Ειναι απαντηση στο να πανε οι Παλαιστινιοι στον πατο της θαλασσας. Σε αυτο συμφωνεις?
Απο ποιον ειπώθηκε αυτο, και θελει και "απάντηση"?
Το συνάφι των φιλοχαμασατζήδων μας εχει τρελανει στις απειλες υγρού στοιχείου, αυτοί δεν εβγαλαν και το φρομ δε ρίβερ του δε ση?
Αφου εκανες response στο Post μου επρεπε να το παρεις ολο και οχι να κοψεις το κομματι που σε συμφερει
πες οτι το εγραψα εγω αλλα δεν καταλαβες μια ομως ...το ειπα γιατι παραγουν μίσος απο τον καιρο
που θυμαμαι τον εαυτο μου και ειπα να μαθουν να ζουν με εβραιους οπως μας λετε και εμας να μαθουμε
να ζουμε με μουσλιμια .
Αφου εκανες response στο Post μου επρεπε να το παρεις ολο και οχι να κοψεις το κομματι που σε συμφερει
Δεν εκοψα κανενα κομμάτι, ετσι ακριβώς οπως το εγραψες το πηρα, τι εννοεις?
Σέβομαι το πένθος σου για τον Ισμαηλάκο και σε κατανοώ, δεν το συνεχιζω.
A και εγω νομιζα οτι εκοψες το κομματι που ο nemo ελεγε οτι η Μεση Ανατολη θα γλυτωσει μονο αν πεταχτουν οι Παλαιστινιοι στην θαλασσα...
Ηταν μεσα στις παραθεσεις επι παραθέσεων ποστ του νεμο που ελεγε αυτο?
Δεν το εκοψα εγω. Εχω παρατηρησει οτι απο ενα σημειο παραθέσεων και μετά, κοβονται αυτομάτως απο το ποστ. Αν κρατουσαν ολες οι παραθεσεις επι παραθεσεων σε ενα ποστ, θα θελαμε μια σελιδα για καθε ποστ.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 12:39
Ας άφηνανε και το Μάντ Ντογκ Πούτιν να κάνει τη δουλειά του, αφού το παίζουμε έτσι. Αλλά εκεί ναι, ανθρωπισμός και διεθνές δίκαιο. Άντε ρε σκουπίδια.
Παρ όσα λέει αυτός αλλά και άλλοι,η μεγαλύτερη σε έκταση χώρα της γης δεν κινδυνεύει να καταστραφεί από κάποια εισβολή.
Εκείνο που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι ότι πολλοί και διάφοροι που λένε ότι υπάρχει κίνδυνος πυρηνικού πολέμου εάν δεν κατακτήσει η Ρωσία πάλι τις χώρες που είχε επί κομμουνισμού και τις άφησε η ίδια χωρίς να θεωρήσει ότι κάτι την απειλεί,την ίδια στιγμή προεξοφλούν ότι κάπως κάποτε το Ισραήλ θα καταστραφεί χωρίς να χρησιμοποιήσει τα δικά του πυρηνικά όπλα.
Και να τα χρησιμοποιήσει δεν υπάρχει κίνδυνος πυρηνικού πολέμου. Θα είναι απλά η τελευταία του τρομοκρατική ενέργεια.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Φοβερό αστείο. Ενώ υπάρχει διεθνές ένταλμα σύλληψης για Μπιμπι, ας σκοτώσουμε τον αρχηγό της πολιτικής πτέρυγας σε μια ξένη χώρα, τι μπορεί να πάει στραβά. Θα τους νικάμε όλους για πάντα, αποκλείεται να αλλάξουν οι ισορροπίες και οι συμμαχίες.
Όσο και να αλλάξουν οι ισορροπίες και οι συμμαχίες, αυτά που υπάρχουν στην έρημο του Νεγκέβ δεν πρόκειται να αλλάξουν (κάτι που προφανώς επηρεάζει και τις ισορροπίες και τις συμμαχίες).
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Ας άφηνανε και το Μάντ Ντογκ Πούτιν να κάνει τη δουλειά του, αφού το παίζουμε έτσι. Αλλά εκεί ναι, ανθρωπισμός και διεθνές δίκαιο. Άντε ρε σκουπίδια.
Παρ όσα λέει αυτός αλλά και άλλοι,η μεγαλύτερη σε έκταση χώρα της γης δεν κινδυνεύει να καταστραφεί από κάποια εισβολή.
Εκείνο που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι ότι πολλοί και διάφοροι που λένε ότι υπάρχει κίνδυνος πυρηνικού πολέμου εάν δεν κατακτήσει η Ρωσία πάλι τις χώρες που είχε επί κομμουνισμού και τις άφησε η ίδια χωρίς να θεωρήσει ότι κάτι την απειλεί,την ίδια στιγμή προεξοφλούν ότι κάπως κάποτε το Ισραήλ θα καταστραφεί χωρίς να χρησιμοποιήσει τα δικά του πυρηνικά όπλα.
