!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
Blackdog

Re: Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

taxalata xalasa έγραψε: 16 Φεβ 2022, 20:59

ρε μπας και εβγαινε ο ηλιος αναποδα απο την δυση και οχι απο την ανατολη;

για σκεψου λιγακι...
Aν το σκεφτεις και εσυ λιγο, οι Ιωνες φιλοσοφοι πιστευαν στο αιωνιο. Οι Ιωνες που ηταν στην απο εκει μερια και λογω εποχης και αποστασης ηταν πιο ευκολο να αλληλεπιδρασουν με τους ανατολικους. Σιγουρα εχει γινει αυτο.

Απ τον Πλατωνα και μετα που αλλαξε το αφηγημα επηρεαστηκαν κυριως οι δυτικοι, για πολυ καιρο, αφου βρηκαν(;)και πολλες ομοιοτητες με την χριστιανικη θεολογια. Και οι Εβραιοι δυτικοι ειναι, γιατι η θεολογια τους δεν εχει σχεση με τους κυκλους της ζωης (κοινος παρονομαστης στις ανατολικες θρησκειες) και τις μετενσαρκωσεις, τα τσι το ταο το καρμα το νταρμα και τα ρεστα.

Νομιζω οτι αυτη η διαφορα, ο κυκλος της ζωης και του αιωνα ειναι η βασικη των ανατολικων με τον γραμμικο τροπο της δυτικης σκεψης. Ειναι αλλη κοσμοαντιληψη. Τουλαχιστον ετσι εχω καταλαβει εγω.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Blackdog έγραψε: 16 Φεβ 2022, 23:45
taxalata xalasa έγραψε: 16 Φεβ 2022, 20:59

ρε μπας και εβγαινε ο ηλιος αναποδα απο την δυση και οχι απο την ανατολη;

για σκεψου λιγακι...
Aν το σκεφτεις και εσυ λιγο, οι Ιωνες φιλοσοφοι πιστευαν στο αιωνιο. Οι Ιωνες που ηταν στην απο εκει μερια και λογω εποχης και αποστασης ηταν πιο ευκολο να αλληλεπιδρασουν με τους ανατολικους. Σιγουρα εχει γινει αυτο.

Απ τον Πλατωνα και μετα που αλλαξε το αφηγημα επηρεαστηκαν κυριως οι δυτικοι, για πολυ καιρο, αφου βρηκαν(;)και πολλες ομοιοτητες με την χριστιανικη θεολογια. Και οι Εβραιοι δυτικοι ειναι, γιατι η θεολογια τους δεν εχει σχεση με τους κυκλους της ζωης (κοινος παρονομαστης στις ανατολικες θρησκειες) και τις μετενσαρκωσεις, τα τσι το ταο το καρμα το νταρμα και τα ρεστα.

Νομιζω οτι αυτη η διαφορα, ο κυκλος της ζωης και του αιωνα ειναι η βασικη των ανατολικων με τον γραμμικο τροπο της δυτικης σκεψης. Ειναι αλλη κοσμοαντιληψη. Τουλαχιστον ετσι εχω καταλαβει εγω.
εν ιωνικην αρχη δια τ' αρχη δια του Θαλη :8)

«πρεσβύτατον των όντων θεός αγέννητον γαρ»,
«κάλλιστον κόσμος ποίημα γαρ θεού»,

ποιος πλατωνας; o magnaκούτελος; :smt005: αυτός ειναι πολυ μετά. Εκανε Πλατύ Κοπιπάστωμα, ο Πλατωνας ο Κοπιπάστορας. :003:

---------------------------
εν ευραϊκήν αρχη δια τ' αρχη δια του ραβί.

homo nosapiens to homo sapiens... σαμπινιασμα ημιαγριων με 10 φρασεις.... νο μορ κομεντς...

