Όχι, το είσαι βολεψακιας ή φλώρος δεν είναι καλός λόγος, είσαι απλά βολεψακιας ή φλώρος, είναι απλά ένας λόγος, όχι καλός. Όπου καλός εννοώ σοβαρός. Καλος λογος ειναι το να μη σε παιρνει οικονομικα ή οι λογοι υγειας. Αλλος καλος λογος δεν υπαρχει. Δεν μιλάμε για έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, ο δικός μου τρόπος ζωής δεν είναι ίδιος με κάποιου άλλου απλά και μόνο επειδή δε μένουμε στα σπίτια των γονιών μας.nowhere έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:00ναι οκ θεωρητικά είναι καλό να έχεις το δικό σου σπίτι αλλά υπάρχουν άπειροι λόγοι που δεν το κάνει κάποιος χωρίς υποχρεωτικά να είναι βολεψάκιας ή φλώρος [που και αυτοί είναι 2 καλοί λόγοι].είναι χαζό να νομίζεις ότι ο τρόπος ζωής σου μπορεί να κωδικοποιηθεί σε κανόνες που ταιριάζουν σε όλουςΊφιδα έγραψε: 05 Φεβ 2020, 09:49 Εννοείται ότι χαίρομαι που γυρίζω σπίτι μου και όχι στο σπιτι των γονιών μου. Αν έμενα στο σπίτι της μάνας μου ακόμα θα ένιωθα πολυ ασχημα, ασχέτως που έχω εξαιρετικές σχέσεις με τη μητέρα μου.
Δεν μιλάω για σπίτι ως προς τα ντουβάρια αλλά ως προς το πως αισθάνεται ο καθένας μέσα στο δικό του χώρο. Θα το θεωρούσα αναξιοπρεπες από μεριάς μου πως το λένε, όχι πως δε θα το έκανα στη μεγάλη δυσκολία, εννοείται πως αν δεν μπορούσα να στηρίξω οικονομικά ένα σπίτι θα πηγαινα, αλλά θα αισθανόμουν σκατά, ότι κρέμομαι ακόμα απ τη φούστα της μάνας μου, αυτό είναι μιζέρια για μένα, όχι το να ξεβολευτω ή να ζήσω σε χειρότερο σπίτι απ την μάνας μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: «Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»
-
the comet the course the tail
μερικοί απλά είναι στην first world κοσμάρα τους.
Third world. Στο first world όπως είπαμε η σχέση με τους γονείς εξασθενεί γύρω στα 20-22 το πολύ.
- Otto Weininger
Says who ?foscilis έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:12 Third world. Στο first world όπως είπαμε η σχέση με τους γονείς εξασθενεί γύρω στα 20-22 το πολύ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
πλάκα κάνεις?φυσικά και μιλάς για ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής,τον σωστό,τον γαμάτοΊφιδα έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:08 Όχι, το είσαι βολεψακιας ή φλώρος δεν είναι καλός λόγος, είσαι απλά βολεψακιας ή φλώρος, είναι απλά ένας λόγος, όχι καλός. Όπου καλός εννοώ σοβαρός. Καλος λογος ειναι το να μη σε παιρνει οικονομικα ή οι λογοι υγειας. Αλλος καλος λογος δεν υπαρχει. Δεν μιλάμε για έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, ο δικός μου τρόπος ζωής δεν είναι ίδιος με κάποιου άλλου απλά και μόνο επειδή δε μένουμε στα σπίτια των γονιών μας.
-
first world κοσμάρα είναι όσοι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η ανάγκη είναι που σε κάνει να μένεις στα 30-40-50 με τους γέρους. ποιος δεν θα ήθελε δικό του σπίτι, δουλειά, σύντροφο, παρτούζες, πάρτυ κλπ; και αν έχουν ανάγκη οι γέροι να τους πληρώνει και μια οικιακή βοηθό;foscilis έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:12 Third world. Στο first world όπως είπαμε η σχέση με τους γονείς εξασθενεί γύρω στα 20-22 το πολύ.
Είσαι 40, γυρνάς σπίτι σου και βρίσκεις το φαγητό έτοιμο από τη μαμά, τους λογαριασμούς πληρωμένους από τον μπαμπά, πας στο δωμάτιο σου χαζεύεις στο ίντερνετ, κανονίζεις έξοδο με κοπέλα, βγαίνεις πάτε σε ξενοδοχείο, γυρνάς σπίτι, βρίσκεις καθαρές πετσέτες από τη μαμα σιδερωμενα και ένα πιατάκι φαγητό στον πάγκο, μη πεινάσει το παιδί.
