Δεν ξέρω ορέστη, δεν έχω δοκιμάσει τα βοοστ, γενικά δεν ξέρω καθόλου την αντίντας.
ηρθαν και τα δεύτερα συς επιτέλους, εγώ τελικά 44 είμαι πιο καλά
Επίσης έκανα λάθος, δεν έχει παραμορφωθεί καθόλου η σόλα, έτσι ειναι το σχέδιο, δεν το είχα καταλάβει, σε δύο μήνες δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα, τα παλιά και τα καινούργια είναι ολόιδια.
Μιγιά ρε.
Από τα βοοστ δε ξέρω από τα κλάουντφόαμ που έχω τα καινούργια πάντως έχουν κλάσεις ανώτερη σόλα.
Εγώ εδώ αρκετά χρόνια έχω γίνει κολλητός με τα Clarks.
Τα έχω σε διάφορα σχέδια και χρώματα και μιλάμε για τα πιο άνετα παπούτσια εβερ (από μη αθλητικά).
Δεν τα αλλάζω.
Από άλλες ακριβές μάρκες, μόνο prada θα επιλέξω για τον ίδιο λόγο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
τα ίδια και τα ίδια αγοράζω απ'το γυμνάσιο, μάρτενς, νάικ και τιμπερλαντ. Όποτε έκανα το λάθος και ξεμύτησα απ'αυτά τα τρία το μετάνιωσα, εκτός από δύο ζευγάρια χειροποίητα τα οποία οκ αθάνατα αλλά τα βαρέθηκα.
Στα νάϊκ και τ'αθλητικά γενικότερα αποφύγετε ότι έχει αισθητά ψηλότερη σόλα πίσω απ'ότι μπροστά. Την έκανε πρώτη η νάϊκ τη μαλακία και έγινε μόδα, και έχει κάψει κόσμο και κοσμάκη.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Chilloutbuddy έγραψε: 04 Αύγ 2019, 17:18
τα ίδια και τα ίδια αγοράζω απ'το γυμνάσιο, μάρτενς, νάικ και τιμπερλαντ. Όποτε έκανα το λάθος και ξεμύτησα απ'αυτά τα τρία το μετάνιωσα, εκτός από δύο ζευγάρια χειροποίητα τα οποία οκ αθάνατα αλλά τα βαρέθηκα.
Στα νάϊκ και τ'αθλητικά γενικότερα αποφύγετε ότι έχει αισθητά ψηλότερη σόλα πίσω απ'ότι μπροστά. Την έκανε πρώτη η νάϊκ τη μαλακία και έγινε μόδα, και έχει κάψει κόσμο και κοσμάκη.
To καλοκαίρι adidas energy boost/ultraboost. Οτι καλύτερο υπάρχει σε ανεση.
Chilloutbuddy έγραψε: 04 Αύγ 2019, 17:18
Τι φταίνε οι φώκιες
Let them make the first mistake. We make the last move.