Τι να σου πω, μ εχεις μπερδεψει...ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:57Αν κρίνω από την αξιολόγηση μιας μανιοκαταθλιπτικής επίτιμης χριστιανής (Σουβλίτσα, Σατούρν κάτι τέτοιο) που με χαρακτήρισε ως αιρετική, σαφώς όχι.Νατάσα έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:51Δεν μιλησα για νεφελιμ, αλλα για δαιμονες, που αποκτουν δικαιωμα να μπουν μεσα σε μια ψυχη και να την βασανισουν. ΓΑΛΗ, τελικα, εισαι χριστιανη, για οχι;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:48
Και τί σχέση έχουν οι εξορκισμοί με τη ρώσικη σαλάτα νεφελίμ και λοιπών δαιμόνων που πλασάρεις ως ορεκτικό πιάτο στο χριστιανικό γεύμα βρε Νατάσα μας;
Ρίξε και τη δική σου εκτίμηση, για να δέσει.
Ο τραχανοσαλάτας Πάντσο του Μητσάρα, δεν πιάνεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατόπιν αιτήσεως Γαλής: Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Κατόπιν αιτήσεως Γαλής: Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ
"Άχρι καιρού..."
Α μάλιστα...κατάλαβα.tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:52προσέγγισε ένα πνευματιστή που κάνει σεάνς με διάθεση να ερευνήσεις και θα σε δεχτείΛοξίας έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:49Το ξέρω...εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν θα έρθει, διότι:
Οι "θεολόγοι" ισχυρίζονται πως η μεγαλύτερη απάτη του Διαβόλου, είναι να πείσει τον άνθρωπο ότι δεν υπάρχει και, συνεπώς, δεν υπάρχει ούτε ο Θεός. Έτσι μπορεί και δρα ανενόχλητος και σε παρασύρει.
Εγώ λοιπόν που είμαι άθεος, αν εμφανιστεί ένας δαίμονας, θα αναγκαστώ να πιστέψω ότι υπάρχει ο Θεός και, έτσι, θα με χάσει ο Διάβολος από πελάτη. Συνεπώς δεν τον συμφέρει να εμφανιστεί. Και δεν εμφανίζεται.
Αν σου πω ναι, θα το πιστέψεις; Και ακόμα χειρότερα, θα πιστέψεις ότι με έδιωξαν, διότι:tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:38 έχεις παρευρεθεί σε σεάνς να δει τι γίνεται για να το απορίψεις μετά...;
"τα πνεύματα", λέει, "δεν με γουστάριζαν επειδή δεν τα έπαιρνα στα σοβαρά και αρνήθηκαν να εμφανιστούν."
Ε; θα το πιστέψεις;
Τάνυ, πόσο χρονών είσαι; Σε ρωτώ, επειδή εγώ είμαι 74 και αν νομίζεις ότι είναι η πρώτη φορά που ακούω/μαθαίνω για επίκληση δαιμόνων, γριμόρια και Σολομωνικές, είσαι πολύ μακριά.
Όταν το 1965 ψάχναμε στα παλιατζίδικα για καμιά Σολομωνική, αμφιβάλλω αν ο πατέρας σου είχε γνωρίσει την μητέρα σου...
Έχω ερευνήσει Τάνυ, έχω ερευνήσει...αρκετές φορές και για κάμποσα χρόνια.
Δεν έχω σχηματίσει την κοσμοθεωρία μου απλώς επειδή ξύπνησα ένα πρωί κακοδιάθετος...
Το ότι οι σαλταρισμένοι γενικώς πάσχουν από ανθρώπινες γήινες αδυναμίες και όχι από εξωγήινους δαίμονες, παίζει έστω ως υπόθεση;tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:56Δεν πετάει την μπάλα στην εξέδρα... σε εξορκισμούς συμβαίνουν διάφορα και θαύματα από τον αγιασμό, ιερά λείψανα, τον σταυρό κτλ... και κει βλέπεις πως ο δαιμονισμένος όντως πάσχει από εξωτερική επιρροή
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- tanipteros
τότε λες την ΑΦΡΟ φαντασιόπληκτη ή απατεώνησα.... επειδή εσένα δεν σου κατσε ...Λοξίας έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:59Α μάλιστα...κατάλαβα.tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:52προσέγγισε ένα πνευματιστή που κάνει σεάνς με διάθεση να ερευνήσεις και θα σε δεχτείΛοξίας έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:49 Το ξέρω...εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν θα έρθει, διότι:
Οι "θεολόγοι" ισχυρίζονται πως η μεγαλύτερη απάτη του Διαβόλου, είναι να πείσει τον άνθρωπο ότι δεν υπάρχει και, συνεπώς, δεν υπάρχει ούτε ο Θεός. Έτσι μπορεί και δρα ανενόχλητος και σε παρασύρει.
