Που πηγαν ωρε οι μπατριωται? Βουλγαρικη μπετζινα ε? Κοπριταραιοι και υποκριται.Βουλγαρία: Ουρές από Έλληνες για φθηνή βενζίνη στα πρατήρια
Τρέχουν να φουλάρουν τα αυτοκίνητα τους, με φθηνό καύσιμο στη Βουλγαρία, οι Έλληνες οδηγοί, καθώς η χώρα μπήκε στην συνθήκη Σέγκεν και οι μετακινήσεις έγιναν ακόμα πιο εύκολες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το Βουλγαρικο παραδοξο
Re: Το Βουλγαρικο παραδοξο
Μεγάλο θέμα.Garcia έγραψε: 06 Ιαν 2025, 22:13Που πηγαν ωρε οι μπατριωται? Βουλγαρικη μπετζινα ε? Κοπριταραιοι και υποκριται.Βουλγαρία: Ουρές από Έλληνες για φθηνή βενζίνη στα πρατήρια
Τρέχουν να φουλάρουν τα αυτοκίνητα τους, με φθηνό καύσιμο στη Βουλγαρία, οι Έλληνες οδηγοί, καθώς η χώρα μπήκε στην συνθήκη Σέγκεν και οι μετακινήσεις έγιναν ακόμα πιο εύκολες![]()
![]()
-
ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Καλά κάνουν, ούτε ευρώ στο καρτέλ και αν γίνεται φουλάρουμε και από gazprom
- Eθνικοκοινωνιστης
ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 00:38 Καλά κάνουν, ούτε ευρώ στο καρτέλ και αν γίνεται φουλάρουμε και από gazprom
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Garcia έγραψε: 06 Ιαν 2025, 22:13Που πηγαν ωρε οι μπατριωται? Βουλγαρικη μπετζινα ε? Κοπριταραιοι και υποκριται.Βουλγαρία: Ουρές από Έλληνες για φθηνή βενζίνη στα πρατήρια
Τρέχουν να φουλάρουν τα αυτοκίνητα τους, με φθηνό καύσιμο στη Βουλγαρία, οι Έλληνες οδηγοί, καθώς η χώρα μπήκε στην συνθήκη Σέγκεν και οι μετακινήσεις έγιναν ακόμα πιο εύκολες![]()
![]()
1/05/2025
META το άνοιγμα των συνόρων! ΣΑΝ "ΤΡΕΛΟΙ" οι Ελληνες στη Βουλγαρία για φθηνά ψώνια και καύσιμα...

Από την 1η Ιανουαρίου 2025, τα σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας άλλαξαν δραστικά, καθώς η Βουλγαρία και η Ρουμανία εντάχθηκαν επίσημα στη ζώνη Σένγκεν.
Η διέλευση πλέον γίνεται χωρίς κανέναν έλεγχο ή καθυστέρηση, κάτι που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό, ιδιαίτερα στους οδηγούς και τους επιβάτες, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με φωτογραφίες και σχόλια για τη νέα πραγματικότητα.
Στον μεγαλύτερο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα, τα κουβούκλια και τα κτήρια των τελωνείων παραμένουν έρημα, ενώ οι μπάρες στις δύο πλευρές είναι μόνιμα σηκωμένες.
Η χαρακτηριστική ταλαιπωρία με τις ουρές αυτοκινήτων και φορτηγών, που μέχρι πρόσφατα αποτελούσε καθημερινότητα, έχει πλέον εξαφανιστεί.
Γέμισαν τα πρατήρια με Έλληνες οδηγούς.
Πολλοί οδηγοί εκμεταλλεύονται την απρόσκοπτη διέλευση για να επισκεφθούν πρατήρια καυσίμων στη Βουλγαρία, όπου οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες.
Παρόλο που οι εξελίξεις αυτές διευκολύνουν σημαντικά τη διακίνηση ανθρώπων και προϊόντων, έχουν προκύψει και προβληματισμοί. Η έλλειψη ελέγχων στα σύνορα εγείρει ανησυχίες για πιθανή αύξηση της παράνομης δραστηριότητας, όπως η λαθραία διακίνηση εμπορευμάτων και η μεταφορά παράνομων ουσιών. Επιπλέον, ορισμένοι εκφράζουν φόβους για την ασφάλεια, καθώς η απουσία αστυνομικών και τελωνειακών ελέγχων αφήνει περιθώρια για ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Παρά τα όποια ερωτήματα, η ελεύθερη διέλευση μεταξύ των δύο χωρών ανοίγει νέες προοπτικές για τη συνεργασία στους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού, ενώ ενισχύει τις διασυνοριακές σχέσεις και την οικονομική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή. Ωστόσο, παραμένει ζητούμενο η εξισορρόπηση των ευκολιών με την ασφάλεια και την τήρηση των κανόνων.
https://www.press-gr.com/2025/01/blog-post_59.html
Eχεις κοντα στο σπιτι σου πρατηριο gazprom ε?ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 00:38 Καλά κάνουν, ούτε ευρώ στο καρτέλ και αν γίνεται φουλάρουμε και από gazprom
-
ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γιατί γελάς ρε χανο;Garcia έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:05Eχεις κοντα στο σπιτι σου πρατηριο gazprom ε?ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 00:38 Καλά κάνουν, ούτε ευρώ στο καρτέλ και αν γίνεται φουλάρουμε και από gazprom![]()
![]()
Δεν μένω στη Βουλγαρία για να το έχω κοντά στο σπίτι μου
Τοτε πως θα πας,θα κανεις δρομολογια στην γυφτοβρωμοβουλγαρια και θα μας δειχνεις περηφανος τον χαμηλο ΕΦΚ των βουλγαρων,ενω εμεις θα πληρωνουμε 24τακατο στο μητσοτακη? Και μιας που πηγαμε βουλγαρια για φουλαρισμα,ας κανουμε και τα ψωνια της εβδομαδος,τζαμπα μαγκες.ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 12:21
-
ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για όσους μένουν διπλα μιλάμε αγόρι μου.Garcia έγραψε: 08 Ιαν 2025, 12:44Τοτε πως θα πας,θα κανεις δρομολογια στην γυφτοβρωμοβουλγαρια και θα μας δειχνεις περηφανος τον χαμηλο ΕΦΚ των βουλγαρων,ενω εμεις θα πληρωνουμε 24τακατο στο μητσοτακη? Και μιας που πηγαμε βουλγαρια για φουλαρισμα,ας κανουμε και τα ψωνια της εβδομαδος,τζαμπα μαγκες.ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 12:21
Αν εμένα δίπλα εννοείται θα φουλαρα από Βουλγαρία.
Αυτα συνεβαιναν στο παρελθον. Πλεον απο εδω και περα δεν θα συμβαινουν, αφου η αγοραστικη δυναμη των Βουλγαρων ειναι καλυτερη απο την δικη μας.SeaHawk έγραψε: 26 Δεκ 2024, 15:14 Τις τελευταιες ημερες καποιοι μας τα εχουν κανει ζεπελιν με διαφορους πινακες της eurostat οι οποιοι φυτρωνουν ξαφνικα σε διαφορα.
Αυτοι που τους φυτευουν πλασαρουν ενα αφηγημα συμφωνα με το οποιο ο Βουλγαρος πολιτης ζει καλυτερα απο τον Ελληνα τον οποιο μαστιγωνει ανελεητα η φτωχεια
Εχω καποιες αποριες
Γνωριζετε περιπτωσεις Ελληνιδων που δουλευουν ως οικιακες βοηθοι σε Βουλγαρικα σπιτια;
Γνωριζετε περιπτωσες Ελληνιδων που κανουν βιζιτες σε μπουρδελα της Βουλγαριας;
Γνωριζετε περιπτωσεις Ελληνιδων που κανουν κονσομασιον σε κωλομπαρα της Βουλγαρικης επαρχιας;
Γνωριζετε για Ελληνιδες που μεταναστευουν στην Βουλγαρια και παντρευονται υπεργηρους Βουλγαρους;
Γνωριζετε Ελληνες που πανε στην Βουλγαρια να δουλεψουν στα χωραφια της γειτονας χωρας;
Γνωριζετε Ελληνες που ειναι τσομπαναραιοι σε Βουλγαρους κτηνοτροφους;
Γνωριζετε για Ελληνες παρανομους που ζουν και κανουν κλοπες ληστειες και δολοφονιες στην Βουλγαρια;
Δεν μπορει να μην γνωριζετε για Βουλγαρες και Βουλγαρους στην Ελλαδα.
Γιατι συμβαινει αυτο το παραδοξο ενω ειναι καλυτερα στην Βουλγαρια;
Δεν φταιμε εμεις σε αυτο,η ΕΕ εχει επιλεξει το επομενο κοροιδο,οταν εμεις τρωγαμε ΕΣΠΑ και επιδοτησεις για τζιμπαρες,εξοχικαρες,διακοπαρες,μας κοιτουσαν οι βουλγαροι απο χιλιομετρα,τωρα γυρισε ο τροχος και η ΕΕ δινει πακτωλο χρηματων,σεγκεν,μεγκεν,στους βουλγαρους για να κανουν την ζωη την πλουσιοπαροχη,οταν θα τραβηχτει το χαλακι κατω απο τα ποδια σε καμια 20αρια χρονια,θα ειναι με ΔΝΤ και χρεοκοπημενοι.axilmar έγραψε: 08 Ιαν 2025, 13:27Αυτα συνεβαιναν στο παρελθον. Πλεον απο εδω και περα δεν θα συμβαινουν, αφου η αγοραστικη δυναμη των Βουλγαρων ειναι καλυτερη απο την δικη μας.
Γιατι φιλος,αν πας να φουλαρεις στη βουλγαρια,πως θα μαζεψει χρηματα το κρατος με 24τακατο ΕΦΚ για να πληρωνει συνταξιουχους?ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 12:52 Για όσους μένουν διπλα μιλάμε αγόρι μου.Αν εμένα δίπλα εννοείται θα φουλαρα από Βουλγαρία.
-
ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Θα μας φέρει πακι ο Άδωνις, μην ανησυχείς.Garcia έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:53Γιατι φιλος,αν πας να φουλαρεις στη βουλγαρια,πως θα μαζεψει χρηματα το κρατος με 24τακατο ΕΦΚ για να πληρωνει συνταξιουχους?ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 12:52 Για όσους μένουν διπλα μιλάμε αγόρι μου.Αν εμένα δίπλα εννοείται θα φουλαρα από Βουλγαρία.![]()
Θα δουλεύουν αυτοί και εσύ θα είσαι βασιλιάς.
ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 15:18
Θα μας φέρει πακι ο Άδωνις, μην ανησυχείς.
Θα δουλεύουν αυτοί και εσύ θα είσαι βασιλιάς.
Πακια θα σας σωζουν πλεον.Σύρος: Πακιστανός διανομέας σκαρφάλωσε και έσωσε ηλικιωμένη από φωτιά
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
με τη βινιέτκα τι γίνεται? χρειάζεται ακόμα?The Rebel έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:37 Η διέλευση πλέον γίνεται χωρίς κανέναν έλεγχο ή καθυστέρηση
Η χαρακτηριστική ταλαιπωρία με τις ουρές αυτοκινήτων και φορτηγών, που μέχρι πρόσφατα αποτελούσε καθημερινότητα, έχει πλέον εξαφανιστεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση