!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"να μου λειπει αυτη η πολυπολιτισμικοτητα" αφρ. μανου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: "να μου λειπει αυτη η πολυπολιτισμικοτητα" αφρ. μανου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Παιδιά , μιλώντας με κάπως ΣΤΑΛΙΝΙΚΉ νοοτροπία τέτοιες ομάδες η αθίγγανων η πολιτισμικών ομάδων προσφύγων από τριτοκοσμικές χώρες η ...συμπατριωτων μου γνήσιων Ελλήνων από το χωριό , εκπολιτιζονται και μαθαίνουν τρόπους μόνο με αυστηρά αυταρχικά μέσα
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:24 Παιδιά , μιλώντας με κάπως ΣΤΑΛΙΝΙΚΉ νοοτροπία τέτοιες ομάδες η αθίγγανων η πολιτισμικών ομάδων προσφύγων από τριτοκοσμικές χώρες η ...συμπατριωτων μου γνήσιων Ελλήνων από το χωριό , εκπολιτιζονται και μαθαίνουν τρόπους μόνο με αυστηρά αυταρχικά μέσα
Αυτό ισχύει για όλον τον πληθυσμό τους Ρουμ Μιλετ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Beria έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:28
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:24 Παιδιά , μιλώντας με κάπως ΣΤΑΛΙΝΙΚΉ νοοτροπία τέτοιες ομάδες η αθίγγανων η πολιτισμικών ομάδων προσφύγων από τριτοκοσμικές χώρες η ...συμπατριωτων μου γνήσιων Ελλήνων από το χωριό , εκπολιτιζονται και μαθαίνουν τρόπους μόνο με αυστηρά αυταρχικά μέσα
Αυτό ισχύει για όλον τον πληθυσμό τους Ρουμ Μιλετ
Συμφωνώ
Όλοι οι καλοί και πολιτισμένοι τρόποι και συμπεριφορές επιβάλλονται από μια εξουσία με αυστηρά αυταρχικά μέσα
Όλες οι κοινωνικές ομάδες που έχουν απροσαρμοστη αντικοινωνική συμπεριφορά βρίσκουν και τα κάνουν γιατί τους παίρνει να τα κάνουν
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Διάβαζα σε ένα βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη για την Ρωσία στον καιρό της ρωσικής επανάστασης του Λένιν το πώς εξανάγκαζαν οι επιτροπές του κόμματος τους Ρώσους χωρικούς να πλένονται και να μαθαίνουν τα παιδιά τους γράμματα ..
Αυτό δεν θα γίνονταν με δημοκρατικές διαδικασίες ούτε μοιράζοντας λουλούδια ..
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Σεβασμός λοιπόν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που προβλέπονται από το διεθνές δίκαιο τόσο σε μετανάστες οσο και στον ντόπιο πληθυσμό αλλά αυστηρή επιβολή και τιμωρίες για τυχόν αντικοινωνικές συμπεριφορές ..
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Και όταν μιλαμε για διαφορετικούς πολιτισμούς ,το πρόβλημα είναι τα ενοχλητικά και αντι ανθρώπινα πολιτισμικά στοιχεία αυτών των πολιτισμών
Δεν μιλάμε για μόρφωση και φιλολογία από άλλους διαφορετικούς πολιτισμούς μιλάμε για βάρβαρες και απάνθρωπες συμπεριφορες ήθη και έθιμα τα οποία δεν συνάδουν με τον κυρίαρχο δυτικό πολιτισμό μας
Ο οποίος κακά τα ψέματα είναι πολύ πιο ανθρωπιστικός από άλλους πολιτισμούς
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Ασέβαστος έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:58
stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2020, 12:55 μέχρι και παιδιά στο πεζοδρόμιο (πρόσφατα μέχρι θανάτου) επειδή ήταν ...αντισυμβατικά;
ποιος λυντσαρε παιδι μεχρι θανατου επειδη ηταν αντισυμβατικο;

