!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mετωπικη στην λεωφόρο Σούδας Eσεις τωρα καταλαβαινετε ποιος φταιει;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Νετο Γκουερινο
Re: Mετωπικη στην λεωφόρο Σούδας Eσεις τωρα καταλαβαινετε ποιος φταιει;
Γάμησε τα,πως καταστρέφονται έτσι δύο ζωέςstudent έγραψε: 14 Ιαν 2025, 23:23 Σοκαριστικά είναι τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων που έγιναν στον οδηγό, ο οποίος σκότωσε με το αυτοκίνητό του στα Χανιά τον άτυχο 22χρονο…
Όπως προκύπτει, ο οδηγός στα Χανιά δεν ήταν απλώς «πιωμένος» όταν σκότωσε τον 22χρονο, αλλά σε κατάσταση απόλυτης μέθης. Το αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του ήταν τόσο, που είναι απορίας άξιο το πώς μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Πόσο μάλλον να οδηγήσει…
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ποσότητα του αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του, ήταν 1,99ml/λίτρο αίματος!
Για να θεωρηθεί ότι κάποιος είναι σε θέση να οδηγήσει, το αλκοόλ δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 0,25ml...
Και ενώ τα αποτελέσματα της εξέτασης αίματος του συγκεκριμένου οδηγού στα Χανιά σοκάρουν, οι εξετάσεις που έγιναν στο άτυχο παλικάρι που σκοτώθηκε, έδειξαν ότι εκείνος ήταν απόλυτα νηφάλιος…
https://www.newsit.gr/ellada/xania-se-k ... s/4282891/
Με πετάς έτσι; Σαν ακτινίδιο; Δεν έχεις ψυχή μέσα σου;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μενω μακρια απο εμμονικες θαυμαστριες
Γιατί; Εγώ είμαι και πιστοποιημένη πχορουμίτισσα. Δεν το λες και λίγο. Έλα, κάνε μια εξαίρεση. Οδηγώ και νταλίκα. Έχω και όλα τα διπλώματα.
Είμαι και ωραίο παιδί.
-
Νετο Γκουερινο
το νου σας εκει κασελακια .
Αμέ. Το βγάζω σε ειδικές περιπτώσεις.
-
Νετο Γκουερινο
Μακριά από μας και ότι θέλεις κάντο φίλεΠασιφάη έγραψε: 14 Ιαν 2025, 23:53Αμέ. Το βγάζω σε ειδικές περιπτώσεις.Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Ιαν 2025, 23:49Έχεις και πουλάκι;Πασιφάη έγραψε: 14 Ιαν 2025, 23:48
Γιατί; Εγώ είμαι και πιστοποιημένη πχορουμίτισσα. Δεν το λες και λίγο. Έλα, κάνε μια εξαίρεση. Οδηγώ και νταλίκα. Έχω και όλα τα διπλώματα.![]()
Είμαι και ωραίο παιδί.![]()
![]()
Γιατί φοβάσαι; Σου ζήτησα να μου τον παίξεις;Νετο Γκουερινο έγραψε: 15 Ιαν 2025, 00:00Μακριά από μας και ότι θέλεις κάντο φίλε
Φιδέμπορα το ποιός είναι πυροβολημένος φαίνεται. Σκούπισε τώρα τις χλαπάτσες που τρως απ'όλους και κρύψου στην τρύπα σου λεκανατζού.SeaHawk έγραψε: 14 Ιαν 2025, 23:09Βρε σαλτα πυροβολημενεBandit59 έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:58ΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΣΕΝΑ;;;;;;;;;;;;;;;; ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙΣ;;;;;;;; ΣΙΧΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SeaHawk έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:54 Η αποδηση ευθυνης αφορα και ζωντανους και νεκρους
Υπαρχουν περιπτωσεις που ο νεκρος εντος τροχαιου εχει 100% την ευθυνη και ο ζωντανος μηδενικη ευθυνη
Είναι πλαγιομετωπική και φαίνεται ποιος έπεσε πάνω στον άλλον.
Από τις λαμαρίνες εννοώ.
Από τις λαμαρίνες εννοώ.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ήπιε δλδ κι'άλλο απο την ώρα που του έκαναν τον πρώτο έλεγχο?student έγραψε: 14 Ιαν 2025, 23:23 Σοκαριστικά είναι τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων που έγιναν στον οδηγό, ο οποίος σκότωσε με το αυτοκίνητό του στα Χανιά τον άτυχο 22χρονο…
Όπως προκύπτει, ο οδηγός στα Χανιά δεν ήταν απλώς «πιωμένος» όταν σκότωσε τον 22χρονο, αλλά σε κατάσταση απόλυτης μέθης. Το αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του ήταν τόσο, που είναι απορίας άξιο το πώς μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Πόσο μάλλον να οδηγήσει…
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ποσότητα του αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του, ήταν 1,99ml/λίτρο αίματος!
Για να θεωρηθεί ότι κάποιος είναι σε θέση να οδηγήσει, το αλκοόλ δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 0,25ml...
Και ενώ τα αποτελέσματα της εξέτασης αίματος του συγκεκριμένου οδηγού στα Χανιά σοκάρουν, οι εξετάσεις που έγιναν στο άτυχο παλικάρι που σκοτώθηκε, έδειξαν ότι εκείνος ήταν απόλυτα νηφάλιος…
https://www.newsit.gr/ellada/xania-se-k ... s/4282891/
- SeaHawk
Τι βλεπεις δηλαδη στις λαμαρινες;xlsms έγραψε: 15 Ιαν 2025, 00:59 Είναι πλαγιομετωπική και φαίνεται ποιος έπεσε πάνω στον άλλον.
Από τις λαμαρίνες εννοώ.

- SeaHawk
Συλφωνα με τα χτεσινα ρεπορταζ ναι συνεχισε να πινειdna replication έγραψε: 15 Ιαν 2025, 01:02
ήπιε δλδ κι'άλλο απο την ώρα που του έκαναν τον πρώτο έλεγχο?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 5 Απαντήσεις