!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άθλιος Γεωργιάδης, ειρωνεύεται τους εστιάτορες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nowhere

Re: Άθλιος Γεωργιάδης, ειρωνεύεται τους εστιάτορες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Lord Brum έγραψε: 03 Φεβ 2021, 12:24 και 2 φορές πατριωτικό να συντάσεται με τον μητσοτάκη, τον γαμιά του ερντογαν στον έβρο
:roll: οκ
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Lord Brum έγραψε: 03 Φεβ 2021, 12:24
Kauldron έγραψε: 03 Φεβ 2021, 11:25
Lord Brum έγραψε: 03 Φεβ 2021, 02:17 ατρεύουμε άδωνι που κάνει τα αριστερά να σκουζουν. Να πάρει τα εστιατόρια όσων απαιτούν να είναι επιχειρηματίες με το κράτος να έχει όλα τα έξοδα, και να μαγειρέψει μια γλαρόσπου για τους ζαίους περιμένουν να ξαναδουν εξουσία
Τους εστιάτορες κάνει να σκούζουν.
Το οτι ο Άδωνις γλειφει εκεί που έχεζε (ΝΔ), πώς το κρίνεις?
ανθρώπινο να φτύνει τη νδ του κουρασμένου, πατριωτικό να χύνει με τη νδ του σαμαρά και 2 φορές πατριωτικό να συντάσεται με τον μητσοτάκη, τον γαμιά του ερντογαν στον έβρο και τον επιβήτροα του μαλακαλεξη
Κατ' αρχάς τα περί γαμιά του Ερντογάν, τα διαβάζω και γελάω. Το πανηγυράκι στον Έβρο κράτησε λίγες μέρες. Μετά (και τώρα) μια χαρά περνάνε οι "πρόσφυγες".
Τα περί νδ του σαμαρά, ακόμα πιο πολύ γελάω. Το κανίς της κωλόχοντρης της Μέρκελ ρε? Την κυβέρνηση που έκανε ακριβώς μηδέν αμυντικές δαπάνες?
Δεν ξέρω αν φτύνει τη νδ του Κουρασμένου, πάντως τον ίδιο τον Κουρασμένο δεν τον άφηνε απ' την αγκαλιά του. Όταν του το είπαν οτι του έκανε επιθέσεις, είχε πεί "ε, τότε ήταν πολιτικός μου αντίπαλος", δείχνοντας πόσο γλοιώδης είναι.
Υπόψη, και τον Σαμ, και τον Κούλη, τους είχε περάσει γενεές 14. Σιχαμένος είναι και γλείφτουλας. Εμετικός βοθρίλος.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

Kauldron έγραψε: 03 Φεβ 2021, 12:29
Kauldron έγραψε: 03 Φεβ 2021, 11:25

Τους εστιάτορες κάνει να σκούζουν.
Το οτι ο Άδωνις γλειφει εκεί που έχεζε (ΝΔ), πώς το κρίνεις?
ανθρώπινο να φτύνει τη νδ του κουρασμένου, πατριωτικό να χύνει με τη νδ του σαμαρά και 2 φορές πατριωτικό να συντάσεται με τον μητσοτάκη, τον γαμιά του ερντογαν στον έβρο και τον επιβήτροα του μαλακαλεξη
Κατ' αρχάς τα περί γαμιά του Ερντογάν, τα διαβάζω και γελάω. Το πανηγυράκι στον Έβρο κράτησε λίγες μέρες. Μετά (και τώρα) μια χαρά περνάνε οι "πρόσφυγες".
Τα περί νδ του σαμαρά, ακόμα πιο πολύ γελάω. Το κανίς της κωλόχοντρης της Μέρκελ ρε? Την κυβέρνηση που έκανε ακριβώς μηδέν αμυντικές δαπάνες?
Δεν ξέρω αν φτύνει τη νδ του Κουρασμένου, πάντως τον ίδιο τον Κουρασμένο δεν τον άφηνε απ' την αγκαλιά του. Όταν του το είπαν οτι του έκανε επιθέσεις, είχε πεί "ε, τότε ήταν πολιτικός μου αντίπαλος", δείχνοντας πόσο γλοιώδης είναι.
Υπόψη, και τον Σαμ, και τον Κούλη, τους είχε περάσει γενεές 14. Σιχαμένος είναι και γλείφτουλας. Εμετικός βοθρίλος.
και με 600 χιλιαδες χρεη https://www.fosonline.gr/plus/epikairot ... oytsoympas
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

hellegennes έγραψε: 03 Φεβ 2021, 06:52
gassim έγραψε: 03 Φεβ 2021, 04:48 Μαγαζί έχεις κρίμα να μην ξέρεις τα βασικά, θα σε κοροιδεύει ο λογιστής σου και θα σε βαζει να πληρωνεις τελη κυκλοφορίας για το μινι μαρκετ.
Αυτό τώρα το είδα. Δεν ξέρω σε τι είδους εταιρεία δουλεύεις που δεν έχει καθόλου οχήματα, αλλά ξέρεις, υπάρχει και αυτό το κεφάλαιο στην σύγχρονη ζωή.
Η εταιρεια που δουλεύω εγω εχει πάρα πολλά οχήματα. Για τα εστιατόρια λέγαμε όμως.
Άβαταρ μέλους
gassim

hellegennes έγραψε: 03 Φεβ 2021, 06:40
gassim έγραψε: 03 Φεβ 2021, 05:23 Ειμαι 16 χρονια σε λογιστήριο εταιρειας σε αναστολή με 30 υπαλλήλους. Σε φυσιολογικές συνθήκες πληρώνω φόρους εξαψήφιου ποσού σε μηνιαία βάση. Οι ημερομηνίες στα λινκ ειναι τυχαίες ημερομηνίες μεσα στην πανδημία, σε διαβεβαιω οτι στο τέλος κάθε περιόδου δινεται παράταση που είναι ακόμη σε ισχύ.
Α, από την αναστολή πήγαμε στην παράταση. Κάτι είναι κι αυτό. Σιγά-σιγά επανέρχεσαι στην πραγματικότητα.
gassim έγραψε: 03 Φεβ 2021, 05:23Η επιχείρηση που θα απέλυε όλους τους υπάλληλους της θα βαραγε αυτόματα κανόνι καθώς με τις απολύσεις έρχοναι και οι αποζημιώσεις.
Το ταμείο ανεργίας αφορά άτομα που έχουν απολυθεί, δηλαδή έχουν πάρει αποζημίωση απο την εργασία τους και γράφονται στον ΟΑΕΔ. Τώρα έχουμε αναστολή συμβάσεων εργασίας, οι συμβάσεις εργασίας παραμένουν σε ισχύ, δεν υπάρχει αποζημίωση και μετράνε κανονικά τα ένσημα των υπαλλήλων σαν να εργάζονται. Εγω αυτη την στιγμή, πέρα απο το γεγονός οτι είναι 5 το πρωι και μαλακίζομαι και αντι να παίρνω τον μισθό μου παιρνω 534 ευρώ, σε ότι αφορά τα συνταξιοδοτικά μου χρόνια και την σύμβαση εργασίας μου είναι σαν να εργάζομαι κανονικότατα. Ο εργοδότης μου έχει απαλλαγεί απο τον μισθό μου (τα μικτά μαζι με τις εργοδοτικές εισφορές, το ταμείο αλληλεγγύης κτλ κτλ ) και απο την πενταψήφια αποζημίωση που θα ήταν υποχρεωμένος να μου καταβάλλει σε περίπτωση που με απέλυε.
Επιπλέον όταν ανοίξει η επιχείρηση δεν θα μπορεί κανεις να με απολύσει για όσο διάστημα ήμουν σε αναστολή.
Βλέπεις πολλές ομοιότητες με το ταμείο ανεργίας;
Μπράβο που είπες με 150 λέξεις αυτό που είπα σε μια φράση: επίδομα ανεργίας με συμφωνία επαναπρόσληψης, χωρίς την διαδικασία απόλυσης και επαναπρόσληψης. Ούτε εργάζεσαι αυτήν την στιγμή ούτε παίρνεις μισθό. Ένα επίδομα παίρνεις. Και αυτό γίνεται γιατί διαφορετικά θα απολυόσουν.

Αρχίδια αποζημίωση θα έπαιρνες. Θα δήλωνε η επιχείρηση αδυναμία πληρωμής και θα έμπαινε σε πτωχευτικό καθεστώς. Η σύμβαση λύεται αν υφίσταται αδυναμία πληρωμής και πρέπει να διεκδικήσεις αποζημίωση μόνος σου. Ακόμη κι αν έπαιρνες κάποια στιγμή κάτι, μετά από πάααααρα πολύ καιρό, με χιλιάδες επιχειρήσεις σε πτωχευτική διαδικασία και με το δημόσιο σχεδόν να μην λειτουργεί, η διαφορά για την οικονομία θα ήταν ελάχιστη. Το σημαντικό είναι ότι θα έμενε απότομα ένα τρομερό ποσοστό του πληθυσμού χωρίς δουλειά και χωρίς μεγάλες ελπίδες να ομαλοποιηθεί η κατάσταση σε κάτι λιγότερο από 15ετία.

Σε περίπτωση που η εταιρεία δεν έμπαινε σε διαδικασία λύσης, θα έπαιρνες αποζημίωση. Και; Η ουσία είναι ότι το επίδομα που σου δίνουν δεν είναι βοήθημα στον εργοδότη. Είναι καραγελοίο και μόνο που το ισχυρίζεσαι. Ο εργοδότης δεν θα είχε στα έξοδά του να σε πληρώνει γιατί απλά θα σε απέλυε.

Σιγά μην κάνει και χάρη το κράτος στην εταιρεία, που πληρώνεσαι χωρίς να προσφέρεις υπηρεσίες και που διαφορετικά θα πληρωνόσουν 0 λεφτά.

gassim έγραψε: 03 Φεβ 2021, 05:23Η επιχείρηση που έχεις δεν ειναι ούτε στις πληττόμενες βάση ΚΑΔ, ούτε στις κλειστές με κρατική εντολή.
Σου φαίνεται να έχω δηλώσει κάτι τέτοιο κάπου;
Παράταση των μέτρων !!
Λένε δίνουμε αναστολή αυτών κι αυτών των πληρωμών μέχρι τον μήνα Ιανουάριο, μόλις φτάσει ο μήνας Ιανουάριος και η πανδημία προφανώς υπάρχει ακόμη λένε δίνουμε ΠΑΡΑΤΑΣΗ του μέτρου της αναστολής πληρωμών μέχρι και τον Μάρτιο.
Δεν υπάρχει παράταση πληρωμων. Βασικά τι σημαίνει παράταση πληρωμών; Δεν υπάρχει σαν εννοια. Αναστολή πληρωμών υπάρχει.

Ρε φίλε απο εκει και πέρα δεν ξέρω τι να πω, σου λεω απο την αρχή οτι έχουν παρθεί μια σειρά μέτρων για να βοηθηθούν οι επιχειρηματίες και να παραμείνουν ανοιχτές όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις (είναι δεν ειναι αρκετά τα μέτρα θα το δούμε, ακόμα ειναι σε εξέλιξη η φάση) και διαφωνείς λέγοντας οτι αν δεν υπήρχαν τα μέτρα οι επιχειρήσεις θα ΕΚΛΕΙΝΑΝ θα έμπαιναν σε καθεστώς εκκαθάρισης κτλ. Χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα για να διαφωνήσεις αυτό που λέω εγω.

Ναι οκ μπορεί αν δεν είχε αναλάβει το κράτος το κόστος της μισθοδοσίας μια επιχείρηση να έκλεινε, να έμπαινε σε καθεστώς εκκαθάρισης να έτρεχε στα δικαστήρια με τους υπαλλήλους της κτλ. Για να μην γίνουν όλα αυτά έχουν παρθεί μια σειρά απο μέτρα που περιλαμβάνουν όλα όσα είπα παραπάνω.

Οτι κατάλαβες καταλαβες, καλή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
gassim

Σε περίπτωση που η εταιρεία δεν έμπαινε σε διαδικασία λύσης, θα έπαιρνες αποζημίωση. Και; Η ουσία είναι ότι το επίδομα που σου δίνουν δεν είναι βοήθημα στον εργοδότη. Είναι καραγελοίο και μόνο που το ισχυρίζεσαι. Ο εργοδότης δεν θα είχε στα έξοδά του να σε πληρώνει γιατί απλά θα σε απέλυε.

gassim έγραψε: 03 Φεβ 2021, 05:23Η επιχείρηση που έχεις δεν ειναι ούτε στις πληττόμενες βάση ΚΑΔ, ούτε στις κλειστές με κρατική εντολή.

Αυτά τώρα τα είδα.
Πρώτα λες οτι αν δεν έμπαινε σε διαδικασία λύσης η εταιρεία θα έπαιρνα αποζημίωση και μετά λες οτι απλά δεν θα με είχε στα έξοδα του γιατί θα με απέλυε.
Δηλαδή έτσι απλά μια εταιρεία με 10 15 υπαλλήλους θα μοίραζε καμιά πεντακοσαριά χιλιάρικα σε αποζημιώσεις και μετά όλα μέλι γαλα δεν θα είχε πρόβλημα γιατί θα είχε γλιτώσει την μισθοδοσία.
Ενώ τώρα που δεν μοίρασε αποζημιώσεις και δεν έχει και μισθοδοσία δεν βοηθήθηκε.

Χρησιμοποίησες την ιδιότητα σου ως επιχειρηματίας ως αυτονόητη απόδειξη οτι ξέρεις όλα τα μέτρα που έχουν παρθεί για τις πληττόμενες και κλειστές με κρατική εντολή επιχειρήσεις.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Aprilianos έγραψε: 03 Φεβ 2021, 12:37
οι ωραίοι έχουν χρέη.
Περισότερο με απασχολούν τα 250 μυρια χρέος της νδ και τα 200 του πασοκ παρα τα 600 χιλιαρικα προσψιπικο χρέος του αδώνιδος που λογικά έχει και 3-4 σπίτια εξασφάλιση
Από τη νδ τι θα πάρεις το copyright του σήματος?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

με οσους ΕΕ εχω μιλησει το μεγαλο τους θεμα ειναι το τι θα γινει με τις ασφαλιστικες εισφορες

αυτο που εχει γινει μεχρι τωρα ειναι οτι η καταβολη τους αναστελλεται στο διηνεκες

το θεμα ειναι ομως οτι καποια στιγμη θα ζητησει το κρατος να πληρωθουν

και οι εταιρειες αυτα τα λεφτα πολυ απλα δεν τα εχουν και δεν προκειται να τα βρουν ποτε

για την περασμενη χρονια ανελαβε το κρατος την καταβολη τους, αλλα για φετος νομοθετηθηκε μεν η μειωση τους, αλλα οι μειωμενες εισφορες θα πρεπει να καταβληθουν και αρκετες επιχειρησεις ειναι κλειστες, αρα και χωρις εσοδα

το θεμα ειναι στους ορισμους - το κρατος μιλαει για αναστολη φορολογικων υποχρεωσεων, οι ΕΕ θελουν πληρη απαλλαγη απο φορολογια εφοσον δεν εχουν εσοδα, αυτο δεν μπορει να γινει γιατι τοτε ο προυπολογισμος θα τιναχτει στον αερα και το γαιτανακι συνεχιζεται
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

gassim έγραψε: 03 Φεβ 2021, 12:56
gassim έγραψε: 03 Φεβ 2021, 05:23 Ειμαι 16 χρονια σε λογιστήριο εταιρειας σε αναστολή με 30 υπαλλήλους. Σε φυσιολογικές συνθήκες πληρώνω φόρους εξαψήφιου ποσού σε μηνιαία βάση. Οι ημερομηνίες στα λινκ ειναι τυχαίες ημερομηνίες μεσα στην πανδημία, σε διαβεβαιω οτι στο τέλος κάθε περιόδου δινεται παράταση που είναι ακόμη σε ισχύ.
Α, από την αναστολή πήγαμε στην παράταση. Κάτι είναι κι αυτό. Σιγά-σιγά επανέρχεσαι στην πραγματικότητα.
gassim έγραψε: 03 Φεβ 2021, 05:23Η επιχείρηση που θα απέλυε όλους τους υπάλληλους της θα βαραγε αυτόματα κανόνι καθώς με τις απολύσεις έρχοναι και οι αποζημιώσεις.
Το ταμείο ανεργίας αφορά άτομα που έχουν απολυθεί, δηλαδή έχουν πάρει αποζημίωση απο την εργασία τους και γράφονται στον ΟΑΕΔ. Τώρα έχουμε αναστολή συμβάσεων εργασίας, οι συμβάσεις εργασίας παραμένουν σε ισχύ, δεν υπάρχει αποζημίωση και μετράνε κανονικά τα ένσημα των υπαλλήλων σαν να εργάζονται. Εγω αυτη την στιγμή, πέρα απο το γεγονός οτι είναι 5 το πρωι και μαλακίζομαι και αντι να παίρνω τον μισθό μου παιρνω 534 ευρώ, σε ότι αφορά τα συνταξιοδοτικά μου χρόνια και την σύμβαση εργασίας μου είναι σαν να εργάζομαι κανονικότατα. Ο εργοδότης μου έχει απαλλαγεί απο τον μισθό μου (τα μικτά μαζι με τις εργοδοτικές εισφορές, το ταμείο αλληλεγγύης κτλ κτλ ) και απο την πενταψήφια αποζημίωση που θα ήταν υποχρεωμένος να μου καταβάλλει σε περίπτωση που με απέλυε.
Επιπλέον όταν ανοίξει η επιχείρηση δεν θα μπορεί κανεις να με απολύσει για όσο διάστημα ήμουν σε αναστολή.
Βλέπεις πολλές ομοιότητες με το ταμείο ανεργίας;
Μπράβο που είπες με 150 λέξεις αυτό που είπα σε μια φράση: επίδομα ανεργίας με συμφωνία επαναπρόσληψης, χωρίς την διαδικασία απόλυσης και επαναπρόσληψης. Ούτε εργάζεσαι αυτήν την στιγμή ούτε παίρνεις μισθό. Ένα επίδομα παίρνεις. Και αυτό γίνεται γιατί διαφορετικά θα απολυόσουν.

Αρχίδια αποζημίωση θα έπαιρνες. Θα δήλωνε η επιχείρηση αδυναμία πληρωμής και θα έμπαινε σε πτωχευτικό καθεστώς. Η σύμβαση λύεται αν υφίσταται αδυναμία πληρωμής και πρέπει να διεκδικήσεις αποζημίωση μόνος σου. Ακόμη κι αν έπαιρνες κάποια στιγμή κάτι, μετά από πάααααρα πολύ καιρό, με χιλιάδες επιχειρήσεις σε πτωχευτική διαδικασία και με το δημόσιο σχεδόν να μην λειτουργεί, η διαφορά για την οικονομία θα ήταν ελάχιστη. Το σημαντικό είναι ότι θα έμενε απότομα ένα τρομερό ποσοστό του πληθυσμού χωρίς δουλειά και χωρίς μεγάλες ελπίδες να ομαλοποιηθεί η κατάσταση σε κάτι λιγότερο από 15ετία.

Σιγά μην κάνει και χάρη το κράτος στην εταιρεία, που πληρώνεσαι χωρίς να προσφέρεις υπηρεσίες και που διαφορετικά θα πληρωνόσουν 0 λεφτά.

Παράταση των μέτρων !!
Λένε δίνουμε αναστολή αυτών κι αυτών των πληρωμών μέχρι τον μήνα Ιανουάριο, μόλις φτάσει ο μήνας Ιανουάριος και η πανδημία προφανώς υπάρχει ακόμη λένε δίνουμε ΠΑΡΑΤΑΣΗ του μέτρου της αναστολής πληρωμών μέχρι και τον Μάρτιο.
Δεν υπάρχει παράταση πληρωμων. Βασικά τι σημαίνει παράταση πληρωμών; Δεν υπάρχει σαν εννοια. Αναστολή πληρωμών υπάρχει.
Πολύ σωστά.
Δεν χαρίζονται τα χρέη προς δημόσια ταμεία. Αναστέλλεται (μεταφέρεται χρονικά) η αποπληρωμή τους.
Άβαταρ μέλους
gassim

alekhine έγραψε: 03 Φεβ 2021, 13:25 με οσους ΕΕ εχω μιλησει το μεγαλο τους θεμα ειναι το τι θα γινει με τις ασφαλιστικες εισφορες

αυτο που εχει γινει μεχρι τωρα ειναι οτι η καταβολη τους αναστελλεται στο διηνεκες

και οι εταιρειες αυτα τα λεφτα πολυ απλα δεν τα εχουν και δεν προκειται να τα βρουν ποτε

για την περασμενη χρονια ανελαβε το κρατος την καταβολη τους, αλλα για φετος νομοθετηθηκε μεν η μειωση τους, αλλα οι μειωμενες εισφορες θα πρεπει να καταβληθουν και αρκετες επιχειρησεις ειναι κλειστες, αρα και χωρις εσοδα

το θεμα ειναι στους ορισμους - το κρατος μιλαει για αναστολη φορολογικων υποχρεωσεων, οι ΕΕ θελουν πληρη απαλλαγη απο φορολογια εφοσον δεν εχουν εσοδα, αυτο δεν μπορει να γινει γιατι τοτε ο προυπολογισμος θα τιναχτει στον αερα και το γαιτανακι συνεχιζεται
Ακριβως αυτό συμβαίνει και μπράβο που το λες γιατί νόμιζα οτι τρελαίνομαι.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Aprilianos έγραψε: 03 Φεβ 2021, 12:37
Αμα δεν εκλεγεί, ΚΑΗΚΕ. Αυτό το άτομο θα πουλήσει όλη την Ελλάδα προκειμένου να επανεκλεγεί (και φυσικά όποιος του καλύψει τα έξοδά του, θα γίνει δούλος του, ακόμα και αν είναι ο Ερντογάν ο ίδιος). Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Lord Brum και τους άλλους κατά φαντασίαν φιλελέδες, που λειτουργούν με μια οπαδική νοοτροπία στην πολιτική, και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τη λένε στους αριστερούς.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

alekhine έγραψε: 03 Φεβ 2021, 13:25 με οσους ΕΕ εχω μιλησει το μεγαλο τους θεμα ειναι το τι θα γινει με τις ασφαλιστικες εισφορες

Στην ουσία, αν το καλοσκεφτείς, το Δημόσιο παρέχει χρήματα στους ΕΕ για να πληρώνουν το Δημόσιο.
Άβαταρ μέλους
gassim

stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 13:31
gassim έγραψε: 03 Φεβ 2021, 12:56

Παράταση των μέτρων !!
Πολύ σωστά.
Δεν χαρίζονται τα χρέη προς δημόσια ταμεία. Αναστέλλεται (μεταφέρεται χρονικά) η αποπληρωμή τους.
Ακριβώς, αυτό σημαίνει αναστολή !

Ωστόσο τις ασφαλιστικές πληρωμές του 2020 τις έβαλε οντως το κράτος σαν επιδότηση και χαριστηκαν. Τώρα είναι σε αναστολή και μειωμένες.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Δεν ισχύει αυτό.
Οι ασφαλιστικές εισφορές είναι 200-400 ευρώ το μήνα, δεν είναι το χοντρο αγγούρι αυτό.

Επίσης, δεν ανέλαβε πέρσι το κράτος τις εισφορές.
Αν έγινε, που δεν το θυμάμαι, θα έγινε για 1-2 μήνες .

Το πρόβλημα είναι πως από εκεί που κάποιος , μεσαίος μιλάμε, είχε κανονίσει τη ζωή του με 30.000 το χρόνο, ξαφνικά έχασε τα 30 και βρέθηκε να χρωστάει και άλλα 20.
50.000 ευρώ ζημιά σε ένα χρόνο, την ώρα που άλλοι κερδίζουν από τη κρίση.

Αυτό λοιπόν δεν είναι δίκαιο και επομένως θα έχει συνέπειες
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”