ουπςBrexit: Η Μέι αναμένεται να αναβάλει την ψηφοφορία της Τρίτης αναζητώντας καλύτερους όρους
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, 01:51
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ηλιθιοι μπρεξιταδες
Re: ηλιθιοι μπρεξιταδες
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Κι έτσι οι Άγγλοι θα επηρεαστούν σημαντικά από την επερχόμενη κρίση του ιδιωτικού χρέους στην ευρωζώνη.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
talaipwros
Πάμε για people's vote
- Northern Spirit
Να θυμηθουμε ποιος αλλος ηθελε καλυτερους ορους και εκανε δημοψηφισμα για να "ενισχυσει την διαπραγματευτικη θεση της χωρας". Τελικα εισεπραξε κλειστες τραπεζες και caital controls...Τα ιδια και οι κουμπαροι στην Κυπρο που το παιζανε σκληροι για να πετυχουνε δηθεν καλυτερους ορους..nostromos έγραψε: 09 Δεκ 2018, 02:15ουπςBrexit: Η Μέι αναμένεται να αναβάλει την ψηφοφορία της Τρίτης αναζητώντας καλύτερους όρους
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, 01:51![]()
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Dwarven Blacksmith
Εγώ αυτό που πόσταρε ο νοστρομος δεν το έχω δει πουθενά, μάλλον κάποιος λόγος υπήρχε που δεν έβαλε την πηγή, ουπς.
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Για να διαψεύδεται, μάλλον έπαιξε όμως.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2018, 16:31 Εγώ αυτό που πόσταρε ο νοστρομος δεν το έχω δει πουθενά, μάλλον κάποιος λόγος υπήρχε που δεν έβαλε την πηγή, ουπς.
https://www.news247.gr/kosmos/kanonika- ... 74360.html
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
-
talaipwros
απο οτι φαινεται σιγα σιγα η Βρετανια θα βγει νικητρια στην μαχη εναντια στον Πουτιν και στις δυναμεις του σκοτους
https://www.theguardian.com/politics/20 ... -heseltine
Britain's youth will never forgive us for Brexit, says Lord Heseltine
Former deputy prime minister, 85, warns of generation divide as he joins calls for second referendum
Some snippets:
“Let us make our position clear. We are the British patriots. We want a Britain at the heart of Europe because we want the voice of Britain, the tolerance of Britain, the culture of Britain, at the heart of Europe. We are proud of our Commonwealth and empire. Our voice is their voice in Europe.
“It is the Brexiteers who seek to belittle us, to undermine our influence, to slam windows, to close doors with the suggestion that our membership of the European community blunts our influence.”
‘I certainly won’t be here.’ But neither will my generation. The parents, the grandparent will have gone. The younger generation, they will be here. They will be here.
“They will never forgive us if we now exclude them from the corridors of European power. Offered a seat in an anteroom as others decide behind closed doors. Invited to submit their views in writing so others may decide behind closed doors.
“Trying to negotiate trade deals on behalf of the United Kingdom in competition with a European Union six times our size offering bigger, better deals behind closed doors.”
“No one can predict the events of next week. Every news bulletin, every headline, every leak tells us of a government that has lost control. These are the first promising signs that a growing number of members of the House of Commons are prepared to assert the authority and sovereignty of that place.
“Our country’s future depends on their judgment and will. They must act in the national interest. Their conclusions must be put back to the people for their endorsement.”
ευγε του πατριωτη
https://www.theguardian.com/politics/20 ... -heseltine
Britain's youth will never forgive us for Brexit, says Lord Heseltine
Former deputy prime minister, 85, warns of generation divide as he joins calls for second referendum
Some snippets:
“Let us make our position clear. We are the British patriots. We want a Britain at the heart of Europe because we want the voice of Britain, the tolerance of Britain, the culture of Britain, at the heart of Europe. We are proud of our Commonwealth and empire. Our voice is their voice in Europe.
“It is the Brexiteers who seek to belittle us, to undermine our influence, to slam windows, to close doors with the suggestion that our membership of the European community blunts our influence.”
‘I certainly won’t be here.’ But neither will my generation. The parents, the grandparent will have gone. The younger generation, they will be here. They will be here.
“They will never forgive us if we now exclude them from the corridors of European power. Offered a seat in an anteroom as others decide behind closed doors. Invited to submit their views in writing so others may decide behind closed doors.
“Trying to negotiate trade deals on behalf of the United Kingdom in competition with a European Union six times our size offering bigger, better deals behind closed doors.”
“No one can predict the events of next week. Every news bulletin, every headline, every leak tells us of a government that has lost control. These are the first promising signs that a growing number of members of the House of Commons are prepared to assert the authority and sovereignty of that place.
“Our country’s future depends on their judgment and will. They must act in the national interest. Their conclusions must be put back to the people for their endorsement.”