Διαφορά από όταν είναι 17; καμία.
Αντιστοιχη εικόνα
Είσαι σαράντα γυρνάς σπίτι σου αφού πας πρώτα σούπερ για να πάρεις να μαγειρέψεις. Βρίσκεις λογαριασμό τον βάζεις στο μυαλό σου προς πληρωμή.
Μαγειρεύεις, αράζεις στην τιβι, τρως χαλαρώνεις κανονίζεις έξοδο με την κοπέλα σου, βγαίνετε γυρίζετε σπίτι κάνετε σεξ. Φεύγει την άλλη μέρα, έρχονται φίλοι σου ψήνετε ξέρω γω, αράζετε
Περνάς από τους γονείς αν χρειάζονται κάτι, να τους δεις να πιείτε ένα κρασί και Κυριακή για φαγητό στους γονείς
Πως να ανταλλάξεις την δεύτερη εικόνα με την πρώτη;
Αντιστοιχη εικόνα
Είσαι σαράντα γυρνάς σπίτι σου αφού πας πρώτα σούπερ για να πάρεις να μαγειρέψεις. Βρίσκεις λογαριασμό τον βάζεις στο μυαλό σου προς πληρωμή.
Μαγειρεύεις, αράζεις στην τιβι, τρως χαλαρώνεις κανονίζεις έξοδο με την κοπέλα σου, βγαίνετε γυρίζετε σπίτι κάνετε σεξ. Φεύγει την άλλη μέρα, έρχονται φίλοι σου ψήνετε ξέρω γω, αράζετε
Περνάς από τους γονείς αν χρειάζονται κάτι, να τους δεις να πιείτε ένα κρασί και Κυριακή για φαγητό στους γονείς
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα όχι, εδώ δεν μιλάμε για την ανάγκη, μιλάμε για τα γούστα. Απ ότι φαίνεται είναι πολλοί αυτοί που δεν θέλουν δικό τους σπίτι κι ας μπορούν να το έχουν.the comet the course the tail έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:20
first world κοσμάρα είναι όσοι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η ανάγκη είναι που σε κάνει να μένεις στα 30-40-50 με τους γέρους. ποιος δεν θα ήθελε δικό του σπίτι, δουλειά, σύντροφο, παρτούζες, πάρτυ κλπ;
Όχι τον γαμάτο, τον σωστό. Δεν είναι σωστό να μένεις με τους γονείς σου όντας 40 χρόνων χωρίς να εχεις οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας, πως να το κάνουμε; Από κει και πέρα άλλο τρόπο ζωής έχει αυτός που μετά βίας βγάζει τον μήνα, άλλο αυτός που μπορεί να αποταμιευσει κι άλλο αυτός που του μένουν να κάνει και ταξίδια και δωρα, ασχέτως αν όλοι αυτοί δε μένουν με τους γονείς τους.nowhere έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:17πλάκα κάνεις?φυσικά και μιλάς για ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής,τον σωστό,τον γαμάτοΊφιδα έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:08 Όχι, το είσαι βολεψακιας ή φλώρος δεν είναι καλός λόγος, είσαι απλά βολεψακιας ή φλώρος, είναι απλά ένας λόγος, όχι καλός. Όπου καλός εννοώ σοβαρός. Καλος λογος ειναι το να μη σε παιρνει οικονομικα ή οι λογοι υγειας. Αλλος καλος λογος δεν υπαρχει. Δεν μιλάμε για έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, ο δικός μου τρόπος ζωής δεν είναι ίδιος με κάποιου άλλου απλά και μόνο επειδή δε μένουμε στα σπίτια των γονιών μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 05 Φεβ 2020, 11:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουμε και τις περιπτώσεις που ο άντρας πάει στο σπίτι της γυναίκας του ή η γυναίκα πάει στο σπίτι του άντρα της.
