Εντάξει μια χαρά έμπαιναvantono έγραψε: 07 Ιαν 2022, 22:13 Που πήγες και το ξεθαψες αυτό ρε?![]()
Και ήταν και πολύ πιο παχιά, βλέπω. Μπροστά σε αυτο που είναι τώρα, εκει είναι με μια λεκαναρα υδρόγειο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
SURVIVOR 2022
Re: SURVIVOR 2022
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καλά, κι εγώ σίγουρα πιο εύκολα έμπαινα τότε μη σου πω.
Απλώς είναι παραμορφωμένη η εικόνα.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2022, 22:13 Που πήγες και το ξεθαψες αυτό ρε?![]()
Και ήταν και πολύ πιο παχιά, βλέπω. Μπροστά σε αυτο που είναι τώρα, εκει είναι με μια λεκαναρα υδρόγειο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Ναι, μπορεί. Συμπιεσμένη στο ύψος.
Ναι, το κορμί της είναι αρμονικό. Και η φαρδιά λεκάνη φαίνεται πολύ πιο έντονα στα αδύνατα σώματα.
Η Κάτια, ποια είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono

Ειχε λάβει συμμετοχή και στο προηγούμενο σαρβαιβορ, αλλά αποχώρησε οικειοθελώς κάπου μεσα στον πρωτο μηνα, λόγω προβλήματος υγείας.
Ελπίζω να στεριώσει φέτος.

vantono έγραψε: 07 Ιαν 2022, 22:40![]()
![]()
ΔΕΜΑΣΚΑΝΕΙΣΠΛΑΚΑΕ?
![]()
![]()
Ειχε λάβει συμμετοχή και στο προηγούμενο σαρβαιβορ, αλλά αποχώρησε οικειοθελώς κάπου μεσα στον πρωτο μηνα, λόγω προβλήματος υγείας.
Ελπίζω να στεριώσει φέτος.
![]()
Καλά ντε μη φωνάζεις, την ξέρω.
Κι αν μπει θα είναι η πιο όμορφη. Ελπίζω απλώς να μην πάει κι αυτή σε κανένα συνεργείο να της φουσκώσουν τα λάστιχα χείλη και γίνει σα βατράχι γιατί μια χαρά προσωπάκι έχει.
Αλλά μην πετάς ένα "Κάτια" στο ξεκάρφωτο, ρίχνε και κάποιον υπότιτλο για τους αδαείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ την Κάτια την ξέρω. Για την άλλη δεν κατάλαβα τι λέτε. Ούτε ποια είναι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κι εγώ την θυμάμαι από το gntm. Aλλά αυτό το πράγμα με τους διάσημους που γίνονται διάσημοι όταν πηγαίνουν σε ένα ριάλιτυ και μετά κάνουν τα ριάλιτις καρριέρα, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Και γι' αυτό έχω σταματήσει να τα παρακολουθώ και χάνω επεισόδια. Να 'ναι καλά ο vantono.Gherschaagk έγραψε: 07 Ιαν 2022, 23:05 Εγώ την Κάτια την ξέρω. Για την άλλη δεν κατάλαβα τι λέτε. Ούτε ποια είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ψέματα λέει μην τον πιστεύεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Άστην να αγχωθεί που δεν ξέρει το υπερτεραστιο μωρό
Ότι και να κάνεις στη ζωή σου Βούλα, εμείς θα σ αγαπάμε

https://sportsfeed.gr/epivevaiosi-apo-p ... achristoy/
Η Βούλα Παπαχρήστου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θέλησε να αποφορτιστεί από την πίεση της τελευταίας διετίας και απείχε από τις προπονήσεις. Αυτό επιβεβαίωσε επίσημα και ο Γιώργος Πομάσκι.
«Μετά τους Ολυμπιακούς δεν έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της και δεν τον έχει ενημερώσει (τον Πομάσκι) για το αν θα συνεχίσει τον αθλητισμό» αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ .

Δεν αποκλείεται πάντως να ξαναδούμε την Παπαχρήστου να αγωνίζεται αλλά όχι σε κάποιο στάδιο.
Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τη θέλει να είναι στη δεύτερη φουρνιά των παικτών και παικτριών που θα μπουν στο Survivor με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλίτζαλι

να είναι ενθουσιασμένος από την παρουσία της
Ήδη η επιλογή Γιωρίκα Πιλίδη έχει βγάλει τα λεφτά της για τον Τούρκο παραγωγό που πληρώνει καλά τους σπουδαίους αθλητές τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Τουρκία.
Αν η Παπαχρήστου ταξιδέψει τελικά στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor το Φεβρουάριο, είναι απίθανο να προλάβει τον ανοιχτό στίβο. Είτε γιατί το πιο πιθανό είναι να μείνει μέχρι το τέλος στο παιχνίδι, είτε γιατί είναι δύσκολο να επανέλθει σε τόσο υψηλό επίπεδο.

https://sportsfeed.gr/epivevaiosi-apo-p ... achristoy/
Η Βούλα Παπαχρήστου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θέλησε να αποφορτιστεί από την πίεση της τελευταίας διετίας και απείχε από τις προπονήσεις. Αυτό επιβεβαίωσε επίσημα και ο Γιώργος Πομάσκι.
«Μετά τους Ολυμπιακούς δεν έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της και δεν τον έχει ενημερώσει (τον Πομάσκι) για το αν θα συνεχίσει τον αθλητισμό» αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ .

Δεν αποκλείεται πάντως να ξαναδούμε την Παπαχρήστου να αγωνίζεται αλλά όχι σε κάποιο στάδιο.
Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τη θέλει να είναι στη δεύτερη φουρνιά των παικτών και παικτριών που θα μπουν στο Survivor με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλίτζαλι

να είναι ενθουσιασμένος από την παρουσία της
Ήδη η επιλογή Γιωρίκα Πιλίδη έχει βγάλει τα λεφτά της για τον Τούρκο παραγωγό που πληρώνει καλά τους σπουδαίους αθλητές τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Τουρκία.
Αν η Παπαχρήστου ταξιδέψει τελικά στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor το Φεβρουάριο, είναι απίθανο να προλάβει τον ανοιχτό στίβο. Είτε γιατί το πιο πιθανό είναι να μείνει μέχρι το τέλος στο παιχνίδι, είτε γιατί είναι δύσκολο να επανέλθει σε τόσο υψηλό επίπεδο.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Τεράστιος βαλάντης, one man show
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1981 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi