Ο Γερμανός έχει δώσει ταυτότητα στην ομάδα , αλλά μου θύμισε ματς bundesliga που πάει η κάθε μέτρια ομάδα να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει απέναντι σε Bayern και Dortmund και τρώει πεντάρες. Δεν είμασταν και τυχεροί σήμερα που χρειάζεται η τύχη σε τέτοια ματς.
Όπως θέλεις. Αυτό πάντως που είναι σήμερα ο Άρης ήσουν κάποτε εσύ.
Ο αρης έχει μια 2-3 νικες με τον γαύρο τα τελευταία 15 χρόνια
Εγώ έχω τα τελευταία 15 χρόνια περισσότερες νικες με τον γαύρο σε σχέση με την ομάδα σου
Αυτό το άσχετο σε τι απαντάει από αυτά που σου είπα ; Το 2020 ο Άρης είναι ότι ήσουν εσύ το 2005 . Ομάδα που θα χρησιμοποιήσει ο ΟΣΦΠ για να κόψει βαθμούς απ' τον διεκδικητή του τίτλου. Και ήδη το έχει καταφέρει. Εσύ έχασες 4-2 απ' τον Άρη ενώ ο ΟΣΦΠ νίκησε 4-2.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Magnus3 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 22:45
Ο Γερμανός έχει δώσει ταυτότητα στην ομάδα , αλλά μου θύμισε ματς bundesliga που πάει η κάθε μέτρια ομάδα να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει απέναντι σε Bayern και Dortmund και τρώει πεντάρες. Δεν είμασταν και τυχεροί σήμερα που χρειάζεται η τύχη σε τέτοια ματς.
Ζαποτέκος έγραψε: 19 Ιαν 2020, 22:35
Όπως θέλεις. Αυτό πάντως που είναι σήμερα ο Άρης ήσουν κάποτε εσύ.
Εγώ έχω τα τελευταία 15 χρόνια περισσότερες νικες με τον γαύρο σε σχέση με την ομάδα σου
Αυτό το άσχετο σε τι απαντάει από αυτά που σου είπα ; Το 2020 ο Άρης είναι ότι ήσουν εσύ το 2005 . Ομάδα που θα χρησιμοποιήσει ο ΟΣΦΠ για να κόψει βαθμούς απ' τον διεκδικητή του τίτλου. Και ήδη το έχει καταφέρει. Εσύ έχασες 4-2 απ' τον Άρη ενώ ο ΟΣΦΠ νίκησε 4-2.
Δλδ εσύ λες ότι ο ΠΑΟΚ κόβει περισσότερο τον βαζελο απ τον γαύρο ; ξες τι σχήμα έχει η μπάλα ;
Δλδ εσύ λες ότι ο ΠΑΟΚ κόβει περισσότερο τον βαζελο απ τον γαύρο ; ξες τι σχήμα έχει η μπάλα ;
Τι κάνεις Γιάννη ; Κουκιά σπέρνω . Ο ΟΣΦΠ με περνάει για 30 νίκες. Εσένα σε περνάει για 30 νίκες. Εγώ σε περνάω για 30 νίκες. Ομοίως την ΑΕΚ την περνάω για 30 νίκες . Εσένα η ΑΕΚ σε περνάει για 30 νίκες . Ο ΟΣΦΠ την ΑΕΚ την περνάει για 15 νίκες. Στα είπα όλα. Βγαίνει κάποιο συμπέρασμα από όλο αυτό ; Όχι , Αλλά για κάποιον λόγο μου φέρνεις αυτήν την μαλακία των διαχρονικών αποτελεσμάτων σαν απάντηση σε αυτό που σου είπα. Πιωμένος είσαι ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Ρε παλικάρι μου εγώ είμαι πιωμένος; Έχεις γράψει 100 φορές ότι ο αρης το παράρτημα με 1-2 νίκες σε 20 χρόνια είναι ο παοκ του 2005
Που ο παοκ του 2005 έφερε χ και με σενα και με τον γαύρο και έκτοτε είναι η μόνη ομάδα που έχει νικήσει τόσες φορές τον γαύρο
Πες μας ποια χρονιά ο ΠΑΟΚ έκοψε βαθμούς απ τον βαζελο για χάρη του γαύρου να ξέρουμε και οι υπόλοιποι, γιατί τόσα χρόνια το αντίθετο ακούγαμε
Αλλά μάλλον δεν έχεις μεγάλη σχέση με το άθλημα