!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"να μου λειπει αυτη η πολυπολιτισμικοτητα" αφρ. μανου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "να μου λειπει αυτη η πολυπολιτισμικοτητα" αφρ. μανου
Παιδιά , μιλώντας με κάπως ΣΤΑΛΙΝΙΚΉ νοοτροπία τέτοιες ομάδες η αθίγγανων η πολιτισμικών ομάδων προσφύγων από τριτοκοσμικές χώρες η ...συμπατριωτων μου γνήσιων Ελλήνων από το χωριό , εκπολιτιζονται και μαθαίνουν τρόπους μόνο με αυστηρά αυταρχικά μέσα
Αυτό ισχύει για όλον τον πληθυσμό τους Ρουμ ΜιλετΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:24 Παιδιά , μιλώντας με κάπως ΣΤΑΛΙΝΙΚΉ νοοτροπία τέτοιες ομάδες η αθίγγανων η πολιτισμικών ομάδων προσφύγων από τριτοκοσμικές χώρες η ...συμπατριωτων μου γνήσιων Ελλήνων από το χωριό , εκπολιτιζονται και μαθαίνουν τρόπους μόνο με αυστηρά αυταρχικά μέσα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ΣυμφωνώBeria έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:28Αυτό ισχύει για όλον τον πληθυσμό τους Ρουμ ΜιλετΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:24 Παιδιά , μιλώντας με κάπως ΣΤΑΛΙΝΙΚΉ νοοτροπία τέτοιες ομάδες η αθίγγανων η πολιτισμικών ομάδων προσφύγων από τριτοκοσμικές χώρες η ...συμπατριωτων μου γνήσιων Ελλήνων από το χωριό , εκπολιτιζονται και μαθαίνουν τρόπους μόνο με αυστηρά αυταρχικά μέσα
Όλοι οι καλοί και πολιτισμένοι τρόποι και συμπεριφορές επιβάλλονται από μια εξουσία με αυστηρά αυταρχικά μέσα
Όλες οι κοινωνικές ομάδες που έχουν απροσαρμοστη αντικοινωνική συμπεριφορά βρίσκουν και τα κάνουν γιατί τους παίρνει να τα κάνουν
Διάβαζα σε ένα βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη για την Ρωσία στον καιρό της ρωσικής επανάστασης του Λένιν το πώς εξανάγκαζαν οι επιτροπές του κόμματος τους Ρώσους χωρικούς να πλένονται και να μαθαίνουν τα παιδιά τους γράμματα ..
Αυτό δεν θα γίνονταν με δημοκρατικές διαδικασίες ούτε μοιράζοντας λουλούδια ..
Σεβασμός λοιπόν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που προβλέπονται από το διεθνές δίκαιο τόσο σε μετανάστες οσο και στον ντόπιο πληθυσμό αλλά αυστηρή επιβολή και τιμωρίες για τυχόν αντικοινωνικές συμπεριφορές ..
Και όταν μιλαμε για διαφορετικούς πολιτισμούς ,το πρόβλημα είναι τα ενοχλητικά και αντι ανθρώπινα πολιτισμικά στοιχεία αυτών των πολιτισμών
Δεν μιλάμε για μόρφωση και φιλολογία από άλλους διαφορετικούς πολιτισμούς μιλάμε για βάρβαρες και απάνθρωπες συμπεριφορες ήθη και έθιμα τα οποία δεν συνάδουν με τον κυρίαρχο δυτικό πολιτισμό μας
Ο οποίος κακά τα ψέματα είναι πολύ πιο ανθρωπιστικός από άλλους πολιτισμούς
Δεν μιλάμε για μόρφωση και φιλολογία από άλλους διαφορετικούς πολιτισμούς μιλάμε για βάρβαρες και απάνθρωπες συμπεριφορες ήθη και έθιμα τα οποία δεν συνάδουν με τον κυρίαρχο δυτικό πολιτισμό μας
Ο οποίος κακά τα ψέματα είναι πολύ πιο ανθρωπιστικός από άλλους πολιτισμούς
Γελάς με το θάνατο του συμπολίτη σου;
Μόνο αυτό διάβασες για εκείνη την περιοδο;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:35 Διάβαζα σε ένα βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη για την Ρωσία στον καιρό της ρωσικής επανάστασης του Λένιν το πώς εξανάγκαζαν οι επιτροπές του κόμματος τους Ρώσους χωρικούς να πλένονται και να μαθαίνουν τα παιδιά τους γράμματα ..
Δεν μπορεί να υπάξει αυστηρή/αυταρχική επιβολή νόμων σε μεγάλες μάζες. Καταλήγει σε αιματοχυσία.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:37 Σεβασμός λοιπόν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που προβλέπονται από το διεθνές δίκαιο τόσο σε μετανάστες οσο και στον ντόπιο πληθυσμό αλλά αυστηρή επιβολή και τιμωρίες για τυχόν αντικοινωνικές συμπεριφορές ..
Ο ελληνικός πολιτισμός είναι διαφορετικός και αντιλαμβάνεται την ανάγκη σταδιακής μεταφοράς από ένα πλαίσιο σε ένα άλλο.
Κανονικά, πχ. ο καπνιστής έπρεπε να διώκεται ως αίτιος επικίνδυνων ασθενειών. Εμείς προσπαθούμε να του δώσουμε σταδιακά να καταλάβει το σφάλμα του, προσπαθώντας ταυτόχρονα να μην υπονομεύσουμε τη δημόσια υγεία.
Αυτό έχει σχέση με το θέμα μαςstavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2020, 15:44Μόνο αυτό διάβασες για εκείνη την περιοδο;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:35 Διάβαζα σε ένα βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη για την Ρωσία στον καιρό της ρωσικής επανάστασης του Λένιν το πώς εξανάγκαζαν οι επιτροπές του κόμματος τους Ρώσους χωρικούς να πλένονται και να μαθαίνουν τα παιδιά τους γράμματα ..
Αυτό δεν θα γίνονταν με δημοκρατικές διαδικασίες ούτε μοιράζοντας λουλούδια ..![]()
το βρίσκουν ενδιαφέρον πολλοί αλλά τα δικά τους παιδιά τα στείλαν Χιλλ (και από φέτος Κολλέγιο)ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 12:37 Εγώ πάντως θα έβρισκα ενδιαφέρον ένα πολυπολιτισμικό σχολείο διάφορων μειονοτήτων.
Φαντασθείτε απλώς μια τρανς νηπιαγωγό να διαβάζει παραμύθια τύπου "Η Μαύρη Χιονάτη" σε μουσουλμανόπαιδα και ου μη μόνον.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
ξεκινήσατε από εδώ

και καταλήξατε εδώ

ξεφτίλες

και καταλήξατε εδώ

ξεφτίλες
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Για κάποιους οπαδούς και οι δύο αυτοί είναι ηρωιποιημενα σύμβολα για ιδεολογική προπαγανδιστική χρήση
η ιστορια της ανθρωποτητας σε μια γραμμη.Beria έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:10
Βρέθηκε κάποιος χαμηλότερα από αυτούς στην κλίματα κοινωνικής απαξίωσης και γίναν ρατσιστές![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
γελαω με οσους λενε οτι ηταν παιδι, και οτι τον κοπανησαν επειδη ηταν αντισυμβατικος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 5 Απαντήσεις