!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Μακρόν απασφάλισε ; Γιγάντια σκίτσα του Μωάμεθ σε κυβερνητικά κτίρια στη Γαλλία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Ο Μακρόν απασφάλισε ; Γιγάντια σκίτσα του Μωάμεθ σε κυβερνητικά κτίρια στη Γαλλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

O αθεος φονταμενταλισμος της Γαλλιας σε κοντρα με τον ισλαμικο φονταμενταλισμο, θα προτιμουσα να τα εβαζε με τον ισλαμικο φονταμενταλισμο η χριστιανικη παραδοση της Ευρωπης εκπροσωπουμενη απο τη Λεπεν.

Προφανως ομως θα πρεπει να βολευτουμε απο τη στιγμη που ο Μακρον ειναι ο μονος που τα βαζει ανοιχτα με τον Ερντογαν ενω το οτι προκαλει τους Μουσουλμανους σημαινει και οτι απομακρυνεται απο τη Γερμανια.

.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ο Μακρόν απασφάλισε ; Γιγάντια σκίτσα του Μωάμεθ σε κυβερνητικά κτίρια στη Γαλλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αρίστος έγραψε: 25 Οκτ 2020, 06:55 θα προτιμουσα να τα εβαζε με τον ισλαμικο φονταμενταλισμο η χριστιανικη παραδοση της Ευρωπης εκπροσωπουμενη απο τη Λεπεν.
Γιατί αυτό; Ποιος θα ήθελε να συνταχτεί μαζί της; Έχει και ένα παρελθόν η Λεπέν. Ο Μακρόν μπορεί δυνητικά να συγκεντρώσει πολύ μεγαλύτερη αποδοχή σε μια τέτοια κίνηση, με την οποία όπως είπα διαφωνώ αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Περιμένω να δω πως θα αντιδράσουν οι Ευρωπαϊκοί εκπρόσωποι των politically correct κινημάτων.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Highlander έγραψε: 24 Οκτ 2020, 23:14 Αφού είναι του Charlie Hebdo και περιέχουν γελοιογραφίες και για χριστιανισμό/ιουδαισμο στηρίζω.
Ναι αλλά χριστιανοί και ιουδαίοι δεν θα μαχαιρώσουν/σκοτώσουν/αποκεφαλίσουν/πατήσουν με φορτηγάκι ενώ οι μελλοντικοί σου ψηφοφόροι θα αφηνιάσουν. Δεν σε συμφέρει η απόφαση.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

ST48410 έγραψε: 25 Οκτ 2020, 07:32 Περιμένω να δω πως θα αντιδράσουν οι Ευρωπαϊκοί εκπρόσωποι των politically correct κινημάτων.
Αυτοί προς το παρόν είναι παγωμένοι από τα γεγονότα και δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν.
Αντιδράσεις θα δούμε από την Τρίτη και μετά...

Green Dragon έγραψε: 25 Οκτ 2020, 07:52
Highlander έγραψε: 24 Οκτ 2020, 23:14 Αφού είναι του Charlie Hebdo και περιέχουν γελοιογραφίες και για χριστιανισμό/ιουδαισμο στηρίζω.
Ναι αλλά χριστιανοί και ιουδαίοι δεν θα μαχαιρώσουν/σκοτώσουν/αποκεφαλίσουν/πατήσουν με φορτηγάκι ενώ οι μελλοντικοί σου ψηφοφόροι θα αφηνιάσουν. Δεν σε συμφέρει η απόφαση.
Θέλει μυαλό να το καταλάβει κάποιος αυτό - περιμένεις να έχει μυαλό ο Highlander;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 25 Οκτ 2020, 02:26
Εξαιτίας των δύο παγκοσμίων πολέμων και του κομμουνισμού , δεν πρόλαβαν να τους εκπολιτίσουν αρκετά . Αλλιώς τώρα το Ισλάμ θα ήταν κάτι σαν το Δωδεκάθεο .
Το Δωδεκάθεο και η κουλτούρα των αρχαίων Ελλήνων και το Ισλάμ συγκρίσιμα. Μάλιστα οι Έλληνες χρειάζονταν εκπολιτισμό από μια θρησκεία συγκρίσιμη με το Ισλάμ. Μπερδεύομαι εδώ πέρα. :smt017
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Τι να πω ρε πστ μου.

Καλά εννοείται σκίστους απανταχού φανατικούς δεν το συζητάω. Αν θες στο σπίτι σου αυτομαστιγώσου, σταυρώσου, βάλε το πουλί σου στο μίξερ, αλλά όταν βγαίνεις έξω στον κόσμο θα είσαι κύριος.

Πάντως πολύ θα ήθελα να ήξερα τι σκέφτεται ο μέσος μουσουλμάνος.
Οι λίγοι (αγγλόφωνοι) που έχω γνωρίσει σχετικά καλά, μου φαίνεται ότι θέλουν απλά να κάνουν την προσευχούλα τους στο σπίτι τους και στην εκκλησία τους, και να ξεφορτωθούν όλα τα μπαγκάζια που τους φορτώνουν οι μισότρελοι πετσετοκέφαλοι. Αυτούς κρίμα είναι να τους πάρουν τα σκάγια.

Το ερώτημα είναι αυτοί που γνώρισα εγώ είναι εξαίρεση; Είναι κανόνας; Τρέχα γύρευε, τόσοι που είναι.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Στη σχολή πριν από 30 χρόνια είχα γνωρίσει έναν Παλαιστίνιο - και καλά προοδευτικό.
Όταν του έβαζα δύσκολες ερωτήσεις τότε τα έριχνε στο κοράνι.
Π.χ. τον είχα ρωτήσει: Όταν θα πάμε στο διάστημα, και δη στον Άρη, πως θα προσεύχεται ο μουσουλμάνος εκεί; Θα γυρνάει προς τη γη που ουσιαστικά θα είναι ένα άστρο, όταν όμως το κοράνι απαγορεύει την λατρεία των άστρων; Η απάντηση του: δεν θα πάμε στο διάστημα - και γιατί να πάμε στο διάστημα;;;
Ακόμα και στα 1992-93, ακόμα και όταν το έπαιζε προοδευτικός στην Ελλάδα, ακόμα και όταν σπούδαζε μηχανολογία, το μυαλό του ήταν στο κοράνι και 400 χρόνια πίσω!!!

Περιμένετε τώρα εσείς οι μουσουλμάνοι Νεάτερνταλ που έρχονται από το Αφγανιστάν, από το Πακιστάν ή από την Αφρική, να είναι πιο πολιτισμένοι;;;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

OANNHSEA έγραψε: 25 Οκτ 2020, 09:10 Περιμένετε τώρα εσείς οι μουσουλμάνοι Νεάτερνταλ που έρχονται από το Αφγανιστάν, από το Πακιστάν ή από την Αφρική, να είναι πιο πολιτισμένοι;;;

.
Με το μάτι... περίπου όσο και οι χριστιανοί που βγαίνουν απ'τους βάλτους στην Αμερική
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Chilloutbuddy έγραψε: 25 Οκτ 2020, 08:58 Τι να πω ρε πστ μου.

Καλά εννοείται σκίστους απανταχού φανατικούς δεν το συζητάω. Αν θες στο σπίτι σου αυτομαστιγώσου, σταυρώσου, βάλε το πουλί σου στο μίξερ, αλλά όταν βγαίνεις έξω στον κόσμο θα είσαι κύριος.

Οι λίγοι (αγγλόφωνοι) που έχω γνωρίσει σχετικά καλά, μου φαίνεται ότι θέλουν απλά να κάνουν την προσευχούλα τους στο σπίτι τους και στην εκκλησία τους, και να ξεφορτωθούν όλα τα μπαγκάζια που τους φορτώνουν οι μισότρελοι πετσετοκέφαλοι. Αυτούς κρίμα είναι να τους πάρουν τα σκάγια.

Το ερώτημα είναι αυτοί που γνώρισα εγώ είναι εξαίρεση; Είναι κανόνας; Τρέχα γύρευε, τόσοι που είναι.
Φυσικά είναι ο κανόνας αυτοί που έχεις γνωρίσει. Όχι η εξαίρεση.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Maspoli έγραψε: 25 Οκτ 2020, 09:17 Φυσικά είναι ο κανόνας αυτοί που έχεις γνωρίσει. Όχι η εξαίρεση.
Ελπίζω. Πώς το ξέρεις όμως;
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Yochanan έγραψε: 24 Οκτ 2020, 14:15
foscilis έγραψε: 24 Οκτ 2020, 13:32 έχουν ψιλολυσσάξει οι μουσουλμάνοι στο τουίτερ.
Ένας αρνείται μέχρι και να τον πει Μακρόν, τον λέει "ο αυτοαποκαλούμενος Μακρόν" wtf λες στα αραβικά να σημαίνει τίποτα "μας γαμά τις μάνες";
το εψαξα αφου το ειπες και εφριξα. τραγικα πραματα, μεσαιωνισμος
Για δώστε κάνα τυφλοσουρτη ρε μοθνιά να γελάσω.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Chilloutbuddy έγραψε: 25 Οκτ 2020, 08:58 Τι να πω ρε πστ μου.

Πόσοι από αυτούς ήταν γυναίκες που συζούσαν με γκομενο;
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

foscilis έγραψε: 25 Οκτ 2020, 09:30 Πόσοι από αυτούς ήταν γυναίκες που συζούσαν με γκομενο;
Όχι ούτε μία γυναίκα
κάτι συνάδερφοι που είχα κατα καιρούς ήταν, και ένας γείτονας απ'την Αίγυπτο.
εδιτ κι ένας άλλος τούρκος γείτονας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 25 Οκτ 2020, 09:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Σενέκας έγραψε: 24 Οκτ 2020, 12:48 Το Μπαγιόκο των αράβων θα το κόψει ή μπα; Γιατί όσα σκίτσα και να προβάλλεις, αν συνεχίσεις τις μπίζνες με το κράτος/κράτη που είναι υπεύθυνο για την προώθηση της ιδεολογίας των τρομοκρατών, δεν πρόκειται να καταφέρεις και πολλά :)
Πάφσε, αλήτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”