Και ενώ ο ίδιος έλεγα όχι όλα σε ένα καλάθι κλπ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Cryptocurrency
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Cryptocurrency
Εγώ έχω μόνο πλέον bitcoin και ότι γίνει. Μαλάκια μου γιατί ναι μεν γλίτωσα την πτώση μονερο αλλά έχασα την πρόσφατη μεγάλη άνοδο εθεριουμ .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Ερμής έγραψε: 12 Ιαν 2021, 00:04 Το βρήκα.
Θέλω να στείλω τα xrp Από το binance Εκεί γιατί δε με βολεύει καθόλου.
Μένει να βρω πως πουλάς crypto και χώνεις μετρητά στην τράπεζα.
Γι'αυτό τους έχει μαζέψει όλο το χαρτί το coinbase. Με δύο κουμπιά μπήκε το χρήμα στο λογαριασμό σου.
Γι'αυτό τους έχει μαζέψει όλο το χαρτί το coinbase. Με δύο κουμπιά μπήκε το χρήμα στο λογαριασμό σου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
νομιζετε οτι ειναι ασχβμο να μην εχεις bit coin ...? πως σας φαινεται να εχετε πολλα και να μην θυμαστε τον κωδικο ...?
https://dnyuz.com/2021/01/12/lost-passw ... -fortunes/Lost Passwords Lock Millionaires Out of Their Bitcoin Fortunes
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Κοιτάξτε τι έχω πάθει τώρα, χτες με έπιασε μια μανία οτι η άνοδος που είχε το ETH ήταν στην πραγματικότητα bulls trap και θα ακολουθούσε μεγάλη πτώση.
Πήγα και έκανα λοιπόν τα λιγοστά eth μου USDT για να γλιτώσω την πτώση και να αγοράσω μετά χαμηλά. Έλα όμως που στο wallet για να ξανακάνεις trade απο USDT σε ETH πρέπει να έχεις και μια μικρή ποσότητα ETH για έξοδα και τώρα πρέπει να περιμένω να γίνει κατάθεση απο τράπεζα.
Στο μεταξύ απο χτες δεν υπήρξε καμία πτώση και κάθομαι και κοιτάω το ETH να ανεβαίνει κι εγω είμαι στην απέξω.
Με κάτι τέτοιες εξυπνάδες που κάνω έχω χάσει αρκετά χρήματα, αντιθέτως όταν τα αφήνω και δεν τα πειράζω καθόλου ρεφάρω.
Πήγα και έκανα λοιπόν τα λιγοστά eth μου USDT για να γλιτώσω την πτώση και να αγοράσω μετά χαμηλά. Έλα όμως που στο wallet για να ξανακάνεις trade απο USDT σε ETH πρέπει να έχεις και μια μικρή ποσότητα ETH για έξοδα και τώρα πρέπει να περιμένω να γίνει κατάθεση απο τράπεζα.
Στο μεταξύ απο χτες δεν υπήρξε καμία πτώση και κάθομαι και κοιτάω το ETH να ανεβαίνει κι εγω είμαι στην απέξω.
Με κάτι τέτοιες εξυπνάδες που κάνω έχω χάσει αρκετά χρήματα, αντιθέτως όταν τα αφήνω και δεν τα πειράζω καθόλου ρεφάρω.
-
talaipwros
https://www.theguardian.com/uk-news/202 ... es-howellsMan offers Newport council £50m if it helps find bitcoins in landfill
James Howells offers to share 25% of the £200m he claims is on hard drive he accidentally threw out in 2013
Bitcoin BTCUSD
38850.75 4.04%
Υψηλό: 40045.43 Χαμηλό: 36710.99.
38850.75 4.04%
Υψηλό: 40045.43 Χαμηλό: 36710.99.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Εν τω μεταξύ δεν έχει κατατεθεί μήνυση από τη SEC. Φήμη ήταν ότι θα καταθέσει.
Αύριο coinbase Και Κρακεν πετάνε έξω το xrp, Το ίδιο και άλλες πλατφόρμες για τους αμερικανούς επενδυτές. Αναμένουμε πως θα αντιδράσει η αγορά. Θεωρώ ότι θα υπάρξει πτώση αλλά όχι τίποτα τρομερό. Σε κάθε περίπτωση αν έχουμε πτωση ανάλογη των Χριστουγέννων, πιστεύω πως συμφέρει η αγορά.
Μέχρι πριν λίγο στο coinbase Και με άνοδο ενισχύονταν οι αγορές έναντι των πωλήσεων
Μέχρι πριν λίγο στο coinbase Και με άνοδο ενισχύονταν οι αγορές έναντι των πωλήσεων
Βγήκε ο Μασκ στο twitter πριν κανα δίωρο και έβαλε μπανεράκι απο το μπιτκοιν και πήρε σε λιγότερο από 1 ώρα 20 % πάνω .Παράνοια
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
το dogecoin πηρε πανω απο 300%hades έγραψε: 29 Ιαν 2021, 12:40 Βγήκε ο Μασκ στο twitter πριν κανα δίωρο και έβαλε μπανεράκι απο το μπιτκοιν και πήρε σε λιγότερο από 1 ώρα 20 % πάνω .Παράνοια
από το ίδιο γκρουπ στο reddit είναι που το ανέβασε που ξεκίνησε την ιστορία με την gamestop. Εν το μεταξύ μιλάμε για ένα meme κρυπτονόμισμα κανονικά . Για πλάκα το έχουν κάνει. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτό .Πολλοί μπαίνουν και θα κλάψουν μετά
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Και που να μάθουν ότι από ένα bug έχει απεριόριστο supply,σαν να αγοράζεις άμμο στη Σαχάρα.hades έγραψε: 29 Ιαν 2021, 12:43από το ίδιο γκρουπ στο reddit είναι που το ανέβασε που ξεκίνησε την ιστορία με την gamestop. Εν το μεταξύ μιλάμε για ένα meme κρυπτονόμισμα κανονικά . Για πλάκα το έχουν κάνει. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτό .Πολλοί μπαίνουν και θα κλάψουν μετά
Meme based economy
Το wallstreetbets το έβαλε σήμερα το coinmarketcap πανω πανω στην λίστα των κρυπτο. Τι φάση;hades έγραψε: 29 Ιαν 2021, 12:43από το ίδιο γκρουπ στο reddit είναι που το ανέβασε που ξεκίνησε την ιστορία με την gamestop. Εν το μεταξύ μιλάμε για ένα meme κρυπτονόμισμα κανονικά . Για πλάκα το έχουν κάνει. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτό .Πολλοί μπαίνουν και θα κλάψουν μετά