!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εχω κάνει λίγο σεξ.

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: Εχω κάνει λίγο σεξ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

τα γαμημένα μποτ γινονται ολο κι εξυπνοτερα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

Εγώ πιστεύω πως κάνει καλό το πολύ και καλό σεξ, βοηθά να μην φλιπάρεις όταν εκεί έξω γίνεται της πτάνας
μακρυά απο κουκυά
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Sothan έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:03 Είμαι 33,4 χρονών. Σχετικά μικρός. Εχω όλη τη ζωή μπροστά μου. Εχω φίλους αλλά έχω και προσωπικά προβλήματα που όμως αντιμετωπίζω. Το παράπονο μου είναι οτι δεν κάνω πολύ σεξ. Δηλαδή είχα κάποιες εμπειρίες που ήταν καλούτσικες οι περισσότερες (για μένα τουλάχιστον) αλλά αυτές ήταν κάτω του δέκα. Η ζωή μου είναι αρκετά δύσκολη και δεν καταφέρνω να μείνω αδύνατος για πολύ καιρό. Ετσι περιορίζονται οι επιλογές μου. Τι θα με συμβουλεύατε;
Ο μόνος τρόπος να προοδεύσεις στον τομέα "γυναίκες" είναι να την "πέφτεις" σε όσες σου αρέσουν έστω και λίγο.

Στην αρχή θα φας πολλές χυλοπίτες, αλλά σιγά σιγά θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις που το πάνε, τι θέλουν, πώς αντιδρούν, εάν σε γουστάρουν, κλπ.

Και είμαι σίγουρος ότι θα βρεις πολλές γυναίκες. Και ίσως και την γυναίκα της ζωής σου.

Το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτόν τον τομέα είναι η εμπειρία. Όσο περισσότερη εμπειρία έχεις, τόσο περισσότερη άνεση θα έχεις. Και η άνεση φαίνεται στο πρόσωπο σου, και θα σε γουστάρουν περισσότερο οι γυναίκες επειδή θα έχεις αυτοπεποίθηση.

Εδώ είχε γκόμενες ο Χαϊκάλης...αυτό σκέψου μόνο :-).
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”