Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:18
αυτα γινονται αν δεν υπαρχει στεγαστικη πολιτικη και πολιτικες ενοικιοστασιου
Μπουμερολανδη τυπε μου.
Εδω μεσα εχουμε εναν φορουμιτη που μιλαει ολο για ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΜΕ ΣΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ αλλα οταν
καποιοι εδω διαμαρτυρονται για τα υψηλα ενοικια τοτε τα ξεχναει ολα αυτα
και γινεται υαινα προκειμενου να υπερασπιστει τα κεκτημενα τα δικα του και ολου του συναφιου του.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Φεβ 2023, 17:55
Το μόνο που μπορείς να κάνεις δυστυχώς είναι υπομονή. Θα φύγουν. Ποτέ δεν κάθονται πολύ καιρό οι ευπαθείς. Θα βρουν σύντομα άλλο σπίτι να διαλύσουν
Πρέπει να τους πρήξει και η ιδιοκτήτρια σε αυτό, αφού ειδικά δεν τις πληρώνουν νοίκια. Για να πάνε στον επόμενο που δε θα πληρώνουν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αν υπάρχει δυνατότητα να κάνω μήνυση στην ιδιοκτήτρια, μου δίνω μεγάλη πιθανότητα να το κάνω τελικά. Ο μπούλης γιος της ιδιοκτήτριας δεν σηκώνει το τηλέφωνο στην αστυνομία που τον καλεί να τον ρωτήσει τι γίνεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 02 Φεβ 2023, 20:14
Αν υπάρχει δυνατότητα να κάνω μήνυση στην ιδιοκτήτρια, μου δίνω μεγάλη πιθανότητα να το κάνω τελικά. Ο μπούλης γιος της ιδιοκτήτριας δεν σηκώνει το τηλέφωνο στην αστυνομία που τον καλεί να τον ρωτήσει τι γίνεται.
X'ers. Θέλουν τα λεφτά, αλλά θεωρούν το σπιτονοικοκυρείν απάνθρωπα δύσκολο.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Bic έγραψε: 02 Φεβ 2023, 19:28
Από σένα μπάρμπα ακόμα περιμένω απάντηση για την ευαίσθητη μύτη και την χρήση της. Θα με φάει η αγωνία, τι θα γίνει; Θα μου πεις κάποια στιγμή;
όχι και μπάρμπας ρε ψηλέ.
Μπα γιατι; Εμένα όταν με λέγατε Γιαννόπουλο ήταν καλά, ε;
hellegennes έγραψε: 02 Φεβ 2023, 20:14
X'ers. Θέλουν τα λεφτά, αλλά θεωρούν το σπιτονοικοκυρείν απάνθρωπα δύσκολο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Να πουμε εδω ότι αν αντι για ρομά, ηταν καμια κυρατσα της γενιας του πολυτεχνείου που δεν πληρωνε τα νοίκια, αντι για να ψαχνετε τρόπο να την διωξετε, θα στέλνατε το ΠΑΜΕ να σταματησει την έξωση.
Αμα σαν κοινωνία ανεχομαστε την παραβατικοτητα των κακοπληρωτων, θα φαμε στο κεφαλι και την υπολοιπη παραβατικοτητα