Προφανώς και για αυτο ξεφούσκωσε αμέσως μόλις κυβέρνησε ο Μητσοτάκης και φανηκενη διαφορα, αλλα αυστηρα κομματικα ο τσιπρας ήταν επιτυχημένος. Πήρε ένα τσίρκο αμπελοφιλοσοφων που ο ένας ήθελε να φάει το λαρύγγι του άλλους και το έκανε κυβέρνηση. Με λαϊκισμό, με ψέμματα με υποβάθμιση διαδηλώσεων με πουστιες. Αλλά το έκανε. Ο κασσελακης δεν μπόρεσε. Ο Αλαβάνος και ο λαφαζανης δεν μπήκε καν στη Βουλή. Ο βαρουφακης μπήκε και βγήκε. Η ζωή μπήκε αλλά να δούμε. Η νέα αριστερά αγνοείται. Ο κυρ Φώτης μας χαιρέτισε.Δημοκράτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 12:24και για να έρθει καταστράφηκε η χώραLord Brum έγραψε: 09 Σεπ 2024, 02:35Ίσως επειδή το 32 δεν ήταν κάποιου είδους κληρονομιά του σύριζα, ο Τσίπρας το έφερε ξεκινώντας από το 5.5%Reality έγραψε: 09 Σεπ 2024, 01:18 Δεν έχω καταλάβει πως ο Τσιπρας που το 32 το έκανε 17 είναι στο απυρόβλητο και είναι ύβρις να τον κριτικάρουν ενώ ο Κασσελακης θεωρείται μεγαλύτερη αποτυχία που σε συνθήκες διάλυσης του κόμματος και σε ευρωεκλογές το 17 του Τσιπρα το έκανε 15
Το μεγαλύτερο αστείο είναι ότι οι εσωκομματικοί έχουν την εντύπωση ότι η Αχτσιογλου ή ο Πολακης δεν θα πηγαίναν ακόμα χειρότερα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπερψηφιστηκε η προταση μομφης κατα Κασελακη
Re: Υπερψηφιστηκε η προταση μομφης κατα Κασελακη
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Έχουν πλάκα με το πόση αυτοπεποίθεση δηλώνουν πως αποτελούν την "βάση".
Ποιά βάση είστε ? Νομίζουν πως ο Κασσελάκης είναι ο Τραμπ με τα 50 εκατομμύρια ψηφοφόρους της βαθειάς Αμερικής.
Η βάση που νομίζετε ότι είστε, είναι 70χιλιάδες άτομα που μάζεψε από όλα τα γκει μπαρ της Αθήνας το αμερικλανάκι.
Να πάει να βάλει την ιερή αμυντική συμμαχία του ΝΑΤΟ, στον ΠΑΤΟ του, το πουστάκι της CIA, και ας μαζέψει και τα υπόλοιπα σκουπίδια μαζί του, πίσω στο περιθώριο εκεί που ανήκουν.
Ακούς εκεί η βάση και η βάση...
Ποιά βάση είστε ? Νομίζουν πως ο Κασσελάκης είναι ο Τραμπ με τα 50 εκατομμύρια ψηφοφόρους της βαθειάς Αμερικής.
Η βάση που νομίζετε ότι είστε, είναι 70χιλιάδες άτομα που μάζεψε από όλα τα γκει μπαρ της Αθήνας το αμερικλανάκι.
Να πάει να βάλει την ιερή αμυντική συμμαχία του ΝΑΤΟ, στον ΠΑΤΟ του, το πουστάκι της CIA, και ας μαζέψει και τα υπόλοιπα σκουπίδια μαζί του, πίσω στο περιθώριο εκεί που ανήκουν.
Ακούς εκεί η βάση και η βάση...
- Eθνικοκοινωνιστης
Πολακαρος για αρχηγος 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όχι και ακροδεξιά η ΕΡΕ, καθαρή δεξιά ναι, μέχρι εκεί. Ακροδεξιά ήταν η ΕΠΕΝ.Nandros έγραψε: 09 Σεπ 2024, 13:40Κοπέλα μου είσαι μικρή και άπειρη, μην γράφεις χαζομάρες.Niki έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:09
Αλήθειες γράφω που πονάνε.
Λόγια Κωσταντίνου Μητσοτάκη.
"Για να λειτουργεί σωστά η Δημοκρατία πρέπει το κυβερνών κόμμα να παλεύει για να υπάρχει δυνατή και υγιής αντιπολίτευση.
Μόνο στα ολοκληρωτικά καθεστώτα το κυβερνών κόμμα προσπαθεί να διαλύσει την αντιπολίτευση."
Εγώ δηλώνω Δημοκράτισσα και Νεο Δημοκράτισσα που αγαπάω την πατρίδα μου.
Αυτή δεν είναι η δικιά μου ΝΔ.
Αυτή είναι ένα ακροδεξιό παραμύθι διαπλεκόμενων συμφερόντων.
ΚΑΙ ακροδεξιά ήταν η ΕΡΕ, που δεν την έζησες. Η ΝΔ από την αρχή της ήταν δεξιά, κατηγορήθηκε για σοσιαλμανία και τώρα ρέπει προς το κέντρο.
Όσο για την ανάγκη σοβαρής αντιπολίτευσης, συμφωνώ.
.
-
Δημοκράτης
Lord Brum έγραψε: 09 Σεπ 2024, 18:21Προφανώς και για αυτο ξεφούσκωσε αμέσως μόλις κυβέρνησε ο Μητσοτάκης και φανηκενη διαφορα, αλλα αυστηρα κομματικα ο τσιπρας ήταν επιτυχημένος. Πήρε ένα τσίρκο αμπελοφιλοσοφων που ο ένας ήθελε να φάει το λαρύγγι του άλλους και το έκανε κυβέρνηση. Με λαϊκισμό, με ψέμματα με υποβάθμιση διαδηλώσεων με πουστιες. Αλλά το έκανε. Ο κασσελακης δεν μπόρεσε. Ο Αλαβάνος και ο λαφαζανης δεν μπήκε καν στη Βουλή. Ο βαρουφακης μπήκε και βγήκε. Η ζωή μπήκε αλλά να δούμε. Η νέα αριστερά αγνοείται. Ο κυρ Φώτης μας χαιρέτισε.Δημοκράτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 12:24και για να έρθει καταστράφηκε η χώραLord Brum έγραψε: 09 Σεπ 2024, 02:35
Ίσως επειδή το 32 δεν ήταν κάποιου είδους κληρονομιά του σύριζα, ο Τσίπρας το έφερε ξεκινώντας από το 5.5%
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Η ΕΡΕ είχε ΚΑΙ ακροδεξιούς ΚΑΙ βασιλόφρονες, τί μου λες τώρα.Green Dragon έγραψε: 09 Σεπ 2024, 20:26Όχι και ακροδεξιά η ΕΡΕ, καθαρή δεξιά ναι, μέχρι εκεί. Ακροδεξιά ήταν η ΕΠΕΝ.Nandros έγραψε: 09 Σεπ 2024, 13:40Κοπέλα μου είσαι μικρή και άπειρη, μην γράφεις χαζομάρες.Niki έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:09
"Για να λειτουργεί σωστά η Δημοκρατία πρέπει το κυβερνών κόμμα να παλεύει για να υπάρχει δυνατή και υγιής αντιπολίτευση.
Μόνο στα ολοκληρωτικά καθεστώτα το κυβερνών κόμμα προσπαθεί να διαλύσει την αντιπολίτευση."
ΚΑΙ ακροδεξιά ήταν η ΕΡΕ, που δεν την έζησες. Η ΝΔ από την αρχή της ήταν δεξιά, κατηγορήθηκε για σοσιαλμανία και τώρα ρέπει προς το κέντρο.
.
