποιαδηποτε αλλη πλαστογραφηση πτυχιου ανεξαρτητως βαθμιδας...
Όχι, σαφέστατα δεν πρόκειται για το ίδιο θέμα και δεν πρόκειται να αναλύσω το γιατί.

Αναφορικά με τη δικαστική άποψη, έχω διαβάσει αρκετές δικαστικές αποφάσεις και ξέρω αρκετά καλά το πόσο εύκολα μπορεί να στοιχειοθετηθεί καταδικαστική ή "αθωωτική" απόφαση για περιπτώσεις υπεξαιρέσεων, πλασματικών στοιχείων κλπ

Βάζω το "αθωωτική" σε εισαγωγικά με την έννοια ότι το δικαστήριο αποδέχεται μεν την παρατυπία αλλά δεν τη θεωρεί επαρκώς σοβαρή ώστε να προβεί σε καταδικαστική απόφαση και απλώς την υποβαθμίζει ή την παρακάμπτει.
Δεν μπορεις.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Οργισμένος έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:08
nemo έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 21:45 Μερικοί έχουν σκατά στο κεφάλι, έτσι μάλλον δικαιολογούν και τα σκατά στα κεφάλια των δικαστών

150000 χιλ..είναι τον μήνα το χαρτί υγείας στην βουλή των ελληνων βουλευτών που εξαντλούν την δικαιοσύνη στην καθαρίστρια.
αυτό πηγαίνει στον Οργισμένο

Κανονικα αν υπηρχε νομος θα επρεπε οι δικαστές που δίκασαν την καθαρίστρια να κρεμαστούν στο σύνταγμα για παραδειγματισμό
και απιστια προς την δικαιοσύνη
150.000 ευρω μεγαλε ειναι 20 τουλαχιστον ετησια επιδοματα ανεργειας. Και επισης τι νομιζετε; Πως ειναι ολα αυτα τα βυσματα που τρυπωνουν στο δημοσιο; Μεγαλο αστοι; Κατι τετοιες περιπτωσεις ειναι. Εβαλε το βυσμα- της κανα δημαρχο υποθετω- της ειπανε να το πλαστογραφησει το πτυχιο το οποιο και χαρωπα εκαμε κι ετσι τρυπωσε. Τι νομιζετε ρε διαβο δλδ οτι ετσι ευκολα χωρις βοηθεια και κολλητιλικια πλαστογραφεις πτυχιο και παιρνεις θεση;
Βεβαια ακομα κι εκανε το εγκλημα μονη της παλι καταπτυστη ειναι.
Έλα να δεις στη ΔΕΚΟ που δουλεύω αν αυτοί που μπήκαν με τα κόμματα δεν είναι αστοί. Αν όχι αστοί τουλάχιστον ευκατάστατοι ή με ικανή περιουσία. Ως και την γυναίκα, πανελληνίως και με μεγάλη περιουσία τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών, είχα συνάδελφο.
Εντάξει, ίσως γι' αυτή ήταν θέση (και καλά), η θέση της καθαρίστριας.
Για μένα που είμαι φτωχή, μια θέση ΔΕ στο ελληνικό δημόσιο ήταν για φτύσιμο από πάντα. Απορώ πως την πάτησα. Να πω ότι πήρα και χρήμα. Ούτε χρήμα, ούτε γκόμενο (ευκατάστατο από αυτούς), αντιθέτως αρρώστια. Πολλές όμως πέρασαν ζωάρα με την βοήθεια γονέων και συζύγων και ένα απολυτήριο Λυκείου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Οργισμένος έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:04
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 21:46 Λευτερια στην καθαριστρια κρεμασμα στους δικαστες
Ετσι παιδια εκδηλωθειτε μην ντρεπεστε
Οχι στις αυστηρες ποινες,ναι στις κρεμαλες
Γίνεσαι υστερικός.

Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει ούτε ένας που να εμπιστεύεται πλήρως την κρίση και αμεροληψία της δικαιοσύνης.
Όπως επίσης δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να αποφασίσει για την τύχη των δικαστών.
Μόνον οι δικαστές αποφασίζουν. Τόσο για τους άλλους όσο και για τους εαυτούς τους.

