!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οπαδός τραμπουκίζει μετανάστη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Re: Οπαδός τραμπουκίζει μετανάστη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

elchav έγραψε: 21 Απρ 2020, 12:47
Κόκκορας έγραψε: 21 Απρ 2020, 03:37
Χαοτικός έγραψε: 21 Απρ 2020, 03:35 Τον επόμενο αιώνα εύχομαι να ξαναπάρετε πρωτάθλημα. Αλλά πρέπει να δώσετε όλον σας τον εαυτό. Εγώ θα προσεύχομαι.
ο φιλαθλος,που αγαπα την δικαιοσυνη ,την αριστεια και το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου,παρακαλαει καθε χρονο να παιρνει ο ΠΑΟΚ το νταμπλ.
σε πείραξε το πολύ αρνί
ημεις πρωταθλημα αηττητο με ξενους διαιτητες
υμεις πρωταθλημα(κ 2η θεση οσονουπω) με επιτροπες και ελληνες δικαστες

οτι μπορει ο καθ ενας :lol:

καλα εσεις ρημαδιο ειστε για την ωρα,μην το παιρνεις προσωπικα :003:
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Golden Age έγραψε: 21 Απρ 2020, 00:37 Το βίντεο προπαγανδίζεται συστηματικά ως "επίθεση" κάποιου "ρατσιστή" απέναντι σε έναν ανυποψίαστο αλλοδαπό. Κανείς δεν ασχολήθηκε με το εαν προηγήθηκε κάτι.
Δηλαδή τι μπορεί να προηγήθηκε;
Για να ακούσουμε μερικά σενάρια;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

aspergillus έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:35
Golden Age έγραψε: 21 Απρ 2020, 00:37 Το βίντεο προπαγανδίζεται συστηματικά ως "επίθεση" κάποιου "ρατσιστή" απέναντι σε έναν ανυποψίαστο αλλοδαπό. Κανείς δεν ασχολήθηκε με το εαν προηγήθηκε κάτι.
Να προέβη ο αλλοδαπός ή ομάδα αλλοδαπών σε κάποια καφρίλα στην περιοχή.
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Golden Age έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:37 Να προέβη ο αλλοδαπός ή ομάδα αλλοδαπών σε κάποια καφρίλα στην περιοχή.
Πες τα, πάντα φταίνε οι κακοί και μοχθηροί αλλοδαποί που αλλοιώνουν τον πολιτισμό μας.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Golden Age έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:37
Και πάλι όταν αντιδράς έτσι έχεις θέμα. Εγώ όταν με νευριάσουν η με προσβάλλουν μπορεί από το να βρισω μέχρι να έρθω στα χέρια. Αυτό που κάνει αυτός είναι προϊόν ψυχασθενειας
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:17 :o :fp:

Καπου εδω σταματω να γραφω γιατι δεν εχει κανενα νοημα.
Φυσικά και δεν έχει νόημα από τη στιγμή που δεν πέρασε ούτε μια στιγμή από το ακατοίκητο σας, ότι αυτό
Gewponos90 έγραψε: 21 Απρ 2020, 01:54
Sid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 01:52
Χαοτικός έγραψε: 21 Απρ 2020, 01:50
Δεν θέλουμε :D Τι προτίθεστε να μας κλάσετε;
Ε όπως βλέπεις θα μάθετε ωραία να προσεύχεστε, όμορφα πράγμα και πολιτισμένα.
Για άτομο φυλής που οπου εχει πάει την έχουν περάσει και από ένα λεπιδι χωρίς να κάνει τίποτα, πολύ μαγκιορος μας βγήκες :smt005:
κι αυτό
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Απρ 2020, 12:29 Όπου βρεθεί, βρισίδι, φτύσιμο και φάπα, να κάνει κάνα χρόνο καραντίνα σπίτι, μπας και βάλει μυαλό ο κάφρος.
πέρασαν αβρόχοις ποσί από όλους τους ευαισθητοποιημένους που ταράχτηκε η αισθητική τους.

Μιλάμε για ωδές στην αντιφά σκέψη, όχι αστεία.

Προς το παρών, αυτά.

Δωράκι στον κύριο με το κόκκινο στυλό.

Και που' σαι χαο, μην ξεχάσεις να προσθέσεις τις εμφανείς μου προθέσεις στην εμπεριστατωμένη διατριβή του κολλητού. Δώσε και σώσε.

Σε λίγο θα σας περνάμε και στο απέναντι πεζοδρόμιο, αχάριστα πλάσματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Gewponos90 έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:43
Golden Age έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:37

Και πάλι όταν αντιδράς έτσι έχεις θέμα. Εγώ όταν με νευριάσουν η με προσβάλλουν μπορεί από το να βρισω μέχρι να έρθω στα χέρια. Αυτό που κάνει αυτός είναι προϊόν ψυχασθενειας
Μπορεί να επέλεξε μια "παραδιειματική τιμωρία" τέτοιου τύπου ως λιγότερο βίαιη.

Όπως και να 'χει, μια τέτοια αντίδραση δεν έχει σχέση με τον τρόπου που παρουσιάζεται το γεγονός.
Gewponos90

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:46

Φυσικά και δεν έχει νόημα από τη στιγμή που δεν πέρασε ούτε μια στιγμή από το ακατοίκητο σας, ότι αυτό
Sid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 01:52
Ε όπως βλέπεις θα μάθετε ωραία να προσεύχεστε, όμορφα πράγμα και πολιτισμένα.
Για άτομο φυλής που οπου εχει πάει την έχουν περάσει και από ένα λεπιδι χωρίς να κάνει τίποτα, πολύ μαγκιορος μας βγήκες :smt005:
κι αυτό
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Απρ 2020, 12:29 Όπου βρεθεί, βρισίδι, φτύσιμο και φάπα, να κάνει κάνα χρόνο καραντίνα σπίτι, μπας και βάλει μυαλό ο κάφρος.
πέρασαν αβρόχοις ποσί από όλους τους ευαισθητοποιημένους που ταράχτηκε η αισθητική τους.

Προς το παρών, αυτά.

Και που' σαι χαο, μην ξεχάσεις να προσθέσεις τις εμφανείς μου προθέσεις στην εμπεριστατωμένη διατριβή του κολλητού. Δώσε και σώσε.

Πρώτον δεν έχω δηλώσει ποτέ αντιφα καρδιά μου.

Δεύτερον αυτό ήταν το σχόλιο μου σε έναν μαλακά που μας έλεγε ότι είναι Πόντιος και ότι πρέπει να φοβομαστε μην του χαλάσουμε την αισθητική γιατι οι Πόντιοι δεν τα σηκώνουν αυτά. Ξυδι
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran »

Μπαουγκ
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Τι έγινε τελικά ? το προσηλύτισε ο αντιφα το προσφυγοπουλο ? :lol:
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

στο Δενδροποταμο Πακια και γυφτοι ειναι στα προθυρα πολεμου και το νημα ασχολειται με οπαδο που για αγνωστο λογο τραμπουκιζει αλλοδαπο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 21 Απρ 2020, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

mao mao έγραψε: 21 Απρ 2020, 13:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:00 Ως αποσπασματική σκηνή, αυτό που βλέπω στο βίντεο με ενοχλεί πολύ.

Αν όμως είναι όντως συνέπεια θρησκευτικής προσβολής που επιχείρησε πρώτα το "θύμα", τότε το βλέπω ως κάρμα.
και άμα γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι.

Τα περί θρησκευτική προσβολής ποιος τα λέει; Οι φίλοι του Ζε; Ο Μπάμπης ο σουγιάς και ο Νίκος ο πεταλούδας δλδ.

Κάτι τέτοιοι κωλόμαγκες οδήγησαν τον Γιακουμάκη στην αυτοκτονία. Και κάθεσαι και τους δικαιολογείς επειδή το θύμα ήταν μετανάστης.
Εγώ διέκρινα ένα επίπεδο στον αχμεντ και δεν αναιρεί αυτά που λέει η Γάλη
τα καρούλια τα πατίνια και τον Γιακουμάκη να τα αφήσεις στην άκρη δεν θα τα χρησιμοποιούσε ούτε ο Αχμεντ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Gewponos90 έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:52

κι αυτό

Προς το παρών, αυτά.

Δεύτερον αυτό ήταν το σχόλιο μου σε έναν μαλακά που μας έλεγε ότι είναι Πόντιος και ότι πρέπει να φοβομαστε μην του χαλάσουμε την αισθητική γιατι οι Πόντιοι δεν τα σηκώνουν αυτά. Ξυδι
Μα το θέμα δεν είναι τι έχεις δηλώσει εσύ πσυχή μου.

Το θέμα είναι ότι δεν τη λες στον Πόντιο αλλά ΚΑΙ στους αντιφά που έβγαλαν ανακοίνωση.

Oύτως ή άλλως στο ανθρωπιστικό σχόλιο σου, δεν κάνεις κάποια αναφορά σε Πόντιους.
Είναι σαν τη κοκακόλα, κολλάει παντού.

Φαντάσου απλώς να το διαβάσει κάποιος από τις φυλές που έπεσε λεπίδι και όντως δεν τα σηκώνουν αυτά.

Αλλά όπως έχουμε πει πολλές φορές, δεν το πολυέχετε με τους συσχετισμούς. Δεν.
Ό,τι θυμάστε χαίρεστε, όπου βλέπετε φως ανεβαίνετε, όπου δεν έχει φως σκοντάφτετε, δατ'ς λάιφ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Gewponos90

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:08
Gewponos90 έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:52

κι αυτό

Προς το παρών, αυτά.

Μα το θέμα δεν είναι τι έχεις δηλώσει εσύ πσυχή μου.

Το θέμα είναι ότι δεν τη λες στον Πόντιο αλλά ΚΑΙ στους αντιφά που έβγαλαν ανακοίνωση.

Oύτως ή άλλως στο ανθρωπιστικό σχόλιο σου, δεν κάνεις κάποια αναφορά σε Πόντιους.
Είναι σαν τη κοκακόλα, κολλάει παντού.

Φαντάσου απλώς να το διαβάσει κάποιος από τις φυλές που έπεσε λεπίδι και όντως δεν τα σηκώνουν αυτά.

Αλλά όπως έχουμε πει πολλές φορές, δεν το πολυέχετε με τους συσχετισμούς. Δεν.
Ό,τι θυμάστε χαίρεστε, όπου βλέπετε φως ανεβαίνετε, όπου δεν έχει φως σκοντάφτετε, δατ'ς λάιφ.
Ο,τι πεις καλό μου
Gouerino 4

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gouerino 4 »

Ο τιτλος του νηματος ειναι παραπλανητικος
Το σωστο ειναι
Οπαδος μαθαινει σε προθυμο μεταναστη να κανει τον σταυρο του
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση