Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 16:25
Alex Amsterdam έγραψε: 26 Φεβ 2024, 16:23
Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 16:12
Κατ΄αρχην θεωρω οτι για μια γατα ειναι piece of cake να ανεβοκατεβει στον πυλωνα που ειδα στο βιντεο.
.
Να ανακριθει το γατακι
Ακομη κι εγω μπορω να ανεβω σ΄αυτο τον πυλωνα αν εκλειναν το ρευμα, οχι το γατακι που θα τον ειχε για παιχνιδακι.
.
Επειδή κάτι περισσότερο ξέρω από γατιά, μπορούν να ανέβουν ή να πηδήξουν στα πιο απίθανα μέρη (πυλώνες, δέντρα, πεζούλια παραθύρων κλπ) για τον χ ή ψ λόγο να μπλοκάρουν και όταν ενεργοποιηθεί μηχανισμός διάσωσης να τα γράψουν όλα και να κατέβουν σε χρόνο μηδέν μόνα τους.
Αυτό στην περίπτωση, που όντως έπαιζε γατάκι.
Για τα υπόλοιπα τα είπαμε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2024, 15:15
Είπε μια γειτόνισσα ότι γι' αυτό ανέβηκε. Αλλά ο Αρίστος το αμφισβητεί επειδή αυτό δεν συνάδει με την προγραμματισμένη δολοφονία.
Κατά τα άλλα, αν η γυναίκα το είπε στο πλαίσιο της γειτονικής υποστήριξης τύπου "ήταν καλός άνθρωπος που ποτέ δεν δημιουργούσε ή είχε προβλήματα" που είναι συνήθης σε τέτοια ξαφνικά γεγονότα, είναι άλλο θέμα.
Οπότε η δική μου άποψη είναι αυτά που είπα πριν. Ρευματοκλοπή, δολιοφθορά, ψυχολογικά (με ή άνευ ουσιών) και παίζει κι αυτό που έγραψε η Σέσι για στοιχηματικά φράγκα. Υπάρχουν πολλά τέτοια αυτοκτονικά παιχνίδια στο διαδίκτυο.