!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η επέλαση των άσχετων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Η επέλαση των άσχετων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:27
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:15 Πάντως η κατανόηση κειμένου δεν ήταν στα δυνατά σου στις πανελλήνιες.
Λέω πως αν πάρουμε το σύνολο των επιτυχόντων στην ιατρική και το συγκρίνουμε με το σύνολο των αποτυχοντων/ξενιτευθεντων , θα δούμε πως ο μέσος όρος ευφυΐας και ο βαθμος πειθαρχιας των μεν υπερβαίνει κατα πολύ τους αντιστοιχους των δε.
Δεν λέω πως η ιατρική χρειάζεται τρελή ευφυΐα- απλά κάποιος μέτριας ευφυΐας θα χρειαστεί μεγαλύτερο κόπο.
Εσυ λες ξέρω τη φίλη μου τη Λίτσα που ήταν αστέρι και ατυχήσασα.
Η κατανόηση κειμένου μια χαρά στα δυνατά μου είναι, μπορείς όσο θες να κάνεις την πάπια, ειδικά με απόφοιτους ελληνικών πανεπιστημίων, που από όπου και να το ψάξεις είναι στον πάτο των αξιολογήσεων συχνά πυκνά, δόξα τω θεώ κι εμείς εδώ τελειώσαμε, δεν ήρθαμε από τον Άρη.
Όλες οι χώρες της ΕΕ ζουν με γιατρούς των πανεπιστημίων τους, αλλά εδώ δε σας κάνουν, γιατί είστε υπεράνω. Για τον ίδιο λόγο που είναι καλοί οι απόφοιτοί τους από οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είναι και αυτοί από Ελλάδα, γιατί σημασία έχει τί κάνεις μέσα στο πανεπιστήμιο και μόνο και όχι τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι Κούλα, ειδικά, δε για σχολές, όπως η ιατρική που η εφΰία δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ ρόλο στην απόκτηση πτυχίου. Οι μέσοι όροι δε που βγάζεις από το μυαλό σου είναι της πλάκας, διότι στην πράξη οι περισσότεροι καταλήγουν με ειδικότητα από Ελλάδα και τη δουλειά την μαθαίνουν εδώ. Δεν είναι τυχαίο που στον κλάδο σας 1 έχει πελατεία και 10 πεινάνε τριγύρω και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση το πού πήρε πτυχίο.

Παντρευτηκες απόφοιτο Επιστήμονα απ'το Μπλαγκοεβγκραντ , αλλιώς δεν εξηγείται το παραλήρημα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:37
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:15 Πάντως η κατανόηση κειμένου δεν ήταν στα δυνατά σου στις πανελλήνιες.
Λέω πως αν πάρουμε το σύνολο των επιτυχόντων στην ιατρική και το συγκρίνουμε με το σύνολο των αποτυχοντων/ξενιτευθεντων , θα δούμε πως ο μέσος όρος ευφυΐας και ο βαθμος πειθαρχιας των μεν υπερβαίνει κατα πολύ τους αντιστοιχους των δε.
Δεν λέω πως η ιατρική χρειάζεται τρελή ευφυΐα- απλά κάποιος μέτριας ευφυΐας θα χρειαστεί μεγαλύτερο κόπο.
Η κατανόηση κειμένου μια χαρά στα δυνατά μου είναι, μπορείς όσο θες να κάνεις την πάπια, ειδικά με απόφοιτους ελληνικών πανεπιστημίων, που από όπου και να το ψάξεις είναι στον πάτο των αξιολογήσεων συχνά πυκνά, δόξα τω θεώ κι εμείς εδώ τελειώσαμε, δεν ήρθαμε από τον Άρη.
Όλες οι χώρες της ΕΕ ζουν με γιατρούς των πανεπιστημίων τους, αλλά εδώ δε σας κάνουν, γιατί είστε υπεράνω. Για τον ίδιο λόγο που είναι καλοί οι απόφοιτοί τους από οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είναι και αυτοί από Ελλάδα, γιατί σημασία έχει τί κάνεις μέσα στο πανεπιστήμιο και μόνο και όχι τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι Κούλα, ειδικά, δε για σχολές, όπως η ιατρική που η εφΰία δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ ρόλο στην απόκτηση πτυχίου. Οι μέσοι όροι δε που βγάζεις από το μυαλό σου είναι της πλάκας, διότι στην πράξη οι περισσότεροι καταλήγουν με ειδικότητα από Ελλάδα και τη δουλειά την μαθαίνουν εδώ. Δεν είναι τυχαίο που στον κλάδο σας 1 έχει πελατεία και 10 πεινάνε τριγύρω και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση το πού πήρε πτυχίο.