Εδώ πειράζει που το σπίτι είναι του αλλουνού;
Εδώ πειράζει που το σπίτι είναι του αλλουνού;
Βρε καμάρι μου, έχουμε πει για περιπτώσεις που μπορεί κάποιος να φύγει και δεν τον κρατάνε άλλες υποχρεωσεις.the comet the course the tail έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:20first world κοσμάρα είναι όσοι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η ανάγκη είναι που σε κάνει να μένεις στα 30-40-50 με τους γέρους. ποιος δεν θα ήθελε δικό του σπίτι, δουλειά, σύντροφο, παρτούζες, πάρτυ κλπ; και αν έχουν ανάγκη οι γέροι να τους πληρώνει και μια οικιακή βοηθό;foscilis έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:12 Third world. Στο first world όπως είπαμε η σχέση με τους γονείς εξασθενεί γύρω στα 20-22 το πολύ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
ε, first world problems πάλι. αποχωρώ από την κουβέντα.Ίφιδα έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:23Μα όχι, εδώ δεν μιλάμε για την ανάγκη, μιλάμε για τα γούστα. Απ ότι φαίνεται είναι πολλοί αυτοί που δεν θέλουν δικό τους σπίτι κι ας μπορούν να το έχουν.the comet the course the tail έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:20
first world κοσμάρα είναι όσοι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η ανάγκη είναι που σε κάνει να μένεις στα 30-40-50 με τους γέρους. ποιος δεν θα ήθελε δικό του σπίτι, δουλειά, σύντροφο, παρτούζες, πάρτυ κλπ;
-
ε, first world problems πάλι. αποχωρώ από την κουβέντα.Naida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:27Βρε καμάρι μου, έχουμε πει για περιπτώσεις που μπορεί κάποιος να φύγει και δεν τον κρατάνε άλλες υποχρεωσεις.the comet the course the tail έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:20first world κοσμάρα είναι όσοι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η ανάγκη είναι που σε κάνει να μένεις στα 30-40-50 με τους γέρους. ποιος δεν θα ήθελε δικό του σπίτι, δουλειά, σύντροφο, παρτούζες, πάρτυ κλπ; και αν έχουν ανάγκη οι γέροι να τους πληρώνει και μια οικιακή βοηθό;foscilis έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:12 Third world. Στο first world όπως είπαμε η σχέση με τους γονείς εξασθενεί γύρω στα 20-22 το πολύ.
υ.γ. άλλα έλεγε στην αρχή ο νηματοθέτης
να σου πω και μια τρίτη.είσαι 40 δουλεύεις 16 ώρες την μέρα 7 μέρες την εβδομάδα.γυρνάς στο σπίτι σου και δεν έχεις κουράγιο να κλάσεις.μπαίνεις στο φόρουμ και χαζολογάς με 10 άγνωστους μαλάκες που σου γυρνάνε τα άντερα,έτσι από συνήθειαNaida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:23 Είσαι 40, γυρνάς σπίτι σου και βρίσκεις το φαγητό έτοιμο από τη μαμά, τους λογαριασμούς πληρωμένους από τον μπαμπά, πας στο δωμάτιο σου χαζεύεις στο ίντερνετ, κανονίζεις έξοδο με κοπέλα, βγαίνεις πάτε σε ξενοδοχείο, γυρνάς σπίτι, βρίσκεις καθαρές πετσέτες από τη μαμα σιδερωμενα και ένα πιατάκι φαγητό στον πάγκο, μη πεινάσει το παιδί.
Αντιστοιχη εικόνα
Στα 27 γύρισα στο πατρικό μου. Στα 37 παντρεύτηκα.Ίφιδα έγραψε: 05 Φεβ 2020, 09:29Γούσταρες δηλαδη; Έλεγες μέσα σου αχ τί ωραία, γύρισα στο πατρικό μου, δε θα το άλλαζα με τίποτα στον κοσμο;axilmar έγραψε: 05 Φεβ 2020, 09:24
Γενικεύσεις...σπούδασα Θεσσαλονίκη, μετά Αγγλια, μετά θητεία, μετά στο πατρικό στην Αθηνα ενώ είχα βρει δουλειά...πέρασα καλά, ζωή και κότα. Εδώ και 10 χρόνια βέβαια έχω την δική μου οικογένεια και έχω και 3 παιδιά.
Κάθε πράγμα στον καιρό του λέω εγώ.
Θεωρείς ότι στα 40, εφόσον μπορείς, δεν είναι ο καιρός σου να ζήσεις μόνος σου;
Ναι προσωπικά δεν θα το άλλαζα. Μου έδωσε το πλεονέκτημα να ζήσω πράγματα που αλλιώς δεν θα τα ζούσα.
- Northern Spirit
Παντα με τους γονεις του μενει ο Ελληνας και συχνα και με ολο το σοι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 05 Φεβ 2020, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-
- 0 Απαντήσεις