---------------------------
εν ανατολη αρχη δια τ' αρχη δια του Πανγύ. όχι του παναή... 盤古 Pangu τον λεγανε τον λεγαμενο... :003:

η κοσμική κότα έκαμε το κοσμικό αυγό ή το κοσμικό αυγό την κοσμική κότα... καλύτερα πιασ' τ' αυγο και κούρευτο
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Υπάρχουν διακυμάνσεις στην αντίληψη περί πραγματικότητας που άπτονται του υποκειμενισμού και καθιστούν την πραγματικότητα λίγο "θαμπή" και "ασαφή". Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η φωτογραφία με το φόρεμα που οι μισοί το βλέπουν λευκό και οι άλλοι μισοί γαλάζιο, γιατί έτσι εκλαμβάνει την πληροφορία ο εγκέφαλός τους, δηλαδή διαφορετικά.

Εικόνα

Επίσης υπάρχει το ηχητηκό απόσπασμα "Λώρελ-Ιάννι" όπου οι περισσότεροι ακούνε να λέει "Λώρελ" ενώ υπάρχει και ένα ποσοστό που ακούει "Ιάννι".

Γενικότερα οι οπτικές ψευδαισθήσεις θέτουν σε δοκιμασία την αντίληψη του ατόμου για την πραγματικότητα και την ερμηνεία της πληροφορίας.

Δεν γίνεται όμως να εστιάσουμε μόνο σε αυτά και να μην υπάρχουν φαινόμενα στα οποία συμφωνούμε κατά πλειοψηφία όπως π.χ. ότι η σελήνη είναι μία, ότι ο ήλιος ανατέλλει από συγκεκριμένη πλευρά του ορίζοντα κλπ.

Επομένως υπάρχει ένα εύρος αντικειμενικότητας, όπως βλέπουμε παρακάτω.

Στον προμοντερνισμό, η πραγματικότητα θα μπορούσε να συμβολιστεί με μία τελεία. Δηλαδή η αλήθεια θεωρούνταν μία και αυτή ήταν ο λόγος του Θεού.
Στον μοντερνισμό, η πραγματικότητα θα μπορούσε να συμβολιστεί με ένα διάνυσμα (γραμμή) που να έχει φορά προς τα πάνω. Υπάρχει δηλαδή συγκεκριμένος τρόπος που η κοινωνία προοδεύει (πάει προς τα πάνω) και είναι ευθεία γραμμή, γιατί ακολουθεί μια συγκεκριμένη μέθοδο, δηλαδή τις αρχές της επιστήμης και τα δεδομένα που ανακαλύπτονται. Επειδή προκύπτουν διαρκώς νέα δεδομένα, θα μπορούσαμε να συμβολίσουμε τη "μοντέρνα πραγματικότητα" ως ένα σύνολο γραμμών που έχουν φορά προς τα πάνω.
Τελικά όμως οι κοινωνίες παρά το γεγονός ότι προόδευαν, η πρόοδος συνοδεύτηκε με μεγάλο κόστος για μερικούς, όπως μοναξιά, ψυχικές ασθένειες, εφηρμωσμένος καπιταλισμός που περνάει κρίσεις, εκμετάλλευση, κλπ. Το κενό το κάλυψε ο μεταμοντερνισμός, στον οποίο η "πραγματικότητα θα μπορούσε να συμβολιστεί με μία μουτζούρα. Ο καθένας μας έχει τη δική του μουτζούρα και άρα τη δική του πραγματικότητα, ο διάλογος αντιμετωπίζεται ως μια μέθοδος εκμετάλλευσης από τους ισχυρούς, οι αξίες του συστήματος πρέπει να καταστρέφονται (αποδομούνται) ώστε να μην είμαστε υπόδουλοι σε αυτό κλπ.
Και φτάνουμε στον σημερινό μέτα-μεταμοντερνισμό, όπου η πραγματικότητα θα μπορούσε να συμβολιστεί πάλι με γραμμές, οι οποίες όμως δεν είναι ευθύγραμμες, ούτε έχουν απαραίτητα φορά προς τα πάνω. Είναι λίγο αυθαίρετες ως προς το πώς έχουν τραβηχτεί και αυτό έχει να κάνει με τον υποκειμενισμό του καθενός ως προς το πώς αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα. Αλλά δεν παύουν να είναι γραμμές και να έχουν σαφή διεύθυνση. Αρα στον μετα-μεταμοντερνισμό υπεισέρχεται τόσο ο υποκειμενισμός στη διαμόρφωση της πραγματικότητας, όσο και το γεγονός ότι αυτή είναι αυθύπαρκτη, αλλά δεν μπορούμε να την χαρτογραφήσουμε με τρόπο που να συμφωνούμε απόλυτα όλοι. Υπάρχουν όμως και σταθερές που λίγοι αμφισβητούν