Οι υπόλοιποι, απλώς κρίνουν χωρίς να έχουν καμμία δυνατότητα επιβολής της όποιας κρίσης τους.

Αρνείσαι και το δικαίωμα στην κρίση;
Υστερικοι ξεκαθαρα ειστε ολοι εσεις που στηριζετε μια πλαστογραφο διχως να ξερετε το γιατι.
Εσύ που δεν είσαι υστερικός, κάνε επώνυμη καταγγελία στην υπηρεσία σου για κάθε βύσμα ή αργόμισθο που ξέρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:18
vatraxos έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:12 μπλα μλα μπλα
Θα συμφωνήσω όμως στο τελευταίο. Τα ανακλαστικά σου είναι δεδομένα, ταχύτατα και προδιαγεγραμμένου προσήμου. Δεν είναι κακό να είσαι χαμηλόμισθος Γιαννόπουλε, κακό είναι να έχεις απωθημένα εξ αυτού του γεγονότος.
Τελικα με επιβεβαιωσες
Δεν ξερεις μονο ποσο εχει δουλεψει η αγνωστη καθαριστρια ξερεις και το υψος του μισθου μου'Πρεπει να ειναι καποιου ειδους κληρονομικο χαρισμα
Αν θεωρείς ότι τα απωθημένα σου έχουν άλλη αιτία, παρακαλώ να μας την εκθέσεις.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Οργισμένος έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:21
Οργισμένος έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:02
Ηθικο θεμα υφισταται μονο στη σκεψη σου και ναι φυσικα και προκειται για το ακριβως ιδιο με την οποιαδηποτε αλλη πλαστογραφηση πτυχιου ανεξαρτητως βαθμιδας...
Όχι, σαφέστατα δεν πρόκειται για το ίδιο θέμα και δεν πρόκειται να αναλύσω το γιατί.

Αναφορικά με τη δικαστική άποψη, έχω διαβάσει αρκετές δικαστικές αποφάσεις και ξέρω αρκετά καλά το πόσο εύκολα μπορεί να στοιχειοθετηθεί καταδικαστική ή "αθωωτική" απόφαση για περιπτώσεις υπεξαιρέσεων, πλασματικών στοιχείων κλπ

Βάζω το "αθωωτική" σε εισαγωγικά με την έννοια ότι το δικαστήριο αποδέχεται μεν την παρατυπία αλλά δεν τη θεωρεί επαρκώς σοβαρή ώστε να προβεί σε καταδικαστική απόφαση και απλώς την υποβαθμίζει ή την παρακάμπτει.
Δεν μπορεις.
Παρ' το κι έτσι, δεν έχω πρόβλημα. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

nemo έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:21
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:09
nemo έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:07 Δεν υπάρχει κανένας δικαστής που δεν είναι λαδωμένος όπως και κανένας πολιτικός
και από την στιγμή που δεν ζημιώνεται το δημόσιο έπρεπε να δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσει η γυναίκα το απολυτήριο δημοτικού
παρακολουθωντας τυπικά μερικά μαθήματα.

Ετσο μαγκα δωσεεεεεε
Μην υπολογιζεις τιποτα
Πεστα εξω απο τα δοντια

Μονο μια απορια
Λαδωσε καποιος πολιτικους και δικαστες για να μπει η καθαριστρια φυλακη;
μάγκας θα ήμουν αν είχα την δυνατότητα να τους πάρω τις βίλες και τις καταθέσεις και τα δώσω στην καθαρίστρια
και τοτε να δεις πως οι υπόλοιποι θα δίκαζαν στα τυφλά
να σου δώσω μια να σπάσεις , αχ βρε κοσμε γυάλινεεεε...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

nemo έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:21 μάγκας θα ήμουν αν είχα την δυνατότητα να τους πάρω τις βίλες και τις καταθέσεις και τα δώσω στην καθαρίστρια
και τοτε να δεις πως οι υπόλοιποι θα δίκαζαν στα τυφλά
Δεν θα ελεγα πως αυτη ειναι η περιγραφη του μαγκα.Μαλλον καποιου αλλου περιγραφη ειναι
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Antares έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:23
Οργισμένος έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:08
nemo έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 21:45 Μερικοί έχουν σκατά στο κεφάλι, έτσι μάλλον δικαιολογούν και τα σκατά στα κεφάλια των δικαστών

150000 χιλ..είναι τον μήνα το χαρτί υγείας στην βουλή των ελληνων βουλευτών που εξαντλούν την δικαιοσύνη στην καθαρίστρια.
αυτό πηγαίνει στον Οργισμένο

Κανονικα αν υπηρχε νομος θα επρεπε οι δικαστές που δίκασαν την καθαρίστρια να κρεμαστούν στο σύνταγμα για παραδειγματισμό
και απιστια προς την δικαιοσύνη
150.000 ευρω μεγαλε ειναι 20 τουλαχιστον ετησια επιδοματα ανεργειας. Και επισης τι νομιζετε; Πως ειναι ολα αυτα τα βυσματα που τρυπωνουν στο δημοσιο; Μεγαλο αστοι; Κατι τετοιες περιπτωσεις ειναι. Εβαλε το βυσμα- της κανα δημαρχο υποθετω- της ειπανε να το πλαστογραφησει το πτυχιο το οποιο και χαρωπα εκαμε κι ετσι τρυπωσε. Τι νομιζετε ρε διαβο δλδ οτι ετσι ευκολα χωρις βοηθεια και κολλητιλικια πλαστογραφεις πτυχιο και παιρνεις θεση;
Βεβαια ακομα κι εκανε το εγκλημα μονη της παλι καταπτυστη ειναι.
Έλα να δεις στη ΔΕΚΟ που δουλεύω αν αυτοί που μπήκαν με τα κόμματα δεν είναι αστοί. Αν όχι αστοί τουλάχιστον ευκατάστατοι ή με ικανή περιουσία. Ως και την γυναίκα, πανελληνίως και με μεγάλη περιουσία τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών, είχα συνάδελφο.
Εντάξει, ίσως γι' αυτή ήταν θέση (και καλά), η θέση της καθαρίστριας.
Για μένα που είμαι φτωχή, μια θέση ΔΕ στο ελληνικό δημόσιο ήταν για φτύσιμο από πάντα. Απορώ πως την πάτησα. Να πω ότι πήρα και χρήμα. Ούτε χρήμα, ούτε γκόμενο (ευκατάστατο από αυτούς), αντιθέτως αρρώστια. Πολλές όμως πέρασαν ζωάρα με την βοήθεια γονέων και συζύγων και ένα απολυτήριο Λυκείου.
Οχι κουκλα, δεν ειναι αστοι, λουμπεναρια με βυσμα ηταν και μασησαν πολυ χρημα και εγιναν μιρκοαστοι. Αλλα κι αυτοι ηταν πτωχοι και καημενοι , δεν πειραζει , ισως να σου κανουν τη ζωη ποδηλατο αλλα βασανισθηκαν καποτε κι αυτοι. Δεν πειραζει , μη διαμαρτυρεσαι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO »

Ενα 5ευρο προστιμο με συνοπτικες διαδικασιες για την αδικια και ολο το κακο που προκαλεσε στο κρατος και οτι αλλη αρχιδια θεωρειται πως εγινε και πισω στη δουλεια της. Να τελειωνουμε, η δικαιοσυνη εχει ενα σωρο σοβαρες υποθεσεις. Και ξηλωμα στους μαλακες που το παιζουν δικαστες και καταστρεφουν ζωες. Δεν κανουν γι αυτη τη δουλεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BILLO την 22 Νοέμ 2018, 22:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

