!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

περαστικος έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:18 Ειμαι καψουρεμενος με μια παλια μου συμμαθητρια που ηδη απο το σχολειο ηθελα να την φυστικωσω (την εχω φιλη στο φβ). Ολα καλα ως εδω. Το προβλημα ειναι οτι και η μανα της, ενα αξιαγαμητο μιλφ, μου προκαλει εντονη σκληρηνση στο πεος και θα ηθελα να κοιμηθω μαζι της. Και σαν να μην εφτανε αυτο εχει και μια μικροτερη αδερφη που την γουσταρω και αυτη. Τι να κανω; Ειμαι σε τριλλημα.
Τον πατέρα της πώς τον κόβεις, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ασέβαστος έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:01
Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 19:47
vantono έγραψε: 29 Οκτ 2020, 19:40 Η ολη φαση περί συγκατοίκησης μονο και μόνο λόγω φασώματος, αγγίζει και τα όρια του κριντζ.
Αυτό το λύσαμε. Τσιριζα μία ώρα στο ακουστικό χτες. Δε θα επαναληφθεί . Πρέπει να καταλάβετε ότι η καραντίνα έφερε πολλα προβλήματα στο μυαλό του κόσμου .

η αληθεια ειναι οτι σε λυπαμαι λιγο αμα ο καθε καμμενος σε κανει εξομολογο για τα ερωτικα του. εκτος κι αν ειναι τιποτα αδερφος σου ξερογω.
Φίλε είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Ταύρο. Δεν ξέρω αν μετράει. Θα μου πει η Δικαστής.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:03
Επιπτώσεις θα έχει στο παιδί αν ανοίξει το στοματάκι του ο φίλος μας. Διαφορετικά δεν έχει καμία επίπτωση :102:
αυτη ομως το πηρε το ρισκο.
κι αν δεν μιλησει ο φασωτης, παλι μπορει να μαθευτει απο τον πατερα, αμα δει κανα κινητο ξερογω η με αλλο τροπο.

οποια ρισκαρει τοσο ευκολα, ακομη δε γεννησε καλα καλα, προβλεπεται να κανει τρισχειροτερα μετα τη γεννα.

οποτε να τιμωρηθει παραδειγματικα, κουρεμα και δημοσια διαπομπευση η κατι τετοιο. :003:

ως δικηγορος, εμιλησα. ξεκουραζω την υποθεση μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 19:44 Όχι αυτήν δεν την ξέρω ! Κοροϊδεύω το σεναριο του τζιτζι και του ψι!
Δηλαδή δεν έχεις μαλαπέρδα;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:10
Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 19:44 Όχι αυτήν δεν την ξέρω ! Κοροϊδεύω το σεναριο του τζιτζι και του ψι!
Μπορεί να έχω, μπορεί και να μην εχω. Πάντως αν έχω, θα είναι μεγάλη. Εγώ μισές δουλειές δεν κάνω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Σαν την γάτα του Σρέντινγκερ
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

enterprise-psi έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:12 Σαν την γάτα του Σρέντινγκερ
Ακριβως. Και μετά γαμω και δέρνω και λύνω και την εξίσωση !

Τεσπα. Ας το λήξουμε, βρέθηκα ενοχή!

vantono ανάλαβε πόστο mate
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Τύπισσες και τύποι, όταν ξεκινάς για εκδίκηση, σκάψε δύο τάφους, είπε ο Κομφούκιος.

Αξίζει τον κόπο να πάει να βρει τον έτερο τύπο, να του εξηγήσει, να τον πείσει, να τα πάρει ο άλλος και με αυτόν και να βρεθεί πιο μπλεγμένος ο έτσι;

Τόση ενέργεια μπορεί να την διοχετεύσει προς όφελος του εαυτού του, από το να την ξοδεύει σε άτομα που δεν του φταίξαν και του συμπεριφέρθηκαν έτσι.

Σίγουρα πρέπει κάπως να αποσυμπιεστεί ο έτσι, αλλά ας φροντίσει να βρει τον τρόπο. Υπάρχουν πολλοί.

Μια καλή λύση θα ήταν να καλέσει την τύπισσα και να της ρίξει βαριές κατάρες. Έτσι, κάθε φορά που θα της συμβαίνει κάτι κακό στην ζωή της, θα θυμάται την μαλακία που έκανε και θα κατηγορεί τον εαυτό της.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:11
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:10
Μπορεί να έχω, μπορεί και να μην εχω. Πάντως αν έχω, θα είναι μεγάλη. Εγώ μισές δουλειές δεν κάνω.
αν δεν εχεις παγαινε αγορασε μια, θα σου χρειαστει.