:ne5:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

ksk έγραψε: 16 Φεβ 2022, 15:08
klg έγραψε: 16 Φεβ 2022, 00:40
seismic έγραψε: 15 Φεβ 2022, 22:45 Αδυνατώ και εγώ Απλά τις βάζω για προβληματισμό.
Εγώ δύναμαι πάντως. Ο άνθρωπος δεν είναι σε καμία περίπτωση "μηχανή", το σύμπαν δεν είναι "ενέργεια" και ο χρόνος δεν πηγαίνει πουθενά. Γενικά το να παίρνεις τους όρους της φυσικής και να δημιουργείς μια μεταφυσική πρόζα δεν λέει τίποτα απολύτως. Για παράδειγμα, η κάμπυλωση του χωρόχρονου στη ΓΘΣ δεν κάνει legitimize κάποια μεταφυσική θέση περί πραγματικής καμπύλωσης κάποιου υπαρκτού πράγματος. Είναι ένας μαθηματικός φορμαλισμός στο πλαίσιο της θεωρίας που μπορεί να ερμηνεύει βαρυτική έλξη μέσω τανυστή καμπύλωσης, δεν συνιστά κάποια περιγραφή υπερβατικού σεντονιού που ζαρώνει.
Σορυ αλλά η απάντηση ως άρνηση δεν είναι απάντηση...
«Δεν είναι»...Αυτό είναι ασαφές...Ο Παρμενιδης σε χαιρετάει...
Και τα εισαγωγικά αγαπητέ γιατί μπήκαν;
Σωστά, φιλοσοφική συζήτηση κάνουμε, ας απαντήσω και εγώ με μια ερώτηση :roll: .

Φυσικά και είναι απάντηση, πόσο μάλλον όταν οι ερωτήσεις που θέτει ο seismic δεν είναι καν ερωτήσεις, είναι random τεχνικοί όροι της φυσικής συνδυασμένοι με new age ανοησίες και ένα ερωτηματικό στο τέλος. Τα εισαγωγικά μπήκαν γιατί απλά γράφει και δεν διευκρινίζει ποτέ τιποτα, για παράδειγμα η "μηχανή" μπορεί να αναφέρεται σε κάποια υπαρκτή φυσική κατασκευή ή σε κάποιο μαθηματικό μοντέλο ή στις νεράιδες του seismic, who knows.

Τέλος, πραγματικά, ποιός τον γαμάει τον Παρμενιδή;;;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Η ιδέα ότι το μοντέρνο είναι εννιαίο πράγμα είναι η ίδια προϊόν του μεταμοντερνισμού. Και είναι ανορθολογικό τσουβάλιασμα από 100 διαφορετικά πράγματα ότι δήθεν έχουν την ίδια προοπτική. Στάνταρ μέθοδος προπαγάνδας, βέβαια.
Z
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

klg έγραψε: 18 Φεβ 2022, 10:12
ksk έγραψε: 16 Φεβ 2022, 15:08
klg έγραψε: 16 Φεβ 2022, 00:40

