για κατι τετοιες ειδησεις χρειαζοταν ναναι εδω ο πατησιωτης που μας ειχε ζαλισει οτι αν βγουμε απο την εε θα σου κανουν επιθεση οι τουρκοι την αλλη μερα το πρωιΜαυροβασίλης έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 09:06 για να δούμε την Αγία ΕΕ
http://www.iefimerida.gr/news/428900/do ... is-agkyras
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΥΡΩΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ SHITPOSTING
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: ΕΥΡΩΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ SHITPOSTING
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
O ορισμός του σλαμ ντανκ είναι αυτό ρε
Ποιό είναι το πόιντ σας δλδ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαυροβασίλης
απορία είναι, αν θα διακοπούν για λίγο τα μερακλίδικα τσιμπούκια στο σουλτάνο (νοτ) και πως θα το καταπιεί η ινκρεμενταλ μουτυ που στηρίζει παντί τρόπω τον κοντό αλλά μπρεστ-λιτοφσκ εν προκειμένω
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σιγά μην δυναμιτισθεί η (ήδη επισφαλής) συμφωνία για την τύχη εκατοντάδων χιλ πρόσφ επειδή οι ανίκανοι σανελίτες δεν μπορούν να κρατήσουν δύο φαντάρια εντός της επικρατείας.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
οτι η εε στο συγκεκριμενο θεμα θα πει κατι σαν "κοφτε τον λαιμο σας, ας προσεχαν οι δυο να μην τους πιασουν" και καπου εκει θα τελειωσει το ζητημαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:05 O ορισμός του σλαμ ντανκ είναι αυτό ρεΠοιό είναι το πόιντ σας δλδ;
αν περιμενει κανεις την εε να κουνησει το δαχτυλακι της για να γυρισουν πισω οι δυο μαλλον θα περιμενει πολυ
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Μαυροβασίλης
το θέμα δεν είναι οι δυο γιωτάδες αλλά το νιοστό λουζινγκ φεης της εεσδ, το βέρι προτάθηκε σε συνέχεια του ψηφίσματος
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μην ρωτάτε τί μπορεί να κάνει η αγία εε για εσάς, αλλά ρωτήστε τί μπορείτε να κάνετε εσείς για την αγία εε
- Μαυροβασίλης
άσε ρε αλεπουδιάρη ΣΕ, ανεχόμαστε τα μούτρα των βετα/κακς για να κρατήσομε μπροστά την Ευρώπημας από τα νερντς και οι λουμπίνες αφήνουν τον Άρχοντα Χατζ στη μπουζού για να μην τους στραβοκοιτάξει κανένας τσάτσος του πορτοκαλί
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- hellegennes
Τελικά έχει διευκρινιστεί αν όντως τους έπιασαν στην Τουρκία ή όχι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:20 Σιγά μην δυναμιτισθεί η (ήδη επισφαλής) συμφωνία για την τύχη εκατοντάδων χιλ πρόσφ επειδή οι ανίκανοι σανελίτες δεν μπορούν να κρατήσουν δύο φαντάρια εντός της επικρατείας.
Όσο για την ανικανότητα της κυβέρνησης δεν νομίζω κανείς να διαφωνεί, αλλά τι σχέση έχει με την ανικανότητα δύο συγκεκριμένων ατόμων, αν όντως πέρασαν τα σύνορα;
Εξάλλου...:
In March 2007, a company of 171 Swiss soldiers mistakenly entered Liechtenstein, they were disorientated and took a wrong turn due to bad weather conditions. The troops returned to Swiss territory before they had travelled more than 2 km into the country (Liechtenstein).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Από τη στιγμή που το θέμα με τους τούρκους αξιωματικούς πήρε την τροπή που πήρε, όλες οι συνοριακές μονάδες έπρεπε να είναι σε ντεφκον τέσσερα, όχι να στέλνουν τα γιωτόμπαλα για περιπάτους στο δάσος
- hellegennes
Δεν είμαστε στο Αμέρικα και η επιχειρησιακή στρατηγική του στρατού, πόσο μάλλον μιας συγκεκριμένης μονάδας, δεν είναι άμεση ευθύνη του υπουργείου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- hellegennes
Εσύ δηλαδή φαντάζεσαι τον υπουργό να δίνει οδηγίες στις μονάδες πού θα κάνουνε περίπολο;
Στρατό έχεις πάει;
Στρατό έχεις πάει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Η ΕΕ έχει τοποθετηθεί εδώ και μήνες. Ντάξει, θα σταματήσει η κλάψα τώρα;Μαυροβασίλης έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 09:06 για να δούμε την Αγία ΕΕ
http://www.iefimerida.gr/news/428900/do ... is-agkyras
Σπόιλερ: Όχι βέβαια.
http://www.europarl.europa.eu/news/en/p ... out-chargeThe European Parliament calls on the Turkish authorities to “swiftly conclude the judicial process and release the two Greek soldiers and return them to Greece” and to “scrupulously follow legal proceedings and fully respect, for all those concerned, the human rights enshrined in international law, including the Geneva Convention”.
The text calls on the Council, the Commission, the European External Action Service and all EU member states to “show solidarity with Greece” and to call for the immediate release of the two Greek soldiers in any contacts or communication with Turkish leaders and authorities, in the spirit of international law and good neighbourly relations.
The non-legislative resolution was adopted with a vast majority - 607 votes to 7, with 18 abstentions.