Μπερδεύεις την Ε.Π.Ε. (1946) των Κεντρώων με την Ε.Π.ΕΝ. (1986) των χουνταίων.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν την μπερδεύω, είπα ότι η ΕΠΕΝ ήταν ακροδεξιό κόμμα, το ίδιο που είπες κι εσύ. Το ότι η ΕΡΕ είχε και τέτοιους μέσα δεν την κάνει ακροδεξιά, ειδικά εκείνη την εποχή που η βασιλεία δεν εθεωρείτο κάτι περίεργο όπως σήμερα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Γιατί αγνοείς τα ΚΑΙ με κεφαλαία γράμματα? Η ΕΡΕ είχε ΚΑΙ κεντρώους, πχ Κανελλόπουλο και Τσάτσο.Green Dragon έγραψε: 09 Σεπ 2024, 20:38 Δεν την μπερδεύω, είπα ότι η ΕΠΕΝ ήταν ακροδεξιό κόμμα, το ίδιο που είπες κι εσύ. Το ότι η ΕΡΕ είχε και τέτοιους μέσα δεν την κάνει ακροδεξιά, ειδικά εκείνη την εποχή που η βασιλεία δεν εθεωρείτο κάτι περίεργο όπως σήμερα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Eθνικοκοινωνιστης
μπα,παρακρατικο μαγαζι της δεξιας σαν την χ.α. ητανGreen Dragon έγραψε: 09 Σεπ 2024, 20:26Όχι και ακροδεξιά η ΕΡΕ, καθαρή δεξιά ναι, μέχρι εκεί. Ακροδεξιά ήταν η ΕΠΕΝ.Nandros έγραψε: 09 Σεπ 2024, 13:40Κοπέλα μου είσαι μικρή και άπειρη, μην γράφεις χαζομάρες.Niki έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:09
.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Ληστοσυμμορίτης
Οι ραλληδες, Αβέρωφ, Καρατζαφέρηδες, βοριδηδες, σαμαράδες, βελοπουλοι, πλευρηδες σάμπως δεν ήταν και είναι ακροδεξιοί;
Ακροδεξιοί του κέρατα ήταν και είναι.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Κεντροδεξιό εκτοςβτοτ Κωνσταντίνου Πλεύρη που είναι καθαρά δεξιός. Δεν υπάρχει ακροδεξιά στην ΕλλάδαΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 20:55 Οι ραλληδες, Αβέρωφ, Καρατζαφέρηδες, βοριδηδες, σαμαράδες, βελοπουλοι, πλευρηδες σάμπως δεν ήταν και είναι ακροδεξιοί;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Εγώ θα σας γράψω μια "φανταστική ιστορία" ένα παραμυθάκι με συντομία όσο μπορώ.
Κάποτε ήτανε ένας βιβλιοπώλης αυτός ο βιβλιοπώλης είχε μεγάλες βλέψεις ήθελε να γίνει διάσημος.
Αφιέρωνε πολύ χρόνο στην τηλεόραση πουλώντας βιβλία έτσι έγινε γρήγορα γνωστός.
Είχε ξεκινήσει να ασχολείται και με την πολιτική έβριζε τα κόμματα και είχε γενικά ακροδεξιές θέσεις.
Στο τέλος συμμετείχε σε ένα κόμμα ακροδεξιό και έγινε βουλευτής.
Την ιδιότητα του βουλευτή με το ακροδεξιό κόμμα κανείς δεν του την χάρισε την κέρδισε με το σπαθί του και τις θέσεις του.
Σε κάποια φάση που η χώρα του χρειαζότανε την ψήφο του την έδωσε και έφυγε από τον ακροδεξιό κόμμα και πήγε σε ένα πιο δημοκρατικό κόμμα.
Εκεί έγινε υπουργός υγείας.
Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την χώρα του , τότε που το διεθνές νομισματικό ταμείο έλεγχε τα πάντα.
Στο υπουργείο υγείας η Τρόικα του ΔΝΤ του έφερε μια μελέτη για την εξυγίανση του συστήματος υγείας.
Κάποιοι λένε 500 σελίδες κάποιοι άλλοι λένε 1000 σελίδες.
Εκεί υπήρχανε συγκεκριμένα πλαίσια που έπρεπε να κινηθεί ο υπουργός.
Κατα κεφαλήν γιατροί κατακεφαλή νοσηλευτές πότε ξεπερνάμε τα όρια τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας η μείωση κόστους φαρμάκων , μεταβατικό στάδιο για να μην μείνει ο κόσμος χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη , κονδύλια και όρια.
Ο βιβλιοπωλης μας το πήρε πατριωτικά και εφάρμοσε όλα όσα ήτανε στην πολυσέλιδη μελέτη.
Σιγά σιγά άρχισαν να φαίνονται τα αποτελέσματα.
Τότε γεμάτος περηφάνεια είπε.
Αν δεν ερχότανε η Τρόικα από μόνη της έπρεπε να την καλέσουμε εμείς.
Τα χρόνια πέρασαν και ο συγκεκριμένος ξαναβρέθηκε στην ίδια θέση.
Μόλις πήγε στο Υπουργείο και κάθισε στην καρέκλα έβγαλε την πολυσέλιδη μελέτη της τρόικα και άρχισε να σημειώνει δίπλα σε κάθε κουτάκι νέους αριθμούς.
Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει η μελέτη πλέον είναι αρχαία υπάρχουν νέοι παράγοντες που δεν λήφθηκαν υπόψιν.
Έτσι ο υπουργός έχοντας το ευαγγέλιο της τρόικας μπροστά του γεμάτο μουτζούρες και κινήσεις που δεν του βγήκανε δίνει εντολή στην γραμματέα του.
Πάρε τα όλα βγάλε τα φωτοτυπία μετά σβήσε με ένα μπλάνκο όλες μου τις σημειώσεις και βγάλε το ακόμα μια φωτοτυπία χωρίς τις σημειώσεις μου και φέρτα μου.
Πράγματι είχε ξανά καθαρό το ευαγγέλιο της τρόικας και είχε και ένα με τις χειρόγραφες του σημειώσεις.
Έτσι ο αγαπητός μας ξεκίνησε πάλι δουλειά αύξηση τουρισμού , κονδύλια συντήρησης ,μπλα μπλα μπλα.
Σε λίγο βρέθηκε να έχει δεύτερη πολυσέλιδη μελέτη γεμάτο σημειώσεις.
Φωνάζει την γραμματέα του.
Βγάλε μου το μια φωτοτυπία με τις σημειώσεις μου και σβήσε με μπλάνκο όλες τις σημειώσεις και βγάλε μου ένα σετ καθαρό σε τέσσερα αντίτυπα.
Ναι είχε αρχίσει να τον κουράζει το θέμα , πώς γίνετε το ίδιο πράγμα που το είχε ξανακάνει και πέτυχε τώρα να μην του βγαίνει;
Οποιαδήποτε ομοιότητα με άτομα ή γεγονότα είναι καθαρά συμπωματική.
Το παραμύθι είναι δημιούργημα φαντασίας της γραφούσης.
Κάποτε ήτανε ένας βιβλιοπώλης αυτός ο βιβλιοπώλης είχε μεγάλες βλέψεις ήθελε να γίνει διάσημος.
Αφιέρωνε πολύ χρόνο στην τηλεόραση πουλώντας βιβλία έτσι έγινε γρήγορα γνωστός.
Είχε ξεκινήσει να ασχολείται και με την πολιτική έβριζε τα κόμματα και είχε γενικά ακροδεξιές θέσεις.
Στο τέλος συμμετείχε σε ένα κόμμα ακροδεξιό και έγινε βουλευτής.
Την ιδιότητα του βουλευτή με το ακροδεξιό κόμμα κανείς δεν του την χάρισε την κέρδισε με το σπαθί του και τις θέσεις του.
Σε κάποια φάση που η χώρα του χρειαζότανε την ψήφο του την έδωσε και έφυγε από τον ακροδεξιό κόμμα και πήγε σε ένα πιο δημοκρατικό κόμμα.