Εγώ δύναμαι πάντως. Ο άνθρωπος δεν είναι σε καμία περίπτωση "μηχανή", το σύμπαν δεν είναι "ενέργεια" και ο χρόνος δεν πηγαίνει πουθενά. Γενικά το να παίρνεις τους όρους της φυσικής και να δημιουργείς μια μεταφυσική πρόζα δεν λέει τίποτα απολύτως. Για παράδειγμα, η κάμπυλωση του χωρόχρονου στη ΓΘΣ δεν κάνει legitimize κάποια μεταφυσική θέση περί πραγματικής καμπύλωσης κάποιου υπαρκτού πράγματος. Είναι ένας μαθηματικός φορμαλισμός στο πλαίσιο της θεωρίας που μπορεί να ερμηνεύει βαρυτική έλξη μέσω τανυστή καμπύλωσης, δεν συνιστά κάποια περιγραφή υπερβατικού σεντονιού που ζαρώνει.
Σορυ αλλά η απάντηση ως άρνηση δεν είναι απάντηση...
«Δεν είναι»...Αυτό είναι ασαφές...Ο Παρμενιδης σε χαιρετάει...
Και τα εισαγωγικά αγαπητέ γιατί μπήκαν;
Σωστά, φιλοσοφική συζήτηση κάνουμε, ας απαντήσω και εγώ με μια ερώτηση :roll: .

Φυσικά και είναι απάντηση, πόσο μάλλον όταν οι ερωτήσεις που θέτει ο seismic δεν είναι καν ερωτήσεις, είναι random τεχνικοί όροι της φυσικής συνδυασμένοι με new age ανοησίες και ένα ερωτηματικό στο τέλος. Τα εισαγωγικά μπήκαν γιατί απλά γράφει και δεν διευκρινίζει ποτέ τιποτα, για παράδειγμα η "μηχανή" μπορεί να αναφέρεται σε κάποια υπαρκτή φυσική κατασκευή ή σε κάποιο μαθηματικό μοντέλο ή στις νεράιδες του seismic, who knows.

Τέλος, πραγματικά, ποιός τον γαμάει τον Παρμενιδή;;;
Ο άνθρωπος δεν είναι σε καμία περίπτωση "μηχανή", το σύμπαν δεν είναι "ενέργεια" και ο χρόνος δεν πηγαίνει πουθενά.
Ο άνθρωπος δεν είναι "μηχανή" ...τι είναι;
Το σύμπαν δεν είναι "ενέργεια"...τι είναι;
Ο χρόνος δεν πηγαίνει πουθενά...Δλδ έχει πεισματωσει; Άσε που εδώ μπορεί, λέω, μπορεί να υπάρχει και κατάφαση...
Δεν ξέρω αν το ηξευρεις αλλά η λογική σου στηρίζεται στους άριστοτελικούς νόμους οι οποίοι ...ούπς βασίσθηκαν στον Παρμενίδη...Α ρε Αριστοτελη...
Οποτε ...πραγματικά ποιος ποιον!
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
ksk

Καραμελίτσα έγραψε: 18 Φεβ 2022, 11:13 Η ιδέα ότι το μοντέρνο είναι εννιαίο πράγμα είναι η ίδια προϊόν του μεταμοντερνισμού. Και είναι ανορθολογικό τσουβάλιασμα από 100 διαφορετικά πράγματα ότι δήθεν έχουν την ίδια προοπτική. Στάνταρ μέθοδος προπαγάνδας, βέβαια.
Ανέκαθεν φυτεύονται πεποιθήσεις ...
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
klg

ksk έγραψε: 18 Φεβ 2022, 15:19 Το σύμπαν δεν είναι "ενέργεια"...τι είναι;
Ο χρόνος δεν πηγαίνει πουθενά...Δλδ έχει πεισματωσει; Άσε που εδώ μπορεί, λέω, μπορεί να υπάρχει και κατάφαση...
Το onus δεν είναι σε εμένα να απαντήσω σε τίποτα από όλα αυτά. Επίσης δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένεις ως απάντηση. "Άνθρωπος" είναι πρωτεύον θηλαστικό του γένους Homo του είδους Homo Sapiens. Δεν νομίζω ότι αυτό περιμένετε εδώ πέρα σαν απάντηση.
ksk έγραψε: 18 Φεβ 2022, 15:19 Δεν ξέρω αν το ηξευρεις αλλά η λογική σου στηρίζεται στους άριστοτελικούς νόμους οι οποίοι ...ούπς βασίσθηκαν στον Παρμενίδη...Α ρε Αριστοτελη...

