!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατοικίες που μας αρέσουν!
Re: Κατοικίες που μας αρέσουν!
Μόλις απεδείχθη ότι η Μαγγανορουβίτσα είναι bot ή τουλάχιστον "κολλεκτίβα bot" που βαριέται να φτιάξει πολλαπλούς λογαριασμούς και λειτουργεί με έναν.
γκουγκλαρε και θα δεις οτι η αρχιτεκτονικη της ειναι τετοια που δενει αψογα με το περιβαλλον και προσφερει απιστευτη θεα απο σχεδον καθε πλευρα.
Η δε ταρατσα δεν θελει καγκελα.Μην το ξαναπεις θα μαλωσουμε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
waldorf έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 18:43 Μόλις απεδείχθη ότι η Μαγγανορουβίτσα είναι bot ή τουλάχιστον "κολλεκτίβα bot" που βαριέται να φτιάξει πολλαπλούς λογαριασμούς και λειτουργεί με έναν.
@ under: αυτό με το θεωρητικό "η αρχιτεκτονική δένει με το τοπίο μπλα μπλα μπλα" το έχω ακούσει πολλές φορές και πρόκειται σε πολλές περι μπαρούφας
Κάποιοι αρχιτέκτονες ξεκίνησαν να φτιάχνουν κτίρια με προοπτική να δέσουν με το τοπίο, μεταφράζοντας και μεταφέροντας λάθος την λιτοτητα και αυστηρότητα της φύσης/περιοχής σε κατασκευές αποτυχημένες ως προς την σχέση τους με το τοπίο
Όπως επίσης, γενικότερα, είχαν συλλήψεις νοητικές περισσότερο ως προς το αποτέλεσμα που ήθελαν να εξασφαλίσουν αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο τους απογοήτευσε πολύ
Δες πχ αυτό το παραδειγμα με τα "στρογγυλά σχολεία" κάπου στον Άγιο Δημήτριο
Είναι από τα πιο αποτυχημένα πράγματα που έχω δει
Κάποιοι αρχιτέκτονες ξεκίνησαν να φτιάχνουν κτίρια με προοπτική να δέσουν με το τοπίο, μεταφράζοντας και μεταφέροντας λάθος την λιτοτητα και αυστηρότητα της φύσης/περιοχής σε κατασκευές αποτυχημένες ως προς την σχέση τους με το τοπίο
Όπως επίσης, γενικότερα, είχαν συλλήψεις νοητικές περισσότερο ως προς το αποτέλεσμα που ήθελαν να εξασφαλίσουν αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο τους απογοήτευσε πολύ
Δες πχ αυτό το παραδειγμα με τα "στρογγυλά σχολεία" κάπου στον Άγιο Δημήτριο
Είναι από τα πιο αποτυχημένα πράγματα που έχω δει
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
γκουγκλαρε γυναικα.Σουβλίτσα έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 18:52 @ under: αυτό με το θεωρητικό "η αρχιτεκτονική δένει με το τοπίο μπλα μπλα μπλα" το έχω ακούσει πολλές φορές και πρόκειται σε πολλές περι μπαρούφας
Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες απο πέτρινο κατασκευής προ του 1900 σε ερημική τοποθεσία ( κάποτε εσφυζε από ζωή η περιοχή ) βόρεια του Λαμπόκαμπου σε κορυφή λόφου στους πρόποδες του Χιονοβουνού - να το φανταστείτε στη θέση του εκτρώματος .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να γκουγκλάρεις το ποιόν των ανθρώπων που υποτιμητικά σου απευθύνονται ως "γυναίκα".
villa malaparte
Ας μη γ@μήσομε και αυτό το νηματάκι
(μπαι δε γουέι, υπάρχουν χειρότερα τρολ/μποτ για να γκουγκλάρω από την περσόνα του under, ως προς αυτό το θέμα
ο under εδώ, μιλά με άλλο τρόπο, όπως και ο ίδιος αντιλαμβάνεσαι αλλα θες να κάνεις τον αγώνα σου και σε τούτο το νήμα γκρρρ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 03 Ιούλ 2018, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σορυ αλλά διάβασα: βίλα μαλαπέρδα, that's enough for me
Δεν είναι θέμα γουστου - είναι ο ορισμός των ατελείωτων λαθών .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση