!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

+1 στο παντελόνι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Κάργκο λαδί, Μαύρη-ολόμαυρη κοντομάνικη και αυτα:

Εικόνα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Καρολίνα έγραψε: 04 Μάιος 2023, 20:05 Ωραίος, Χέλη, το τούτο σου είναι ολόιδιο με του πρώην μου, βαρβατομπρουτάλ, έτσι τον θέλουμε τον άντρα.
Δεν βλέπω μπόλικη τρίχα όμως και αυτό είναι πρόβλημα.

Τα ρούχα πάντως ωραία. Ένας κανονικός άντρας, όχι σαν τον άλλον που την είδε μονδέλο του Βερσάτσε. :P
Δεν φαίνονται οι τρίχες γιατί είναι καστανές, ο φωτισμός είναι χαμηλός, είναι φλουταρισμένη η εικόνα και το δέρμα μου πολύ λευκό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:00
Gherschaagk έγραψε: 04 Μάιος 2023, 21:53
hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 19:44

Βοηθάει τα ρούχα να μένουν απαλά και να μην τσαλακώνουν εύκολα μετά την πλύση, επίσης το άρωμα που μένει είναι από το μαλακτικό. Μπορείς όμως να πάρεις υγρό που είναι 2 σε 1, έχει πολλά και ειδικά μάρκες (Ariel, Skip). Αν δεν θες δεν βάζεις καθόλου μαλακτικό.

Επίσης τιπ όταν απλώνεις τα ρούχα: τίναζε τα πριν τα απλώσεις. Τις μπλούζες πιάνε τις μια από τα φτερά και τίναξε δυνατά και μια από την κάτω πλευρά και τίναξε. Δεν θα χρειάζονται καθόλου σιδέρωμα μετά.
Σε ποιο σύμπαν;
Το τιπ είναι να τις τινάζεις και να τις απλώνεις πάντα από την ανάποδη, βάζοντας τα μανταλάκια στις μασχάλες (φτερά). Ευθυγραμμίζονται οι ραφές, διπλώνονται πιο εύκολα και μπορούν να φορεθούν και χωρίς σιδέρωμα.
Όπως τα λέει η Γαλή. Το τίναγμα είναι και για να ευθυγραμμιστούν οι ραφές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:48 Ναι, ουτε εμενα μ'αρέσει το παπούτσι. Δεν ξερω αν ειναι το χρωμα, αλλα κατι μου φταιει.
Μαλλον οχι το χρωμα, γιατι το μπουφανάκι μου φαινεται κομπλέ.
Το μπουφανάκι θα ταίριαζε πιο πολύ, τύπε, με hiking/trekking παντελόνι και αντίστοιχο υπόδημα.

Για πιο casual αποτέλεσμα, αρκεί κι ένα απλό αθλητικό/χαλαρό sneaker παπούτσι με αυτό το τζιν.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Bazoomba έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:51 Κάργκο λαδί, Μαύρη-ολόμαυρη κοντομάνικη και αυτα:

[img]https://i.postimg.cc/m2yqd22s/fixe ... .jpg[/img]
Τι έχετε πάθει όλοι ρε τύποι και φοράτε λάθος παπούτσια με τα ρούχα σας;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Feindflug έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:53
Bazoomba έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:51 Κάργκο λαδί, Μαύρη-ολόμαυρη κοντομάνικη και αυτα:

Τι έχετε πάθει όλοι ρε τύποι και φοράτε λάθος παπούτσια με τα ρούχα σας;
Ταιριάζουν. Τραστ Μι
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Επισης, τα παντελόνια γάγγραινα με τους αστραγάλους όξω που τα φοράς και εισαι ετοιμος για τον προκρούστη, τα καταδικάζω και διαχωρίζω ξεκάθαρα τη θεση μου ως προχωκάγκουρας. Ομοίως και τα σκισμένα/μπαλωμένα τζην (ειτε κανονικα ειτε βερμουδέ), που ποτέ δεν μ'αρεσαν και απο μικρος τα σιχαινομουν που τα εβλεπα στους φιλους μου.

