!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερώτηση Για δέμα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ερώτηση Για δέμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 22:03
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2023, 20:18
Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:45
Δεν απαιτώ αποκλειστική χρήση, αυτό που ήθελα ήταν μια ανθρωπινη αντιμετώπιση και όχι να μου φερθεί σαν να ειμαι σακι με πατάτες που δεν την ενδιαφέρει.

Το να μου στείλει ξαφνικά ένα μειλ σε χαρακτηρα εξωδικου ή τοιχοκολλημενης προειδοποιησης, ναι θυμιζει δημοσια υπηρεσία. Εχω διαβάσει πολλά βιβλία ψυχολογίας το τελευταίο διάστημα,είναι παράλογο να απαιτεί από εμένα να ήξερα τους κώδικες συμπεριφοράς της. Το να με αποκοπτει ξαφνικα δεν είναι υγιες. Είναι κακοποιητικη συμπεριφορά ναρκισσιστη.
Αν είσαι σίγουρος για το ποιος είναι ο εμμονικός ναρκισσιστής σ' αυτήν τη φάση, προχώρα.

Και καλή τύχη. :)
Πού εντοπίζεις δικά μου σημεία ναρκισσιστικης συμπεριφορας; Ρωταω με ειλικρινές ενδιαφέρον

Σκεφτόμουν πριν μήπως κάτι από αυτά που είπα στα μέιλ την πρόσβαλε. Με θεωρεί επικριτικό. Φοβόταν επειδή εκραζα τον συγγραφισκο που έβγαινε στην αρχή. Τον σούταρε μονη της όμως έτσι κι αλλιώς.
Οκ, μια και δηλώνεις ειλικρινές ενδιαφέρον, θα γίνω κι εγώ περισσότερο ειλικρινής.

Θα χαρακτήριζα την περίπτωση σου ως ακραία έκφραση της ναρκισσιστικής επαιτείας.

Απλώς γιατί οι ρίαλ ναρκισσιστές έχουν τη δυνατότητα χειραγώγησης για χ διάστημα. Πράγμα, που εσύ δεν το κατάφερες ποτέ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2023, 23:17
Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 22:03
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2023, 20:18

Αν είσαι σίγουρος για το ποιος είναι ο εμμονικός ναρκισσιστής σ' αυτήν τη φάση, προχώρα.

Και καλή τύχη. :)
Πού εντοπίζεις δικά μου σημεία ναρκισσιστικης συμπεριφορας; Ρωταω με ειλικρινές ενδιαφέρον

Σκεφτόμουν πριν μήπως κάτι από αυτά που είπα στα μέιλ την πρόσβαλε. Με θεωρεί επικριτικό. Φοβόταν επειδή εκραζα τον συγγραφισκο που έβγαινε στην αρχή. Τον σούταρε μονη της όμως έτσι κι αλλιώς.
Οκ, μια και δηλώνεις ειλικρινές ενδιαφέρον, θα γίνω κι εγώ περισσότερο ειλικρινής.

Θα χαρακτήριζα την περίπτωση σου ως ακραία έκφραση της ναρκισσιστικής επαιτείας.

Απλώς γιατί οι ρίαλ ναρκισσιστές έχουν τη δυνατότητα χειραγώγησης για χ διάστημα. Πράγμα, που εσύ δεν το κατάφερες ποτέ.

Και νόμιζα ότι θα ακούσω κανένα σοβαρό επιχειρημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 03 Αύγ 2023, 01:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Kappa

Yochanan έγραψε: 02 Αύγ 2023, 23:17
Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 22:03 Πού εντοπίζεις δικά μου σημεία ναρκισσιστικης συμπεριφορας; Ρωταω με ειλικρινές ενδιαφέρον

Χειριστική συμπεριφόρα, ανειλικρινής, δειλή συμπεριφορά. Δεν είναι ναρκισιστική συπεριφορά, ειναι κλασσικο nice guy συμπλεγμα. Insecureyl attached, προβληματική σχέση με γονείς που σε απέριπταν και αναγκαστηκες να αναπτύξεις ενα placating persona, κρυψίνους, φοβικός, βάζεις τις ανάγκες και επιθυμίες των αλλων πανω απο τις δικες σου, φοβασαι να εκφρασεις και να ζητήσεις αυτο που θες, ντρέπεσαι για τον εαυτό σου, φοβάσαι τη σύγκρουση. Προφανώς αυτο σε κανει κλωτσοσκουφι και μονιμο θυμα και για αυτο εισαι πικροχολος, εχεις θυμο και κακια μεσα σου τα οποια καταπιεζεις μέχρι να διαβάσουμε για σενα στις ειδήσεις.

Διάβασε:
Αρχικά
https://podcastnotes.org/the-readers-jo ... s-journey/
Το βιβλίο
https://www.amazon.co.uk/dp/0762415339/ ... tnotesu-21

Μετά έχει Mark Manson, Jordan Peterson κλπ. Αλλά αρχικά αυτά που σου έδωσα. Και πέρνα την Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου - όχι αυτόν που σε μισούσε, τον άλλο.
Θα το κοιτάξω το βιβλίο αλλά καμία σχέση. Ουδέποτε της παρουσιάστηκα ως το καλό παιδι, ίσα ίσα με προσέγγισε με αφορμή μια κακή κριτική μου για ένα χαμηλής ποιότητας βιβλιο. Και ένας από τους λόγους που διεκοψε τη φιλια μας ήταν ότι ασκούσα κριτική (ουσιώδη) σε αυτούς που έβγαινε.
Κατά τα άλλα στην καθημερινότητά μου είμαι αρκετά δυναμικός, δεν κρατάω μέσα μου θυμό, τον εκφραζω και δεν είμαι καθόλου κρυψινους, είμαι ξεκάθαρος σε όσα λέω στους άλλους. Κλωτσοσκουφι έχω γίνει υπό περιπτωσεις αλλά για άσχετα θέματα, τα οποία αντιμετωπισα.
Η παιδική μου ηλικία ήταν δύσκολη και έχω διεγνωσμενο ΙΔΨ, το οποίο μιμείται πολλά πράγματα. Και η υπεραναλυτικοτητα που έχω ισως οφείλεται εν μέρει εκεί.

Εγώ σκέφτηκα σοβαρά μήπως έχω bordeline personality disorder, διάβασα ένα σχετικό εγχειρίδιο αλλά δεν βρήκα παραπάνω από δύο τρία κοινα. Φοβία εγκατάλειψης είπε εκείνη ότι έχω αλλά και πάλι δεν την εντοπιζω κάπου. Είχα δίκιο ότι θα με αντικαταστησει, αφού αυτό έκανε. Ρεαλιστης ήμουν.

Εγώ αυτά που διάβασα για τους ναρκισσιστες είναι: Σε προσεγγίζουν λουζοντας σε με ενδιαφέρον, με κομπλιμεντα κλπ, σου παρουσιάζονται ευαλωτοι για να σε κάνουν να τους λυπηθείς, κάνουν προβολές δικών τους στοιχείων σε εσένα, σε κατηγορούν δηλαδή για χαρακτηριστικά που έχουν οι ίδιοι και όταν διακόψουν επαφές από το βαθρο που σε είχαν γίνεσαι ένα τίποτα για αυτούς, χωρίς να δείχνουν καθολου empathy.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Εγώ δηλώνω από τώρα πως αν ρωτήσει εμένα ο δημοσιογράφος ΔΕΝ θα πω ότι έπεσα από τα σύννεφα, δεν είχε δώσει δικαιώματα και τι καλός άνθρωπος φαινόταν.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Αλλά και εδώ μιλάω σοβαρά, μιας κι ανέφερες υπεραναλυτικότητα και ΙΔΨ κάνε ένα κόπο να τεστάρεις και για ASD.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Με ευχαριστείς αργότερα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Yochanan έγραψε: 03 Αύγ 2023, 11:22 Εγώ δηλώνω από τώρα πως αν ρωτήσει εμένα ο δημοσιογράφος ΔΕΝ θα πω ότι έπεσα από τα σύννεφα, δεν είχε δώσει δικαιώματα και τι καλός άνθρωπος φαινόταν.
:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kappa

Yochanan έγραψε: 03 Αύγ 2023, 11:25 Αλλά και εδώ μιλάω σοβαρά, μιας κι ανέφερες υπεραναλυτικότητα και ΙΔΨ κάνε ένα κόπο να τεστάρεις και για ASD.
Έχω υποψιαστεί κάποια διαταραχή αυτισμού αλλά δεν μου το έχουν επιβεβαιωσει. Εχω πολύ καλό χειρισμό του λόγου. Αλλά στις διαπροσωπικες σχέσεις δυσκολεύομαι. Δεν ξέρω πώς να φερθω. Αυτά, ακομα και το οτι υποψιαζομαι πώς δεν είμαι νευροτυπικος, της τα είχα πει πριν πάω Αθήνα. Λέω, οκ, η κοπέλα έχει σπουδες ψυχολογιας, φυσικά και θα καταλάβει, και ετσι έδειχνε, τουλαχιστον γραπτώς. Από κοντά όχι και τόσο.
Kappa

:p2:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 03 Αύγ 2023, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kappa

Η ερώτηση είναι legit και περιμένω μόνο σοβαρές απαντησεις: επειδη όπως είπα έχω δυσκολία να καταλάβω ορισμένες ανθρώπινες συμπεριφορες, ας υποθέσουμε πως αυτή όντως νευριασε και απογοητευτηκε που εγώ την κοιτουσα ερωτικά και την κερασα και της έγραψα ερωτικό γραμμα, και στο μέιλ της μου έλεγε ότι θέλει να διακόψουμε την καθημερινή επικοινωνία σε έναν πρώτο χρόνο. Έχει περάσει 1.5 μήνας, της εστειλα 10 αναπάντητα μέιλ, ένα αδιάβαστο μήνυμα στο μεσιντζερ, ένα δέμα με δώρα και συνέβη παράλληλα μια καταστροφική φωτιά στην περιοχή μου, όλα περιπτωσεις κατά τις οποίες όχι μόνο δεν επικοινωνησε αλλά η ονλαιν της παρουσία φανερώνει πως βρίσκεται στην κοσμαρα της και με εχει γραμμενο στο μουνι της. Η συμπεριφορά της λοιπόν είναι αντιφατική με αυτό που λέει στο μέιλ ή αυτό πρέπει να αναμένει κάποιος όταν ένα άλλο άτομο μιλάει για διάλειμμα σε πρώτο χρονο; Όλα αυτά που ανέφερα δεν είναι περιπτωσεις, που, αν με εκτιμούσε όντως όπως είπε στην αποφωνηση του μέιλ της, θα επικοινωνουσε έστω και τυπικα; Το AI λέει ναι και να μην περιμένω να μου ξαναμιλησει.

Άρα σημαίνει πως δεν έχει σκοπό να μου πει ούτε χρόνια πολλά στα γενέθλιά μου; Παρόλα αυτά έχω την προσδοκία και φοβάμαι ότι θα απογητευτω. Αλλά δεν μπορώ να σταματήσω το μυαλό μου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Kappa έγραψε: 03 Αύγ 2023, 13:10
Yochanan έγραψε: 03 Αύγ 2023, 11:25 Αλλά και εδώ μιλάω σοβαρά, μιας κι ανέφερες υπεραναλυτικότητα και ΙΔΨ κάνε ένα κόπο να τεστάρεις και για ASD.
Έχω υποψιαστεί κάποια διαταραχή αυτισμού αλλά δεν μου το έχουν επιβεβαιωσει. Εχω πολύ καλό χειρισμό του λόγου. Αλλά στις διαπροσωπικες σχέσεις δυσκολεύομαι. Δεν ξέρω πώς να φερθω. Αυτά, ακομα και το οτι υποψιαζομαι πώς δεν είμαι νευροτυπικος, της τα είχα πει πριν πάω Αθήνα. Λέω, οκ, η κοπέλα έχει σπουδες ψυχολογιας, φυσικά και θα καταλάβει, και ετσι έδειχνε, τουλαχιστον γραπτώς. Από κοντά όχι και τόσο.
Αν η κοπέλα έχει κάνει σπουδές ψυχολογίας, μια χαρά μπορεί να αιτηθεί ασφαλιστικά μέτρα, αν αυτά που γράφεις εδώ, τα μεταφέρεις με τον α ή β τρόπο και στην ίδια.

