Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:27Η κατανόηση κειμένου μια χαρά στα δυνατά μου είναι, μπορείς όσο θες να κάνεις την πάπια, ειδικά με απόφοιτους ελληνικών πανεπιστημίων, που από όπου και να το ψάξεις είναι στον πάτο των αξιολογήσεων συχνά πυκνά, δόξα τω θεώ κι εμείς εδώ τελειώσαμε, δεν ήρθαμε από τον Άρη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:15 Πάντως η κατανόηση κειμένου δεν ήταν στα δυνατά σου στις πανελλήνιες.
Λέω πως αν πάρουμε το σύνολο των επιτυχόντων στην ιατρική και το συγκρίνουμε με το σύνολο των αποτυχοντων/ξενιτευθεντων , θα δούμε πως ο μέσος όρος ευφυΐας και ο βαθμος πειθαρχιας των μεν υπερβαίνει κατα πολύ τους αντιστοιχους των δε.
Δεν λέω πως η ιατρική χρειάζεται τρελή ευφυΐα- απλά κάποιος μέτριας ευφυΐας θα χρειαστεί μεγαλύτερο κόπο.
Εσυ λες ξέρω τη φίλη μου τη Λίτσα που ήταν αστέρι και ατυχήσασα.
Όλες οι χώρες της ΕΕ ζουν με γιατρούς των πανεπιστημίων τους, αλλά εδώ δε σας κάνουν, γιατί είστε υπεράνω. Για τον ίδιο λόγο που είναι καλοί οι απόφοιτοί τους από οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είναι και αυτοί από Ελλάδα, γιατί σημασία έχει τί κάνεις μέσα στο πανεπιστήμιο και μόνο και όχι τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι Κούλα, ειδικά, δε για σχολές, όπως η ιατρική που η εφΰία δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ ρόλο στην απόκτηση πτυχίου. Οι μέσοι όροι δε που βγάζεις από το μυαλό σου είναι της πλάκας, διότι στην πράξη οι περισσότεροι καταλήγουν με ειδικότητα από Ελλάδα και τη δουλειά την μαθαίνουν εδώ. Δεν είναι τυχαίο που στον κλάδο σας 1 έχει πελατεία και 10 πεινάνε τριγύρω και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση το πού πήρε πτυχίο.
Παντρευτηκες απόφοιτο Επιστήμονα απ'το Μπλαγκοεβγκραντ , αλλιώς δεν εξηγείται το παραλήρημα.