Ας βρούνε μια δίκαια λύση, και αν μετά επιτεθούν στο Ισραήλ για να το αφανίσουν, ας τους ρίξει 50 πυρηνικές κεφαλές. Όσο αρνείται την ύπαρξη των Παλαιστινίων και έχει φτιάξει αυτό το εξωφρενικό παρανοϊκό φασιστικό καθεστώς, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο επιχείρημα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 12:57
Ας βρούνε μια δίκαια λύση, και αν μετά επιτεθούν στο Ισραήλ για να το αφανίσουν, ας τους ρίξει 50 πυρηνικές κεφαλές. Όσο αρνείται την ύπαρξη των Παλαιστινίων και έχει φτιάξει αυτό το εξωφρενικό παρανοϊκό φασιστικό καθεστώς, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο επιχείρημα.
"Αν νικησουν οι Αραβες θα γινει σφαγη. Αν νικησουν οι Εβραιοι θα γινει ειρηνη". Τοσο απλα.
Δεν εκοψα κανενα κομμάτι, ετσι ακριβώς οπως το εγραψες το πηρα, τι εννοεις?
Σέβομαι το πένθος σου για τον Ισμαηλάκο και σε κατανοώ, δεν το συνεχιζω.
A και εγω νομιζα οτι εκοψες το κομματι που ο nemo ελεγε οτι η Μεση Ανατολη θα γλυτωσει μονο αν πεταχτουν οι Παλαιστινιοι στην θαλασσα...
βρε μοσχο αφου δικαιολογεις τον φυλετικο ρατσισμο των παλαιστινιων
και την απεχθεια που εχουν για διαφορετικους λαους ενω εμας μας προτρεπεις να αγαπαμε
τον καθε αφρικανο και τον καθε μουσουλμανο ..οχι μονο στην θαλασσα αλλα και στα εγκατα της γης
μαζι με τους αγαπητικούς τους ..οκ το ξαναειπα
zteo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 12:06
Περιττό να πούμε ότι η δολοφονία Χανιγια βάζει οριστικά ταφόπλακα στις συμφωνίες του Αβραάμ.
Δεν νομίζω να εχεται την απαίτηση οι Αραβες θα κάνουν συμφωνίες με τους αναξιοπιστους Ισραηλινους η ότι θα πιστέψουν τους ψεύτες Αμερικανούς.
Καιρος είναι να κοιτάξουν προς Κίνα μεριά . Πλέον δεν έχουν ανάγκη την δήθεν προστασία των ΗΠΑ.
Εγώ σου λέω ότι θα μπει και το καταρ στις συμφωνίες τώρα που του έφυγε ένα βάρος. Είναι σημαντικό που δεν τον καθάρισαν στο καταρ.
Γιατί να μπει το Καταρ στις συμφωνίες? Τι έχει να κερδίσει από αναξιοπιστους ψεύτες που δεν τηρούν καμία συμφωνία και δολοφονούν όποιον καθετε στο τραπέζι μαζί τους.
Τεσπα οι Κινέζοι μπορούν να προσφέρουν καλύτερη προστασία και σταθερότητα από το πουτανα όλα της δυσης.
"Αν νικησουν οι Αραβες θα γινει σφαγη. Αν νικησουν οι Εβραιοι θα γινει ειρηνη". Τοσο απλα.
Ενώ τώρα που νικάνε οι Εβραίοι δεν γίνεται σφαγή. Ξέρω, ξέρω, οι νεκροί είναι όλοι τους Χαμάς ή ηθοποιοί. Άλλωστε όπως βλέπουμε και στις λιγοστές εικόνες από τη Γάζα οι επιθέσεις είναι χειρουργικές...
αν νικησουν οι αραβες θα χαθουν ..αν νικησει το ισραηλ θα εχουμε σφαγη
Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:01
Ενώ τώρα που νικάνε οι Εβραίοι δεν γίνεται σφαγή. Ξέρω, ξέρω, οι νεκροί είναι όλοι τους Χαμάς ή ηθοποιοί. Άλλωστε όπως βλέπουμε και στις λιγοστές εικόνες από τη Γάζα οι επιθέσεις είναι χειρουργικές...
Μη ξεχνας ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ολο αυτο. Υπαρχουν συνεπειες οταν σκοτωνεις αθωους.
Ειπαμε οταν καταστραφει το Ισραηλ δεν θα ειναι πρωτη ειδηση αλλα τελευταια. Κανενας δεν θα ασχοληθει με αυτο. Πολυ απλα δεν θα υπαρχει νοημα να εκτοξευσεις κανενα πυρηνικο οταν ελθει η ωρα
Υπάρχει Παλαιστίνιος που έκανε την ζωάρα που έχει κάνει ο συγκεκριμένος; Μάγκας εξ αποστάσεως με άλλων τα λεφτά και τις ζωές ήταν.
Έδωσε στον αγώνα τα παιδιά του και τα εγγόνια του. Κάποια στιγμή θα θεωρηθεί ο Αθανάσιος Διάκος της Παλαιστίνης. Κάθε πλατεία και ένα άγαλμα του. Θα βγουν ταινίες για το πώς πολέμησε τους ναζί της περιοχής. Αυτούς που διεκδικούν το δικαίωμα στο βιασμό αιχμαλώτων...
Κάνα ευχαριστήριο νήμα για τον σύντροφό Όσαμα που πολέμησε τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό θα ανοίξουμε ή θα μείνουμε στον Χανιγια;
Σφαγη, ποσο μεγαλη. Ισοδυναμη με αυτη στην Γαζα η μεγαλυτερη?