Τον ρόλο του Λεονίντ, τον κρατά ο ΠτΘ για να μην ξεχνιόμαστε. Ο Αλ6 είναι απλά ο Χόνεκερ και το πολιτ μπιρό εδρεύει στην Ουασιγκτον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραιτηθηκε ο Κοτζιας
- Υπερκουλτουριάρης
Re: Παραιτηθηκε ο Κοτζιας
Τον ρόλο του Λεονίντ, τον κρατά ο ΠτΘ για να μην ξεχνιόμαστε. Ο Αλ6 είναι απλά ο Χόνεκερ και το πολιτ μπιρό εδρεύει στην Ουασιγκτον.
- Μαυροβασίλης
καθόλου και ελπίζω αμφότεροι να έχουν την κατάληξη του δεύτερου
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Υπερκουλτουριάρης
Μετά από καμιά 30αριά χρόνια μπορεί. Μην απατάσαι ακόμα στην αρχή είμαστε.
- ΜπλεΜπουμπυς
Κορόιδα ήταν τόσες κυβερνήσεις από το 1992 που δεν αναλάμβαναν το ρίσκο να επιβάλλουν την αμερικανική γραμμή για την επίλυση του προβλήματος με την ονομασία της ΠΓΔΜ;
Συμπέρασμα: η προώθηση των ιμπεριαλιστικών σχεδίων έχει μεγάλο κόστος!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Οποια πλευρά μπλοκάρει την συμφωνία θα θεωρηθεί υπεύθυνη γιά το ναυάγιο. Το επόμενο σχέδιο συμφωνίας θα είναι χειρότερο γιά τις επιδιώξεις της.Σουβλίτσα έγραψε: 18 Οκτ 2018, 01:34Εαν δεν περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο? Δεν μπορεί να ακυρωθεί δηλαδή μέσω Βουλής (εστω θεωρητικά)
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Μαυροβασίλης
οψόμεθα, μέχρι τώρα πάντως δεν έχω βγει λάθος για τον κοντό ούτε για τον Πστ4Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 18 Οκτ 2018, 09:01 Μετά από καμιά 30αριά χρόνια μπορεί. Μην απατάσαι ακόμα στην αρχή είμαστε.
ασφαλώς θα προτιμούσα τσαουσεκου-τρητμεντ για αμφότερους αλλά ως Ελ είμαστε υπερκουλ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- Υπερκουλτουριάρης
Εξαρτάται η οπτική. Και εγώ το ίδιο αισθάνομαι.Μαυροβασίλης έγραψε: 18 Οκτ 2018, 09:09
οψόμεθα, μέχρι τώρα πάντως δεν έχω βγει λάθος για τον κοντό ούτε για τον Πστ4
Όσο αφορά την μελλοντολογία, η πορεία εχει δείξει πως κόβει το μάτι μου. Μην ποντάρεις σε Κούλη- Εσκομπάρ, καμμένα χαρτιά είναι.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Εδω φαινεται ο προδοτικος ρολος της ΝΔ, αντι να στηρίξει ΠΘ για να περάσει η συμφωνία και να κλεισει το θεμα, προσπαθει να εκμεταλλευτει πολιτικά την κατάσταση.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
ο μπογιο μιλαει ειρωνικα για μυστικα κονδυλια.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Οκτ 2018, 08:47 Ο Τσιπρας,αν είχε χιούμορ,τώρα που παραιτήθηκε ο Νικος Κοτζιας,θα έπρεπε να βάλει ΥΠΕΞ τον Πάνο Καμμένο
https://twitter.com/NMpogiopoulos/statu ... 5542275074
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΜπλεΜπουμπυς
Με τις παραιτησεις υπουργων βλεπεις και που και απο ποιον ειναι διορισμενο το καθε syriza_payroll
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Υδράργυρος
Η γραμμή της αμερικής ήταν τα ψηφίσματα του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ που καλούσαν τις δύο πλεύρες να βρούνε λύση στο ονοματλογικό. Δηλαδή που καλούσαν την ΔτΜ να βρει λύσει που να συμφωνεί η Ελλάδα. 100% υπέρ της Ελλάδας. Ήταν το αντάλλαγμα για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο φιάσκο της Σομαλίας.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Οκτ 2018, 09:06 Κορόιδα ήταν τόσες κυβερνήσεις από το 1992 που δεν αναλάμβαναν το ρίσκο να επιβάλλουν την αμερικανική γραμμή για την επίλυση του προβλήματος με την ονομασία της ΠΓΔΜ;
Φαντάσου οτι θα μπορούσε να είχε βγει ψήφισμα που να καλούσε την Ελλάδα να σταματήσει να εμπδίζει την ΔτΜ
Δεν υπηρχε περιπτωση να γινει αυτο, διοτι η Ελλαδα γεωπολιτικα ειναι πολυ πιο σημαντικη απο την κουτσουλια των Σκοπιων.Υδράργυρος έγραψε: 18 Οκτ 2018, 10:27Η γραμμή της αμερικής ήταν τα ψηφίσματα του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ που καλούσαν τις δύο πλεύρες να βρούνε λύση στο ονοματλογικό. Δηλαδή που καλούσαν την ΔτΜ να βρει λύσει που να συμφωνεί η Ελλάδα. 100% υπέρ της Ελλάδας. Ήταν το αντάλλαγμα για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο φιάσκο της Σομαλίας.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Οκτ 2018, 09:06 Κορόιδα ήταν τόσες κυβερνήσεις από το 1992 που δεν αναλάμβαναν το ρίσκο να επιβάλλουν την αμερικανική γραμμή για την επίλυση του προβλήματος με την ονομασία της ΠΓΔΜ;
Φαντάσου οτι θα μπορούσε να είχε βγει ψήφισμα που να καλούσε την Ελλάδα να σταματήσει να εμπδίζει την ΔτΜ
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μλκ μιλάμε για το θέατρο του παραλόγουΑσέβαστος έγραψε: 18 Οκτ 2018, 09:53ο μπογιο μιλαει ειρωνικα για μυστικα κονδυλια.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Οκτ 2018, 08:47 Ο Τσιπρας,αν είχε χιούμορ,τώρα που παραιτήθηκε ο Νικος Κοτζιας,θα έπρεπε να βάλει ΥΠΕΞ τον Πάνο Καμμένο
https://twitter.com/NMpogiopoulos/statu ... 5542275074![]()
![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Dwarven Blacksmith
Αφού δεν περνάει από τους άλλους, παρά μόνο με θρίαμβο Ζάεφ στις εκλογές.μίστερ μαξ έγραψε: 18 Οκτ 2018, 09:45 Εδω φαινεται ο προδοτικος ρολος της ΝΔ, αντι να στηρίξει ΠΘ για να περάσει η συμφωνία και να κλεισει το θεμα, προσπαθει να εκμεταλλευτει πολιτικά την κατάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
-
- 147 Απαντήσεις