Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 16 Μαρ 2020, 10:50
Από τοι διαβάζω, υπάρχει επιστημονικό σχέδιο πίσω από όσα κάνουν.
Ναι, το άκουσα σήμερα το σχέδιο του βρετανικού ΕΟΔΥ...θα κολλήσει το 80% του πληθυσμού μέχρι την άνοιξη του 2021 (όπου και θα τελειώσει το θέμα του ιού) και περ. 7.900.000 άνθρωποι θα χρειαστούν νοσηλεία σε διάστημα 12 μηνών.
Με αυτούς τους υπολογισμούς, λένε, θα αντέξει το σύστημα υγείας.
Μόνο που δεν μας είπαν πόσους νεκρούς υπολογίζουν μέχρι τότε.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Μαρ 2020, 10:59
Στο βάθος χρόνου θα το δούμε αργότερα. Εγώ θέλω να μάθω γιατί το red spike της Αγγλίας θα είναι καλύτερο από το red spike της Ιταλίας.
talaipwros έγραψε: 16 Μαρ 2020, 10:56
Επειδη σε βαθος χρόνου θα εχουν τα ιδια κρούσματα με λιγουερους νεκρους χωρις να εχουν καταστρέψει την οικονομία/κοινωνία
Στο βάθος χρόνου θα το δούμε αργότερα. Εγώ θέλω να μάθω γιατί το red spike της Αγγλίας θα είναι καλύτερο από το red spike της Ιταλίας.
Δεν θα ειναι
Πες μου γιατι θα ειναι χειρότερο
Γιατί της Ιταλίας λογικά θα είναι λιγότερο steep, το έχει περιορίσει στη Λομβαρδία όπως φαίνεται.
Maspoli έγραψε: 16 Μαρ 2020, 10:59
Το επιχείρημα περί καλοκαιριού που χρησιμοποιεί ο Northern δεν ισχύει. Προφανώς και το καλοκαίρι δε θα υπάρχει εδώ η τωρινή κατάσταση. Είτε με το καλό σενάριο (μείωση της εξάπλωσης λόγω θερμότερων συνθηκών), είτε με το κακό (αν αποδειχθεί ότι η αυξημένες θερμοκρασίες δεν προσφέρουν τίποτε)
Δεν ειναι ως το ιδιο αναμεσα στο να δουλευει το υγιες κομματι του πληθυσμου και σε εκεινη του να μην δουλευει κανεις..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 16 Μαρ 2020, 10:50
Από τοι διαβάζω, υπάρχει επιστημονικό σχέδιο πίσω από όσα κάνουν.
Ναι, το άκουσα σήμερα το σχέδιο του βρετανικού ΕΟΔΥ...θα κολλήσει το 80% του πληθυσμού μέχρι την άνοιξη του 2021 (όπου και θα τελειώσει το θέμα του ιού) και περ. 7.900.000 άνθρωποι θα χρειαστούν νοσηλεία σε διάστημα 12 μηνών.
Με αυτούς τους υπολογισμούς, λένε, θα αντέξει το σύστημα υγείας.
Μόνο που δεν μας είπαν πόσους νεκρούς υπολογίζουν μέχρι τότε.
Πάντως μέχρι στιγμής, οι βόρειες χωρες όπως η Γερμανία και η Σουηδία τα πάνε καλά. Με αυτές θα συγκριθεί η τακτική της Βρετανίας, γιατί μέχρι στιγμής, η περίπτωση της Ιταλίας είναι μοναδική. Αυτά τα εμείς είμαστε πίσω στον χρονοείναι μπούρδες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ρε σεις, αμάν με τη μούφα του "καλοκαιριού"!
Μπείτε εδώ να δείτε κρούσματα σε Αυστραλία,Σιγκαπούρη,Μπαχρέιν,Κατάρ,Αίγυπτο κλπ. Και μη μου πείτε πως 37-38 και 40c δεν είναι καλοκαίρι! https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries
Northern Spirit έγραψε: 16 Μαρ 2020, 11:06
Δεν ειναι ως το ιδιο αναμεσα στο να δουλευει το υγιες κομματι του πληθυσμου και σε εκεινη του να μην δουλευει κανεις..
Ποιος σου είπε ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δε δουλεύει κανείς;
Μη λένε ότι θέλουμε. Οι Βρετανία έχει αρχίσει να έχει πολλούς νεκρους. Αυτή είναι η τακτική άλλωστε. Τα κρούσματα μην τα μετρας, είναι δεκαπλάσια. Η Βρετανία μέχρι στιγμής σε σχέση με άλλες βόρειες χώρες είναι αποτυχημένη. Αυτοί λένε πως θα λειτουργήσει μακροπροθεσμα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Northern Spirit έγραψε: 16 Μαρ 2020, 11:06
Ποιος σου είπε ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δε δουλεύει κανείς;
Έχεις καταλάβει ότι η καμπύλη αύξησης κάθε περιοχής ξεκινάει από διαφορετική μέρα;
Τι σημαίνουν αυτά που παρέθεσες μόνο εσύ ξέρεις.
εσυ ζητησες την τωρινη πραγματικοτητα οχι την μελλοντικη...Η μελλοντικη ειπες δεν μας δναιφερει τωρα..
Δηλαδή συζητάμε για το αν θα γίνει Ιταλία μόλις γίνει η ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ και εσύ καταλαβαίνεις ότι μιλάω για τα κρούσματα ΤΩΡΑ.
Ή μας δουλεύεις ή...
There are decades where you fuck around and days where you find out