!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φάτε γίδια υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων και ειδικό τέλος κλιματικής κρίσης

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Φάτε γίδια υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων και ειδικό τέλος κλιματικής κρίσης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

klg έγραψε: 16 Σεπ 2023, 23:12
GoBack έγραψε: 16 Σεπ 2023, 22:59
klg έγραψε: 16 Σεπ 2023, 22:52

Μια χαρά ξέρω μαν μου, σου καλύπτουν από αποσκευές μέχρι έξοδα νοσηλείας και επείγουσα αερομεταφορά, μπες και διάβασέ τα. Δεν θα κάτσω να σου κάνω και sales pitch επειδή είσαι άρνηση.
Δεν με ενδιαφερει τι καλυπτουν,η ερωτηση ηταν πως υπολογισες τι ποσο αξιζει να δωσεις.Και προφανως δεν εχεις απαντηση.
Από αυτά που καλύπτουν αγόρι μου το υπόγισα. Όπως υπολόγισα ότι είναι worth it να δεις όσα δίνεις για το αυτοκίνητό σου το χρόνο για TPL, αντί του να πληρώσεις damages στα εκατομμύρια άμα σκοτώσεις κόσμο. Τι ακριβώς συζητάμε, δεν καταλαβαίνεις πώς δουλεύει η ασφάλιση και εσύ;
Συγνωμη για την ενοχληση δεν ηξερα οτι εισαι των θεωρητικων επιστημων.Ισως βρω καποιον να μου τα εξηγησει με αριθμους.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

πατησιωτης έγραψε: 16 Σεπ 2023, 23:04
Cecily Anne έγραψε: 16 Σεπ 2023, 22:39 Δηλαδή νομίζετε ότι θα σας ασφαλίζουν για φυσικές καταστροφές σε σπίτια μέσα στα δάση και τα ρέματα? Γιατί αν μείνεις ξέρω'γω Νέα Σμύρνη άντε να κάνεις καμιά κλοπής
Τα ασφάλιστρα όπως κάθε ασφάλιστρο θα είναι ανάλογα του κινδύνου.Δεν θα είναι το ίδιο για φωτιά το διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη και το εξοχικό ανάμεσα στα πεύκα.
Θα επαναλάβω ότι μέχρι "χθες" έπαιζαν κλίμακες επικινδυνότητας για το οτιδήποτε. Από "χθες" και κάθε "χθες" αυτές αλλάζουν. Ό,τι ακριβώς παίζει για τις αντικειμενικές αξίες της κάθε περιοχής, το ίδιο ακριβώς παίζει και στις λίστες επικαιροποίησης των ασφαλιστικών. Όσο μεγαλύτερη είναι η σύγχρονη και όχι λαστ γίαρς επικαιρότητα, τόσο αυξάνεται και το κόστος.

Και σαφέστατα κερδισμένοι είναι οι παλιοί ασφαλισμένοι. Σε όλα τα ασφαλιστικά επίπεδα. Οι νέοι θα πληρώσουν με τα νέα δεδομένα.

ΥΓ. Από πεύκα και δέντρα στη Νέα Σμύρνη, άλλο τίποτα. Αυτό όμως δεν επηρέασε ποτέ το κόστος της ασφάλειας μου. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

GoBack έγραψε: 16 Σεπ 2023, 23:14

Δεν με ενδιαφερει τι καλυπτουν,η ερωτηση ηταν πως υπολογισες τι ποσο αξιζει να δωσεις.Και προφανως δεν εχεις απαντηση.
Από αυτά που καλύπτουν αγόρι μου το υπόγισα. Όπως υπολόγισα ότι είναι worth it να δεις όσα δίνεις για το αυτοκίνητό σου το χρόνο για TPL, αντί του να πληρώσεις damages στα εκατομμύρια άμα σκοτώσεις κόσμο. Τι ακριβώς συζητάμε, δεν καταλαβαίνεις πώς δουλεύει η ασφάλιση και εσύ;
Συγνωμη για την ενοχληση δεν ηξερα οτι εισαι των θεωρητικων επιστημων.Ισως βρω καποιον να μου τα εξηγησει με αριθμους.
Σωστά γιατί άμα δεν σου δώσουμε τα ακριβή νούμερα για κάθε πιθανό πακέτο κάθε εταιρείας ο υπεραναλυτικός θετικός εγκεφάλος σου αρνείται να κατανοήσει concepts που απευθύνονται σε παιδάκια γυμνασίου. Ας πάρουμε λοιπόν exempt από την αξιδιωτική ασφάλιση του προαναφερθέντα φίλου:

Εικόνα

Πρόγραμμα Γ

Εντάξει; Το έχουμε;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Είπαμε, όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν.

Οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να κλαίγονται για νεοφιλελέ πρωτόγνωρα ζητούμενα που έχουν καθιερωθεί από τον προηγούμενο αιώνα στα ευνομούμενα ευρωπαϊκά κράτη.

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

:lol: :lol: :lol:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

klg έγραψε: 16 Σεπ 2023, 23:24

Σωστά γιατί άμα δεν σου δώσουμε τα ακριβή νούμερα για κάθε πιθανό πακέτο κάθε εταιρείας ο υπεραναλυτικός θετικός εγκεφάλος σου αρνείται να κατανοήσει concepts που απευθύνονται σε παιδάκια γυμνασίου. Ας πάρουμε λοιπόν exempt από την αξιδιωτική ασφάλιση του προαναφερθέντα φίλου:

Εικόνα

Πρόγραμμα Γ

Εντάξει; Το έχουμε;
Συνεχιζω να μην καταλαβαινω γιατι ειναι "worth it" και δεν βοηθας.Aς κανω καμια ερωτηση για να ξεκινησουμε να βγαζουμε ακρη.Σε τι ποσοστο των επιβατων χανονται οι αποσκευες;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Sthn Ελλαδα , μονο μετα απο καταστροφες γινονται καποια αυτονοητα πραγματακια που ισχυουν σε ολον τον 1 και 2ο κοσμο...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

masterridley έγραψε: 16 Σεπ 2023, 23:10
Σέλευκας έγραψε: 16 Σεπ 2023, 22:52 Μερικοί παρουσιάζουν την υποχρεωτική ασφάλιση σαν αντιλαϊκό μέτρο, ενώ είναι λαικοτερο να πληρώνουν τις ζημιές οι ανάπηροι και οι άνεργοι με το ΦΠΑ και τους φόρους. Περίεργη άποψη.
Μα είναι αντιλαϊκό. Μπορεί κάλλιστα η κυβέρνηση να πει "οι ανάπηροι και οι άνεργοι δεν θα πληρώνουν", βάζοντας το καινούριο αυτό χαράτσι στο φόρο εισοδήματος για τους υψηλά αμοιβόμενους.

Αν το κάνει υποχρεωτικό (που δεν το πιστεύω), κυριολεκτικά θα πληρώνουν φτωχοί που ζουν σε τρύπες και δεν τους μένει τίποτα μετά το νοίκι.
μα τα λεφτά για τις αποζημιώσεις τα πληρώνει ο στόχος με τους άμεσους φόρους.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Υδράργυρος έγραψε: 16 Σεπ 2023, 23:00
Σέλευκας έγραψε: 16 Σεπ 2023, 22:52 Μερικοί παρουσιάζουν την υποχρεωτική ασφάλιση σαν αντιλαϊκό μέτρο, ενώ είναι λαικοτερο να πληρώνουν τις ζημιές οι ανάπηροι και οι άνεργοι με το ΦΠΑ και τους φόρους. Περίεργη άποψη.
Δηλαδη ειναι λαικοτερο μετρο να πληρωνουν ασφαλεια πλημμυρας και δασικης πυρκαγιας οι φτωχοι που μενουν σε διαμερισματα οροφου στην κυψελη;
Οκ να πληρώνουν τις αποζημιώσεις αυτοί που δεν έχουν καθόλου σπίτια από το ΦΠΑ για το ψωμί και το γάλα. Ότι θέλει ο λαός.
Azzurra Carnelos
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Κυβέρνηση όταν φοβόταν την αντιπολίτευση: 112, εκκενωσεις, πρώτα η ανθρώπινη ζωή, τα σπίτια ξαναφτιαχνονται.
Κυβέρνηση χωρίς αντιπολιτευση: κάνε ιδιωτική ασφαλιση, εμείς δε δίνουμε δεκάρα.
Πως θα γινόταν ακριβώς οι εκκενωσεις πλέον, ενώ δε θα εξασφαλίζεις ως κράτος αποζημίωση για ζημιές; ο άλλος θα προσπαθήσει μέχρι εσχάτων να σώσει το σπίτι του.
Επίσης όπως είδαμε, και στις πλημμύρες υπάρχει κρατική παρέμβαση. Γκρέμισαν τα αναχώματα για να πλημμυρίσει ο κάμπος, και όχι η πόλη. Γιατί μια ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία να πληρώσει ποιους διαλέγει το κράτος να καταστρέψει; :102:
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 23:01
Δηλαδη ειναι λαικοτερο μετρο να πληρωνουν ασφαλεια πλημμυρας και δασικης πυρκαγιας οι φτωχοι που μενουν σε διαμερισματα οροφου στην κυψελη;
Είστε τέρμα ηλίθιοι, έτσι;

Έλα ρε συ φτηνό χιούμορ είναι αυτό, θα μπορούσε να πει το υπόγειο στο Αιγάλεω και η στάνη του παππού. Δεν του το είπα εγώ που θα μου ήταν εύκολο και το λες εσύ.
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Σέλευκας έγραψε: 17 Σεπ 2023, 00:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2023, 23:01

Είστε τέρμα ηλίθιοι, έτσι;

Έλα ρε συ φτηνό χιούμορ είναι αυτό, θα μπορούσε να πει το υπόγειο στο Αιγάλεω και η στάνη του παππού. Δεν του το είπα εγώ που θα μου ήταν εύκολο και το λες εσύ.
H πλάκα είναι ότι το είδος του αύριο θα πάει να ψηφίσει Κασσελάκη.

:)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Εριχνα μια ματια, σε κανενα αγγλοφωνο κρατος σεν υπαρχει οριζοντια υποχρεωτικη ασφαλιση ολων των ακινητων. Μονο στο αζερμπαιτζαν νομιζω οτι ειδα κατι τετοιο.
Και πολλα αρθρα απο ελλαδα που σημαινει οτι ηταν ετοιμοι
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Δε μπορει να πληρωνεις ενοικιο στο σπιτι σου. Αυτο ειναι αλλο ενα ενφια
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Υδράργυρος έγραψε: 17 Σεπ 2023, 00:06 Εριχνα μια ματια, σε κανενα αγγλοφωνο κρατος σεν υπαρχει οριζοντια υποχρεωτικη ασφαλιση ολων των ακινητων. Μονο στο αζερμπαιτζαν νομιζω οτι ειδα κατι τετοιο.
Και πολλα αρθρα απο ελλαδα που σημαινει οτι ηταν ετοιμοι
Μαλλον εισαι αληθωρος , μυωπικος ή με αστιγματισμο ή ΟΛΑ αυτα μαζι..
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”