Εκεί έγινε υπουργός υγείας.
Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την χώρα του , τότε που το διεθνές νομισματικό ταμείο έλεγχε τα πάντα.
Στο υπουργείο υγείας η Τρόικα του ΔΝΤ του έφερε μια μελέτη για την εξυγίανση του συστήματος υγείας.
Κάποιοι λένε 500 σελίδες κάποιοι άλλοι λένε 1000 σελίδες.
Εκεί υπήρχανε συγκεκριμένα πλαίσια που έπρεπε να κινηθεί ο υπουργός.
Κατα κεφαλήν γιατροί κατακεφαλή νοσηλευτές πότε ξεπερνάμε τα όρια τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας η μείωση κόστους φαρμάκων , μεταβατικό στάδιο για να μην μείνει ο κόσμος χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη , κονδύλια και όρια.
Ο βιβλιοπωλης μας το πήρε πατριωτικά και εφάρμοσε όλα όσα ήτανε στην πολυσέλιδη μελέτη.
Σιγά σιγά άρχισαν να φαίνονται τα αποτελέσματα.
Τότε γεμάτος περηφάνεια είπε.
Αν δεν ερχότανε η Τρόικα από μόνη της έπρεπε να την καλέσουμε εμείς.
Τα χρόνια πέρασαν και ο συγκεκριμένος ξαναβρέθηκε στην ίδια θέση.
Μόλις πήγε στο Υπουργείο και κάθισε στην καρέκλα έβγαλε την πολυσέλιδη μελέτη της τρόικα και άρχισε να σημειώνει δίπλα σε κάθε κουτάκι νέους αριθμούς.
Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει η μελέτη πλέον είναι αρχαία υπάρχουν νέοι παράγοντες που δεν λήφθηκαν υπόψιν.
Έτσι ο υπουργός έχοντας το ευαγγέλιο της τρόικας μπροστά του γεμάτο μουτζούρες και κινήσεις που δεν του βγήκανε δίνει εντολή στην γραμματέα του.
Πάρε τα όλα βγάλε τα φωτοτυπία μετά σβήσε με ένα μπλάνκο όλες μου τις σημειώσεις και βγάλε το ακόμα μια φωτοτυπία χωρίς τις σημειώσεις μου και φέρτα μου.
Πράγματι είχε ξανά καθαρό το ευαγγέλιο της τρόικας και είχε και ένα με τις χειρόγραφες του σημειώσεις.
Έτσι ο αγαπητός μας ξεκίνησε πάλι δουλειά αύξηση τουρισμού , κονδύλια συντήρησης ,μπλα μπλα μπλα.
Σε λίγο βρέθηκε να έχει δεύτερη πολυσέλιδη μελέτη γεμάτο σημειώσεις.
Φωνάζει την γραμματέα του.
Βγάλε μου το μια φωτοτυπία με τις σημειώσεις μου και σβήσε με μπλάνκο όλες τις σημειώσεις και βγάλε μου ένα σετ καθαρό σε τέσσερα αντίτυπα.
Ναι είχε αρχίσει να τον κουράζει το θέμα , πώς γίνετε το ίδιο πράγμα που το είχε ξανακάνει και πέτυχε τώρα να μην του βγαίνει;
Οποιαδήποτε ομοιότητα με άτομα ή γεγονότα είναι καθαρά συμπωματική.
Το παραμύθι είναι δημιούργημα φαντασίας της γραφούσης.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πάει ο Στέφανος λοιπόν που προόριζε και επέβαλε η πρεσβεία και οι ΗΠΑ για πρωθυπουργό.
Κάπου έχει χάσει μάλλον τον έλεγχο και την επιβολή η........ υπερδύναμη.

Κάπου έχει χάσει μάλλον τον έλεγχο και την επιβολή η........ υπερδύναμη.
11 μήνες είχε στη διάθεση του να παρουσιάσει πρόγραμμα ,θέσεις ,να ξεκαθαρίσει το τοπία με τους διαφωνούντες ..Ας πρόσεχε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση