Είστε τελείως ηλίθιοι ή παίζει το σύνηθες προχώ χιούμορ;John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:40οκ, ποντιος αραπης ή βλαχαραπης ή -περσοναλ φειβουριτ- βαλκανοπιθηκι, ικανοποιηθηκες τωρα;Maejima έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:35Εσύ γιατί με ταξινομείς ώς 'αράπη' απαξιωτικά ή ώς 'λευκό-ρατσιστή', ενώ σου λέω ότι είμαι περήφανος για το SSA admixture μου;John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:34
Η σου ειναι αδυνατον να μιλησεις με καποιον χωρις να τον/την ταξινομησεις πρωτα;
Τ οτι εχει προσαρμοσει στα βαλκανοπιθηκικα μετρα σου τη ρατσιστικη θεωρηση δεν σε κανει λιγοτερο ρατσιστη: θεωρεις καποιους ανθρωπους ασυμβατους μονο και μονο λογω καταγωγης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eσείς, σε ποιό φαινότυπο ανήκετε;
Re: Eσείς, σε ποιό φαινότυπο ανήκετε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Maejima
Οκέη, νομίζω ότι επαναλαμβανόμαστε. Τα λέμε σε άλλο θρέντ.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:40 οκ, ποντιος αραπης ή βλαχαραπης ή -περσοναλ φειβουριτ- βαλκανοπιθηκι, ικανοποιηθηκες τωρα;
Τ οτι εχει προσαρμοσει στα βαλκανοπιθηκικα μετρα σου τη ρατσιστικη θεωρηση δεν σε κανει λιγοτερο ρατσιστη: θεωρεις καποιους ανθρωπους ασυμβατους μονο και μονο λογω καταγωγης.
- John Brown Gun Club
Οχι "κατά την άποψη μου", αλλα κατα την επικρατουσα επιστημονικη αντιληψη: η φυλετικη ταξινομηση ειναι πια εντελως αχρηστη στην βιολογια και την ανθρωπολογια. Το σαιτ των φαινοτυπων δεν εχει καμια επιστημονικη αναφορα μετα το 1960.Maejima έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:39Κατά την άποψη σου. Δεκτόν, τα πόστς μου δεν αναφέρονται σε εσένα, είσαι ελεύθερος να τα προσπεράσεις χωρίς να καταφερθείς απαξιωτικά εναντίων μου σε προσωπικό επίπεδο.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:36 Οχι. Η μεθοδολογια σου βασιζεται πανω σε αρχαικη, ξεπερασμενη επιστημη.
Οχι δηλαδη πως με πειθεις πως εχεις καποια οποιαδηποτε σχεση με τις βιοεπιστημες, τυπικο ακροδεξιο τρολ που τρεφεται με ρατσιστικα βοθρολυματα του ιντερνετ εισαι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Νομίζω το α, ντιπ για ντιπ ζάβλακες (πλεονασμός μεν, αλλά και πως αλλιώς να το πεις με λόγια για;)ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:43Είστε τελείως ηλίθιοι ή παίζει το σύνηθες προχώ χιούμορ;John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:40οκ, ποντιος αραπης ή βλαχαραπης ή -περσοναλ φειβουριτ- βαλκανοπιθηκι, ικανοποιηθηκες τωρα;Maejima έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:35
Εσύ γιατί με ταξινομείς ώς 'αράπη' απαξιωτικά ή ώς 'λευκό-ρατσιστή', ενώ σου λέω ότι είμαι περήφανος για το SSA admixture μου;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καμένη φλάντζα.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:46Οχι "κατά την άποψη μου", αλλα κατα την επικρατουσα επιστημονικη αντιληψη: η φυλετικη ταξινομηση ειναι πια εντελως αχρηστη στην βιολογια και την ανθρωπολογια. Το σαιτ των φαινοτυπων δεν εχει καμια επιστημονικη αναφορα μετα το 1960.Maejima έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:39Κατά την άποψη σου. Δεκτόν, τα πόστς μου δεν αναφέρονται σε εσένα, είσαι ελεύθερος να τα προσπεράσεις χωρίς να καταφερθείς απαξιωτικά εναντίων μου σε προσωπικό επίπεδο.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:36 Οχι. Η μεθοδολογια σου βασιζεται πανω σε αρχαικη, ξεπερασμενη επιστημη.
Οχι δηλαδη πως με πειθεις πως εχεις καποια οποιαδηποτε σχεση με τις βιοεπιστημες, τυπικο ακροδεξιο τρολ που τρεφεται με ρατσιστικα βοθρολυματα του ιντερνετ εισαι.
.
.
Δεν ξέρω ρε συ ειλικρινά. Αφήνω μια πιθανότητα για το σύνηθες παπαροαφήγημα "τα λέμε για να καταδείξουμε την αντίφαση κλπ κλπ" αλλά αυτό είναι παλαιολιθικό για να μετράει ακόμα.sys3x έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:47Νομίζω το α, ντιπ για ντιπ ζάβλακες (πλεονασμός μεν, αλλά και πως αλλιώς να το πεις με λόγια για;)ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:43Είστε τελείως ηλίθιοι ή παίζει το σύνηθες προχώ χιούμορ;John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:40
οκ, ποντιος αραπης ή βλαχαραπης ή -περσοναλ φειβουριτ- βαλκανοπιθηκι, ικανοποιηθηκες τωρα;
![]()
Οπότε, το αποδίδω απλώς στην καταγεγραμμένη πλέον οπτική των προχώ παρωπιδιασμένων.
Δηλαδή το βλέπω ως φυσικό φαινόμενο και τίποτα παραπάνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Δημοκρατικός
Έχουμε και ελληνόψυχους πιθανής κεντροασιατικής καταγωγήςMaejima έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:00
Δεν είναι τυχαίο που μισεί την Ελλάδα, η αβαρο-μογγολόφατσα. Όλοι οι μούλοι Νοτιοσλάβων (τυχαίως όλοι 'αριστεροί') το ίδιο αισθάνονται.