Εγώ λοιπόν που είμαι άθεος, αν εμφανιστεί ένας δαίμονας, θα αναγκαστώ να πιστέψω ότι υπάρχει ο Θεός και, έτσι, θα με χάσει ο Διάβολος από πελάτη. Συνεπώς δεν τον συμφέρει να εμφανιστεί. Και δεν εμφανίζεται.
Αν σου πω ναι, θα το πιστέψεις; Και ακόμα χειρότερα, θα πιστέψεις ότι με έδιωξαν, διότι:
"τα πνεύματα", λέει, "δεν με γουστάριζαν επειδή δεν τα έπαιρνα στα σοβαρά και αρνήθηκαν να εμφανιστούν."
Ε; θα το πιστέψεις;
Τάνυ, πόσο χρονών είσαι; Σε ρωτώ, επειδή εγώ είμαι 74 και αν νομίζεις ότι είναι η πρώτη φορά που ακούω/μαθαίνω για επίκληση δαιμόνων, γριμόρια και Σολομωνικές, είσαι πολύ μακριά.
Όταν το 1965 ψάχναμε στα παλιατζίδικα για καμιά Σολομωνική, αμφιβάλλω αν ο πατέρας σου είχε γνωρίσει την μητέρα σου...
Δεν έχω σχηματίσει την κοσμοθεωρία μου απλώς επειδή ξύπνησα ένα πρωί κακοδιάθετος...
47 είμαι
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Και που κατεληξες Λοξια; Ποια ειναι η κοσμοθεωρια σου; Ειμαι περιεργη. Λεμε, γραφουμε εμεις την δικη μας, αλλα εσενα δεν σε ακουσα πουθενα. Για πες λίγο.Λοξίας έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:59Α μάλιστα...κατάλαβα.tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:52προσέγγισε ένα πνευματιστή που κάνει σεάνς με διάθεση να ερευνήσεις και θα σε δεχτείΛοξίας έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:49 Το ξέρω...εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν θα έρθει, διότι:
Αν σου πω ναι, θα το πιστέψεις; Και ακόμα χειρότερα, θα πιστέψεις ότι με έδιωξαν, διότι:
Ε; θα το πιστέψεις;
"Άχρι καιρού..."
Εγώ είμαι ξεκάθαρη, άλλοι μπερδεύονται όταν δένουν και λύνουν τα κορδόνια τους.Νατάσα έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:59Τι να σου πω, μ εχεις μπερδεψει...ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:57Αν κρίνω από την αξιολόγηση μιας μανιοκαταθλιπτικής επίτιμης χριστιανής (Σουβλίτσα, Σατούρν κάτι τέτοιο) που με χαρακτήρισε ως αιρετική, σαφώς όχι.Νατάσα έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:51
Δεν μιλησα για νεφελιμ, αλλα για δαιμονες, που αποκτουν δικαιωμα να μπουν μεσα σε μια ψυχη και να την βασανισουν. ΓΑΛΗ, τελικα, εισαι χριστιανη, για οχι;
Ο τραχανοσαλάτας Πάντσο του Μητσάρα, δεν πιάνεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- tanipteros
το θέμα είναι και το αξιοσημείωτο γιατί οι σαλταρισμένοι αυτοί (δαιμονισμένοι) αλληλεπιδρούν με τα θρησκευτικά στοιχεία αγιασμό, σταυρό, σύμβολα, ιερά λείψανα και δεν αντιδρούν να τους πετάξεις μια πορτοκαλάδα ΦΑΝΤΑ ας πούμε... κάτι γίνεταιΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:01Το ότι οι σαλταρισμένοι γενικώς πάσχουν από ανθρώπινες γήινες αδυναμίες και όχι από εξωγήινους δαίμονες, παίζει έστω ως υπόθεση;tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:56Δεν πετάει την μπάλα στην εξέδρα... σε εξορκισμούς συμβαίνουν διάφορα και θαύματα από τον αγιασμό, ιερά λείψανα, τον σταυρό κτλ... και κει βλέπεις πως ο δαιμονισμένος όντως πάσχει από εξωτερική επιρροήΛοξίας έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:53
Σου έχω κάνει τρεις φορές την ίδια ερώτηση (με παραλλαγές βέβαια). Και αντί για απάντηση-τοποθέτηση, εσύ θέτεις άλλη ερώτηση.
Κατάλαβα...δεν μπορείς να απαντήσεις και πετάς την μπάλα στην εξέδρα.

Παντως στο λεω, αν δεν πιστευεις στην υπαρξη των δαιμονων, εισαι ακομα μακρια...ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:03Εγώ είμαι ξεκάθαρη, άλλοι μπερδεύονται όταν δένουν και λύνουν τα κορδόνια τους.Νατάσα έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:59Τι να σου πω, μ εχεις μπερδεψει...ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:57
Αν κρίνω από την αξιολόγηση μιας μανιοκαταθλιπτικής επίτιμης χριστιανής (Σουβλίτσα, Σατούρν κάτι τέτοιο) που με χαρακτήρισε ως αιρετική, σαφώς όχι.
Ο τραχανοσαλάτας Πάντσο του Μητσάρα, δεν πιάνεται.![]()
"Άχρι καιρού..."
Ενώ εσύ είσαι γευσιγνώστης που δεν τσιμπάς σε φάντες και ιεροφάντες, έτσι;tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:05το θέμα είναι και το αξιοσημείωτο γιατί οι σαλταρισμένοι αυτοί (δαιμονισμένοι) αλληλεπιδρούν με τα θρησκευτικά στοιχεία αγιασμό, σταυρό, σύμβολα, ιερά λείψανα και δεν αντιδρούν να τους πετάξεις μια πορτοκαλάδα ΦΑΝΤΑ ας πούμε... κάτι γίνεταιΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:01Το ότι οι σαλταρισμένοι γενικώς πάσχουν από ανθρώπινες γήινες αδυναμίες και όχι από εξωγήινους δαίμονες, παίζει έστω ως υπόθεση;tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:56
Δεν πετάει την μπάλα στην εξέδρα... σε εξορκισμούς συμβαίνουν διάφορα και θαύματα από τον αγιασμό, ιερά λείψανα, τον σταυρό κτλ... και κει βλέπεις πως ο δαιμονισμένος όντως πάσχει από εξωτερική επιρροή
Άσ' το ρε Τάνι.
Είσαι γλυκούλης αλλά μέχρι εκεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- tanipteros
άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....και γω σε βρίσκω γλυκούλα....ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:08Ενώ εσύ είσαι γευσιγνώστης που δεν τσιμπάς σε φάντες και ιεροφάντες, έτσι;tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:05το θέμα είναι και το αξιοσημείωτο γιατί οι σαλταρισμένοι αυτοί (δαιμονισμένοι) αλληλεπιδρούν με τα θρησκευτικά στοιχεία αγιασμό, σταυρό, σύμβολα, ιερά λείψανα και δεν αντιδρούν να τους πετάξεις μια πορτοκαλάδα ΦΑΝΤΑ ας πούμε... κάτι γίνεταιΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:01
Το ότι οι σαλταρισμένοι γενικώς πάσχουν από ανθρώπινες γήινες αδυναμίες και όχι από εξωγήινους δαίμονες, παίζει έστω ως υπόθεση;
Άσ' το ρε Τάνι.
Είσαι γλυκούλης αλλά μέχρι εκεί.![]()

Με άλλα λόγια, όλοι γλυκούλια είμαστε βρε. Είναι θέμα μετάφρασης.tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:09άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....και γω σε βρίσκω γλυκούλα....ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:08Ενώ εσύ είσαι γευσιγνώστης που δεν τσιμπάς σε φάντες και ιεροφάντες, έτσι;tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:05
το θέμα είναι και το αξιοσημείωτο γιατί οι σαλταρισμένοι αυτοί (δαιμονισμένοι) αλληλεπιδρούν με τα θρησκευτικά στοιχεία αγιασμό, σταυρό, σύμβολα, ιερά λείψανα και δεν αντιδρούν να τους πετάξεις μια πορτοκαλάδα ΦΑΝΤΑ ας πούμε... κάτι γίνεται
Άσ' το ρε Τάνι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- tanipteros
κοίτα εγώ παρατηρώ ένα γεγονός... το ότι αυτοί οι άνθρωποι οι δαιμονισμένοι δείχνουν μια αντιπάθεια για πολύ συγκεκριμενα θρησκευτικά στοιχεία ενώ άλλα άσχετα κοσμικά δεν τους νοιάζουν...επίσης βλέπω μια "εξωτερική" επιρροή πάνω τους διότι όταν ξεδαιμονιστούν ηρεμούν και είναι άλλοι άνθρωποι...δεν αναφέρομαι στα Αμερικάνικα καραγκιοζιλικια σόου αλλά σε μας στα Ελληνικά Ορθόδοξα....ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:12Με άλλα λόγια, όλοι γλυκούλια είμαστε βρε. Είναι θέμα μετάφρασης.tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:09άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....και γω σε βρίσκω γλυκούλα....ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:08
Ενώ εσύ είσαι γευσιγνώστης που δεν τσιμπάς σε φάντες και ιεροφάντες, έτσι;
Άσ' το ρε Τάνι.
![]()
δεν έχω παρευρεθεί σε δαιμονισμό αλλά έχω δει σε βίντεο και δημιουργούνται ορισμένα ερωτηματικά σε κάθε πιστό ή άθεο...βάσει της απλής παρατήρησης και απορίας...διότι δεν συμβαίνουν λογικά πράγματα στους δαιμονισμένους

Πες τα! Και παρολο που δεν δηλωνεις χριστιανος, εισαι ΠΟΛΥ αντικειμενικος, ενα ΜΠΡΑΒΟ απο μενα!!!!tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:16κοίτα εγώ παρατηρώ ένα γεγονός... το ότι αυτοί οι άνθρωποι οι δαιμονισμένοι δείχνουν μια αντιπάθεια για πολύ συγκεκριμενα θρησκευτικά στοιχεία ενώ άλλα άσχετα κοσμικά δεν τους νοιάζουν...επίσης βλέπω μια "εξωτερική" επιρροή πάνω τους διότι όταν ξεδαιμονιστούν ηρεμούν και είναι άλλοι άνθρωποι...δεν αναφέρομαι στα Αμερικάνικα καραγκιοζιλικια σόου αλλά σε μας στα Ελληνικά Ορθόδοξα....
δεν έχω παρευρεθεί σε δαιμονισμό αλλά έχω δει σε βίντεο και δημιουργούνται ορισμένα ερωτηματικά σε κάθε πιστό ή άθεο...βάσει της απλής παρατήρησης και απορίας...διότι δεν συμβαίνουν λογικά πράγματα στους δαιμονισμένους
"Άχρι καιρού..."
Αυτά τα άρρητα τα παίζετε στα δάκτυλα βλέπω. Όχι, μπράβο. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ούτε στους διαταραγμένους ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεν συμβαίνουν "λογικά" πράγματα.tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:16κοίτα εγώ παρατηρώ ένα γεγονός... το ότι αυτοί οι άνθρωποι οι δαιμονισμένοι δείχνουν μια αντιπάθεια για πολύ συγκεκριμενα θρησκευτικά στοιχεία ενώ άλλα άσχετα κοσμικά δεν τους νοιάζουν...επίσης βλέπω μια "εξωτερική" επιρροή πάνω τους διότι όταν ξεδαιμονιστούν ηρεμούν και είναι άλλοι άνθρωποι...δεν αναφέρομαι στα Αμερικάνικα καραγκιοζιλικια σόου αλλά σε μας στα Ελληνικά Ορθόδοξα....
Λογική είναι η ερμηνεία/κατανόηση/επικινδυνότητα της διαταραχής τους.
Όταν είναι ακίνδυνοι όλα καλά. Όταν παίζει αλάρμ επικινδυνότητας, παίζει και επιφυλακή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-