ευγε του πατριωτη
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
σε εχω για πιο σοβαρο ...Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2018, 16:31 Εγώ αυτό που πόσταρε ο νοστρομος δεν το έχω δει πουθενά, μάλλον κάποιος λόγος υπήρχε που δεν έβαλε την πηγή, ουπς.
https://www.google.com/search?q=Brexit% ... =firefox-b
- Dwarven Blacksmith
Είπα δεν το έχω δει, δεν είχε βγει στα σάιτ που εμπιστεύομαι δηλαδή. Απ' ότι φαίνεται ήταν αποκλειστικό των Sunday Times, που καλώς δεν είναι στη λίστα μου.nostromos έγραψε: 09 Δεκ 2018, 22:49σε εχω για πιο σοβαρο ...Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2018, 16:31 Εγώ αυτό που πόσταρε ο νοστρομος δεν το έχω δει πουθενά, μάλλον κάποιος λόγος υπήρχε που δεν έβαλε την πηγή, ουπς.
https://www.google.com/search?q=Brexit% ... =firefox-b
υπεθεσες λαθος ... επαιξε σοβαρα ως σεναριο ... νομιζω ομως οτι καποιοι θελουνε τη Μει ως το τελος ... θα δειξει
- Dwarven Blacksmith
Όλοι όσοι είχαν εμπλακεί στις διαπραγματεύσεις ξέρουν ότι το σχέδιο είναι τελικό.nostromos έγραψε: 09 Δεκ 2018, 23:00 υπεθεσες λαθος ... επαιξε σοβαρα ως σεναριο ... νομιζω ομως οτι καποιοι θελουνε τη Μει ως το τελος ... θα δειξει
Δεν έχει νόημα να πάει και να μην πάρει τίποτα.
την ξερουνε την Μει τι βιολι παιζει ...
https://hellasjournal.com/2018/12/den-e ... e-tin-e-e/
Η κοινοβουλευτική επιτροπή κρίνει επιτακτική την ανάγκη να οριστούν όσο το δυνατόν νωρίτερα οι στόχοι για τις μελλοντικές εσωτερικές και εξωτερικές σχέσεις ασφαλείας της ΕΕ με την Βρετανία και ότι θα πρέπει να μπει σε προτεραιότητα η συμφωνία για τα δικαιώματα των πολιτών στις μελλοντικές διαπραγματεύσεις. Επιπλέον, θεωρεί ότι θα ήταν απαράδεκτο για την κυβέρνηση να μην εκδώσει το έγγραφο για την μετανάστευση πριν την ψηφοφορία του κοινοβουλίουστις 11 Δεκεμβρίου.
https://hellasjournal.com/2018/12/den-e ... e-tin-e-e/
και για να μην αναρωτιεσαι ...
και 2ον
για τα κιτρινα γιλεκα θα μιλησουμε αλλη φορα
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/3 ... -to-brexit«Λοιπόν, νομίζω ότι η συμφωνία που πάει να κλείσει δεν είναι η συμφωνία που ψήφισε ο (βρετανικός) λαός, δεν είναι η συμφωνία για την οποία έγινε το δημοψήφισμα» στο Ηνωμένο Βασίλειο για την αποχώρηση από την ΕΕ, έκρινε ο Τραμπ μιλώντας στην εφημερίδα.
και 2ον
https://hellasjournal.com/2018/12/sygkr ... oroi-quot/Σύγκρουση για τη Μετανάστευση στο Μαρακές: Εναντίον οι ΗΠΑ και άλλες χώρες “δορυφόροι”
για τα κιτρινα γιλεκα θα μιλησουμε αλλη φορα
- Northern Spirit
Εντωμεταξυ στην ακροδεξια χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα..Ο Φαρατζ παραιτηθηκε απο το UKip επειδη μαζεψε τους φασιστες του BNP και ετοιμαζει νεο κομμα με στοχο τις ...ευροεκλογες του 2019..
Εκει που οι βρετανοι δεν θα συμμετειχανε στις ευρωεκλογες τωρα λεει ο Φαρατζ οτι μαλλον θα συμμετασχουνε..Ενας αλλος ακροδεξιος ηγετης που εφτιαξε μαζι με τον Φαρατζ το UKip φτιαχνει αλλο δικο τους ακροδεξιο κομμα..Ολοι αλληλοκατηγορουνται για διαφορα ζητηματα,,
Με τη ακροδεξια διαλυμενη θα ειναι περιπατος ενα δευτερο δημοψηφισμα για το remain.
Εκει που οι βρετανοι δεν θα συμμετειχανε στις ευρωεκλογες τωρα λεει ο Φαρατζ οτι μαλλον θα συμμετασχουνε..Ενας αλλος ακροδεξιος ηγετης που εφτιαξε μαζι με τον Φαρατζ το UKip φτιαχνει αλλο δικο τους ακροδεξιο κομμα..Ολοι αλληλοκατηγορουνται για διαφορα ζητηματα,,
Με τη ακροδεξια διαλυμενη θα ειναι περιπατος ενα δευτερο δημοψηφισμα για το remain.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 27 Απαντήσεις