Σε νοσοκομείο μου το βάλανε τόσο βαθειά, όσο πουθενά.Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:18Δλδ πόσο βαθιά να το βάλει στη μύτη, για μηνιγγίτιδα θα πάρει δείγμα;βοθρατζης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:02 στο σελφ με έβγαλε θετικό
στο μοριακό έκανα το λάθος και πήγα βιοιατρική, εκεί δεν μου έβαλε βαθιά το στικάκι στη μύτη και δεν το έπιασε, εχτές ρώτησα ένα καθηγητή ιατρικής γι αυτό και μου το επιβεβαίωσε , η όμικρον, αν δεν κάνει καλή δειγματοληψία από το στόμα όχι από τη μύτη,μπορεί να μην την πιάσεις.
πάντως από όλα τα συμπτώματα και το ότι είχα μπει για τρεις μέρες στο νοσοκομείο για άλλο θέμα πιστεύω ότι είναι κορώνα
να πάω για τεστ ξανά δεν το αντέχω , δυο ώρες στη σειρά,
αλλά το χαρτί νόσησης γιατί να το πάρω; για άδειες; ή για άλλο μπόλι; έτσι κι αλλιώς αν έρθει και τέταρτο θα πάω να το χτυπήσω
με όσα έχω δει δεν το συζητάω,
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αρνητικό το σελφ σήμερα. Τι στο καλό 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα μπορούσες να του πεις απλά περαστικά, τύπε.Who is The 4th man έγραψε: 03 Ιαν 2022, 02:16μπλακπέηντ εσύ;Namrail έγραψε: 02 Ιαν 2022, 21:02Δεν είναι μόνο το κάπνισμα, ανήκω στις ομάδες πολύ υψηλού κινδύνου με όλες τις μαλακίες που έχω κάνει ως τώρα. Είμαι βαρύς καπνιστής, έχω ήδη πρόβλημα στους πνεύμονες (ανενεργοί κατά 30%), κακή (ως χείριστη) ζωή εδώ και χρόνια ενώ υπάρχουν και άλλες συννοσηρότητες. Δεν ελπίζω να τη βγάλω καθαρή, ούτε και το δικαιούμαι βάση προϊστορίας. Έχω κάνει τις επιλογές μου και θα κριθώ γι' αυτές, όπως είναι το δίκαιο και το εξελικτικά σωστό. Πριν κάποιους μήνες με ένα σχετικά βαρύ κρύωμα, έφτασε ο κορεσμός στο 89. Οπότε αν με πιάσει ο κορωνα βάιρους, είμαι για φευγιό άνετα και γρήγορα. Αυτό που συλλογίζομαι αυτές τις ημέρες, με τα κρούσματα να κάνουν παρέλαση γύρω μου και να με κυκλώνουν, είναι αν πρέπει να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου και να πάω γρήγορα στο νοσοκομείο, εφόσον με σταμπάρει το "κακό", ή αν είναι προτιμότερο να επιχειρήσω μόνος μου το "σάλτο μορτάλε", αν τα πράγματα φτάσουν στο μη περαιτέρω. Ειλικρινά δεν ήμουν τόσο απαισιόδοξος από πάντα, απλά ζυγίζω τις άθλιες συνθήκες περίθαλψης στο νοσοκομείο της πόλης σε συνδυασμό με τις ειδικές περιστάσεις στις οποίες υπόκειμαι σαν οργανισμός και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο.![]()
μη το βιώνεις έτσι,αφηνεις καποιες σωματικες ασθένειες να σε παρασύρουν στην απελπισία,
είμαστε ανεπαναληπτες οντότητες μεσα στη ζωή,όσο μας επιτραπεί να ζήσουμε θα αποκτούμε
μια καλύτερη συνειδητότητα των λαθών-ατέλειών μας μεσω μιάς σύγκρουσης που πρεπει να
βιώνεται και μέσα μας αλλά και γύρω μας....ή επιλογή να κοπεί αυτη ή διαδικασία απότομα
είναι μία άρνηση μιας εσώτερης "συνειδητότητας" που δεν τη γνωρίζεις ακομα αλλά σε διαπερνά
και θέλει να σου δώσει και άλλα....
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εξέταση προστάτη έκανες, τύπε;Στύγιος έγραψε: 03 Ιαν 2022, 07:52 Mέχρι 92 είναι ικανοποιητική η οξυγόνωση.
