Καλά έβαλε το αυτογκόλ ο άλλος του Καμπιονατο χωρίς αντίπαλο, χέσε μας ρε εθνι λες και χθες γεννηθήκαμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA EURO 2020/1
Re: UEFA EURO 2020/1
- Rocco Siffredi
- Eθνικοκοινωνιστης
οχι οντως η ιταλια ειναι για τον πεονταjason0 έγραψε: 12 Ιουν 2021, 00:39Καλά έβαλε το αυτογκόλ ο άλλος του Καμπιονατο χωρίς αντίπαλο, χέσε μας ρε εθνι λες και χθες γεννηθήκαμε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Έτσι τυπεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιουν 2021, 00:56οχι οντως η ιταλια ειναι για τον πεονταjason0 έγραψε: 12 Ιουν 2021, 00:39Καλά έβαλε το αυτογκόλ ο άλλος του Καμπιονατο χωρίς αντίπαλο, χέσε μας ρε εθνι λες και χθες γεννηθήκαμε![]()
Στους 8 μπορουν να φτάσουν σμπρωχτοι
- Λίνο Βεντούρα
Ποσό πήγε;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
3-0
Οι Τούρκοι παίζει να έκαναν την χειρότερη εμφάνιση εθνικής μετά την Ελλάδα του παναγουλια
- Λίνο Βεντούρα
3-0;!! Το φαντάστηκα ότι θα χάσουν όταν άνοιξε το νήμα υπέρ τους ο Γούντη, αλλά όχι κι έτσι…jason0 έγραψε: 12 Ιουν 2021, 01:153-0
Οι Τούρκοι παίζει να έκαναν την χειρότερη εμφάνιση εθνικής μετά την Ελλάδα του παναγουλια
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
ΚΙ οι δύο ομάδες παίξαν για τον πούτσο καβάλα. Οι Τούρκοι ανύπαρκτοι, ένα τίποτα. Κι οι Ιταλοί, επίσης αδύναμοι.
Ordem e Progresso.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ πάντως δεν πιστεύω οτι οι Ιταλοί είναι τόσο χάλια όσο έπαιξαν χτες. Ούτε οι τούρκοι, μη σου πω. Δεν ξερω τι παίχτηκε, τους άγχωσε και τους δύο η πρεμιέρα και ο ένας παρασύρθηκε από το ρυθμό του άλλου? Περιεργο. Οι τούρκοι σε κάποιους αγώνες στα προκριματικά γιουρο και στο nations league πετούσαν φωτιές, ειχαν φάει πολύ λίγα γκολ συνολικά και ειχαν ριξει και μια 4άρα στην Ολλανδία του Φαν Ντάικ. Χτες ηταν χάλια και οι δύο, αλλά οι Ιταλοί πιστευω πως αν συναντήσουν μεγάλη ομαδα απεναντι τους δεν θα παιξουν έτσι, θα μιλήσει η φανελα. Οι Τουρκοι δεν εχουν άλλες επιλογες, αν συνεχισουν σαν τη χτεσινη εμφάνιση δεν πανε πουθενα.
Φυσικά. Τίποτα δεν είναι απόλυτο, ούτε μπορούμε να ξέρουμε τι θα κάνουνε. Λέμε για το τι είδαμε χτες. Και χτες ήταν και οι δύο κάτω των δυνατοτήτων τους, όπως με έναν τρόπο μας λες κι εσύ. Κάτσε να δούμε πώς θα μπουν και οι άλλοι. Πάντως, αυτό με τον Ντεμιράλ, μεγάλη μαλακία. Ο καλύτερος παίχτης σε ποιότητα, ρε πούστη μου, έκανε τη μεγαλύτερη μαλακία. Επίσης μου έλειπε ένας μεσοεπιθετικός στον άξονα από την Ιταλία.vantono έγραψε: 12 Ιουν 2021, 12:23 Εγώ πάντως δεν πιστεύω οτι οι Ιταλοί είναι τόσο χάλια όσο έπαιξαν χτες. Ούτε οι τούρκοι, μη σου πω. Δεν ξερω τι παίχτηκε, τους άγχωσε και τους δύο η πρεμιέρα και ο ένας παρασύρθηκε από το ρυθμό του άλλου? Περιεργο. Οι τούρκοι σε κάποιους αγώνες στα προκριματικά γιουρο και στο nations league πετούσαν φωτιές, ειχαν φάει πολύ λίγα γκολ συνολικά και ειχαν ριξει και μια 4άρα στην Ολλανδία του Φαν Ντάικ. Χτες ηταν χάλια και οι δύο, αλλά οι Ιταλοί πιστευω πως αν συναντήσουν μεγάλη ομαδα απεναντι τους δεν θα παιξουν έτσι, θα μιλήσει η φανελα. Οι Τουρκοι δεν εχουν άλλες επιλογες, αν συνεχισουν σαν τη χτεσινη εμφάνιση δεν πανε πουθενα.
Ordem e Progresso.
- vantono
Δεν φτάνει που ήταν αυτογκόλ, ηταν και απ'τα πιο χαζά αυτογκολ της ιστοριας του ποδοσφαιρου. Οσες φορες το βλεπω μου φαινεται οτι με τον τρικέφαλο την σπρώχνει μεσα τη μπαλα, ή έστω με τον ωμο.Cavaliere έγραψε: 12 Ιουν 2021, 12:27Φυσικά. Τίποτα δεν είναι απόλυτο, ούτε μπορούμε να ξέρουμε τι θα κάνουνε. Λέμε για το τι είδαμε χτες. Και χτες ήταν και οι δύο κάτω των δυνατοτήτων τους, όπως με έναν τρόπο μας λες κι εσύ. Κάτσε να δούμε πώς θα μπουν και οι άλλοι. Πάντως, αυτό με τον Ντεμιράλ, μεγάλη μαλακία. Ο καλύτερος παίχτης σε ποιότητα, ρε πούστη μου, έκανε τη μεγαλύτερη μαλακία. Επίσης μου έλειπε ένας μεσοεπιθετικός στον άξονα από την Ιταλία.vantono έγραψε: 12 Ιουν 2021, 12:23 Εγώ πάντως δεν πιστεύω οτι οι Ιταλοί είναι τόσο χάλια όσο έπαιξαν χτες. Ούτε οι τούρκοι, μη σου πω. Δεν ξερω τι παίχτηκε, τους άγχωσε και τους δύο η πρεμιέρα και ο ένας παρασύρθηκε από το ρυθμό του άλλου? Περιεργο. Οι τούρκοι σε κάποιους αγώνες στα προκριματικά γιουρο και στο nations league πετούσαν φωτιές, ειχαν φάει πολύ λίγα γκολ συνολικά και ειχαν ριξει και μια 4άρα στην Ολλανδία του Φαν Ντάικ. Χτες ηταν χάλια και οι δύο, αλλά οι Ιταλοί πιστευω πως αν συναντήσουν μεγάλη ομαδα απεναντι τους δεν θα παιξουν έτσι, θα μιλήσει η φανελα. Οι Τουρκοι δεν εχουν άλλες επιλογες, αν συνεχισουν σαν τη χτεσινη εμφάνιση δεν πανε πουθενα.
- vantono
Πάρτε το απόφαση, χωρίς χρόνο και σκορ το φετινό euro. Θα βάλουμε στικεράκια στην οθονη και θα τα αλλαζουμε με το χεριEuro 2020: Η εξήγηση για την απουσία χρόνου και σκορ από την τηλεοπτική μετάδοση
Το Gazzetta εξηγεί γιατί δεν βλέπουμε σκορ και χρόνο στα παιχνίδια του EURO 2020.
To EURO 2020 ξεκίνησε, η Ιταλία επικράτησε με ωραίο ποδόσφαιρο της Τουρκίας, αλλά ο ΑΝΤ1 που έχει αγοράσει τα δικαιώματα δημιούργησε πολλά παράπονα στους Ελληνες τηλεθεατές.
Αιτία φυσικά η απουσία χρόνου και σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία με την οποία συνεργάζεται η UEFA κοστίζει επιπλέον χρήματα και δεν συμπεριλαμβάνεται στην αγορά των δικαιωμάτων του τουρνουά.
Ο ΑΝΤ1 δεν θέλησε να την αγοράσει κι έτσι οι τηλεθεατές στην Ελλάδα δεν ξέρουν το σκορ και το χρόνο, παρά την προσπάθεια των δημοσιογράφων που περιγράφουν να αναφέρουν και τα δύο στοιχεία συχνά στο λόγο τους.
Μένει να δούμε αν οι αντιδράσεις του κόσμου θα αναγκάσουν την διοίκηση του ΑΝΤ1 να αγοράσει έστω και με καθυστέρηση το σκορ και τον χρόνο για την τηλεοπτική της μετάδοση.
https://www.gazzetta.gr/football/euro/2 ... FEdeGpb4Ug
vantono έγραψε: 12 Ιουν 2021, 13:04 Η συγκεκριμένη υπηρεσία με την οποία συνεργάζεται η UEFA κοστίζει επιπλέον χρήματα και δεν συμπεριλαμβάνεται στην αγορά των δικαιωμάτων του τουρνουά.
Ο ΑΝΤ1 δεν θέλησε να την αγοράσει
Σαν να λεμε οτι αγορασες μπριζολα αλλα το αλατι στο χρεωνω ξεχωριστα.Πιστευω οτι ο ΑΝΤ1 πηρε το τουρνουα ελεου ρουσφετιου της κυβερνησης.Δεν μπορω να πιστεψω οτι η ΕΡΤ δεν ειχε την οικονομικη δυνατοτητα να το παρει.vantono έγραψε: 12 Ιουν 2021, 13:04Πάρτε το απόφαση, χωρίς χρόνο και σκορ το φετινό euro. Θα βάλουμε στικεράκια στην οθονη και θα τα αλλαζουμε με το χεριEuro 2020: Η εξήγηση για την απουσία χρόνου και σκορ από την τηλεοπτική μετάδοση
Το Gazzetta εξηγεί γιατί δεν βλέπουμε σκορ και χρόνο στα παιχνίδια του EURO 2020.
To EURO 2020 ξεκίνησε, η Ιταλία επικράτησε με ωραίο ποδόσφαιρο της Τουρκίας, αλλά ο ΑΝΤ1 που έχει αγοράσει τα δικαιώματα δημιούργησε πολλά παράπονα στους Ελληνες τηλεθεατές.
Αιτία φυσικά η απουσία χρόνου και σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία με την οποία συνεργάζεται η UEFA κοστίζει επιπλέον χρήματα και δεν συμπεριλαμβάνεται στην αγορά των δικαιωμάτων του τουρνουά.
Ο ΑΝΤ1 δεν θέλησε να την αγοράσει κι έτσι οι τηλεθεατές στην Ελλάδα δεν ξέρουν το σκορ και το χρόνο, παρά την προσπάθεια των δημοσιογράφων που περιγράφουν να αναφέρουν και τα δύο στοιχεία συχνά στο λόγο τους.
Μένει να δούμε αν οι αντιδράσεις του κόσμου θα αναγκάσουν την διοίκηση του ΑΝΤ1 να αγοράσει έστω και με καθυστέρηση το σκορ και τον χρόνο για την τηλεοπτική της μετάδοση.
https://www.gazzetta.gr/football/euro/2 ... FEdeGpb4Ug![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 162 Προβολές
-