Σήμερα ήμουν εκεί.Ερμής έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:22Αυτος που ειναι στη δική μου γειτονιά, πάει Φαληρο, Ελληνικο, Γλυφάδα, Βουλα. Μπορεί να είναι αλλος που κάνει αυτη τη φάμπρικα.
Ναι γωνιακός
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τι ΔΕΝ τρωτε
Re: τι ΔΕΝ τρωτε
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Mike Bassett
Δεν τρώω τίποτα. "Φαγητό=σκουπίδια" όπως λέει γνωστός tiktoker... Πίνω μόνο καφέ σκέτο, τρώω παγάκια και καπνίζω ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Ε, όχι δα.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 23:19Το Ρόδι είναι για να το στύψεις να το κάνεις χυμό
Αυτό είναι σαν να βρίσκεις σωστές πατάτες για τηγάνι και μετά το τηγάνισμα να τις κάνεις πουρέ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμένα μου αρέσει και με τους σπόρους του και σε χυμό.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:28Ε, όχι δα.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 23:19Το Ρόδι είναι για να το στύψεις να το κάνεις χυμό
Αυτό είναι σαν να βρίσκεις σωστές πατάτες για τηγάνι και μετά το τηγάνισμα να τις κάνεις πουρέ.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Χυμό δεν έχω πιει.aLiCat έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:31Εμένα μου αρέσει και με τους σπόρους του και σε χυμό.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:28Ε, όχι δα.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 23:19
Το Ρόδι είναι για να το στύψεις να το κάνεις χυμό
Αυτό είναι σαν να βρίσκεις σωστές πατάτες για τηγάνι και μετά το τηγάνισμα να τις κάνεις πουρέ.![]()
Αλλά τα καθαρισμένα σπόρια στο ψυγείο δεν παίζονται!
Yippie Kay Yay
Να δοκιμάσεις, παγωμένος είναι σούπερ.Airman68 έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:41Χυμό δεν έχω πιει.
Αλλά τα καθαρισμένα σπόρια στο ψυγείο δεν παίζονται!
Τα καθαρισμένα, τα βάζω σε ταπεράκι στο ψυγείο και τσιμπολογάω.
Υπάρχουν λέει 2 ειδών, τα ξινά και τα γλυκά. Τα πρώτα δεν τα έχω δοκιμάσει, παίρνω πάντα τα γλυκά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Cecily Anne
G6pd, κάνουν την εξέταση στο μαιευτήριο κατά τη γέννηση. Είναι από τις υποχρεωτικές εξετάσεις.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 17 Δεκ 2024, 20:03Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2024, 19:58Σε οσους λείπει το σχετικό ένζυμο, συνήθως δεν αγγίζουν επίσης ούτε ρεβίθια, φάβα κλπ.foscilis έγραψε: 17 Δεκ 2024, 19:27 α και επίσης κουκιά αλλά εκεί έχω σοβαρό λόγο. Καθώς και φάβα που μου αρέσει πάρα πολύ αλλά την τελευταία φορά που έφαγα (2011) φούσκωσα λες και με είχε τσιμπήσει ένα ολόκληρο μελίσσι. Δεν είναι περίεργο, ο γαμπρός μου το έχει πάθει με τα καρύδια που του άρεσαν απίστευτα μέχρι που ξαφνικά στα 42 του μια μέρα παραλίγο να πέθαινε αν δεν είχε ο γείτονας ένεση κορτιζόνης.
.
Τι ενζυμα ν αφτά ;;; .![]()
.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Το απεχθάνομαι, ειδικά το κατσικίσιο!!! Αλλά το λατρεύει η μικρή μου. Έχουμε χτίσει τον Σταμου.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 21:57ΤοCecily Anne έγραψε: 08 Δεκ 2024, 11:20 Πατσά και εντόσθια, μπάμιες, αγκινάρες, σαλιγκάρια, τραχανά, βατράχια κλπ άγνωστα κρέατα. Λαχανάκια Βρυξελλών οντως (τα είδα παραπάνω και τα θυμήθηκα). Γαλα/γιαουρτι κατσικίσιο/προβειο.πρόβειο γιαούρτι είναι ωραίο, και αντικαθιστά πολύ καλά το τυρί
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Φασολια...με το που πλησιασω την μυρωδια, εστω και στα 2 μετρα, παω κατευθειαν για εμετο.