vatraxos έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:25
vatraxos έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:12 μπλα μλα μπλα
Θα συμφωνήσω όμως στο τελευταίο. Τα ανακλαστικά σου είναι δεδομένα, ταχύτατα και προδιαγεγραμμένου προσήμου. Δεν είναι κακό να είσαι χαμηλόμισθος Γιαννόπουλε, κακό είναι να έχεις απωθημένα εξ αυτού του γεγονότος.
Τελικα με επιβεβαιωσες
Δεν ξερεις μονο ποσο εχει δουλεψει η αγνωστη καθαριστρια ξερεις και το υψος του μισθου μου'Πρεπει να ειναι καποιου ειδους κληρονομικο χαρισμα
Βουλωμενο γραμμα διαβαζει ο μεγας ψυχαναλητης βατραχος.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:24
Οργισμένος έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:04

Γίνεσαι υστερικός.

Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει ούτε ένας που να εμπιστεύεται πλήρως την κρίση και αμεροληψία της δικαιοσύνης.
Όπως επίσης δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να αποφασίσει για την τύχη των δικαστών.
Μόνον οι δικαστές αποφασίζουν. Τόσο για τους άλλους όσο και για τους εαυτούς τους.

Οι υπόλοιποι, απλώς κρίνουν χωρίς να έχουν καμμία δυνατότητα επιβολής της όποιας κρίσης τους.

Αρνείσαι και το δικαίωμα στην κρίση;
Υστερικοι ξεκαθαρα ειστε ολοι εσεις που στηριζετε μια πλαστογραφο διχως να ξερετε το γιατι.
Εσύ που δεν είσαι υστερικός, κάνε επώνυμη καταγγελία στην υπηρεσία σου για κάθε βύσμα ή αργόμισθο που ξέρεις.
Αποτυχημενη αδοκιμη και αστηριχτη συγκριση , περα του γεγονοτος οτι δεν ξερεις τι εχω καμει και τι οχι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Οργισμένος έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:30

Τελικα με επιβεβαιωσες
Καλά οι περιπτωσάρες σας δεν είναι και τίποτε μυστήριο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Οργισμένος έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:20
Nandros έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:17 '
Υπάρχουν καμιά 10ριά 10χιλιαρια 150αριά όμοιες περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων οδηγός ΕΚΑΒ που πιάστηκε μετά από 27 χρόνια ευδοκίμου υπηρεσίας.

Το κράτος εξαντλεί όλη του την αυστηρότητα στους Αγιάννηδες της ζωής.

Πάντως ο Άρειος Πάγος ανέλαβε την υπόθεση και ζητά εξηγήσεις.

https://www.naftemporiki.gr/story/14168 ... -ston-bolo
Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός έχει ζητήσει να της διαβιβαστεί η απόφαση του Δικαστηρίου, προκειμένου να τη μελετήσει και να κινηθούν οι διαδικασίες της αναίρεσης κατά της καταδικαστικής απόφασης.
φιξεντ
Ξαναφίξεντ

πτυχία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (158)

Εσύ να ανησυχείς για το δικό σου κακομοίρη μου!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Μετανάστρια έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 00:00
Οργισμένος έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 23:54
Εφαγες ποδι απο το σπιτι σου και μεταναστευσες λογω ολων αυτων των απατεωνων και ακομη μυαλο δεν εβαλες.
Οι απατεώνες λόγω των οποίων πήρα πόδι από τη χώρα μου δεν έχουν πάει ούτε μια μέρα φυλακή. Είναι στις θεσούλες τους, τρώνε πίνουν από το Πρυτανείο και κάνουν και μαθήματα περί ηθικής στους άλλους.

Κύριοι και κυρίες. Άριστοι και άριστες. Όχι καθαρίστριες.
Ετσι είναι. Αλλά οι αλήθειες βλέπεις ενοχλούν. Και πονάνε.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

vatraxos έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:39
Οργισμένος έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:30

Καλά οι περιπτωσάρες σας δεν είναι και τίποτε μυστήριο.
Ειπ ο γαιδαρογαιδαρος τον πετεινο κεφαλα... :giggle: :giggle: :giggle:
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”