!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανηρτησαν αφίσα του Κεμάλ
Re: Η Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανηρτησαν αφίσα του Κεμάλ
Η Ελλάδα καταπιέζει άλλα κράτη.
Το ακούσαμε και αυτο
Το ακούσαμε και αυτο
Re: Η Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανηρτησαν αφίσα του Κεμάλ
Γιατί σρζ ρε μλκ κι εσύ, τι γιατί;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ντουζ αλλάκζαμε ολόγκλκηρο ζύνταγμαν αφού.
.
.
Σου έχω δώσει ήδη. Εσύ τι φαντάζεσαι, ότι υπάρχει κάπου μια βάση δεδομένων με τους ιδιοκτήτες διάφορων ονομασιών;sys3x έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 14:48Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβα, απλά περιμένω μια ψεκάθαρη απάντησή από την πλευρά σου επάνω σε αυτό που σου ρώτησα.
Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις καν.
![]()
Για κάποιο λόγο, τα κακομαθημένα παιδιά της Ιστορίας φαντάζονται τον εαυτό τους συνεχώς στον ρόλο του θύματος.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Άρα οποιοσδήποτε μπορεί να πουλάει το οτιδήποτε με ότι όνομά γουστάρει, σωστά;Βίνγκιλοτ έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 14:56Σου έχω δώσει ήδη. Εσύ τι φαντάζεσαι, ότι υπάρχει κάπου μια βάση δεδομένων με τους ιδιοκτήτες διάφορων ονομασιών;sys3x έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 14:48Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβα, απλά περιμένω μια ψεκάθαρη απάντησή από την πλευρά σου επάνω σε αυτό που σου ρώτησα.
![]()
Οποιοδήποτε κράτος μπορεί να ονομάσει τον εαυτό του όπως θέλει.
Για κάποιο λόγο, τα κακομαθημένα παιδιά της Ιστορίας φαντάζονται τον εαυτό τους συνεχώς στον ρόλο του θύματος.
.
.
Σωστό αυτό για τα κακομαθημενα παιδιά αλλά η καταπίεση είναι στη φαντασία σου.Βίνγκιλοτ έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 14:56Σου έχω δώσει ήδη. Εσύ τι φαντάζεσαι, ότι υπάρχει κάπου μια βάση δεδομένων με τους ιδιοκτήτες διάφορων ονομασιών;sys3x έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 14:48Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβα, απλά περιμένω μια ψεκάθαρη απάντησή από την πλευρά σου επάνω σε αυτό που σου ρώτησα.
![]()
Νορμάλ κράτος θα ειχε κλείσει τα σύνορα με τη Βαρντασκα.
Για να μην αναφέρω ότι αν έχει πιο γύφτους, ψευδοεθνικιστες και κακομαθημένους η περιοχη, σαφέστατα βρίσκονται στη Βαρντασκα.
Άρνηση του δικαιώματος στο ΝΑΤΟ είναι καταπίεσηsys3x έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 14:58Άρα οποιοσδήποτε μπορεί να πουλάει το οτιδήποτε με ότι όνομά γουστάρει, σωστά;Βίνγκιλοτ έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 14:56Σου έχω δώσει ήδη. Εσύ τι φαντάζεσαι, ότι υπάρχει κάπου μια βάση δεδομένων με τους ιδιοκτήτες διάφορων ονομασιών;sys3x έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 14:48Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβα, απλά περιμένω μια ψεκάθαρη απάντησή από την πλευρά σου επάνω σε αυτό που σου ρώτησα.
![]()
καλά έκανε η Βανδή και μπράβο της. Είναι σαν να καλούμε Τούρκο τραγουδιστή και να γεμίζουμε ελληνικές σημαίες και εικόνες του Κολοκοτρώνη και του Καραισκάκη. Αυτοί που το έκαναν είναι γίδια και κανένας πολιτισμένος άνθρωπος δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Πρέπει η ελληνική πολιτεία να δώσει οδηγία οι Ελληνες να μη συμμετέχουν σε ιβέντ με τον Κεμάλ σαν σύμβολο. Αν η ελληνική πολιτεία δεν το κάνει τοτε είναι προδότες. Εκτός αν η πολιτεία θεωρεί οτι θα κάνει πολιτική η Βανδή αν έχει ευαισθησία και κρίση αλλιώς οι καλλιτέχνες να γίνονται ρεζίλι σαν το Ρουβά, όσοι δεν έχουν την πνευματική επάρκεια τέλος πάντων γιατί η Βανδή έβγαλε και μια φιλοσοφική αν θυμάμαι καλά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Και βρήκαμε τη βλακεία που νομίζεις για εξυπνάδα και θες να πεις. Όχι, δεν είναι εμπορικές ονομασίες τα ονόματα κρατών.sys3x έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 14:58Άρα οποιοσδήποτε μπορεί να πουλάει το οτιδήποτε με ότι όνομά γουστάρει, σωστά;
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
υπάρχει θέμα εδώ και πρέπει η Ελλάδα να διαμορφώσει πολιτική άποψη για την συμπεριφορά των επισήμων σε σχέση με τον Κεμάλ και οδηγία για τους επώνυμους πως να το διαχειρίζονται.Orion22 έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:04vs
Mα και αυτή η Βανδή...