Παντρευτηκες απόφοιτο Επιστήμονα απ'το Μπλαγκοεβγκραντ , αλλιώς δεν εξηγείται το παραλήρημα.
Όχι, απλά λόγω δουλειάς όλη μέρα συναναστρέφομαι απόφοιτους ξένων πανεπιστημίων. Συν ότι έχω βγάλει κι εγώ. Πού διαφωνείς όμως;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 17 Νοέμ 2021, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Frappezitis έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 21:09 Εδω ειναι το νημα που οι ασχετοι σχολιαζουν τους ασχετους .Πχορουμ το σουρεαλ.
:lol:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ορίστε; Ποιοι πεινάνε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Πλάκα έχει που μερικοί νομίζουν πως τα πανεπιστήμια του εξωτερικού είναι κάτι μεταξύ Metropolitan και Deree. Κι ότι όσοι πάνε εκεί "αγοράζουν το πτυχίο". Σε αντίθεση με εμάς, τους φωστήρες των αδιάβλητων ΑΕΙ.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Χαοτικός έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:41
Ορίστε; Ποιοι πεινάνε;
Οι 1500 μεικτά σε ιδιωτικές κλινικές με 12ωρα και σε δημόσιες με 5 εφημερίες την εβδομάδα που βλέπουν ήλιο μια φορά το μήνα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Α είσαι πτυχημένη σούπερ γούμαν των 3000 ευρώ εσύ. Εντάξει πάσο. Πεινάνε τα γιατρουδάκια.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Χαοτικός έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:45 Α είσαι πτυχημένη σούπερ γούμαν των 3000 ευρώ εσύ. Εντάξει πάσο. Πεινάνε τα γιατρουδάκια.
Πες μας τώρα ότι αμείβονται και καλά να μας τρελάνεις. Παίζει να είναι οι πιο κακοπληρωμένοι επιστήμονες που έχουν υπάρξει στην Ελλάδα έβερ.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Feindflug έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:15
Otto Weininger έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:05
Feindflug έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:01
Δικέ μου, έχει απαντηθεί αυτό που ρωτάς.

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες.
Έψαξα αλλά δεν βρήκα το όνομα ευρωπαϊκής χώρας που πληρώνεις και σου κερνάνε το πτυχίο. Αυτό ίσως μπορεί να γίνει με γνωριμίες ισχυρές και όχι με λεφτά, αλλά αυτό ισχύει για κάθε πανεπιστήμιο οποιασδήποτε χώρας.

Οπότε ξαναλέω. Ποια χώρα είναι αυτή; Έστω υπόνοια ρε παιδί μου. Να τα σκας και να το παίρνεις τυλιγμένο.
Ειλικρινά ρε τύπε, γιατί κάνεις τον ηλίθιο; Φυσικά και δεν εννοώ φάση ψώνια στο σουπερμάρκετ, πήρα, πλήρωσα, έφυγα. Έχουν γραφτεί απαντήσεις επί απαντήσεων για το τι σημαίνει "πληρωμένα πτυχία", τα οποία δεν δέχεσαι από Βαλκάνια, ενώ το κόμμα σου τα δέχεται μια χαρά και επιμένεις να σου φέρω απόδειξη Σκλαβενίτη
Καλά τα γράφεις Feind.
Το θέμα είναι ότι παρακάμπτεται η διαδικασία αντικειμενικής αξιολόγησης κατά την είσοδο στα ιδιωτικά ΑΕΙ. Γι' αυτό σου τα έγραφα πιο πριν.
Όταν παρακάμπτεται αυτό, επικρατούν όλα τα υπόλοιπα και ειδικά το πορτοφόλι.