Τα κοντά καλοκαιρινα καλτσάκια που προαναφέρθηκαν με αρνητική χροιά, διαφωνώ. Ειναι απίστευτα βολικά. Αλλά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΕ ΓΑΓΓΡΑΙΝΟΠΑΝΤΈΛΟΝΑ ΡΕ ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΧΩΚΑΓΚΟΥΡΙΣΜΟΥ!!1
Άβαταρ μέλους
vantono

Πολύ εσπαντριγιέ μου κανουν, κάτι με χαλάει.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

:+1:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:28
αν εχεις φαλακρα,εισαι ο ελλην tate βαντονουλη μου :102:
τι σχέση έχει μωρέ ο βαντόνος μας με τον βρωμοτέητ;

είναι μισογύνης; έχει φαλάκρα; είναι καπιταλιστής; πηδάει αυτές που του την πέφτουν;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:31
Gherschaagk έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:26
vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:12
H σωστή τζιν βερμουδα ειναι κανονικής ή στενης γραμμης, οχι τσουβάλια.
Εικόνα
Εικόνα

Αυτες εδω πχ, μου καθονται κουφέτο!

Τα oversized μ'αρέσουν για τον ανω κορμο, οταν το απαιτει η περίσταση, οχι για κάτω.
Τι ποσοστό έχει σε Spandex η σωστή τζιν βερμούδα; Ρωτάω γιατί δεν μου φαίνεται και πολύ άνετη.
Ανετότατη μου ειναι εμένα, γιατί ειναι και ελαστική στη μέση. Την πηρα και ενα νουμερο πάνω απο το νορμαλ μου, και μου καθεται αψογα. Αχνοφαίνεται ο τετρακέφαλος, σε προδιαθέτει να με χουφτώσεις.

Κατι τετοια φοράω και κυκλοφοράω και μετά σας κλαιγομαι που μου την πέφτουν.
Σου το έχουμε ξαναπεί για τις τζιν βερμούδες αλλά δεν λες να βάλεις μυαλό.

Από τη μία φοράς το κοντομάνικο υποκάμισο για πιο άνετος κι από την άλλη φοράς την τζιν βερμούδα που φωνάζει πως με αυτή δεν θα είσαι άνετος.

Και όχι μόνο τη φοράς αλλά μας αναφέρεις και τους τετρακέφαλους λες και είσαι γκέης.

Όσο για το γυαλί ηλίου που δεν φοράς, να ξέρεις πως κανείς ζημιά στο μάτι και θα γκαβωθείς αλλά οκ, δικό σου θέμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:44
* ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Η λέξη καρπός και η λέξη μωσαϊκό πρέπει να είναι οι μοναδικές δυο λέξεις που σημαίνουν δυο διαφορετικά πράγματα και γράφονται το ίδιο ενώ δεν σχετίζονται καθόλου ετυμολογικά. Ο καρπός των δέντρων και ο καρπός του χεριού είναι από διαφορετικές ρίζες, όπως και ο μωσαϊκός νόμος (Μωυσής) και το μωσαϊκό δάπεδο (ιταλ. mosaico<μούσες).
Να σηκώσει το χέρι όποιος φαντάστηκε ότι εκτός από το μωσαϊκό δάπεδο, θα πει το μωσαϊκό το γλυκό. :oops: :oops:

ΥΓ1. Τελικά ο Χέλης σας έβαλε τα γυαλιά.

ΥΓ2. Σε ποια χώρα ζείτε και φοράτε όλοι κοντομάνικα;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Feindflug έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:13
Feindflug έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:01
Όπως μπορεί να είναι κολλητή μια μπλούζα, δικιά μου, μπορεί να είναι και ένα πουκάμισο. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χαλιέσαι με τα κολλητά κοντομάνικα μπλουζάκια και αντιδράς έτσι μόνο στα αντίστοιχα πουκάμισα.