Πρόκειται για φαινότυπο και καταγωγή που απλώνεται σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά μήκη και πλατη.
Γενικό σχόλιο για την εξέλιξη του νήματος: μην σπαμάρετε χαζομάρες, ας μείνουμε στο μείζον: σε ποιόν φαινότυπο ανήκετε;
Αν έχετε ασιατική καταγωγή, δεν είναι ντροπή, μοιραστείτε το μαζί μας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 05 Αύγ 2020, 18:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Φυσικό; Φυσικό;
Κοίτα, και μεις όταν ήμαστάνε παιδιά μπορεί να κυνηγούσαμε ανεμόμυλους, αυτό ναι, πέστο και φυσικό, παιδάκια γαρ, γι αυτά τα ζαβά ότι θες πες, και λίγο θα είναι αλλά όχι και φυσικό.
.
.
Δηλαδή για να κάνεις πίου πίου τον φασιζμό - ρατσιζμό - ντραμπφ να γίνεις ο ίδιος ο χειρότερος φασίστας - ρατσιστής - ντραμπφ.
Έλεοc κάπου ρε.
Έλεοc κάπου ρε.
.
.
-
Maejima
Ο πρώτος φαίνεται να έχει πρόβλημα με τα βλέφαρα του.Δημοκρατικός έγραψε: 05 Αύγ 2020, 14:01
Πρόκειται για φαινότυπο και καταγωγή που απλώνεται σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά μήκη και πλατη.
Γενικό σχόλιο για την εξέλιξη του νήματος: μην σπαμάρετε χαζομάρες, ας μείνουμε στο μείζον: σε ποιόν φαινότυπο ανήκετε;![]()
Ο δεύτερος είναι φούλ Τζένκινς Χάν.
Όσον αφορά την ερώτηση σου OP, ο πατέρας μου είναι Norid, η μάνα μου βραχυκέφαλη Αλπικιά, εγώ και ο αδερφός μου βγήκαμε Μed με Pontid μύτες. Το Καυκάλι ο παππούς μου τέρμα υπερβραχυκέφαλος Armenoid/Taurid, Αλανός warrior, οι υπόλοιποι παππούδες/γιαγιάδες τυπικοί Alpine-Meds.
Ε, πως να το πω; Και τα σφάλματα της φύσης, φυσικά φαινόμενα είναι.sys3x έγραψε: 05 Αύγ 2020, 14:03Φυσικό; Φυσικό;
![]()
Κοίτα, και μεις όταν ήμαστάνε παιδιά μπορεί να κυνηγούσαμε ανεμόμυλους, αυτό ναι, πέστο και φυσικό, παιδάκια γαρ, γι αυτά τα ζαβά ότι θες πες, και λίγο θα είναι αλλά όχι και φυσικό.
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Δημοκρατικός
Ωραίος
Πείτε και οι άλλοι ρε, μην ντρέπεστε.

Πείτε και οι άλλοι ρε, μην ντρέπεστε.
Spoiler

Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Θα κάνω μια μικρή εξαίρεση για πάρτη σου και μόνον και θα μιλήσω απολύτως σοβαρά για ένα ποστ.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2020, 14:10Ε, πως να το πω; Και τα σφάλματα της φύσης, φυσικά φαινόμενα είναι.sys3x έγραψε: 05 Αύγ 2020, 14:03Φυσικό; Φυσικό;
![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.
νομίζω ότι κάνεις τεράστιο λάθος αν το πιστεύεις αυτό που είπες.
.
.
- John Brown Gun Club
εννοειται, ποιος λογικος ανθρωπος παει να μετρησει την κεφαλα του για να δει πως ταξινομειται βασει θεωριων του 1930.sys3x έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:49Καμένη φλάντζα.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:46Οχι "κατά την άποψη μου", αλλα κατα την επικρατουσα επιστημονικη αντιληψη: η φυλετικη ταξινομηση ειναι πια εντελως αχρηστη στην βιολογια και την ανθρωπολογια. Το σαιτ των φαινοτυπων δεν εχει καμια επιστημονικη αναφορα μετα το 1960.Maejima έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:39
Κατά την άποψη σου. Δεκτόν, τα πόστς μου δεν αναφέρονται σε εσένα, είσαι ελεύθερος να τα προσπεράσεις χωρίς να καταφερθείς απαξιωτικά εναντίων μου σε προσωπικό επίπεδο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Όλα τα παιδάκια στον παιδίατρο, βλάκα.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 14:36εννοειται, ποιος λογικος ανθρωπος παει να μετρησει την κεφαλα του για να δει πως ταξινομειται βασει θεωριων του 1930.sys3x έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:49Καμένη φλάντζα.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:46
Οχι "κατά την άποψη μου", αλλα κατα την επικρατουσα επιστημονικη αντιληψη: η φυλετικη ταξινομηση ειναι πια εντελως αχρηστη στην βιολογια και την ανθρωπολογια. Το σαιτ των φαινοτυπων δεν εχει καμια επιστημονικη αναφορα μετα το 1960.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 12393 Προβολές
-