πες οτι μιλας για το ζακ να χεστουμε στο γελιο.
Γελάς με το θάνατο του συμπολίτη σου; :smt017
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:35 Διάβαζα σε ένα βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη για την Ρωσία στον καιρό της ρωσικής επανάστασης του Λένιν το πώς εξανάγκαζαν οι επιτροπές του κόμματος τους Ρώσους χωρικούς να πλένονται και να μαθαίνουν τα παιδιά τους γράμματα ..
Μόνο αυτό διάβασες για εκείνη την περιοδο; :D
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:37 Σεβασμός λοιπόν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που προβλέπονται από το διεθνές δίκαιο τόσο σε μετανάστες οσο και στον ντόπιο πληθυσμό αλλά αυστηρή επιβολή και τιμωρίες για τυχόν αντικοινωνικές συμπεριφορές ..
Δεν μπορεί να υπάξει αυστηρή/αυταρχική επιβολή νόμων σε μεγάλες μάζες. Καταλήγει σε αιματοχυσία.
Ο ελληνικός πολιτισμός είναι διαφορετικός και αντιλαμβάνεται την ανάγκη σταδιακής μεταφοράς από ένα πλαίσιο σε ένα άλλο.

Κανονικά, πχ. ο καπνιστής έπρεπε να διώκεται ως αίτιος επικίνδυνων ασθενειών. Εμείς προσπαθούμε να του δώσουμε σταδιακά να καταλάβει το σφάλμα του, προσπαθώντας ταυτόχρονα να μην υπονομεύσουμε τη δημόσια υγεία.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2020, 15:44
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:35 Διάβαζα σε ένα βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη για την Ρωσία στον καιρό της ρωσικής επανάστασης του Λένιν το πώς εξανάγκαζαν οι επιτροπές του κόμματος τους Ρώσους χωρικούς να πλένονται και να μαθαίνουν τα παιδιά τους γράμματα ..
Μόνο αυτό διάβασες για εκείνη την περιοδο; :D
Αυτό έχει σχέση με το θέμα μας
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 12:37 Εγώ πάντως θα έβρισκα ενδιαφέρον ένα πολυπολιτισμικό σχολείο διάφορων μειονοτήτων.

Φαντασθείτε απλώς μια τρανς νηπιαγωγό να διαβάζει παραμύθια τύπου "Η Μαύρη Χιονάτη" σε μουσουλμανόπαιδα και ου μη μόνον.
το βρίσκουν ενδιαφέρον πολλοί αλλά τα δικά τους παιδιά τα στείλαν Χιλλ (και από φέτος Κολλέγιο)
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

ξεκινήσατε από εδώ
Εικόνα
και καταλήξατε εδώ
Εικόνα
ξεφτίλες
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Athos έγραψε: 03 Ιαν 2020, 17:30 ξεκινήσατε από εδώ
Εικόνα
και καταλήξατε εδώ
Εικόνα
ξεφτίλες
Για κάποιους οπαδούς και οι δύο αυτοί είναι ηρωιποιημενα σύμβολα για ιδεολογική προπαγανδιστική χρήση
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Beria έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:10
Βρέθηκε κάποιος χαμηλότερα από αυτούς στην κλίματα κοινωνικής απαξίωσης και γίναν ρατσιστές :o
η ιστορια της ανθρωποτητας σε μια γραμμη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2020, 15:43
Ασέβαστος έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:58
stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2020, 12:55 μέχρι και παιδιά στο πεζοδρόμιο (πρόσφατα μέχρι θανάτου) επειδή ήταν ...αντισυμβατικά;
ποιος λυντσαρε παιδι μεχρι θανατου επειδη ηταν αντισυμβατικο;

πες οτι μιλας για το ζακ να χεστουμε στο γελιο.
Γελάς με το θάνατο του συμπολίτη σου; :smt017
γελαω με οσους λενε οτι ηταν παιδι, και οτι τον κοπανησαν επειδη ηταν αντισυμβατικος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”