georgebi έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 19:54
Δηλαδή εσυ δεν καταλαβαίνεις την άποψη μου....έστω και με τον ''παράξενο'' τρόπο που την εκφράζω;
Είναι αδιάφορο αν εγώ καταλαβαίνω την άποψή σου. Δεν είναι εκεί το ζήτημα. Προσπάθησε να τη γράφεις αντί να τη "ζωγραφίζεις" με ό,τι φωτογραφία σου κατέβει. Φόρουμ ιδεών είμαστε, όχι φωτογραφιών.
μενα παντως μ αρεσει ο τροπος που εκφραζεται, εχει πλακα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Είναι αδιάφορο αν εγώ καταλαβαίνω την άποψή σου. Δεν είναι εκεί το ζήτημα. Προσπάθησε να τη γράφεις αντί να τη "ζωγραφίζεις" με ό,τι φωτογραφία σου κατέβει. Φόρουμ ιδεών είμαστε, όχι φωτογραφιών.
μενα παντως μ αρεσει ο τροπος που εκφραζεται, εχει πλακα.
kongrosian έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 10:46
o georgebi είναι upgraded έκδοση του The Rebel.
είναι σα να λες ότι η μαν σίτυ είναι αναβαθμισμένη έκδοση του βύζαντα μεγαρέων
φανμπόι;
τεσπά, το ποδόσφαιρο βαρετό είναι, είτε παίζει η σίτυ, είτε ο βύζαντας.
το γεγονός είναι ότι πρόκειται για δύο εξίσου εμμονικούς χρήστες που καλό είναι να έχεις σε ιγκνορ. θα μου πεις, οι μόνοι εμμονικοί είναι στο πχορουμ; όχι! αλλά τι να κάνουμε;
kongrosian έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 10:46
o georgebi είναι upgraded έκδοση του The Rebel.
είναι σα να λες ότι η μαν σίτυ είναι αναβαθμισμένη έκδοση του βύζαντα μεγαρέων
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.