Τον πατέρα της πώς τον κόβεις, τύπε;περαστικος έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:18 Ειμαι καψουρεμενος με μια παλια μου συμμαθητρια που ηδη απο το σχολειο ηθελα να την φυστικωσω (την εχω φιλη στο φβ). Ολα καλα ως εδω. Το προβλημα ειναι οτι και η μανα της, ενα αξιαγαμητο μιλφ, μου προκαλει εντονη σκληρηνση στο πεος και θα ηθελα να κοιμηθω μαζι της. Και σαν να μην εφτανε αυτο εχει και μια μικροτερη αδερφη που την γουσταρω και αυτη. Τι να κανω; Ειμαι σε τριλλημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτοδικείο
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Cecily Anne
Φίλε είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Ταύρο. Δεν ξέρω αν μετράει. Θα μου πει η Δικαστής.Ασέβαστος έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:01Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 19:47Αυτό το λύσαμε. Τσιριζα μία ώρα στο ακουστικό χτες. Δε θα επαναληφθεί . Πρέπει να καταλάβετε ότι η καραντίνα έφερε πολλα προβλήματα στο μυαλό του κόσμου .vantono έγραψε: 29 Οκτ 2020, 19:40 Η ολη φαση περί συγκατοίκησης μονο και μόνο λόγω φασώματος, αγγίζει και τα όρια του κριντζ.
η αληθεια ειναι οτι σε λυπαμαι λιγο αμα ο καθε καμμενος σε κανει εξομολογο για τα ερωτικα του. εκτος κι αν ειναι τιποτα αδερφος σου ξερογω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
αυτη ομως το πηρε το ρισκο.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:03
Επιπτώσεις θα έχει στο παιδί αν ανοίξει το στοματάκι του ο φίλος μας. Διαφορετικά δεν έχει καμία επίπτωση![]()
κι αν δεν μιλησει ο φασωτης, παλι μπορει να μαθευτει απο τον πατερα, αμα δει κανα κινητο ξερογω η με αλλο τροπο.
οποια ρισκαρει τοσο ευκολα, ακομη δε γεννησε καλα καλα, προβλεπεται να κανει τρισχειροτερα μετα τη γεννα.
οποτε να τιμωρηθει παραδειγματικα, κουρεμα και δημοσια διαπομπευση η κατι τετοιο.
ως δικηγορος, εμιλησα. ξεκουραζω την υποθεση μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δηλαδή δεν έχεις μαλαπέρδα;Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 19:44 Όχι αυτήν δεν την ξέρω ! Κοροϊδεύω το σεναριο του τζιτζι και του ψι!
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Μπορεί να έχω, μπορεί και να μην εχω. Πάντως αν έχω, θα είναι μεγάλη. Εγώ μισές δουλειές δεν κάνω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:10Δηλαδή δεν έχεις μαλαπέρδα;Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 19:44 Όχι αυτήν δεν την ξέρω ! Κοροϊδεύω το σεναριο του τζιτζι και του ψι!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Σαν την γάτα του Σρέντινγκερ
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Cecily Anne
Ακριβως. Και μετά γαμω και δέρνω και λύνω και την εξίσωση !
Τεσπα. Ας το λήξουμε, βρέθηκα ενοχή!
vantono ανάλαβε πόστο mate
Τύπισσες και τύποι, όταν ξεκινάς για εκδίκηση, σκάψε δύο τάφους, είπε ο Κομφούκιος.
Αξίζει τον κόπο να πάει να βρει τον έτερο τύπο, να του εξηγήσει, να τον πείσει, να τα πάρει ο άλλος και με αυτόν και να βρεθεί πιο μπλεγμένος ο έτσι;
Τόση ενέργεια μπορεί να την διοχετεύσει προς όφελος του εαυτού του, από το να την ξοδεύει σε άτομα που δεν του φταίξαν και του συμπεριφέρθηκαν έτσι.
Σίγουρα πρέπει κάπως να αποσυμπιεστεί ο έτσι, αλλά ας φροντίσει να βρει τον τρόπο. Υπάρχουν πολλοί.
Μια καλή λύση θα ήταν να καλέσει την τύπισσα και να της ρίξει βαριές κατάρες. Έτσι, κάθε φορά που θα της συμβαίνει κάτι κακό στην ζωή της, θα θυμάται την μαλακία που έκανε και θα κατηγορεί τον εαυτό της.
Αξίζει τον κόπο να πάει να βρει τον έτερο τύπο, να του εξηγήσει, να τον πείσει, να τα πάρει ο άλλος και με αυτόν και να βρεθεί πιο μπλεγμένος ο έτσι;
Τόση ενέργεια μπορεί να την διοχετεύσει προς όφελος του εαυτού του, από το να την ξοδεύει σε άτομα που δεν του φταίξαν και του συμπεριφέρθηκαν έτσι.
Σίγουρα πρέπει κάπως να αποσυμπιεστεί ο έτσι, αλλά ας φροντίσει να βρει τον τρόπο. Υπάρχουν πολλοί.
Μια καλή λύση θα ήταν να καλέσει την τύπισσα και να της ρίξει βαριές κατάρες. Έτσι, κάθε φορά που θα της συμβαίνει κάτι κακό στην ζωή της, θα θυμάται την μαλακία που έκανε και θα κατηγορεί τον εαυτό της.
Dein Herz, meine Gier
αν δεν εχεις παγαινε αγορασε μια, θα σου χρειαστει.Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:11Μπορεί να έχω, μπορεί και να μην εχω. Πάντως αν έχω, θα είναι μεγάλη. Εγώ μισές δουλειές δεν κάνω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:10Δηλαδή δεν έχεις μαλαπέρδα;Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 19:44 Όχι αυτήν δεν την ξέρω ! Κοροϊδεύω το σεναριο του τζιτζι και του ψι!