Μιλάει ο ειδήμων και μέγας χορηγός ιατρών ,φαρμακείων και εταιρειών: γύρω στα 40 σελφ,καμιά 10αριά ράπιντ, 3 μοριακά,2 εξετάσεις αίματος και 2 τεστ αντισωμάτων.![]()
Dein Herz, meine Gier
Αν το βάλουμε στο μόριο μας,πιάνεται για μοριακό;Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:18Δλδ πόσο βαθιά να το βάλει στη μύτη, για μηνιγγίτιδα θα πάρει δείγμα;βοθρατζης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:02 στο σελφ με έβγαλε θετικό
στο μοριακό έκανα το λάθος και πήγα βιοιατρική, εκεί δεν μου έβαλε βαθιά το στικάκι στη μύτη και δεν το έπιασε, εχτές ρώτησα ένα καθηγητή ιατρικής γι αυτό και μου το επιβεβαίωσε , η όμικρον, αν δεν κάνει καλή δειγματοληψία από το στόμα όχι από τη μύτη,μπορεί να μην την πιάσεις.
πάντως από όλα τα συμπτώματα και το ότι είχα μπει για τρεις μέρες στο νοσοκομείο για άλλο θέμα πιστεύω ότι είναι κορώνα
αλλά το χαρτί νόσησης γιατί να το πάρω; για άδειες; ή για άλλο μπόλι; έτσι κι αλλιώς αν έρθει και τέταρτο θα πάω να το χτυπήσω
Μπαχρέιν ή Σενεγάλη σε στείλανε, τύπε;John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιαν 2022, 08:38απο που κι ως που εγω ρε μαλακα; εγω παω 5χλμ πορεια στο βουνο με 80λιτρα σακιδιο και κολυμπαω 2-3 χλμ για πλακα. Τρεις μηνες αυτο το καλοκαιρι σχεδον καθε μερα τα εκανα αυτα.Who is The 4th man έγραψε: 03 Ιαν 2022, 02:16μπλακπέηντ εσύ;Namrail έγραψε: 02 Ιαν 2022, 21:02
Δεν είναι μόνο το κάπνισμα, ανήκω στις ομάδες πολύ υψηλού κινδύνου με όλες τις μαλακίες που έχω κάνει ως τώρα. Είμαι βαρύς καπνιστής, έχω ήδη πρόβλημα στους πνεύμονες (ανενεργοί κατά 30%), κακή (ως χείριστη) ζωή εδώ και χρόνια ενώ υπάρχουν και άλλες συννοσηρότητες. Δεν ελπίζω να τη βγάλω καθαρή, ούτε και το δικαιούμαι βάση προϊστορίας. Έχω κάνει τις επιλογές μου και θα κριθώ γι' αυτές, όπως είναι το δίκαιο και το εξελικτικά σωστό. Πριν κάποιους μήνες με ένα σχετικά βαρύ κρύωμα, έφτασε ο κορεσμός στο 89. Οπότε αν με πιάσει ο κορωνα βάιρους, είμαι για φευγιό άνετα και γρήγορα. Αυτό που συλλογίζομαι αυτές τις ημέρες, με τα κρούσματα να κάνουν παρέλαση γύρω μου και να με κυκλώνουν, είναι αν πρέπει να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου και να πάω γρήγορα στο νοσοκομείο, εφόσον με σταμπάρει το "κακό", ή αν είναι προτιμότερο να επιχειρήσω μόνος μου το "σάλτο μορτάλε", αν τα πράγματα φτάσουν στο μη περαιτέρω. Ειλικρινά δεν ήμουν τόσο απαισιόδοξος από πάντα, απλά ζυγίζω τις άθλιες συνθήκες περίθαλψης στο νοσοκομείο της πόλης σε συνδυασμό με τις ειδικές περιστάσεις στις οποίες υπόκειμαι σαν οργανισμός και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο.![]()
μη το βιώνεις έτσι,αφηνεις καποιες σωματικες ασθένειες να σε παρασύρουν στην απελπισία,
είμαστε ανεπαναληπτες οντότητες μεσα στη ζωή,όσο μας επιτραπεί να ζήσουμε θα αποκτούμε
μια καλύτερη συνειδητότητα των λαθών-ατέλειών μας μεσω μιάς σύγκρουσης που πρεπει να
βιώνεται και μέσα μας αλλά και γύρω μας....ή επιλογή να κοπεί αυτη ή διαδικασία απότομα
είναι μία άρνηση μιας εσώτερης "συνειδητότητας" που δεν τη γνωρίζεις ακομα αλλά σε διαπερνά
Dein Herz, meine Gier
- John Brown Gun Club
Κοντα επεσες. Κρητη.Feindflug έγραψε: 03 Ιαν 2022, 10:56Μπαχρέιν ή Σενεγάλη σε στείλανε, τύπε;John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιαν 2022, 08:38απο που κι ως που εγω ρε μαλακα; εγω παω 5χλμ πορεια στο βουνο με 80λιτρα σακιδιο και κολυμπαω 2-3 χλμ για πλακα. Τρεις μηνες αυτο το καλοκαιρι σχεδον καθε μερα τα εκανα αυτα.Who is The 4th man έγραψε: 03 Ιαν 2022, 02:16
μπλακπέηντ εσύ;![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Έκανα ραπιντ σε φαρμακείο, θετική. Τα σελφ τον παίρνουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Ησουν καταδρομέας σαν τον Πλευρη, ρε δικε μου;
Β. Γενικός πληθυσμόςNaida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:11Εδώ έχω κι εγώ έναν προβληματισμό, να πάω να κάνω το τεστ να δηλωθώ ως κρούσμα ή να περιμένω να βγω αρνητική πριν επιστρέψω δουλειά; γιατί ήδη έχω φάει 4 μέρες καραντίνας που δεν έβγαινε θετικό το σελφ. Θα μου δώσουν άλλες 5 υποχρεωτικά και εγώ αύριο μπορεί να είμαι αρνητική. Τεσπα.βοθρατζης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:02 στο σελφ με έβγαλε θετικό
Β1. Άτομα με λοίμωξη από Sars-Cov-2 – Απομόνωση:
Παραμονή σε απομόνωση επί πέντε (5) ημέρες τουλάχιστον και αποφυγή επαφής με άλλα άτομα.
Εάν δεν υπάρχουν συμπτώματα ή τα συμπτώματα μετά το πενθήμερο – προεξάρχοντος του πυρετού- ελαττώνονται, διακοπή απομόνωσης. Εάν ο πυρετός συνεχίζει χωρίς άλλα συμπτώματα, παράταση της απομόνωσης εντός οικίας.
Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες πέντε (5) ημέρες.
Β2. Άτομα που ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα – Καραντίνα:
Β2α.
Για άτομα εμβολιασμένα και με ενισχυτική δόση:
Χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για δέκα (10) ημέρες και διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου (PCR ή Rapid Antigen Test) την 5η ημέρα από την έκθεση.
Β2β.
Για άτομα εμβολιασμένα με 2 δόσεις ή 1 δόση για το εμβόλιο J&J ή ανεμβολίαστους:
Παραμονή στο σπίτι για πέντε (5) ημέρες και αποφυγή επαφής με άλλα άτομα.
Την 5η ημέρα διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου (PCR ή Rapid Antigen Test).
Μετά την 5η ημέρα, χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες πέντε (5) ημέρες.
Για πληθυσμιακές ομάδες των οποίων η εργασία συνδέεται άρρηκτα με την λειτουργία του κράτους και τις υποδομές ζωτικής σημασίας, τα μέλη την Επιτροπής θα εξετάσουν τυχόν διαφοροποιημένες οδηγίες κατόπιν εισηγήσεων και των αρμόδιων Υπουργείων.
Σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ή θετικού εργαστηριακού ελέγχου, τα άτομα της κατηγορίας Β2 (Καραντίνα) μεταπίπτουν στην κατηγορία Β1 (Απομόνωση) και εφαρμόζουν τις αντίστοιχες οδηγίες.
Αναφορικά με την χρήση μάσκας τα μέλη της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες εφιστούν την προσοχή στην όσο το δυνατόν καλύτερη εφαρμογή αυτής.
https://www.in.gr/2022/01/03/greece/eod ... on-epafon/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μάλλον φοβάσαι να χώσεις τη μπατονέτα βαθιά στον εγκέφαλο
Τα rapid και τα self είναι ίδια τεχνολογία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εφόσον δεν έχετε τίποτα υπέργηρους στο σπίτι, μη φοβάστε τίποτα. Όλα λένε πως η όμικρον είναι κανονική γρίπη. Κάντε τις δουλειές σας άφοβα, να διαχυθεί, να τελειώσουμε μια ώρα αρχύτερα. Αν είναι για άδεια από την δουλειά, και θέλουν αποδεικτικά, εκεί αλλάζει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Πλάκα κάνεις; Λίγο ακόμα πιο μέσα και θα επανέφερα εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δεν το φοβάμαι γενικά κάνω συνέχεια και το βάζω αρκετά μέσα μέχρι να με κάψει και να δακρύσουν τα μάτια, για να πάρω καλό δείγμα. Μετά έχω μπούκωμα. Και χθες έτσι το έκανα και με έβγαλε θετική (ήταν από τα τεστ που μοίραζαν δωρεάν) σήμερα πήρα άλλο από φαρμακείο. Φαντάσου το κορίτσι στο φαρμακείο πιο ήπια μου το έκανε. Ίσως έχει να κάνει με το τεστ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι τα ξέρω γμτ. Ήδη έκατσα 3 συν 5 τώρα. Τουλάχιστον να μην έχω κανένα σύμπτωμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 11:43Β. Γενικός πληθυσμόςNaida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:11Εδώ έχω κι εγώ έναν προβληματισμό, να πάω να κάνω το τεστ να δηλωθώ ως κρούσμα ή να περιμένω να βγω αρνητική πριν επιστρέψω δουλειά; γιατί ήδη έχω φάει 4 μέρες καραντίνας που δεν έβγαινε θετικό το σελφ. Θα μου δώσουν άλλες 5 υποχρεωτικά και εγώ αύριο μπορεί να είμαι αρνητική. Τεσπα.βοθρατζης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:02 στο σελφ με έβγαλε θετικό
Β1. Άτομα με λοίμωξη από Sars-Cov-2 – Απομόνωση:
Παραμονή σε απομόνωση επί πέντε (5) ημέρες τουλάχιστον και αποφυγή επαφής με άλλα άτομα.
Εάν δεν υπάρχουν συμπτώματα ή τα συμπτώματα μετά το πενθήμερο – προεξάρχοντος του πυρετού- ελαττώνονται, διακοπή απομόνωσης. Εάν ο πυρετός συνεχίζει χωρίς άλλα συμπτώματα, παράταση της απομόνωσης εντός οικίας.
Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες πέντε (5) ημέρες.
Β2. Άτομα που ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα – Καραντίνα:
Β2α.
Για άτομα εμβολιασμένα και με ενισχυτική δόση:
Χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για δέκα (10) ημέρες και διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου (PCR ή Rapid Antigen Test) την 5η ημέρα από την έκθεση.
Β2β.
Για άτομα εμβολιασμένα με 2 δόσεις ή 1 δόση για το εμβόλιο J&J ή ανεμβολίαστους:
Παραμονή στο σπίτι για πέντε (5) ημέρες και αποφυγή επαφής με άλλα άτομα.
Την 5η ημέρα διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου (PCR ή Rapid Antigen Test).
Μετά την 5η ημέρα, χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες πέντε (5) ημέρες.
Για πληθυσμιακές ομάδες των οποίων η εργασία συνδέεται άρρηκτα με την λειτουργία του κράτους και τις υποδομές ζωτικής σημασίας, τα μέλη την Επιτροπής θα εξετάσουν τυχόν διαφοροποιημένες οδηγίες κατόπιν εισηγήσεων και των αρμόδιων Υπουργείων.
Σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ή θετικού εργαστηριακού ελέγχου, τα άτομα της κατηγορίας Β2 (Καραντίνα) μεταπίπτουν στην κατηγορία Β1 (Απομόνωση) και εφαρμόζουν τις αντίστοιχες οδηγίες.
Αναφορικά με την χρήση μάσκας τα μέλη της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες εφιστούν την προσοχή στην όσο το δυνατόν καλύτερη εφαρμογή αυτής.
https://www.in.gr/2022/01/03/greece/eod ... on-epafon/
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αφού γλίτωσες μέχρι τώρα, μη χαίρεσαι. Θα ζήσεις. Και κόψε το κάπνισμα, είναι μαλάκια. Κάνε κάνα μπάφο που και που, κάνα μανιτάρι , κάνα καλό lsd, η να πίνεις αλκοόλ. Ουσίες της προκοπής, όχι παπαριες, που καταστρέφεσαι τζάμπα.Namrail έγραψε: 02 Ιαν 2022, 21:02Δεν είναι μόνο το κάπνισμα, ανήκω στις ομάδες πολύ υψηλού κινδύνου με όλες τις μαλακίες που έχω κάνει ως τώρα. Είμαι βαρύς καπνιστής, έχω ήδη πρόβλημα στους πνεύμονες (ανενεργοί κατά 30%), κακή (ως χείριστη) ζωή εδώ και χρόνια ενώ υπάρχουν και άλλες συννοσηρότητες. Δεν ελπίζω να τη βγάλω καθαρή, ούτε και το δικαιούμαι βάση προϊστορίας. Έχω κάνει τις επιλογές μου και θα κριθώ γι' αυτές, όπως είναι το δίκαιο και το εξελικτικά σωστό. Πριν κάποιους μήνες με ένα σχετικά βαρύ κρύωμα, έφτασε ο κορεσμός στο 89. Οπότε αν με πιάσει ο κορωνα βάιρους, είμαι για φευγιό άνετα και γρήγορα. Αυτό που συλλογίζομαι αυτές τις ημέρες, με τα κρούσματα να κάνουν παρέλαση γύρω μου και να με κυκλώνουν, είναι αν πρέπει να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου και να πάω γρήγορα στο νοσοκομείο, εφόσον με σταμπάρει το "κακό", ή αν είναι προτιμότερο να επιχειρήσω μόνος μου το "σάλτο μορτάλε", αν τα πράγματα φτάσουν στο μη περαιτέρω. Ειλικρινά δεν ήμουν τόσο απαισιόδοξος από πάντα, απλά ζυγίζω τις άθλιες συνθήκες περίθαλψης στο νοσοκομείο της πόλης σε συνδυασμό με τις ειδικές περιστάσεις στις οποίες υπόκειμαι σαν οργανισμός και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις