Αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την κάνω
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Την κάνω
Προσωπικά δεν έχω μετρήσει τις φορές και δεν με ενδιαφέρει.Βλήμα έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:17 Δεν γίνεται να μείνω, θα είναι η δεύτερη φορά που δηλώνω αποχώρηση και δεν την τηρώ. Θα ήταν αναξιοπρεπές.
Θα ήθελα να παραμείνεις, καθώς -παρά τα όποια επιφαινόμενα- έχω "διαγνώσει" μια ποιότητα που υφέρπει μονίμως και καλό θα ήταν αυτή να πάρει το πάνω χέρι
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Γενιά της Αμαρτίας
Άχρηστε, για μένα δεν είπες ποτέ μια καλή κουβέντα.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2021, 14:42Προσωπικά δεν έχω μετρήσει τις φορές και δεν με ενδιαφέρει.Βλήμα έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:17 Δεν γίνεται να μείνω, θα είναι η δεύτερη φορά που δηλώνω αποχώρηση και δεν την τηρώ. Θα ήταν αναξιοπρεπές.
Θα ήθελα να παραμείνεις, καθώς -παρά τα όποια επιφαινόμενα- έχω "διαγνώσει" μια ποιότητα που υφέρπει μονίμως και καλό θα ήταν αυτή να πάρει το πάνω χέρι![]()
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Δεν εκβιάζεται η όποια καλή κουβέντα ούτε στο παρακαλετό προκύπτει.
Ειδικά όταν πρόκειται για την περίπτωσή μου, που έχω βγάλει "όνομα" και σε "ακαδημαϊκότερο" περιβάλλον ότι δεν μασάω τα λόγια μου
Αν έχεις αρχίσει να καβλώνεις προς γόνιμη κατεύθυνση, τα ξαναλέμε...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν είναι παρακάλι αλλά επισήμανση-παρατήρηση-παράπονο. Είσαι άσπλαχνος. Μη χέσω το ακαδημαικό σου. Εγώ είμαι πολύ ανώτερος και πολύ μικρότερος.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2021, 14:53Δεν εκβιάζεται η όποια καλή κουβέντα ούτε στο παρακαλετό προκύπτει.
Ειδικά όταν πρόκειται για την περίπτωσή μου, που έχω βγάλει "όνομα" και σε "ακαδημαϊκότερο" περιβάλλον ότι δεν μασάω τα λόγια μου![]()
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Τι πας να κάνεις, τύπε;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:27 ότι επιτίθεμαι λυσσαλέα γενικώς δεν θα το αρνηθώ, όπως και ότι αν αξίζει να φύγει ένας από τους δυο μας, είμαι εγώ, για διαφορους λογους
αλλα στους χρηστες που νομιζουν οτι ψαχνω αρνητικα να χτυπαω σε κοσμο και οτι ειχα ανταγωνισμο στις γυναικες (που λεει ο μαλακας ο αγις), τους λοιδωρω
καλη συνεχεια σε ολους, δεν εχω αυτομπαναριστει μονο γιατι περιμενω απαντηση του βληματος στα πμ μου. Αντίο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Γενιά της Αγαμίας
είμαι ο νέος Σατανάς;sys3x έγραψε: 04 Ιαν 2021, 15:03Τι πας να κάνεις, τύπε;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:27 ότι επιτίθεμαι λυσσαλέα γενικώς δεν θα το αρνηθώ, όπως και ότι αν αξίζει να φύγει ένας από τους δυο μας, είμαι εγώ, για διαφορους λογους
αλλα στους χρηστες που νομιζουν οτι ψαχνω αρνητικα να χτυπαω σε κοσμο και οτι ειχα ανταγωνισμο στις γυναικες (που λεει ο μαλακας ο αγις), τους λοιδωρω
καλη συνεχεια σε ολους, δεν εχω αυτομπαναριστει μονο γιατι περιμενω απαντηση του βληματος στα πμ μου. Αντίο
- Obi Wan Iakobi
Μη φυγεις.Εχουμε ελλειψη βληματων.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ούτε καν όμως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Γενιά της Αγαμίας
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
sys3x έγραψε: 04 Ιαν 2021, 15:03Τι πας να κάνεις, τύπε;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:27 ότι επιτίθεμαι λυσσαλέα γενικώς δεν θα το αρνηθώ, όπως και ότι αν αξίζει να φύγει ένας από τους δυο μας, είμαι εγώ, για διαφορους λογους

Πηρε μπρος ο antisocialΝon4me έγραψε: 04 Ιαν 2021, 15:44sys3x έγραψε: 04 Ιαν 2021, 15:03Τι πας να κάνεις, τύπε;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:27 ότι επιτίθεμαι λυσσαλέα γενικώς δεν θα το αρνηθώ, όπως και ότι αν αξίζει να φύγει ένας από τους δυο μας, είμαι εγώ, για διαφορους λογους
καλη συνεχεια σε ολους, δεν εχω αυτομπαναριστει μονο γιατι περιμενω απαντηση του βληματος στα πμ μου. Αντίο![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 122 Απαντήσεις