βιτκοινς σιγουρα; Και λες αυτο ειναι ίδιο με μαγικο νανογιλέκο που θεραπευει τους γερους; Τεσπα, αυτη εισαι πραγματι.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:55 Σε σχέση με τα μπιτκόινς που πούλαγε και συνεχίζει να πουλάει ο μπαρούφ με αρχαιολογικό κόνσεπτ, καμμία σχέση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tο αφεντικό μίλησε.Ξέρω ποιοί είστε.Κανονίστε την πορεία σας.
Re: Tο αφεντικό μίλησε.Ξέρω ποιοί είστε.Κανονίστε την πορεία σας.
Οκ, αν ξέρεις πολλούς που δεν θα πάταγαν σε κωλοεταιρίες που τους θίξανε τον εγωϊσμό, μαζί σου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:59ναι δε μπορούν να ξέρουν αλλά το ζήτημα δε βρίσκεται εκεί, προφανώςΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:38Και πώς θα τσεκάρει ο μούσιας ή σπυρίδων αν το ρίξουν νουδου;enaon έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:31
δεν ξερει, γι'αυτο εβαλε τον μουσια να τους πει οτι θα τους κόψει τα ποδια αν δεν ρίξουν ΝΔ .
Με ντρόουνς;![]()
Αντιλαμβάνεστε πόσο βλακώδες είναι κάτι τέτοιο για όσους θεωρούν εκβιασμό ή κάτι πιασάρικο τόσο γελοίες παρεμβάσεις;![]()
και μόνο που έγινε μια τέτοια κουβέντα ο τύπος που περιφέρεται ως εργοδότης θα έπρεπε να μείνει χωρίς υπαλλήλους και να μη πατήσει ποτέ κανείς στην κωλοεταιρεία του. αλλά τέτοιος λαός τέτοιους θέλει
Γιατί αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι από παρθενορραφές εγωϊσμού στον πολιτικό/δημόσιο/ιδιωτικό τομέα, άλλο τίποτα.
Και από παληκάρια που αλλού πονάνε και αλλού σκούζουν, επίσης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν είναι θέμα εγωισμού αλλά αδικαιολόγητου αυταρχισμού. ο εργοδότης δεν έχει καμία δουλειά να υπαγορεύει ή να προτρέπει τους εργαζόμενους για το τι θα ψηφίσουνΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:10Οκ, αν ξέρεις πολλούς που δεν θα πάταγαν σε κωλοεταιρίες που τους θίξανε τον εγωϊσμό, μαζί σου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:59ναι δε μπορούν να ξέρουν αλλά το ζήτημα δε βρίσκεται εκεί, προφανώςΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:38
Και πώς θα τσεκάρει ο μούσιας ή σπυρίδων αν το ρίξουν νουδου;
Με ντρόουνς;![]()
Αντιλαμβάνεστε πόσο βλακώδες είναι κάτι τέτοιο για όσους θεωρούν εκβιασμό ή κάτι πιασάρικο τόσο γελοίες παρεμβάσεις;![]()
και μόνο που έγινε μια τέτοια κουβέντα ο τύπος που περιφέρεται ως εργοδότης θα έπρεπε να μείνει χωρίς υπαλλήλους και να μη πατήσει ποτέ κανείς στην κωλοεταιρεία του. αλλά τέτοιος λαός τέτοιους θέλει
Γιατί αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι από παρθενορραφές εγωϊσμού τόσο στον πολιτικό/δημόσιο/ιδιωτικό τομέα, άλλο τίποτα.![]()
και μόνο που έγινε τέτοια κουβέντα είναι φάουλ μεγάλο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ούτε ο βελόπουλος,πίστωσε το και σαυτόνST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:39 Ωστόσο το γεγονός ότι δεν είναι ανεπάγγελτος ή φυτευτός γόνος, του το πιστώνω.
- Μαδουραίος
Δεν ξέρω καν τι είναι το νανογιλέκο. Από νάνους που το παίζουν γίγαντες, χωρίς να μπορούν να χειριστούν ούτε καφετιέρα, σαφώς και ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
γιατι ξερεις τι ειναι το μπιτκοιν; Τεσπα, πιατα γαλη, τι να κανουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 29 Απρ 2023, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σοβαρό δεν τον είπα πάντως. Έχω διαμαρτυρηθεί έντονα για διάφορα καραγκιοζιλίκια του, ήδη από το παλιό. Επειδή όμως συχνά πυκνά παίζει το ρόλο του κυματοθραύστη ακόμα και για να καλύψει τις ανοησίες άλλων, είναι ίσως λίγο πιο αντιπαθής από όσο του αναλογεί, συγκριτικά πάντα με το τι κυκλοφορεί τριγύρω. Όχι με το τι θα θέλαμε.enaon έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:43 Δεν θα βγουνε εκλογες αν ειναι να λεμε τον αδωνι σοβαρό στα σοβαρά.
