vantono έγραψε: 11 Ιουν 2018, 01:00
1η αγωνιστικη ομιλων γενικα παντως φαινεται στρωτη φαση για τα φαβορί.Σχεδον για ολους τους ομιλους. Μονο το καρπουζάδες-σπανιόλες θεωρώ λίγο αμφίρροπο,κι αυτο λόγω της απρόσμενα κακής εικονας των σπανιόλων που παρουσιάζουν τώρα τελευταια.
νταξει εδώ η ουαλια πριν 2 χρόνια πήγε ημιτελικά που ξέραμε 2,5 παίκτες της
ολο και κάποιο αουτσάιντερ θα προκύψει και θα μας τα πρήξουν οι ρομαντικοί του ποδοσφαίρου, εγώ λέω σενεγαλη
1η αγωνιστικη ομιλων γενικα παντως φαινεται στρωτη φαση για τα φαβορί.Σχεδον για ολους τους ομιλους. Μονο το καρπουζάδες-σπανιόλες θεωρώ λίγο αμφίρροπο,κι αυτο λόγω της απρόσμενα κακής εικονας των σπανιόλων που παρουσιάζουν τώρα τελευταια.
ολο και κάποιο αουτσάιντερ θα προκύψει και θα μας τα πρήξουν οι ρομαντικοί του ποδοσφαίρου, εγώ λέω σενεγαλη
οι δικες μου εκπληξοπροβλέψεις είναι Τυνησία, Περού (και κυριως η πρώτη). Αυτοι οι ρομαντικοί αουτσαιντερολάγνοι οντως καταντάνε πολυ σπασαρχίδες πολλες φορές.
οι δικες μου εκπληξοπροβλέψεις είναι Τυνησία, Περού (και κυριως η πρώτη). Αυτοι οι ρομαντικοί αουτσαιντερολάγνοι οντως καταντάνε πολυ σπασαρχίδες πολλες φορές.
βαλε και αιγυπτο με τυνησία
τυνισια, αιγυπτος, μαροκο βγάζουν κάθε χρόνο 10 παικταραδες που εμεις βγαζουμε μια φορά τα 10 χρόνια και είναι ολοι τους καριολια, παικταραδες και αρχιμαλακες
βαλε ελληνα αμυντικό με αυτους μεσοεπιθετικα και άναψε τσιγαρακι
Μου κανει ΤΡΟΜΕΡΗ εντυπωση που εισαστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΣΧΕΤΟΙ και δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι φετος ειναι η χρονια μιας εκ των Αργεντινη/Βραζιλια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
aspergillus έγραψε: 11 Ιουν 2018, 22:47
Ελπίζω πάντως να δούμε και εκπλήξεις.
Θα τη δεις σαν έκπληξη αλλά δε θα είναι έκπληξη.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.