H "λογική" μου δεν στηρίζεται σε κανέναν απολύτως νόμο του αριστοτέλη.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Άβαταρ μέλους
ksk

klg έγραψε: 18 Φεβ 2022, 16:02
Το onus δεν είναι σε εμένα να απαντήσω σε τίποτα από όλα αυτά. Επίσης δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένεις ως απάντηση. "Άνθρωπος" είναι πρωτεύον θηλαστικό του γένους Homo του είδους Homo Sapiens. Δεν νομίζω ότι αυτό περιμένετε εδώ πέρα σαν απάντηση.
ksk έγραψε: 18 Φεβ 2022, 15:19 Δεν ξέρω αν το ηξευρεις αλλά η λογική σου στηρίζεται στους άριστοτελικούς νόμους οι οποίοι ...ούπς βασίσθηκαν στον Παρμενίδη...Α ρε Αριστοτελη...

———————————-
Εγώ δύναμαι πάντως
:lol:
Δεν έχεις ιδέα από τις αρχές λογικής ε;;;
Παρατηρητής...
seismic

Ο άνθρωπος κατασκεύασε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Αν σας πω ότι ο ηλεκτρονικός υπολογιστής έγινε στην τύχη όλοι θα γελάσετε και θα με πείτε τρελό και θα έχετε δίκαιο.
Αν σας πω ότι ο άνθρωπος διαθέτει τον πιο εξελιγμένο υπολογιστή ο οποίος επεξεργάζεται καταστάσεις, βλέπει, σκέπτεται, ακούει, αναπαράγεται, και εκσυγχρονίζεται μόνος του και αυτός ο υπολογιστής έγινε τυχαία, αυτό θα το πιστέψετε.
Αυτό δεν λέγεται λογική, ούτε επιστήμη.
Για αυτό μην επικαλείστε την επιστήμη η οποία από την μία θέλει τεκμηριωμένες αποδείξεις και από την άλλη λέει αρλούμπες.
Ούτε και την λογική η οποία φτάνει μέχρι το πουλί σας. :lol:
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

AlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:10
Spoiler
Υπάρχουν διακυμάνσεις στην αντίληψη περί πραγματικότητας που άπτονται του υποκειμενισμού και καθιστούν την πραγματικότητα λίγο "θαμπή" και "ασαφή". Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η φωτογραφία με το φόρεμα που οι μισοί το βλέπουν λευκό και οι άλλοι μισοί γαλάζιο, γιατί έτσι εκλαμβάνει την πληροφορία ο εγκέφαλός τους, δηλαδή διαφορετικά.

Εικόνα

Επίσης υπάρχει το ηχητηκό απόσπασμα "Λώρελ-Ιάννι" όπου οι περισσότεροι ακούνε να λέει "Λώρελ" ενώ υπάρχει και ένα ποσοστό που ακούει "Ιάννι".

Γενικότερα οι οπτικές ψευδαισθήσεις θέτουν σε δοκιμασία την αντίληψη του ατόμου για την πραγματικότητα και την ερμηνεία της πληροφορίας.

Δεν γίνεται όμως να εστιάσουμε μόνο σε αυτά και να μην υπάρχουν φαινόμενα στα οποία συμφωνούμε κατά πλειοψηφία όπως π.χ. ότι η σελήνη είναι μία, ότι ο ήλιος ανατέλλει από συγκεκριμένη πλευρά του ορίζοντα κλπ.

Επομένως υπάρχει ένα εύρος αντικειμενικότητας, όπως βλέπουμε παρακάτω.