Κατά τη γνώμη μου, όλα τα δυτικά κράτη θα έπρεπε να βάλουν ως προϋπόθεση φοίτησης σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο (δημόσιο ή ιδιωτικό) τις κατατακτήριες εξετάσεις. Να μην επιτρέπεται σε κανέναν να παρακάμπτεται η διαδικασία αυτή, να μπαίνει πλαγίως σε ΑΕΙ.
Επειδή όμως γνωρίζουμε ότι αυτό το σύστημα ευνοεί κυρίως τους έχοντες και κατέχοντες, και φυσικά ο κάθε έχων δεν θέλει το παιδί του χωρίς πτυχία, ας καταργήσουν τις εξετάσεις και να μπαίνουν όλοι. Τουλάχιστον, αφού δεν μπορούμε να κόψουμε τους πάνω, ας βοηθήσουμε τους κάτω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μια χαρά αμείβονται. Το 1500 μικτά δεν ξέρω που το είδες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Χαοτικός έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:48 Μια χαρά αμείβονται. Το 1500 μικτά δεν ξέρω που το είδες.
Καλά εντάξει, ό,τι πεις.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Όχι, απλά λόγω δουλειάς όλη μέρα συναναστρέφομαι απόφοιτους ξένων πανεπιστημίων. Συν ότι έχω βγάλει κι εγώ. Πού διαφωνείς όμως;
Όλες οι χώρες της ΕΕ ζουν με γιατρούς των πανεπιστημίων τους, αλλά εδώ δε σας κάνουν, γιατί είστε υπεράνω.
Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις. Για ποιες χώρες γραφεις;
Για τον ίδιο λόγο που είναι καλοί οι απόφοιτοί τους από οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είναι και αυτοί από Ελλάδα, γιατί σημασία έχει τί κάνεις μέσα στο πανεπιστήμιο και μόνο και όχι τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι .
Και τι ακριβώς τοσο γαματο κανεις στο πανεπιστημιο της Μπουκοβίνκα;
Επίσης για να μην παρεξηγηθούμε, πιστεύω πως το ελληνικό Πανεπιστήμιο είναι σάπιο, άκαμπτο, με τρομερες παθογενειες. Οι αποφοιτοι του ομως, λογω κοινωνικης πιεσης και νοοτροπιας που δημιουργεί μεγάλο ανταγωνισμό για τις υψηλόβαθμες σχολες και που τους οδήγησε εκει, δεν στερούνται ικανοτήτων.
Οι μέσοι όροι δε που βγάζεις από το μυαλό σου είναι της πλάκας, διότι στην πράξη οι περισσότεροι καταλήγουν με ειδικότητα από Ελλάδα και τη δουλειά την μαθαίνουν εδώ.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως αν κάνουμε τεστ iq σε 1000 παιδιά που εγραψαν πάνω από 19 στις πανελλήνιες και σε 1000 που έγραψαν κάτω απο 13, δε θα υπάρχει καμία διαφορά.
Ακουστηκες.
Δεν είναι τυχαίο που στον κλάδο σας 1 έχει πελατεία και 10 πεινάνε τριγύρω και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση το πού πήρε πτυχίο.
Πάλι άσχετο. Προφανώς και η πελατεια ενός ιδιώτη γιατρού δεν είναι ευθέως ανάλογη με την ικανότητα του στην ιατρική.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:51
Όλες οι χώρες της ΕΕ ζουν με γιατρούς των πανεπιστημίων τους, αλλά εδώ δε σας κάνουν, γιατί είστε υπεράνω.
Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις. Για ποιες χώρες γραφεις;
Για τον ίδιο λόγο που είναι καλοί οι απόφοιτοί τους από οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είναι και αυτοί από Ελλάδα, γιατί σημασία έχει τί κάνεις μέσα στο πανεπιστήμιο και μόνο και όχι τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι .
Και τι ακριβώς τοσο γαματο κανεις στο πανεπιστημιο της Μπουκοβίνκα;
Επίσης για να μην παρεξηγηθούμε, πιστεύω πως το ελληνικό Πανεπιστήμιο είναι σάπιο, άκαμπτο, με τρομερες παθογενειες. Οι αποφοιτοι του ομως, λογω κοινωνικης πιεσης και νοοτροπιας που δημιουργεί μεγάλο ανταγωνισμό για τις υψηλόβαθμες σχολες και που τους οδήγησε εκει, δεν στερούνται ικανοτήτων.
Οι μέσοι όροι δε που βγάζεις από το μυαλό σου είναι της πλάκας, διότι στην πράξη οι περισσότεροι καταλήγουν με ειδικότητα από Ελλάδα και τη δουλειά την μαθαίνουν εδώ.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως αν κάνουμε τεστ iq σε 1000 παιδιά που εγραψαν πάνω από 19 στις πανελλήνιες και σε 1000 που έγραψαν κάτω απο 13, δε θα υπάρχει καμία διαφορά.
Ακουστηκες.
Δεν είναι τυχαίο που στον κλάδο σας 1 έχει πελατεία και 10 πεινάνε τριγύρω και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση το πού πήρε πτυχίο.
Πάλι άσχετο. Προφανώς και η πελατεια ενός ιδιώτη γιατρού δεν είναι ευθέως ανάλογη με την ικανότητα του στην ιατρική.
Το πανεπιστήμιο της Μπουκοτέτοια έχει το εξής γαμάτο κατ'ελάχιστο. Ό,τι και το ελληνικό. Οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να το θεωρείς κατώτερο.
Το iq είναι άσχετο με τις σπουδές, σύνελθε.
Δεν είναι άσχετο το καθεαυτό επάγγελμα, διότι στην πράξη βλέπεις βλέπεις από την πελατεία ποιός είναι καλός και ποιός όχι. Αν είναι μάπας, θα τη χάσει, εκτός αν είναι σε επαρχία και έχει μονοπώλειο.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:42
Οι 1500 μεικτά σε ιδιωτικές κλινικές με 12ωρα και σε δημόσιες με 5 εφημερίες την εβδομάδα που βλέπουν ήλιο μια φορά το μήνα.
:smt005:
1500 παίρνει ο ιατρός που κάνει το αγροτικό του στο δημόσιο με 7 εφημερίες τον μήνα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

vagabondo έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:55
Cecily Anne έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 22:42
:smt005:
1500 παίρνει ο ιατρός που κάνει το αγροτικό του στο δημόσιο με 7 εφημερίες τον μήνα.
1500 παίρνει η κολλητή μου στο Αγία Σοφία που βλέπει ήλιο μια φορά το 6μηνο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”