Να μην παίρνει παράδειγμα από την μενδώνη, δείτε πόση χάρα - πόση αγαλλίαση εκπέμπει το πρόσωπό της κάτω από την εικόνα του σφαγέα Ελληνων...
Εμένα μου ήρθε σύγκρυο με αυτή τη φωτογραφία της Μενδώνη. Αν αυτή είναι ευτυχεσμένη μαυτό πρέπει να το κοιτάξει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 19 Ιούλ 2024, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Μέγκλα* σε βρίσκω.
*:lol:
Ναι, είναι αυθεντική εξυπνάδα αυτό, απλά χρειάζεται και ένας, αντίστοιχα, έξυπνος** άνθρωπος από την άλλη πλευρά, του δέκτη, για να εκτιμηθεί καταλλήλως.
Εσύ μάλλον είσαι, δεν ξέρω πόσο όμως διότι οι διάφορες ιδεολογίες και λοιπές εμμονές είναι ο νούμερο ένα εχθρός των έξυπνων** ανθρώπων.
**μην ψάξεις να βρεις ορισμό του έξυπνου ή της εξυπνάδας από εμένα, Χριστό δεν ξέρω από αυτά τα πράματα, είμαι από χωριό.
.
.
Υπάρχει κάποιο επιχείρημα εδώ ή μόνο θιγμένος εγωισμός;sys3x έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:09Μέγκλα* σε βρίσκω.
Ναι, είναι αυθεντική εξυπνάδα αυτό, απλά χρειάζεται και ένας, αντίστοιχα, έξυπνος** άνθρωπος από την άλλη πλευρά, του δέκτη, για να εκτιμηθεί καταλλήλως.
Εσύ μάλλον είσαι, δεν ξέρω πόσο όμως διότι οι διάφορες ιδεολογίες και λοιπές εμμονές είναι ο νούμερο ένα εχθρός των έξυπνων** ανθρώπων.
**μην ψάξεις να βρεις ορισμό του έξυπνου ή της εξυπνάδας από εμένα, Χριστό δεν ξέρω από αυτά τα πράματα, είμαι από χωριό.![]()
Την δουλειά της κάνει η γυναίκα ρε.Σέλευκας έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:09υπάρχει θέμα εδώ και πρέπει η Ελλάδα να διαμορφώσει πολιτική άποψη για την συμπεριφορά των επισήμων σε σχέση με τον Κεμάλ και οδηγία για τους επώνυμους πως να το διαχειρίζονται.Orion22 έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:04vs
Mα και αυτή η Βανδή...
Να μην παίρνει παράδειγμα από την μενδώνη, δείτε πόση χάρα - πόση αγαλλίαση εκπέμπει το πρόσωπό της κάτω από την εικόνα του σφαγέα Ελληνων...
Εμένα μου ήρθε σύγκρυο με αυτή τη φωτογραφία της Μενδώνη. Αν αυτή είναι ευτυχεσμένη μαυτό πρέπει να το κοιτάξει.
Αν είχαμε αυτοδύναμη νουδού δεν θα γινόντουσαν αυτά τα συριζαίϊκα.
.
.
Μόνον θιγμένος εγωισμός.Βίνγκιλοτ έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:12Υπάρχει κάποιο επιχείρημα εδώ ή μόνο θιγμένος εγωισμός;sys3x έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:09Μέγκλα* σε βρίσκω.
**μην ψάξεις να βρεις ορισμό του έξυπνου ή της εξυπνάδας από εμένα, Χριστό δεν ξέρω από αυτά τα πράματα, είμαι από χωριό.![]()
Εγώ αυτό βλέπω τουλάχιστο, συγγνώμην.
.
.
'εκλασε η δεξιά και βγήκε η ΝΔ του Κυριάκουsys3x έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:13 Την δουλειά της κάνει η γυναίκα ρε.
Αν είχαμε αυτοδύναμη νουδού δεν θα γινόντουσαν αυτά τα συριζαίϊκα.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 31 Απαντήσεις