Στον προμοντερνισμό, η πραγματικότητα θα μπορούσε να συμβολιστεί με μία τελεία. Δηλαδή η αλήθεια θεωρούνταν μία και αυτή ήταν ο λόγος του Θεού.
Στον μοντερνισμό, η πραγματικότητα θα μπορούσε να συμβολιστεί με ένα διάνυσμα (γραμμή) που να έχει φορά προς τα πάνω. Υπάρχει δηλαδή συγκεκριμένος τρόπος που η κοινωνία προοδεύει (πάει προς τα πάνω) και είναι ευθεία γραμμή, γιατί ακολουθεί μια συγκεκριμένη μέθοδο, δηλαδή τις αρχές της επιστήμης και τα δεδομένα που ανακαλύπτονται. Επειδή προκύπτουν διαρκώς νέα δεδομένα, θα μπορούσαμε να συμβολίσουμε τη "μοντέρνα πραγματικότητα" ως ένα σύνολο γραμμών που έχουν φορά προς τα πάνω.
Τελικά όμως οι κοινωνίες παρά το γεγονός ότι προόδευαν, η πρόοδος συνοδεύτηκε με μεγάλο κόστος για μερικούς, όπως μοναξιά, ψυχικές ασθένειες, εφηρμωσμένος καπιταλισμός που περνάει κρίσεις, εκμετάλλευση, κλπ. Το κενό το κάλυψε ο
μεταμοντερνισμός, στον οποίο η "πραγματικότητα θα μπορούσε να συμβολιστεί με μία μουτζούρα.
Spoiler
Ο καθένας μας έχει τη δική του μουτζούρα και άρα τη δική του πραγματικότητα, ο διάλογος αντιμετωπίζεται ως μια μέθοδος εκμετάλλευσης από τους ισχυρούς, οι αξίες του συστήματος πρέπει να καταστρέφονται (αποδομούνται) ώστε να μην είμαστε υπόδουλοι σε αυτό κλπ.
Και φτάνουμε στον σημερινό
μέτα-μεταμοντερνισμό, όπου η πραγματικότητα θα μπορούσε να συμβολιστεί πάλι με γραμμές, οι οποίες όμως δεν είναι ευθύγραμμες, ούτε έχουν απαραίτητα φορά προς τα πάνω. Είναι λίγο αυθαίρετες ως προς το πώς έχουν τραβηχτεί και αυτό έχει να κάνει με τον υποκειμενισμό του καθενός ως προς το πώς αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα. Αλλά δεν παύουν να είναι γραμμές και να έχουν σαφή διεύθυνση. Αρα στον μετα-μεταμοντερνισμό υπεισέρχεται τόσο ο υποκειμενισμός στη διαμόρφωση της πραγματικότητας, όσο και το γεγονός ότι αυτή είναι αυθύπαρκτη, αλλά δεν μπορούμε να την χαρτογραφήσουμε με τρόπο που να συμφωνούμε απόλυτα όλοι. Υπάρχουν όμως και σταθερές που λίγοι αμφισβητούν

:ne5:

δηλαδη στον «μεταμετα» πιασανε τις δυο ακρες της μουτζουρας του «μετα» και τις τραβαμε ο καθενας να γινουν παρατετραδιασταταλληλες ευθειες;

συμφωνικη ορχηστρα ;

θα βγει παραφωνια η αρμονια στο long run οταν θα σπανε οι γραμμες απο το πολυ τεντωμα;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
seismic

Αλήθεια τι είναι η ενέργεια?
και τι η πληροφορία?
Ενέργεια και πληροφορία δύο αόρατες δυνάμεις που κυβερνούν τον κόσμο.
Η ενέργεια πίσω από όλα.
Την πρώτη πληροφορία στην ανθρωπότητα την έδωσε ο πρωτόγονος άνθρωπος που χάραξε στο βράχο μιας σπηλιάς
την παράσταση ενός κυνηγιού. Μετά έγιναν τα βιβλία και σήμερα το διαδίκτυο που μεταδίδει την πληροφορία που θες.
Άβαταρ μέλους
klg

ksk έγραψε: 18 Φεβ 2022, 21:11

———————————-
Εγώ δύναμαι πάντως
Ξεκάθαρα, να φανταστείς νόμιζα για χρόνια ότι ο modus ponens είναι άρωμα της Channel.

Άβαταρ μέλους
ksk

klg έγραψε: 19 Φεβ 2022, 00:29
ksk έγραψε: 18 Φεβ 2022, 21:11

———————————-
Εγώ δύναμαι πάντως
Ξεκάθαρα, να φανταστείς νόμιζα για χρόνια ότι ο modus ponens είναι άρωμα της Channel.
Και ποτε βρήκες το φως σου; :lol:
Παρατηρητής...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”