Μαρή ΓΑΛΗ ίδιο είναι να τον πας κόντρα τον μεθυσμένο που ΔΕΝ καταλαβαίνει εκεινη τη στιγμή ότι του μιλάς για το καλό του και έχει επιθετική διάθεση με το να είσαι μαζί του στο αυτοκίνητο να του πεις μη τρέχεις γιατί ζαλίζομαι, να του στρίψεις το τιμόνι αν χρειαστεί ή να τραβήξεις το χειρόφρενο, να του μιλάς,να του στρίψεις τσιγάρο για να μην προσπαθεί να το κάνει ταυτοχρονα κτλ; δε ξέρω, αλλιώς τους αντιμετωπίζω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:59Και αυτόν τον τύπο θεωρείς ότι μπορείς να κοντρολάρεις ΜΕΣΑ στο αμάξι;Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:50Όντως, παίρνεις τα κλειδιά που έχει ο άλλος στη τσέπη από το τζιν του και αν σε καταλάβει σου σπάει το μπουκάλι στο κεφάλι γιατί γίνεται επιθετικός; δε θα το έλεγα.Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:47
Κατάλαβες τι εννοώ. Του παίρνεις τα κλειδιά. Ο μεθυσμένος δεν έχει ικανότητα αντίληψης. Απλά κάνει σπασμωδικές κινήσεις.
Αλλιώς διάλεξε. Ποιά ζωή θα θυσιάσεις. Με συγχωρείς που στο λέω χύμα, αλλά είναι η αλήθεια.
Οπότε, μάλλον λες ψέμματα για τη φάση (γιατί υπάρχουν πολλά στοιχεία που δεν κολλάνε μεταξύ τους) και μπήκες στον συνήθη αυτοματισμό του αντίλογου.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Fata_Morgana
Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που θες να πεις και σου εφιστώ την προσοχή διότι βάζεις το κεφαλάκι σου στο ντορβά. Η ζωή είναι γλυκειά. Αν θες να την χαραμίσεις κάνε ο,τι καταλαβαίνεις.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:15Συμφωνώ σε όλα, για το τι πρέπει να κάνουμε αν κάποιος πιει,πως πρέπει οι ίδιοι να είμαστε υπεύθυνοι αν έχουμε αυτοκίνητο και όλα αυτά που αφορούν την ασφάλεια μας και των άλλων. Σε όλα μέχρι κεραίας. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έρθει η στιγμή που θα κανεις ανθρώπινα κάτι που είναι εκτός των ορίων σου και των σωστών σου, εγώ τουλάχιστον. Οι υπόλοιποι λειτουργείτε διαφορετικά και δε θα το κάνατε. Οκ αποδεκτό. Δε ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω.Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:57Αυτό που βλέπω είναι, πως ενώ συμφωνούμε, βρίσκεις διαρκώς εμπόδια. Και δεν θα πάψεις. Καλώς.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:49
Κορίτσι μου γλυκό, συμφωνώ απόλυτα. Δεν διαφωνώ σε οτιδήποτε λες. Επειδή όμως είμαστε άνθρωποι και καμιά φορά ξεφεύγουμε από τα όρια μας και κάνουμε πράξεις που υπό αλλες συνθήκες δε θα κάναμε, για αυτό τον λόγο κάποιες φορές υπερβαίνεις τη λογική. Δε ξέρω αν με κατανοείς, μάλλον όχι αλλά νταξ δεν τίθεται θέμα. Ο καθένας πράγματι κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός τη δεδομένη στιγμή. Και ο λεγάμενος αποψε να έπαιρνε το αυτοκίνητο όντας λιάρδα, το ίδιο θα έκανα. Εγώ. Εσύ όχι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ε;; Τί λες μαρή; Και μετά ποιός θα το μαζέψει το γαμωτίμονο; Ο μεθυσμένος;Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:20Μαρή ΓΑΛΗ ίδιο είναι να τον πας κόντρα τον μεθυσμένο που ΔΕΝ καταλαβαίνει εκεινη τη στιγμή ότι του μιλάς για το καλό του και έχει επιθετική διάθεση με το να είσαι μαζί του στο αυτοκίνητο να του πεις μη τρέχεις γιατί ζαλίζομαι, να του στρίψεις το τιμόνι αν χρειαστεί ή να τραβήξεις το χειρόφρενο, να του μιλάς,να του στρίψεις τσιγάρο για να μην προσπαθεί να το κάνει ταυτοχρονα κτλ; δε ξέρω, αλλιώς τους αντιμετωπίζω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:59Και αυτόν τον τύπο θεωρείς ότι μπορείς να κοντρολάρεις ΜΕΣΑ στο αμάξι;Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:50
Όντως, παίρνεις τα κλειδιά που έχει ο άλλος στη τσέπη από το τζιν του και αν σε καταλάβει σου σπάει το μπουκάλι στο κεφάλι γιατί γίνεται επιθετικός; δε θα το έλεγα.