στ μια χαρά σοβαρό τον λες, αλλα σιγα τωρα. Ο ΣΕ που να ειναι ξερει κανεις;
Να μείνει από πελάτες; Αφού αρκετοί είναι ανάλογοι τσελιγκάδες είναι στις δικές τους εταιρείες, ή στο σπίτι τους, ή όπου τους παίρνει τέλος πάντων.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:59 ναι δε μπορούν να ξέρουν αλλά το ζήτημα δε βρίσκεται εκεί, προφανώς
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
στο σπίτι τους να κάνουν ό,τι θέλουνST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:20Να μείνει από πελάτες; Αφού αρκετοί είναι ανάλογοι τσελιγκάδες είναι στις δικές τους εταιρείες, ή στο σπίτι τους, ή όπου τους παίρνει τέλος πάντων.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:59 ναι δε μπορούν να ξέρουν αλλά το ζήτημα δε βρίσκεται εκεί, προφανώς
αλλά δε μπορείς να υπαγορεύεις στον εργαζόμενό σου τι θα ψηφίσει, πόσο μάλλον με τέτοιο τρόπο
από την άλλη διαβάζω ότι η εταιρεία του έπαιρνε απευθείας αναθέσεις από το δημόσιο επί νδ οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι είναι προς το συμφέρον των εργαζομένων να ψηφίσουν ΝΔ για να συνεχίσουν να έχουν δουλειά ανεξάρτητα από το τι τους λέει το αφεντικό τους
και κάπως έτσι αποκαλύπτεται το πελατειακό κράτος που υπάρχει σε αυτή τη κωλοχώρα από το 1974
δημοκρατία όχι μαλακίες
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Έχεις δίκιο. Εννοείται πως αυτό από μόνο του δεν αρκεί για κανέναν από τους δύο. Απλά μπαίνει στη ζυγαριά. Κάπου έχει κουράσει η ιστορία με Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες που πρέπει να τακτοποιηθεί μέχρι και ο τριτοξέδελφός τους και να σιτίζεται από κρατικό χρήμα.
Με τον υπουργό ανάπτυξης δίπλα του.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:13δεν είναι θέμα εγωισμού αλλά αδικαιολόγητου αυταρχισμού. ο εργοδότης δεν έχει καμία δουλειά να υπαγορεύει ή να προτρέπει τους εργαζόμενους για το τι θα ψηφίσουνΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:10Οκ, αν ξέρεις πολλούς που δεν θα πάταγαν σε κωλοεταιρίες που τους θίξανε τον εγωϊσμό, μαζί σου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:59
ναι δε μπορούν να ξέρουν αλλά το ζήτημα δε βρίσκεται εκεί, προφανώς
Γιατί αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι από παρθενορραφές εγωϊσμού τόσο στον πολιτικό/δημόσιο/ιδιωτικό τομέα, άλλο τίποτα.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Δεν είναι μόνον φάουλ, είναι καταγραφή στο βιβλίο Γκίνες της απόλυτης εφαρμοσμένης βλακείας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:13δεν είναι θέμα εγωισμού αλλά αδικαιολόγητου αυταρχισμού. ο εργοδότης δεν έχει καμία δουλειά να υπαγορεύει ή να προτρέπει τους εργαζόμενους για το τι θα ψηφίσουνΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:10Οκ, αν ξέρεις πολλούς που δεν θα πάταγαν σε κωλοεταιρίες που τους θίξανε τον εγωϊσμό, μαζί σου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:59
ναι δε μπορούν να ξέρουν αλλά το ζήτημα δε βρίσκεται εκεί, προφανώς
Απλώς έχουμε συνηθίσει σε κάτι τέτοια και ακριβώς γι' αυτό ό,τι γίνει θα γίνει με τη γενιά που γεννήθηκε πρόσφατα ή κυοφορείται. Οι υπόλοιποι είμαστε ψιλοαρρωστημένο παρελθόν. Δεν προσφέρουμε κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κάτι που το κάνει 100 φορές χειρότεροNaida έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:25Με τον υπουργό ανάπτυξης δίπλα του.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:13δεν είναι θέμα εγωισμού αλλά αδικαιολόγητου αυταρχισμού. ο εργοδότης δεν έχει καμία δουλειά να υπαγορεύει ή να προτρέπει τους εργαζόμενους για το τι θα ψηφίσουνΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:10
Οκ, αν ξέρεις πολλούς που δεν θα πάταγαν σε κωλοεταιρίες που τους θίξανε τον εγωϊσμό, μαζί σου.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 263 Προβολές