μπα, εχεις κανει συντονιστρια, σιγουρα εχεις, εστω και αγοραστη.
α, οχι, αυτα ειναι γυναικουλιστικα, δε λεμε να πιασει την κουβεντα και τις εξηγησεις και την παρλα. στελνει το μυνημα, και καμμια αλλη επαφη. οτι καταλαβει ο αλλος, δεν θα δωθουν και εξηγησεις αποπανω.Feindflug έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:16 Τύπισσες και τύποι, όταν ξεκινάς για εκδίκηση, σκάψε δύο τάφους, είπε ο Κομφούκιος.
-
- Casper -
Και τι είσαι εσύ; Ψυχολόγος, κοινωνικός σύμβουλος του ζευγαριού ή ο σωσίας του καθενός; Και που ξέρεις εσύ τον άλλον, τι περνάνε μεταξύ τους ή τι παίχτηκε, αν είναι σε θέση να το αντέξει, αν δεν παρατήσει ακόμα και το παιδί του ή αν κάνει μια πιο χοντρή μαλακία επειδή έτσι; Να την χέσω την αλληλεγγύη. Όλα εγωισμός είναι. Ακόμα και που νομίζετε πως "σώζετε" κάποιον από μια άσχημη κατάσταση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:04- Casper - έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:15aLiCat έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:09
Σωστά. Σιγά μη το έκανε από αλτρουισμό. Το κίνητρο είναι η εκδίκηση και για να ξεθυμάνει (πρόσκαιρα).
Άσε που μετά, όταν θα συνέλθει -κι αν κουβαλάει έστω κι έναν κόκκο σ συνείδησης, θα σιχαινόταν τον εαυτό του.![]()
Αυτό ακριβώς.
Το τι ξέρουν τα ζευγάρια και τι παιρνούν δεν αφορά κανέναν άλλον παρά μόνο τους ίδιους. Είναι φάουλ να μπλεχτείς.
και κατινιά![]()
![]()
![]()
Απίστευτα αυτά που διαβάζω.
Το να ξέρεις κάτι κακό και να μη το λες σε κάνει συνένοχο. Τελεία και παύλα.
- Dwarven Blacksmith
Είπα τι είσαι. Συνένοχος.- Casper - έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:24Και τι είσαι εσύ; Ψυχολόγος, κοινωνικός σύμβουλος του ζευγαριού ή ο σωσίας του καθενός; Και που ξέρεις εσύ τον άλλον, τι περνάνε μεταξύ τους ή τι παίχτηκε, αν είναι σε θέση να το αντέξει, αν δεν παρατήσει ακόμα και το παιδί του ή αν κάνει μια πιο χοντρή μαλακία επειδή έτσι; Να την χέσω την αλληλεγγύη. Όλα εγωισμός είναι. Ακόμα και που νομίζετε πως "σώζετε" κάποιον από μια άσχημη κατάσταση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:04- Casper - έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:15
![]()
Αυτό ακριβώς.
Το τι ξέρουν τα ζευγάρια και τι παιρνούν δεν αφορά κανέναν άλλον παρά μόνο τους ίδιους. Είναι φάουλ να μπλεχτείς.
και κατινιά![]()
![]()
![]()
Το να το πεις δεν θα σε κάνει σωσία ούτε σύμβουλο. Απλά θα σταματήσει να σε κάνει συνένοχο.
-
- Casper -
Ε άμα λέμε για εγωισμό...Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:26Είπα τι είσαι. Συνένοχος.- Casper - έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:24Και τι είσαι εσύ; Ψυχολόγος, κοινωνικός σύμβουλος του ζευγαριού ή ο σωσίας του καθενός; Και που ξέρεις εσύ τον άλλον, τι περνάνε μεταξύ τους ή τι παίχτηκε, αν είναι σε θέση να το αντέξει, αν δεν παρατήσει ακόμα και το παιδί του ή αν κάνει μια πιο χοντρή μαλακία επειδή έτσι; Να την χέσω την αλληλεγγύη. Όλα εγωισμός είναι. Ακόμα και που νομίζετε πως "σώζετε" κάποιον από μια άσχημη κατάσταση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:04
![]()
![]()
![]()
Το να το πεις δεν θα σε κάνει σωσία ούτε σύμβουλο. Απλά θα σταματήσει να σε κάνει συνένοχο.
Τουλάχιστον να μην παραμυθιάζεστε με την αλληλεγγύη. Κι' αν τα πράγματα τελικά γίνουν χειρότερα απ' ότι τα υπολογίζατε, να δούμε πόσο ένοχοι θα νιώθετε.
-
talaipwros
Σε ποιο νομικό δίκαιο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:04- Casper - έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:15aLiCat έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:09
Σωστά. Σιγά μη το έκανε από αλτρουισμό. Το κίνητρο είναι η εκδίκηση και για να ξεθυμάνει (πρόσκαιρα).
Άσε που μετά, όταν θα συνέλθει -κι αν κουβαλάει έστω κι έναν κόκκο σ συνείδησης, θα σιχαινόταν τον εαυτό του.![]()
Αυτό ακριβώς.
και κατινιά![]()
![]()
![]()
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Strapless dildo would like to know your locationCecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:14Ακριβως. Και μετά γαμω και δέρνω και λύνω και την εξίσωση !
Τεσπα. Ας το λήξουμε, βρέθηκα ενοχή!
vantono ανάλαβε πόστο mate
The business man whose master plan controls the world each day,