Οπότε, μάλλον λες ψέμματα για τη φάση (γιατί υπάρχουν πολλά στοιχεία που δεν κολλάνε μεταξύ τους) και μπήκες στον συνήθη αυτοματισμό του αντίλογου.![]()
- Fata_Morgana
Ρε μλκ λες και είπα ότι το συνηθίζω. Είπα για τη συγκεκριμένη φορά. Δεν αντιμετωπίζονται όλοι οι μεθυσμένοι με τον ίδιο τρόπο, ούτε αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο. Και ο λεγάμενος έχει γίνει λιάρδα ,κομμάτια και οδήγησα εγώ να επιστρέψουμε. Και μάλιστα είχε τη προσοχή του στο δρόμο επειδή οδηγούσα εγώΠασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:20Καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που θες να πεις και σου εφιστώ την προσοχή διότι βάζεις το κεφαλάκι σου στο ντορβά. Η ζωή είναι γλυκειά. Αν θες να την χαραμίσεις κάνε ο,τι καταλαβαίνεις.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:15Συμφωνώ σε όλα, για το τι πρέπει να κάνουμε αν κάποιος πιει,πως πρέπει οι ίδιοι να είμαστε υπεύθυνοι αν έχουμε αυτοκίνητο και όλα αυτά που αφορούν την ασφάλεια μας και των άλλων. Σε όλα μέχρι κεραίας. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έρθει η στιγμή που θα κανεις ανθρώπινα κάτι που είναι εκτός των ορίων σου και των σωστών σου, εγώ τουλάχιστον. Οι υπόλοιποι λειτουργείτε διαφορετικά και δε θα το κάνατε. Οκ αποδεκτό. Δε ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω.Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:57
Αυτό που βλέπω είναι, πως ενώ συμφωνούμε, βρίσκεις διαρκώς εμπόδια. Και δεν θα πάψεις. Καλώς.
- Fata_Morgana
Το να ισιώσεις το τιμόνι του άλλου που πάει να περάσει στο αντίθετο ρεύμα δεν είναι δα επιστήμη.Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:24Ε;; Τί λες μαρή; Και μετά ποιός θα το μαζέψει το γαμωτίμονο; Ο μεθυσμένος;Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:20Μαρή ΓΑΛΗ ίδιο είναι να τον πας κόντρα τον μεθυσμένο που ΔΕΝ καταλαβαίνει εκεινη τη στιγμή ότι του μιλάς για το καλό του και έχει επιθετική διάθεση με το να είσαι μαζί του στο αυτοκίνητο να του πεις μη τρέχεις γιατί ζαλίζομαι, να του στρίψεις το τιμόνι αν χρειαστεί ή να τραβήξεις το χειρόφρενο, να του μιλάς,να του στρίψεις τσιγάρο για να μην προσπαθεί να το κάνει ταυτοχρονα κτλ; δε ξέρω, αλλιώς τους αντιμετωπίζω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:59
Και αυτόν τον τύπο θεωρείς ότι μπορείς να κοντρολάρεις ΜΕΣΑ στο αμάξι;
![]()
γαμησετα....
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Χρειάζεσαι μαθήματα ασφαλούς οδήγησης. Μιας και έχεις δίπλωμα. Θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις μικρά πραγματάκια. Τεσπα.
Ωχ Παναϊα μου απόψε. .
Ωχ Παναϊα μου απόψε. .
Και όλα αυτά θα τα κάνεις, μέσα στο αυτοκίνητο σε έναν τύπο που σου ρίχνει 2 κεφάλια και φοβάσαι μη σου φέρει το μπουκάλι στο κεφάλι;Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:20Μαρή ΓΑΛΗ ίδιο είναι να τον πας κόντρα τον μεθυσμένο που ΔΕΝ καταλαβαίνει εκεινη τη στιγμή ότι του μιλάς για το καλό του και έχει επιθετική διάθεση με το να είσαι μαζί του στο αυτοκίνητο να του πεις μη τρέχεις γιατί ζαλίζομαι, να του στρίψεις το τιμόνι αν χρειαστεί ή να τραβήξεις το χειρόφρενο, να του μιλάς,να του στρίψεις τσιγάρο για να μην προσπαθεί να το κάνει ταυτοχρονα κτλ; δε ξέρω, αλλιώς τους αντιμετωπίζω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:59Και αυτόν τον τύπο θεωρείς ότι μπορείς να κοντρολάρεις ΜΕΣΑ στο αμάξι;Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:50
Όντως, παίρνεις τα κλειδιά που έχει ο άλλος στη τσέπη από το τζιν του και αν σε καταλάβει σου σπάει το μπουκάλι στο κεφάλι γιατί γίνεται επιθετικός; δε θα το έλεγα.
Τα κλειδιά τα παίρνεις όταν ο μεθυσμένος είναι έξω από το αυτοκίνητο.
Και συνήθως αυτά τα διαδικαστικά, τα αναλαμβάνουν οι άντρες της παρέας. Τον πάνε μέχρι το σπίτι του, με το δικό τους ή δικό του αμάξι ή αν είναι μακριά τον παίρνουν στο δικό τους. Οπότε, αν δεν μπορείς να τον κοντρολάρεις και να οδηγήσεις εσύ το αμάξι του ή να καλέσεις ταξί, ζητάς την βοήθεια άλλων. Αυτό ξέρω εγώ ότι κάνουν οι φίλοι. Τα υπόλοιπα είναι παπαριές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- kongrosian
σωστός.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:17Θα ήταν ναι αλλά το κακο είναι ότι ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης και υπάρχουν από απέναντι άτυχοι που κίνησαν για αλλού.kongrosian έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:59 δεν παρακολούθησα αναλυτικά την κουβέντα γιατί σας βαριέμαι,
αλλά από όσα κατάλαβα, η Νάιδα θα ακολουθούσε το λεγάμενο ακόμα και στο θάνατο.
πολύ ρομαντικό.
Άσε που δεν είναι καν ιστορία μοναδικής αγαπης, από ότι φαίνεται έχει πάρει ολόκληρο φορτηγό απο ανεύθυνους....ως υπεύθυνη συνοδηγος
πόσες επιλογές μας άραγε, επηρεάζουν πόσο και πως τους άλλους. αν λάβεις υπόψη σου και την θεωρία του χάους, χέσε μέσα.
Λες ε; Βλέπεις, συγκρατούμαι.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:30Το να ισιώσεις το τιμόνι του άλλου που πάει να περάσει στο αντίθετο ρεύμα δεν είναι δα επιστήμη.Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:24Ε;; Τί λες μαρή; Και μετά ποιός θα το μαζέψει το γαμωτίμονο; Ο μεθυσμένος;Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:20
Μαρή ΓΑΛΗ ίδιο είναι να τον πας κόντρα τον μεθυσμένο που ΔΕΝ καταλαβαίνει εκεινη τη στιγμή ότι του μιλάς για το καλό του και έχει επιθετική διάθεση με το να είσαι μαζί του στο αυτοκίνητο να του πεις μη τρέχεις γιατί ζαλίζομαι, να του στρίψεις το τιμόνι αν χρειαστεί ή να τραβήξεις το χειρόφρενο, να του μιλάς,να του στρίψεις τσιγάρο για να μην προσπαθεί να το κάνει ταυτοχρονα κτλ; δε ξέρω, αλλιώς τους αντιμετωπίζω εγώ.![]()
Λοιπόν, πάμε μια ''παλληκαριά''; Θα έρθεις Πάτρα και θα σε πάρω συνοδηγό στη δική μας Παραλιακή. Και σε σημεία που θα το ''πατήσω'', θέλω να μου διορθώσεις το τιμόνι. Σε δυο στροφές ας πούμε. Και ακόμη δεν σου έχω βάλει καν, τη χιλιομετρική παράμετρο.
Θα πεις, το Δεσπότη, Παναγιώτη.
Άσε μας μαρή.
- Fata_Morgana
Ναι οι άντρες φίλοι που δεν ηταν καν μαζί μας. Πως δε το σκέφτηκα.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:39Και όλα αυτά θα τα κάνεις, μέσα στο αυτοκίνητο σε έναν τύπο που σου ρίχνει 2 κεφάλια και φοβάσαι μη σου φέρει το μπουκάλι στο κεφάλι;Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:20Μαρή ΓΑΛΗ ίδιο είναι να τον πας κόντρα τον μεθυσμένο που ΔΕΝ καταλαβαίνει εκεινη τη στιγμή ότι του μιλάς για το καλό του και έχει επιθετική διάθεση με το να είσαι μαζί του στο αυτοκίνητο να του πεις μη τρέχεις γιατί ζαλίζομαι, να του στρίψεις το τιμόνι αν χρειαστεί ή να τραβήξεις το χειρόφρενο, να του μιλάς,να του στρίψεις τσιγάρο για να μην προσπαθεί να το κάνει ταυτοχρονα κτλ; δε ξέρω, αλλιώς τους αντιμετωπίζω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:59
Και αυτόν τον τύπο θεωρείς ότι μπορείς να κοντρολάρεις ΜΕΣΑ στο αμάξι;
![]()
Και συνήθως αυτά τα διαδικαστικά, τα αναλαμβάνουν οι άντρες της παρέας. Τον πάνε μέχρι το σπίτι του, με το δικό τους ή δικό του αμάξι ή αν είναι μακριά τον παίρνουν στο δικό τους. Οπότε, αν δεν μπορείς να τον κοντρολάρεις και να οδηγήσεις εσύ το αμάξι του ή να καλέσεις ταξί, ζητάς την βοήθεια άλλων. Αυτό ξέρω εγώ ότι κάνουν οι φίλοι. Τα υπόλοιπα είναι παπαριές.![]()
- Fata_Morgana
Ναι αν πάω να σου πειράξω το τιμόνι όταν έχεις ταχύτητα και σε στροφή μπορεί να μην πήγαινε ιδιαίτερα καλά.Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:04Λες ε; Βλέπεις, συγκρατούμαι.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:30Το να ισιώσεις το τιμόνι του άλλου που πάει να περάσει στο αντίθετο ρεύμα δεν είναι δα επιστήμη.Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:24
Ε;; Τί λες μαρή; Και μετά ποιός θα το μαζέψει το γαμωτίμονο; Ο μεθυσμένος;![]()
Λοιπόν, πάμε μια ''παλληκαριά''; Θα έρθεις Πάτρα και θα σε πάρω συνοδηγό στη δική μας Παραλιακή. Και σε σημεία που θα το ''πατήσω'', θέλω να μου διορθώσεις το τιμόνι. Σε δυο στροφές ας πούμε. Και ακόμη δεν σου έχω βάλει καν, τη χιλιομετρική παράμετρο.