Τα ρούχα δεν έχουν μόνο πρακτικό χαρακτήρα, αλλά σαφώς δεν πρέπει να κάνουν και δύσκολη την ζωή μας. Οπότε, ούτε μόνο τα χαλαρά, αεράτα πουκάμισα είναι αποδεκτά, αλλά δεν θα πάμε και σε έναν γάμο το καλοκαίρι με σανδάλια και βερμούδα, επειδή έχει ζέστη. Μπορούμε να έχουμε μια μέση λύση ανέσεως και στυλ.

Για την μόδα που θέλει να φαίνεται ο αστράγαλος λόγω χαμηλής κάλτσας/κοντού μπατζακίου, θα συμφωνήσω.
Μα ούτε και τα κολλητά κοντομάνικα μπλουζάκια μ' αρέσουν. Όπως δεν μ' αρέσουν και τα κολλητά τζην στους άντρες. Και για το καλοκαίρι, μια χαρά επιλογή είναι και τα λινά πουκάμισα και παντελόνια, που είναι φαρδιά, δροσερά και άνετα για πιο "επίσημες" φάσεις. Επίσης δεν χρειάζονται "τσάκιση". Με απλά μαλακά μοκασίνια και αυτό είναι όλο.

Για τη φάση "κρητική τραπ βράκα" με τον μισό κώλο έξω, ουδέν σχόλιο. Ακόμη μία τραυματική εμπειρία.
Δικιά μου, αυτές οι βερμούδες υπήρχαν πριν την τραπ. Ξέρουμε ότι είσαι μεγάλη σε ηλικία και έχεις χάσει κάθε επαφή με διάφορες κουλτούρες και στυλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αυτά.

Δικαίωμα σου να μην σου αρέσουν τα στενά μπλουζάκια, πουκάμισα και τζιν. Πάλι ίσως είναι λόγω της ηλικίας σου και αυτό δεν το λέω με κακία. Μάλλον δεν μπορείς να εννοήσεις το στυλ και δεν σε ελκύουν αυτά τα πράγματα πλέον. Ίσως αν ήσουν νεότερη την εποχή που ζούμε, να το έβλεπες αλλιώς.
Μα δεν διαφωνώ σ' αυτό. Αναφέρω κάποιες από τις "τάσεις" που έβρισκα πάντα αστείες. Αναφορικά δε με το τρέντυ στυλ, ούτε και τον καιρό που ήμουν νια μπορούσα να το εννοήσω και πολύ περισσότερο να το υιοθετήσω. Και ακριβώς γι' αυτό ανέφερα την τραυματική εμπειρία των έιτις, που αποδίδεται πλήρως στις αντίστοιχες βιντεοταινίες.

Το μόνον θετικό που είχε η τραυματική αυτή δεκαετία είναι ότι υπήρχε μια στοιχειώδης διαφοροποίηση μεταξύ των νιων στα έιτις και των σημερινών. Ηλικιακή εννοώ, έτσι; Τότε το όριο ήταν κάπου στα 25, από εκεί και πέρα ουδείς ψαχνόταν για ταύτιση με τις τρέντυ τάσεις. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:56
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:28
αν εχεις φαλακρα,εισαι ο ελλην tate βαντονουλη μου :102:
τι σχέση έχει μωρέ ο βαντόνος μας με τον βρωμοτέητ;

είναι μισογύνης; έχει φαλάκρα; είναι καπιταλιστής; πηδάει αυτές που του την πέφτουν;
:g030: :003:
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:55

Πολύ εσπαντριγιέ μου κανουν, κάτι με χαλάει.
Εικόνα
Καμία σχέση. Σε VANS φέρνουν αλλά έχουν πιο λεπτή σόλα και είναι πιο λεπτεπίλεπτα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”