zteo έγραψε: 05 Απρ 2022, 21:25 Ο Σεφέρης προσπαθεί να κάνει επιθεώρηση παλιάς κοπής.Κατι που δεν με συγκινεί.Εχει επιτυχία λόγω νοσταλγίας μιας και αυτό το είδος έχε πεθάνει πλέον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεφερλής vs Έλενα Ακρίτα 1-0
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεφερλής vs Έλενα Ακρίτα 1-0
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ο Χαρυ Κλιν ο Πανουσης ο Μπουρνελης έκαναν καλύτερες επιθεωρήσεις με λιγότερες χοντράδες;zteo έγραψε: 05 Απρ 2022, 21:25 Ο Σεφέρης προσπαθεί να κάνει επιθεώρηση παλιάς κοπής.Κατι που δεν με συγκινεί.Εχει επιτυχία λόγω νοσταλγίας μιας και αυτό το είδος έχε πεθάνει πλέον.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Στα 60s-90s ο στερεοτυπικός αριστερός ήταν ένας "κουλτουριάρης" που διάβαζε ποίηση και έβλεπε ταινίες του Kurosawa. Η ένας ευφιής βιρτουόζος της ζωής όπως ο Τζιμάκος. Η αριστέρα αντιπροσώπευε το εκκεντρικό/άτακτο παιδί.
Τώρα λες σε κάποιον "αριστερά" και του έρχεται στο μυαλό μια μαμαδίστικη φιγούρα όπως Ακρίτα. Τώρα η αριστερά αντιπροσωπεύει την αυστηρή μαμά που παραμονεύει στη γωνία να μαλώσει το παιδί.
Τώρα λες σε κάποιον "αριστερά" και του έρχεται στο μυαλό μια μαμαδίστικη φιγούρα όπως Ακρίτα. Τώρα η αριστερά αντιπροσωπεύει την αυστηρή μαμά που παραμονεύει στη γωνία να μαλώσει το παιδί.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Ήταν ποιο πολιτικοί και σε άλλες εποχές που το είδος ήταν σχετικά προδευτικο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Απρ 2022, 21:27Ο Χαρυ Κλιν ο Πανουσης ο Μπουρνελης έκαναν καλύτερες επιθεωρήσεις με λιγότερες χοντράδες;zteo έγραψε: 05 Απρ 2022, 21:25 Ο Σεφέρης προσπαθεί να κάνει επιθεώρηση παλιάς κοπής.Κατι που δεν με συγκινεί.Εχει επιτυχία λόγω νοσταλγίας μιας και αυτό το είδος έχε πεθάνει πλέον.
Τώρα έχουν αλλάξει πολλά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Σόρυ, μου φάνηκε πολύ επιτυχημένο. Πέρα από την πλάκα όμως, έχεις δίκιο. Οσο έκανε εκπομπές στη τηλεόραση, κάπως βλεπότανε. Στις επιθεωρήσεις όμως, δεν παλεύεται πολύ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
έργο_μακέτο έγραψε: 05 Απρ 2022, 21:28 Στα 60s-90s ο στερεοτυπικός αριστερός ήταν ένας "κουλτουριάρης" που διάβαζε ποίηση και έβλεπε ταινίες του Kurosawa. Η ένας ευφιής βιρτουόζος της ζωής όπως ο Τζιμάκος. Η αριστέρα αντιπροσώπευε το εκκεντρικό/άτακτο παιδί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- έργο_μακέτο
Το Σοβαρότης μηδέν είναι νομίζω το καλύτερο που έχει κάνει.
- Yes I have!
- Yes I have!
Ο Πανούσης δεν έκανε ... επιθεώρησηΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Απρ 2022, 21:27Ο Χαρυ Κλιν ο Πανουσης ο Μπουρνελης έκαναν καλύτερες επιθεωρήσεις με λιγότερες χοντράδες;zteo έγραψε: 05 Απρ 2022, 21:25 Ο Σεφέρης προσπαθεί να κάνει επιθεώρηση παλιάς κοπής.Κατι που δεν με συγκινεί.Εχει επιτυχία λόγω νοσταλγίας μιας και αυτό το είδος έχε πεθάνει πλέον.
Ήταν μουσικός (σπουδαίος) που έκανε σταντ απ
Ο Χάρυ Κλυνν ήταν κωμικός της επιθεώρησης που όταν είχε καλά κείμενα πέταγε
Ο Μπουρνελης ήταν κομπερ αναψυκτηριων
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η πολιτική σάτιρα ουσιαστικά περνάει μεγάλη κρίση.Οταν ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτήν είναι το Ράδιο Αρβύλα καταλάβετε τι κρίση περνάει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εκείνο δεν το είχα δει. Είχα δει τα προηγούμενα. "Κατά Μάρκον" κλπ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το πρόβλημα δηλαδή είναι ότι ο Σεφερλης είναι μη πολιτικοποιημένος;
Αλλιώς από χοντράδες και από σεξιστικά ή και ρατσιστικά αστεία ..όλοι οι καλλιτέχνες πριν από δύο δεκαετίες και πριν ... άλλο τίποτε.
Αλλιώς από χοντράδες και από σεξιστικά ή και ρατσιστικά αστεία ..όλοι οι καλλιτέχνες πριν από δύο δεκαετίες και πριν ... άλλο τίποτε.
- έργο_μακέτο
Μέχρι κι ο Ζαραλίκος πριν μια δεκαετεία έκανε ρατσιστικά/ομοφοβικά αστεία στις παραστάσεις του.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Απρ 2022, 21:37 Το πρόβλημα δηλαδή είναι ότι ο Σεφερλης είναι μη πολιτικοποιημένος;
- Yes I have!
- Yes I have!
Oταν το ιδιο "ανεκδοτο" το ελεγε ο ζαιος λαζοπουλους
Ειχε "ηθικο πλεονεκτημα" και χειροκροτουσανε οι αριστεροι και "προοδευτικοι"
Ίδιος καραγκιόζης που έχει ξεμείνει από αστεία είναι κι αυτόςadon99 έγραψε: 05 Απρ 2022, 21:47 Oταν το ιδιο "ανεκδοτο" το ελεγε ο ζαιος λαζοπουλους
Γριές, κλανιές και μαλακίες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 3 Απαντήσεις