Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:19
Κατά τα άλλα, δεν σας κάνει εντύπωση, το ότι δεν παίζουν σέξυ υπέρβαροι άντρες στα σοσιαλμήντια;
Γιατί ρε παιδιά;
Επειδή η ουσία είναι αλλού. Το μποντυ ποζιτιβιτυ και οι μπαρκες είναι το μέσο.
Ο καπιταλισμός θέλει να πουλήσει , χέστηκε για την αποδοχή και τα τοιαύτα. Για αυτό και φτιάχτηκε νέα κατηγορία στο μόντελινγκ - Πλας σαιζ σου λέει. Δεν βάλαμε τις τσουπωτες με τις ψηλές αντάμα.
Στους άντρες δε χρειάζεται τέτοιο μάρκετινγκ, εξάλλου η κατανάλωση είναι χαμηλή.
Και στα αντρικά εχουν βγαλει γραμμη πλας σάιζ τα τελευταια χρόνια (κατι Ραλφ Λόρεν και Χίλφιγκερ κτλ). "Big and tall" το λένε.
Ποια τελευταια χρονια?
Θυμαμαι το 1996 ηθελα να παρω ενα σακακι για να παω σε ενα γάμο στην Αμερικη και δεν εβρισκα πουθενα να μου κανει (εβρισκαν σε πλατη ολα) και τελικα βρηκα σε σε Big and Tall line ενα που μου εκανε και το πηρα με τη μια γιατι ειχα εκνευριστει κιολας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ώπα ρε μάγκα!!! Ανέβηκες στην εκτίμηση μου!!!
Έπαιζα παλιά, αλλά μετά...
Ο αδερφός μου είναι φανατικός και έχει γράψει και εκστρατείες μέχρι και βιβλία (δεν τα έχει εκδώσει όμως)!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ώπα ρε μάγκα!!! Ανέβηκες στην εκτίμηση μου!!!
Έπαιζα παλιά, αλλά μετά...
Ο αδερφός μου είναι φανατικός και έχει γράψει και εκστρατείες μέχρι και βιβλία (δεν τα έχει εκδώσει όμως)!!!
.
Dude... Το εχω ξαναπει οτι επαιζα (και παιζω ακομα αν βρεθει χρονος και παιχτες)
Θα ειχε πολυ πλακα ενα πχορουμικο DnD.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
omg kai 3 lol έγραψε: 18 Ιουν 2024, 10:31
δε την εβγαλαν και κουνελακι στο playboy για να χαλασουν τα πατροπαραδοτα προτυπα που εκπαιδευται να τον παιζει ο υιος σας, (μαζι με εσας σε ξεχωριστα δωματια ελπιζω) ενα ινστα στορυ ειναι..
Ούτε νικήτρια σε καλλιστεία την έβγαλαν, όπως την ακατονόμαστη. Αλλά τα ίνστα στορις είναι προσωπική επιλογή, έτσι δεν είναι; Η ίδια επιλέγει να εκτεθεί, δεν την πέτυχε κάποιος φωτογράφος σε παραλία.
ναι γιαυτο εγραψα και κατι ακομη λιγο πιο πανω για εκτιθεμενους της παραλιας και αυτοεκτιθεμενους-κριτες του καναπε
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τί εννοείς. Το ότι πάντα ο προσδιορίζων, αυτοπροσδιορίζεται, είναι αληθές.
Αλλά σε ποιους εκτίθενται (δυσμενώς υποθέτω) οι καναπεδάκηδες κριτές; Στους ινστα ακτιβιστές; Ή στους άλλους καναπεδάκηδες;
δε την εβγαλαν και κουνελακι στο playboy για να χαλασουν τα πατροπαραδοτα προτυπα που εκπαιδευται να τον παιζει ο υιος σας, (μαζι με εσας σε ξεχωριστα δωματια ελπιζω) ενα ινστα στορυ ειναι..
Ούτε νικήτρια σε καλλιστεία την έβγαλαν, όπως την ακατονόμαστη. Αλλά τα ίνστα στορις είναι προσωπική επιλογή, έτσι δεν είναι; Η ίδια επιλέγει να εκτεθεί, δεν την πέτυχε κάποιος φωτογράφος σε παραλία.
Ουτε εκεινη την εβγαλαν, χοαξιά της αλ(η)τ-ράιτ υπόγας ηταν.
Επειδή η ουσία είναι αλλού. Το μποντυ ποζιτιβιτυ και οι μπαρκες είναι το μέσο.
Ο καπιταλισμός θέλει να πουλήσει , χέστηκε για την αποδοχή και τα τοιαύτα. Για αυτό και φτιάχτηκε νέα κατηγορία στο μόντελινγκ - Πλας σαιζ σου λέει. Δεν βάλαμε τις τσουπωτες με τις ψηλές αντάμα.
Στους άντρες δε χρειάζεται τέτοιο μάρκετινγκ, εξάλλου η κατανάλωση είναι χαμηλή.
Και στα αντρικά εχουν βγαλει γραμμη πλας σάιζ τα τελευταια χρόνια (κατι Ραλφ Λόρεν και Χίλφιγκερ κτλ). "Big and tall" το λένε.
Ποια τελευταια χρονια?
Θυμαμαι το 1996 ηθελα να παρω ενα σακακι για να παω σε ενα γάμο στην Αμερικη και δεν εβρισκα πουθενα να μου κανει (εβρισκαν σε πλατη ολα) και τελικα βρηκα σε σε Big and Tall line ενα που μου εκανε και το πηρα με τη μια γιατι ειχα εκνευριστει κιολας.
Α δεν ημουν στην αγορά απο τοσο παλιά και δεν ηξερα. Αρα ανεκαθεν υπήρχαν λοιπον, δεν ηταν αποτέλεσμα γουοκισμού των τελευταιων ετων
Ουτε εκεινη την εβγαλαν, χοαξιά της αλ(η)τ-ράιτ υπόγας ηταν.