Άσε μας μαρή.![]()
Αλλά τι μου λες Πάσι; ότι δεν επιδέχεται διόρθωση το τιμόνι από τον συνοδηγό σε περίπτωση που πάει να ξεφύγει στο αντίθετο ρεύμα το αυτοκίνητο;
Το σκέφτηκα εγώ.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:20Ναι οι άντρες φίλοι που δεν ηταν καν μαζί μας. Πως δε το σκέφτηκα.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:39Και όλα αυτά θα τα κάνεις, μέσα στο αυτοκίνητο σε έναν τύπο που σου ρίχνει 2 κεφάλια και φοβάσαι μη σου φέρει το μπουκάλι στο κεφάλι;Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:20
Μαρή ΓΑΛΗ ίδιο είναι να τον πας κόντρα τον μεθυσμένο που ΔΕΝ καταλαβαίνει εκεινη τη στιγμή ότι του μιλάς για το καλό του και έχει επιθετική διάθεση με το να είσαι μαζί του στο αυτοκίνητο να του πεις μη τρέχεις γιατί ζαλίζομαι, να του στρίψεις το τιμόνι αν χρειαστεί ή να τραβήξεις το χειρόφρενο, να του μιλάς,να του στρίψεις τσιγάρο για να μην προσπαθεί να το κάνει ταυτοχρονα κτλ; δε ξέρω, αλλιώς τους αντιμετωπίζω εγώ.![]()
Και συνήθως αυτά τα διαδικαστικά, τα αναλαμβάνουν οι άντρες της παρέας. Τον πάνε μέχρι το σπίτι του, με το δικό τους ή δικό του αμάξι ή αν είναι μακριά τον παίρνουν στο δικό τους. Οπότε, αν δεν μπορείς να τον κοντρολάρεις και να οδηγήσεις εσύ το αμάξι του ή να καλέσεις ταξί, ζητάς την βοήθεια άλλων. Αυτό ξέρω εγώ ότι κάνουν οι φίλοι. Τα υπόλοιπα είναι παπαριές.![]()
Σ' αυτές τις περιπτώσεις, ζητάς τη βοήθεια άλλων φίλων τηλεφωνικώς, πριν φύγεις από το μαγαζί. Όλο και κάποιος θα βρεθεί. Εκτός αν είναι προσωπικός φίλος, που η έξοδος σας δεν θέλεις να κοινοποιηθεί.
Και κόψε τους λεονταρισμούς για τα χειρόφρενα και τα στριψίματα του τιμονιού σε γκαζωμένες φάσεις με επιθετικό οδηγό.
Είναι ο πιο σύντομος δρόμος για τον γκρεμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σου λέει ότι άμα έχεις φτάσει σε κατάσταση που να μπαίνει ο οδηγός στο αντίθετο ρεύμα χωρίς να το καταλαβαίνει, κακώς οδηγεί. Τελεία. Και κακώς είσαι κι εσύ εκεί μέσα.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:24 Αλλά τι μου λες Πάσι; ότι δεν επιδέχεται διόρθωση το τιμόνι από τον συνοδηγό σε περίπτωση που πάει να ξεφύγει στο αντίθετο ρεύμα το αυτοκίνητο;
Γενικώς δεν πιστεύω τίποτα από όσα διαβάζω. Πρέπει να μας δουλεύεις.
Ναι, αυτό σου λέω. Διότι δεν μπορείς να λάβεις υπ'όψιν σου όλες τις παραμέτρους τη στιγμή που συμβαίνει και επιπροσθετως, έχεις έναν μεθυσμένο στο τιμονι που δεν ξέρεις πως θα συμπεριφερθεί, ανά πάσα στιγμή.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:24Ναι αν πάω να σου πειράξω το τιμόνι όταν έχεις ταχύτητα και σε στροφή μπορεί να μην πήγαινε ιδιαίτερα καλά.Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 22:04Λες ε; Βλέπεις, συγκρατούμαι.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:30
Το να ισιώσεις το τιμόνι του άλλου που πάει να περάσει στο αντίθετο ρεύμα δεν είναι δα επιστήμη.
Άσε μας μαρή.![]()
Αλλά τι μου λες Πάσι; ότι δεν επιδέχεται διόρθωση το τιμόνι από τον συνοδηγό σε περίπτωση που πάει να ξεφύγει στο αντίθετο ρεύμα το αυτοκίνητο;
Επιπλέον, έστω κι αν εγώ σε είχα σε ελεγχόμενη φάση, θα σου ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Ακόμη και στην ευθεία να διορθώσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 744 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-