είμαι σίγουρος πως υπάρχει μια καλή εξήγηση.χρήστη που γκρέμισες τον εθνολαικιαμό,που είσαι?alekhine έγραψε: 14 Δεκ 2020, 11:04 τι να τις κλεισει ρε εδω τις εχει βαλει και στις πληττομενες επιχειρησεις
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Click Away
Re: Click Away
Απο επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την εν λόγω εταιρεία.
Όχι θα γίνουν, έχουν γίνει ήδη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν είναι τόσες πολλές,αυτοί θα αναγκαστούν να κλείσουν.
- hellegennes
Αυτό είναι για μεμονωμένη μετακίνηση αντί SMS. Για μετακίνηση εργαζομένων απαιτείται η έκδοση βεβαίωσης από την Εργάνη, άσχετα αν ο εργαζόμενος έχει πάνω του μόνο την χειρόγραφη βεβαίωση. Η επιβεβαίωση εργασίας γίνεται μέσω του Εργάνη. Για εργοδότες προβλέπεται η μετακίνηση με χειρόγραφη δήλωση, γιατί άλλωστε η επιβεβαίωση γίνεται εύκολα, μόνο με την επωνυμία της εταιρείας (ατομικής ή μη). Αυτή τουλάχιστον είναι η ανάγνωση του ΦΕΚ κατά το αστυνομικό τμήμα που ρώτησα. Η ανάγνωσή τους είναι ότι η υποβολή για τον εργαζόμενο πρέπει υποχρεωτικά να γίνεται μέσω Εργάνη, ώστε να διαπιστώνεται ηλεκτρονικά η σχέση εργοδότη-εργαζομένου. Η διαπίστωση ότι ο ΕΕ είναι ενεργός γίνεται εύκολα από την αστυνομία, οπότε η χειρόγραφη βεβαίωση σε καλύπτει.Green Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2020, 13:35Η ίδια η κυβέρνηση έχει αναρτημένο αυτό που σου είπα: https://forma.gov.gr/hellegennes έγραψε: 14 Δεκ 2020, 10:51Ρωτάω πάντα σε αστυνομικό τμήμα. Ο λογιστής ό,τι και να σου πει δεν είναι εκτελεστικό όργανο. Το αν θα πέσεις σε έλεγχο και θα σου πούνε οκέι εξαρτάται σε ποιον θα πέσεις.Green Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2020, 08:31
Λάθος κάνεις, έχουν ελέγξει εργαζόμενούς μου με χειρόγραφη και ήταν όλα ΟΚ. Κάτι μπερδεύεις, ψάξε το παραπάνω, είχα φάει τον κόσμο τις πρώτες μέρες, ρώτησα και τον λογιστή μου, διάβασα και τις αναρτήσεις. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οι ωρομίσθιοι που δεν δηλώνονται στο ΕΡΓΑΝΗ.
Δεν μπορεί να είναι λάθος αυτό.
Επίσης ποτέ μην λες «δεν μπορεί να είναι λάθος» για κάτι που αναρτά το ελληνικό κράτος και δεν είναι νομικό έγγραφο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν ξέρω, όλοι όσοι ελέγχθηκαν έδειξαν το χειρόγραφο και καθάρισαν. Αν πει κανένας τίποτα θα του πω ότι είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης. Πουθενά δεν γράφει αυτό που λες, όσο για την αστυνομία, μια φορά που είχα ρωτήσει διάφορα για τις μετακινήσεις, για τα μισά μου είπαν ευθέως ότι δεν ήξεραν ποιά είναι η απάντηση.hellegennes έγραψε: 14 Δεκ 2020, 21:33Αυτό είναι για μεμονωμένη μετακίνηση αντί SMS. Για μετακίνηση εργαζομένων απαιτείται η έκδοση βεβαίωσης από την Εργάνη, άσχετα αν ο εργαζόμενος έχει πάνω του μόνο την χειρόγραφη βεβαίωση. Η επιβεβαίωση εργασίας γίνεται μέσω του Εργάνη. Για εργοδότες προβλέπεται η μετακίνηση με χειρόγραφη δήλωση, γιατί άλλωστε η επιβεβαίωση γίνεται εύκολα, μόνο με την επωνυμία της εταιρείας (ατομικής ή μη). Αυτή τουλάχιστον είναι η ανάγνωση του ΦΕΚ κατά το αστυνομικό τμήμα που ρώτησα. Η ανάγνωσή τους είναι ότι η υποβολή για τον εργαζόμενο πρέπει υποχρεωτικά να γίνεται μέσω Εργάνη, ώστε να διαπιστώνεται ηλεκτρονικά η σχέση εργοδότη-εργαζομένου. Η διαπίστωση ότι ο ΕΕ είναι ενεργός γίνεται εύκολα από την αστυνομία, οπότε η χειρόγραφη βεβαίωση σε καλύπτει.Green Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2020, 13:35Η ίδια η κυβέρνηση έχει αναρτημένο αυτό που σου είπα: https://forma.gov.gr/hellegennes έγραψε: 14 Δεκ 2020, 10:51
Ρωτάω πάντα σε αστυνομικό τμήμα. Ο λογιστής ό,τι και να σου πει δεν είναι εκτελεστικό όργανο. Το αν θα πέσεις σε έλεγχο και θα σου πούνε οκέι εξαρτάται σε ποιον θα πέσεις.
Δεν μπορεί να είναι λάθος αυτό.
Επίσης ποτέ μην λες «δεν μπορεί να είναι λάθος» για κάτι που αναρτά το ελληνικό κράτος και δεν είναι νομικό έγγραφο.
Με τους ωρομίσθιους τι ξέρεις να ισχύει; Εκεί δεν υπάρχει ΕΡΓΑΝΗ.
- hellegennes
Δεν ξέρω, δεν είχα ποτέ ωρομίσθιο. Πώς δηλώνεται;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σαν ΕΕ έχω και χειρόγραφο και έντυπο από εργανη. Με σταμάτησαν μια φορά νυχτα, τους έδειξα το χειρόγραφο, με καληνυχτησαν.
Το μυστικο ειναι να εχεις παρα πολλα χαρτια μαζι σου.
Βαριεται ο αλλος να διαβασει και σε διωχνει.
Βαριεται ο αλλος να διαβασει και σε διωχνει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
filippoumetaforikigr
- Επικοινωνία:
Σήμερα το χρησιμοποίησα σε Κωτσόβολο και μπορώ να πω ότι δεν είχε κάποια ταλαιπωρία. Δεν ξέρω όμως πως θα λειτουργήσει σε ρούχα , παπούτσια που πρέπει να δοκιμάσεις.
filippoumetaforikigr,έχεις κανένα μεροκάματο για μας ;
Χωρίς εργόσημο.
Χωρίς εργόσημο.
- unholydiver
Τι να πρωτοαπαντήσει κανείς σε τόσες μαλακιές που έχω διαβάσει. GO AWAY RE
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
- Υδράργυρος
Φιάσκο το click away
άλλο ένα στο παθητικό του Γεωργιάδη
άλλο ένα στο παθητικό του Γεωργιάδη
Την προηγούμενη Δευτέρα το απόγευμα μου έστειλαν με UPS ένα πακέτο από τη δουλειά, δηλαδή από ένα κωλοχωρι στην Αγγλία. Έφτασε Τετάρτη μεσημέρι. Καραφλιασα όταν κατάλαβα ότι ήταν αυτό και όχι το χριστουγεννιάτικο δώρο για τον ανιψιό μου που το έχουμε παραγγείλει από Αγία Παρασκευή εικοσιμια μέρες τωρα αλλά δυστυχώς έπεσε στη Speedex...
UPS και DHL έχουν next day delivery στην EE και δεν έχουν κρεμάσει ακόμη και τώρα με εξαίρεση τις ΗΠΑ που στην ουσία οι καθυστερήσεις ήταν στα τελωνεία.
το κλικ αγουέη με το που ανακοινώθηκε όλος ο εμπορικός κόσμος είπε πως πρόκειται για φιάσκο. Μα είπαμε πως έφτασε σε αυτή την απόφαση η κυβέρνηση.
το κλικ αγουέη με το που ανακοινώθηκε όλος ο εμπορικός κόσμος είπε πως πρόκειται για φιάσκο. Μα είπαμε πως έφτασε σε αυτή την απόφαση η κυβέρνηση.
Στο μεταξύ ευτυχώς που υπάρχουν τα κέντρα καταναλωτών που παρακολουθούν την υπόθεση, γιατί αν περιμέναμε από την ΕΕΤΤ ή το μαλακιστήρι τον μπουμπούκο θα είχε διαλυθεί το σύμπαν: Δικαίωμα αποζημίωσης 6 ευρώ για κάθε μέρα καθυστέρησης μέσω courier
Ο καλύτερος υπουργός της μεταπολίτευσης
My Life had stood, a Loaded Gun