λουκάνικα, αλλαντικά, μαλακά κίτρινα τυροκομικά, σπανακοπιτα, λουκουμάδες - ντόνατς, γλυκοπατάτες, μαργαρινη, παξιμαδια, τουρσιά, λαιμό κότας, οτιδήποτε ελαφρύ - χωρίς λιπαρά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Τα μαλακά τυροκομικά είναι πάντα άσπρα. Τα σκληρά είναι κίτρινα.Σέλευκας έγραψε: 18 Δεκ 2024, 15:32 λουκάνικα, αλλαντικά, μαλακά κίτρινα τυροκομικά, σπανακοπιτα, λουκουμάδες - ντόνατς, γλυκοπατάτες, μαργαρινη, παξιμαδια, τουρσιά, λαιμό κότας, οτιδήποτε ελαφρύ - χωρίς λιπαρά.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Συνήθως το Αγελαδινό είναι "βουτυράτο", πιο μαλακόMisty_Blue έγραψε: 17 Δεκ 2024, 21:39Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 21:13
Το άσπρο αγελαδινό τυρί είναι καλύτερο
Πιο μαλακό, πιο εύπεπτο
Η φέτα είναι υπερτιμημένη![]()
Θα σε μαλώσω, σε περίμενα πιο ενημερωμένη σεφ της καρδιάς μου![]()
Το αγελαδινό/λευκό τυρί είναι πιο σκληρό από τη φέτα .![]()
Αλλά, εξαρτάται κι απ' τη Φέτα. Νομίζω αυτές που φτιάχνονται σε μεγαλύτερο ποσοστό από πρόβειο γάλα είναι αρκετά μαλακές
Εν μέρει παρανόησα και ομαδοποίησα το Κατσικίσιο τυρί με τη Φέτα ..
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 21:13Το άσπρο αγελαδινό τυρί είναι καλύτεροΕρμής έγραψε: 07 Δεκ 2024, 20:30Α ναι μαζί με τα άλλα που είπα προσθέτω και την ωμή φέτα, με τπτ.kongrosian έγραψε: 07 Δεκ 2024, 19:02 φέτα και κάποια άλλα τυριά ωμά. ψητά τα τρώω.
ωμό σκόρδο, τζατζίκι, σκορδαλιά. ψητό το τρώω.
Πιο μαλακό, πιο εύπεπτο
Η Φέτα είναι υπερτιμημένη
.
Να πείς τη ΦΕΤΑ υπερτιμημένη είναι λόγος για ΜΠΑΝ.....
Υποτιμημένη που δεν τήν ευχαριστιέται ΟΛΟΣ ο Ντουνιάς ναί.....
Η Φέτα δεν είναι Τυρί.....ειναι η Πλατωνική Ιδέα του Τυριού.....είναι ΑΥΤΗ και τα άλλα.....
Σεβασμός στην Ανωτερώτητα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
κάτι γκουντα και τέτοια τι είναι ;Σπύρος έγραψε: 18 Δεκ 2024, 17:00Τα μαλακά τυροκομικά είναι πάντα άσπρα. Τα σκληρά είναι κίτρινα.Σέλευκας έγραψε: 18 Δεκ 2024, 15:32 λουκάνικα, αλλαντικά, μαλακά κίτρινα τυροκομικά, σπανακοπιτα, λουκουμάδες - ντόνατς, γλυκοπατάτες, μαργαρινη, παξιμαδια, τουρσιά, λαιμό κότας, οτιδήποτε ελαφρύ - χωρίς λιπαρά.
Δεν μαρέσουν τα μαλακά τυροκομικά αλλά μου αρέσει η μυζηθρα η ούρδα το μανούρι η φέτα και αυτά που είναι άσπρα γιαυτο το είπα έτσι, αηδιάζω με αυτα που βάζουν στα τοστ και στις πίτσες τέλος πάντων. Να πω οτι κόβεται σε φέτες ισως.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
stergiosbik
Γουστα ειναι αυτα.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 21:40Ο Μπακαλιάρος είναι κορυφή όπως κι αν τον κάνεις, κι ο μικρός ντόπιος και ο μεγάλος Ωκεάνιος
Ρέγγα και κρύα, και ελαφρά ψημένη, ταβερνιάρικη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-