Και τότε θα είναι πολύ αργά για υποψίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kappa

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2023, 17:13
Αν η κοπέλα έχει κάνει σπουδές ψυχολογίας, μια χαρά μπορεί να αιτηθεί ασφαλιστικά μέτρα, αν αυτά που γράφεις εδώ, τα μεταφέρεις με τον α ή β τρόπο και στην ίδια.

Μάλλον δεν έχεις ιδέα από νομική γιατί ασφαλιστικα μετρα δεν γίνονται αποδεκτα για μαλακιες και ιδιαίτερα όχι για ενα θρεντ σε ένα φόρουμ. Επειδή έχω έχω ιδέα όμως, δεν μπορώ να διαβάζω σενάρια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ναι, θα αιτηθει ασφαλιστικα μετρα να μην της γραφω μειλ και ο δικαστης θα της προτεινει απλως να με μπλοκαρει. Ας ειμαστε σοβαροι. Ουτε την απειλησα ουτε εχω κανει κατι (και ουτε σκοπευω να κανω) που να την βλαψει με οποιονδήποτε τροπο. Δεν απανταω σε σχολια που κανουν χαβαλε, αλλα να υπαρχει και ενα οριο, αν τα εννοεις σοβαρα δηλαδή και περιμένεις αντιστοιχα σοβαρή απάντηση από μένα. Αν το εννοεις σοβαρα, μιλά και με τα αντίστοιχα επιχειρήματα, μην σπαμαρεις όμως. Τι έγραψα στο θρεντ ακριβως; Ότι πονάω που δεν μου μιλαει; Σπουδαια. Έχεις να πεις άλλη εξυπνάδα; Είναι δε αρκετα φοβικο να προσδίδεις εικασιες περι εγκληματικης συμπεριφοράς σε ένα άτομο απλώς και μόνο επειδή δεν είναι νευροτυπικο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Kappa έγραψε: 03 Αύγ 2023, 17:25
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2023, 17:13

Μάλλον δεν έχεις ιδέα από νομική γιατί ασφαλιστικα μετρα δεν γίνονται αποδεκτα για μαλακιες και ιδιαίτερα όχι για ενα θρεντ σε ένα φόρουμ. Επειδή έχω έχω ιδέα όμως, δεν μπορώ να διαβάζω σενάρια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ναι, θα αιτηθει ασφαλιστικα μετρα να μην της γραφω μειλ και ο δικαστης θα της προτεινει απλως να με μπλοκαρει. Ας ειμαστε σοβαροι. Ουτε την απειλησα ουτε εχω κανει κατι (και ουτε σκοπευω να κανω) που να την βλαψει με οποιονδήποτε τροπο. Δεν απανταω σε σχολια που κανουν χαβαλε, αλλα να υπαρχει και ενα οριο, αν τα εννοεις σοβαρα δηλαδή και περιμένεις αντιστοιχα σοβαρή απάντηση από μένα. Αν το εννοεις σοβαρα, μιλά και με τα αντίστοιχα επιχειρήματα, μην σπαμαρεις όμως. Τι έγραψα στο θρεντ ακριβως; Ότι πονάω που δεν μου μιλαει; Σπουδαια. Έχεις να πεις άλλη εξυπνάδα;
Διάβαζε πρώτα προσεκτικά αυτό που σου γράφουν και μετά συνέχισε τις αναλύσεις.

Αν τρολάρεις, έχει καλώς.

Αν όχι, πρόσεχε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kappa

Διάβασε πρώτα και, κυριως, κατανοησε εσύ αυτά που σου γράφω εγώ και κρατα τους χρησμους για τον εαυτο σου. Αυτό που λες είναι αγενές, κακοβουλο και δεν εχει σχεση με την πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Kappa έγραψε: 03 Αύγ 2023, 17:37 Διάβασε πρώτα και, κυριως, κατανοησε εσύ αυτά που σου γράφω εγώ και κρατα τους χρησμους για τον εαυτο σου. Αυτό που λες είναι αγενές, κακοβουλο και δεν εχει σχεση με την πραγματικότητα.
Δεν είναι χρησμός, είναι πραγματικότητα. Κάτι που ήδη ανέφερε ο γιόχι.

Αν θες να την αποδεχθείς, οκ. Αν δεν θέλεις, ελπίζω απλώς να παραμείνει μόνον ως δικό σου πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”