Σε αυτήν ζω.hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 15:35Αν ζούσες δηλαδή στην δεκαετία του '20 θα έμενες διά βίου μπακούρι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
- Dwarven Blacksmith
Re: Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
Re: Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
Περιμένω με αγωνία πρόταση του Κυριάκου να αναλάβω το γραφείο Τύπου του. Αλλά με είπε να μαζευτώ πρώτα, δεν θα λες, καράμπαμπες, όταν εγώ έπινα σαμπάνιες στο Παρίσι εσείς παίζατε πακ μαν σε καφενείο της Ηλιούπολης, και λοιπά. Λίγο πιο ταπεινός, αγαπητέ καράμπαμπα, λέει. Λέω, πρόεδρε, για την πατρίδα, τυρί στα μακαρόνια να βάλω, και πιτόγυρο με πατάτες να παραγγείλω.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- hellegennes
Dwarven humour.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 15:40Σε αυτήν ζω.hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 15:35Αν ζούσες δηλαδή στην δεκαετία του '20 θα έμενες διά βίου μπακούρι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Η φωνή ίδια όμως.hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 15:34Το γεγονός είναι ότι δεν μοιάζει καθόλου με την σημερινή της εμφάνιση και όχι μόνο λόγω μαλλιού.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:27Με μακριά μαλλιά έχεις;hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:24 Για όποιον δεν θυμάται πώς ήταν η Τσαπανίδου στα νιάτα της, ορίστε μια υπενθύμιση:
Με κοντά εμένα μου μοιάζουν όλες ασέξουαλ.
Και το αλλήθωρο μάτι.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Unique έγραψε: 29 Δεκ 2022, 08:03 Ω ρε πουστη μου εκτος απο σκυλοφατσα ειναι και ακωλη..Ποιος λυσασμενος να την πηδηξει αυτη τη σαυρα..??
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Δεκ 2022, 09:44ΔΙΚΑΖΕScouser έγραψε: 29 Δεκ 2022, 09:09 Άκωλη, άβυζη και κρύα ήταν και παραμένει, και τρέμω την προοπτική να τη δω χωρίς μακιγιαζ. Αλλά ο Τσίπρας, for all his many flaws, ξέρει αν μη τι άλλο σε τι κοινό απευθύνεται. Μη δουν οι Ελ μεσήλικες Ελεεινιδα μετά τα 40 να είναι αδύνατη και χωρίς μούρη σα γαμωταναθεμα, να σου οι φώτο με μπικίνια με λεζάντα "καλημέρα κύριοι" και το σαλακι να τρέχει.![]()

Άντε μωρέ η σαβούρα...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Γεγονός;Philip Mortimer έγραψε: 29 Δεκ 2022, 15:33Η Τσαπανίδου έχει εκφράσει αντιεμβολιαστικες θέσεις πού την είδες την κεντρώα στροφή;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2022, 15:28Μα δεν είναι τρικ, είναι σαφέστατη πολιτική επιλογή προς το κέντρο και το απόλυτο άδειασμα της αριστερής γραμμής.under έγραψε: 29 Δεκ 2022, 15:19 Ο ρολος της Τσαπανιδου τοσα χρονια ηταν ο συγκεκαλυμμενος συριζαισμος για να πιανει τους αναποφασιστους.
Τωρα αποφασιστηκε να πεταξει τη μασκα για να φανει οτι ο ζηκος συσπειρωνει "επιφανη" μελη της κοινωνιας.
Δεν μπορω να αντιληφθω πως νομιζουν οι ζαιοι οτι αυτο το τρικ μπορει να αλλαξει ισορροπιες.
Το ότι οι αριστερίζοντες περιφερειακοί ζαίοι, το καταπίνουν αμάσητο και το ότι δεν έχουν εκδηλωθεί εκπεφρασμένες αντιρρήσεις εκτός μίας από την κεντρική επιτροπή και όχι μόνον (μούγκα στη στρούγκα από τον ζαίικο τύπο), σημαίνει ότι το έχουν αποδεχθεί.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Scouser έγραψε: 29 Δεκ 2022, 14:25
Δεν είναι jaw-dropping γυναίκα, με οποιοσδήποτε στάνταρ, και δεν ήταν ποτέ. Δεν είναι ξέρω γω Καιλή ή Ράπτη.

Η Τζο ,η ντροπινγκ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Η είδηση:
Η κ. Τσαπανίδου έγινε δεκτή σε πολύ θερμό κλίμα χθες στο «στρατηγείο» της Κουμουνδούρου, ενώ μετά το πέρας της συνάντησής της με τον Αλέξη Τσίπρα και τον εν ενεργεία Εκπρόσωπο Τύπου, Νάσο Ηλιόπουλο, περιηγήθηκε στα…άδυτα της επικοινωνιακής μηχανής του κόμματος, γνωρίζοντας από κοντά για πρώτη φορά τους μελλοντικούς της συνεργάτες.
και η μετάφραση της

Η κ. Τσαπανίδου έγινε δεκτή σε πολύ θερμό κλίμα χθες στο «στρατηγείο» της Κουμουνδούρου, ενώ μετά το πέρας της συνάντησής της με τον Αλέξη Τσίπρα και τον εν ενεργεία Εκπρόσωπο Τύπου, Νάσο Ηλιόπουλο, περιηγήθηκε στα…άδυτα της επικοινωνιακής μηχανής του κόμματος, γνωρίζοντας από κοντά για πρώτη φορά τους μελλοντικούς της συνεργάτες.
και η μετάφραση της

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Θίχτηκε ο 0.60 μας.georgebi έγραψε: 29 Δεκ 2022, 17:10 Η είδηση:
και η μετάφραση της![]()
![]()
-
talaipwros
Για πες, τί συζητησατε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2022, 17:11Θίχτηκε ο 0.60 μας.georgebi έγραψε: 29 Δεκ 2022, 17:10 Η είδηση:
και η μετάφραση της![]()
![]()
Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση
https://twitter.com/grivas_digenis/stat ... 24545?s=20
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ρεκτDwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 15:40Σε αυτήν ζω.hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 15:35Αν ζούσες δηλαδή στην δεκαετία του '20 θα έμενες διά βίου μπακούρι.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
αφού μίλησε ο Γρίβας ως ζόμπι, να κλειδώσει το νήμα. Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα άλλο.southern έγραψε: 29 Δεκ 2022, 18:11 Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Οντως, και εδώ jaw dropping είναι. Μιλαμε για γυναικάρα και ετσι θα είναι και στα '50s της. Αλλά να είσαι ξηγημενος, φώτο με μπικινι έβαλες για την ακωλη-αβυζη Τσαπ, αντίστοιχη πρέπει να μπει για σύγκριση:Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2022, 17:07Scouser έγραψε: 29 Δεκ 2022, 14:25
Δεν είναι jaw-dropping γυναίκα, με οποιοσδήποτε στάνταρ, και δεν ήταν ποτέ. Δεν είναι ξέρω γω Καιλή ή Ράπτη.
Η Τζο ,η ντροπινγκ.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Εγώ ακόμη περιμένω φωτο με μαγιώ των εκπροσώπων των άλλων κομμάτων και ειδικώς αυτών που βρίσκουν μπας κλας την Τσαπανίδου.
Έτσι για να υπάρξει πιο σαφής εκτίμηση των πραγμάτων.
Έτσι για να υπάρξει πιο σαφής εκτίμηση των πραγμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-