Arisvilla έγραψε: 07 Φεβ 2021, 12:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Φεβ 2021, 12:27
stavmanr έγραψε: 07 Φεβ 2021, 12:14
Έχεις ένα δίκιο.
Αλλά το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο.
Κρατάς τους ανθρώπους εγκλωβισμένους στα σπίτια τους εδώ και 4 μήνες κι εσύ κάνεις συγκεντρωσούλες δεξιά κι αριστερά;
Είναι απλά τραγικό ως εικόνα.
Για να μη θυμηθούμε και τους φαρισαισμούς με τις επιθέσεις στον Βαρουφάκη όταν εκείνος πήγαινε μόνος του στο σπίτι του.
Αν ανατρέξεις στα προηγούμενα μηνύματα μου σε αυτό το θέμα, θα δεις ότι τους χαρακτήρισα ηλίθιους και απαράδεκτους γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Σαφώς και ως πολίτης έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από το επιτελείο του πρωθυπουργού και τον ίδιο.
Αλλά επίσης σαφώς, βρίσκω γελοίο να συνεχίζουν να κουνάνε το δάχτυλο τυπάκια που υποστηρίζουν ή κάνουν αβαβά τις
οργανωμένες συνάξεις που έχουν διοργανώσει κόμματα και όχι διοργανωτές μυστικών πάρτυ.
E ξέρεις κάτι? Οτι σε αυτές τις οργανωμένες συνάξεις (που δεν τις υποστηρίζω) τα μέτρα τηρούνται εν πολλοίς και δεν πάνε σε μπαλκόνια να τρώνε (κατεβάζοντας τις μάσκες βέβαια) 30 και βάλε άτομα.
Γιατί οι συνάξεις αυτές γίνονται για συγκεκριμένο σκοπό όχι για να φάει ο βασιλιάς Κούλης. Και διερωτάται ένας αδαής. Ποια η διαφορά αυτου που έγινε στην Ικαρία με το πριβέ εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη που
τα ΜΜΠ το προέβαλλαν ως μείζον θέμα?
Καλό μου παιδί, αυτά που γράφεις είναι τρικυμία εν κρανίω.
Μάθε πρώτα να διαχωρίζεις τα θέματα και μετά προχώρησε στη σύνθεση τους.
Γιατί αυτό που βλέπω εγώ είναι απλώς ένας βαρύς κι ασήκωτος γκαημός για τη λουδοβίκεια συμπεριφορά, τη στάση των μμε και ελάχιστο ενδιαφέρον για το υγειονομικό θέμα, που είναι το κυρίως πρόβλημα.
Στην τελική, αν όντως μετράει ο σημαντικός σκοπός της κάθε σύναξης (ακόμη και αν επικρατεί πολιτικώς ορθός συνωστισμός) και ο Λουδοβίκος για σημαντικό σκοπό την έκανε.
Σιγά μην έχει ανάγκη να τρέχει στην Ικαρία για να φάει σε ευάερο και ευήλιο μπαλκόνι.