μπα, εχεις κανει συντονιστρια, σιγουρα εχεις, εστω και αγοραστη.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Feindflug έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:16 Τύπισσες και τύποι, όταν ξεκινάς για εκδίκηση, σκάψε δύο τάφους, είπε ο Κομφούκιος.

Αξίζει τον κόπο να πάει να βρει τον έτερο τύπο, να του εξηγήσει, να τον πείσει, να τα πάρει ο άλλος και με αυτόν και να βρεθεί πιο μπλεγμένος ο έτσι;
α, οχι, αυτα ειναι γυναικουλιστικα, δε λεμε να πιασει την κουβεντα και τις εξηγησεις και την παρλα. στελνει το μυνημα, και καμμια αλλη επαφη. οτι καταλαβει ο αλλος, δεν θα δωθουν και εξηγησεις αποπανω.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:04
- Casper - έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:15
aLiCat έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:09

:+1: Σωστά. Σιγά μη το έκανε από αλτρουισμό. Το κίνητρο είναι η εκδίκηση και για να ξεθυμάνει (πρόσκαιρα).
Άσε που μετά, όταν θα συνέλθει -κι αν κουβαλάει έστω κι έναν κόκκο σ συνείδησης, θα σιχαινόταν τον εαυτό του.
:bravo:

Αυτό ακριβώς.

Το τι ξέρουν τα ζευγάρια και τι παιρνούν δεν αφορά κανέναν άλλον παρά μόνο τους ίδιους. Είναι φάουλ να μπλεχτείς.

και κατινιά
:o :o :o
Απίστευτα αυτά που διαβάζω.
Το να ξέρεις κάτι κακό και να μη το λες σε κάνει συνένοχο. Τελεία και παύλα.
Και τι είσαι εσύ; Ψυχολόγος, κοινωνικός σύμβουλος του ζευγαριού ή ο σωσίας του καθενός; Και που ξέρεις εσύ τον άλλον, τι περνάνε μεταξύ τους ή τι παίχτηκε, αν είναι σε θέση να το αντέξει, αν δεν παρατήσει ακόμα και το παιδί του ή αν κάνει μια πιο χοντρή μαλακία επειδή έτσι; Να την χέσω την αλληλεγγύη. Όλα εγωισμός είναι. Ακόμα και που νομίζετε πως "σώζετε" κάποιον από μια άσχημη κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

- Casper - έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:24

Αυτό ακριβώς.

Το τι ξέρουν τα ζευγάρια και τι παιρνούν δεν αφορά κανέναν άλλον παρά μόνο τους ίδιους. Είναι φάουλ να μπλεχτείς.

και κατινιά
Και τι είσαι εσύ; Ψυχολόγος, κοινωνικός σύμβουλος του ζευγαριού ή ο σωσίας του καθενός; Και που ξέρεις εσύ τον άλλον, τι περνάνε μεταξύ τους ή τι παίχτηκε, αν είναι σε θέση να το αντέξει, αν δεν παρατήσει ακόμα και το παιδί του ή αν κάνει μια πιο χοντρή μαλακία επειδή έτσι; Να την χέσω την αλληλεγγύη. Όλα εγωισμός είναι. Ακόμα και που νομίζετε πως "σώζετε" κάποιον από μια άσχημη κατάσταση.
Είπα τι είσαι. Συνένοχος.
Το να το πεις δεν θα σε κάνει σωσία ούτε σύμβουλο. Απλά θα σταματήσει να σε κάνει συνένοχο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:26
- Casper - έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:24
Είπα τι είσαι. Συνένοχος.
Το να το πεις δεν θα σε κάνει σωσία ούτε σύμβουλο. Απλά θα σταματήσει να σε κάνει συνένοχο.
Ε άμα λέμε για εγωισμό...
Τουλάχιστον να μην παραμυθιάζεστε με την αλληλεγγύη. Κι' αν τα πράγματα τελικά γίνουν χειρότερα απ' ότι τα υπολογίζατε, να δούμε πόσο ένοχοι θα νιώθετε.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

aLiCat έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:09

:+1: Σωστά. Σιγά μη το έκανε από αλτρουισμό. Το κίνητρο είναι η εκδίκηση και για να ξεθυμάνει (πρόσκαιρα).
Άσε που μετά, όταν θα συνέλθει -κι αν κουβαλάει έστω κι έναν κόκκο σ συνείδησης, θα σιχαινόταν τον εαυτό του.

Αυτό ακριβώς.

και κατινιά
Σε ποιο νομικό δίκαιο;
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:14
enterprise-psi έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:12 Σαν την γάτα του Σρέντινγκερ
Ακριβως. Και μετά γαμω και δέρνω και λύνω και την εξίσωση !

Τεσπα. Ας το λήξουμε, βρέθηκα ενοχή!

vantono ανάλαβε πόστο mate
Strapless dildo would like to know your location :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”