Μα δε μιλάω για τίποτα εξτριμ πράματα. Απλά να τονιστούν τα όμορφα χαρακτηριστικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2019, 16:19Εμένα ρωτάς βρε Ερμή;
Τον εαυτό σου ρώτα για το πως νοιώθεις όταν φεύγει το αμπαλάζ που γουστάρεις.
Δεν είναι προσωπικό, έτσι;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΙΣΤΟΜΠΟΎΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΈ?
Re: ΤΙΣΤΟΜΠΟΎΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΈ?
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στύγιος έγραψε: 04 Δεκ 2019, 14:46Αλά "πατερούλη"( μπρρρ) άνευ μύστακοςΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2019, 14:20 Eγώ πάντως θα ήθελα να δω τα κουρέματα των κρινόντων.![]()
Κι ελπίζω να μη δω γαλλικά αντρικά καρέ ή μισό κεφάλι ξυρισμένο και μισό με μπούκλες ή φράντζα με μισό μπουκάλι τζελ για να κρατάει τα αρσενικά μπόσικα στη θέση τους.
Αναφορικά με την παραδοσιακή χωρίστρα πάνω από το αυτί και τις επίσης παραδοσιακές μπουκλίτσες στο σβέρκο που παρέμειναν αλώβητες από την επέλαση του λίβα που καίει τα σπαρτά, ελπίζω ότι έχουν εκλείψει και παρατηρούνται μόνον σε αρχοντορεμπέτηδες και γεροντοροκάδες.![]()
Tα τελευταία 2-3 χρόνια βέβαια έχω κάνει και λίγη καραφλίτσα στην κορυφή![]()
εγώ ειμαι πολύ κοντά σε χαιρ σταιλινγκ πατερούλη πρώιμου

Εως και πριν 5-6 χρόνια ήμουν σε τέτοια φάση

ενώ πριν καμιά 10αριά χρόνια, έτσι

Μακάρι κι εγώ όταν φτάσω στην ηλικία του πατερούλη (και τη δική σου
Αν και όσο μεγαλώνω,παρατηρώ ότι το μαλλί μου εξελίσσεται κάπως έτσι

- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Μπούκλες εγώ. Μαύρες.
Φράντζα ίσια μπροστά προς τα κάτω.
Φράντζα ίσια μπροστά προς τα κάτω.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Ok, κάποιες πρώτες εκτιμήσεις από τη γραία της φυλής.vantono έγραψε: 04 Δεκ 2019, 17:23Στύγιος έγραψε: 04 Δεκ 2019, 14:46Αλά "πατερούλη"( μπρρρ) άνευ μύστακοςΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2019, 14:20 Eγώ πάντως θα ήθελα να δω τα κουρέματα των κρινόντων.![]()
Κι ελπίζω να μη δω γαλλικά αντρικά καρέ ή μισό κεφάλι ξυρισμένο και μισό με μπούκλες ή φράντζα με μισό μπουκάλι τζελ για να κρατάει τα αρσενικά μπόσικα στη θέση τους.
Αναφορικά με την παραδοσιακή χωρίστρα πάνω από το αυτί και τις επίσης παραδοσιακές μπουκλίτσες στο σβέρκο που παρέμειναν αλώβητες από την επέλαση του λίβα που καίει τα σπαρτά, ελπίζω ότι έχουν εκλείψει και παρατηρούνται μόνον σε αρχοντορεμπέτηδες και γεροντοροκάδες.![]()
Tα τελευταία 2-3 χρόνια βέβαια έχω κάνει και λίγη καραφλίτσα στην κορυφή![]()
![]()
εγώ ειμαι πολύ κοντά σε χαιρ σταιλινγκ πατερούλη πρώιμου![]()
![]()
Εως και πριν 5-6 χρόνια ήμουν σε τέτοια φάση
ενώ πριν καμιά 10αριά χρόνια, έτσι
Μακάρι κι εγώ όταν φτάσω στην ηλικία του πατερούλη (και τη δική σου), να έχω σαν το δικό σας μαλλί και να μην έχουν πάει περίπατο οι αγαπημένες μου τριχούλες μέχρι τότε
![]()
Αν και όσο μεγαλώνω,παρατηρώ ότι το μαλλί μου εξελίσσεται κάπως έτσι
![]()
Προτιμώ την επιλογή του Στύγιου στο κόνσεπτ "πατερούλης". Και αναφέρομαι αποκλειστικά στο κούρεμα. Το τρελλό νιάτο του ηγέτη, που έβαλες εσύ βγάζει και μια τρέλλα στο μάτι που δε γουστάρω.
Οι εκδοχές με μακριά μαλλιά (αν και μου αρέσουν στους άντρες), στις συγκεκριμένες φωτο μου βγάζουν κατιτίς το εύθραστον
Με λίγα λόγια, αν ήμουν σε παραγωγική ηλικία θα διάλεγα τον τέταρτο για αναπαραγωγή του είδους. Είναι καλό κομμάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα έχω κάνει μια φορά σα του Οττο με το αντίστοιχο μούσι που εχω τωρα αλλά νομίζω ήμουν για γέλια.
ΓΑΛΗ δε νομίζω να είσαι της άποψης ότι το όμορφο περιτύλιγμα κρύβει κατ' ανάγκη άσχημο περιεχόμενο. Επειδή μίλησες για αμπαλαζ πριν
ΓΑΛΗ δε νομίζω να είσαι της άποψης ότι το όμορφο περιτύλιγμα κρύβει κατ' ανάγκη άσχημο περιεχόμενο. Επειδή μίλησες για αμπαλαζ πριν
Πριν 30 χρόνια έτσι ,σε φάση JESUS
"Αχ που 'σαι νιότη που λεγες πως θα γινόμουν άλλος..."
"η μαίριλιν κατέβηκε από τη μηχανή" θα έλεγαΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2019, 16:33 Αυτό είναι το στυλ "Μαίριλυν σε φάση σημειολογικής ανάλυσης του Άρθουρ Μίλλερ".
Άψογη.![]()
Εγώ είμαι της άποψης ότι η ομορφιά είναι ομορφιά και είναι αφύσικο έως ύβριςΕρμής έγραψε: 04 Δεκ 2019, 17:59 Τα έχω κάνει μια φορά σα του Οττο με το αντίστοιχο μούσι που εχω τωρα αλλά νομίζω ήμουν για γέλια.
Σε κάθε περίπτωση, αν θεώρησες ότι υποστηρίζω το κλισέ ότι οι όμορφες ή όμορφοι είναι χαζοί, κάνεις λάθος. Αντιθέτως, πιστεύω ότι παίζει αντίστροφος ρατσισμός σ' αυτή τη φάση.
Με λίγα λόγια, αμπαλάζ δεν θεωρώ την εξωτερική εμφάνιση αλλά αυτά που αν δεν τα κάνεις, δεν τολμάς να ξεμυτίσεις από το σπίτι. Έτερον εκάτερον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
α θενκς, καλά πάμε τότε. Κάτι μεταξύ πατερούλη γιανγκ με το τελευταίο είμαι τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2019, 17:56 Με λίγα λόγια, αν ήμουν σε παραγωγική ηλικία θα διάλεγα τον τέταρτο για αναπαραγωγή του είδους. Είναι καλό κομμάτι.
Γι'αυτό δινουμε και τόση βάση στο μαλλί γενικώς, και ανοίγουμε και νήματα για κουρέματα και είμεθα τόσο επικριτικοί και αδέκαστοι, επειδή κάποτε είχαμε κι εμείς
Βαντόνο, κάτι παρεξήγησες.vantono έγραψε: 04 Δεκ 2019, 18:23α θενκς, καλά πάμε τότε. Κάτι μεταξύ πατερούλη γιανγκ με το τελευταίο είμαι τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2019, 17:56 Με λίγα λόγια, αν ήμουν σε παραγωγική ηλικία θα διάλεγα τον τέταρτο για αναπαραγωγή του είδους. Είναι καλό κομμάτι.Όταν το είχα πολυ μακρύ, ειχα περάσει και φάσεις που το πάλευα με ισιωτική γιατί το ήθελα ίσιο (γιατί απ'τη φύση του δεν ειναι).
Αλλά γενικά ειχα και την όρεξη να το περιποιούμαι καθημερινά, δεν το άφηνα λέσι.
Γι'αυτό δινουμε και τόση βάση στο μαλλί γενικώς, και ανοίγουμε και νήματα για κουρέματα και είμεθα τόσο επικριτικοί και αδέκαστοι, επειδή κάποτε είχαμε κι εμείς![]()
Ο προσδιορισμός "καλό κομμάτι" δεν αφορούσε στο κούρεμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 04 Δεκ 2019, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μίλησες για αμπαλαζ γι'αυτό και το ανέφερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2019, 18:18Εγώ είμαι της άποψης ότι η ομορφιά είναι ομορφιά και είναι αφύσικο έως ύβριςΕρμής έγραψε: 04 Δεκ 2019, 17:59 Τα έχω κάνει μια φορά σα του Οττο με το αντίστοιχο μούσι που εχω τωρα αλλά νομίζω ήμουν για γέλια.
ΓΑΛΗ δε νομίζω να είσαι της άποψης ότι το όμορφο περιτύλιγμα κρύβει κατ' ανάγκη άσχημο περιεχόμενο. Επειδή μίλησες για αμπαλαζ πριννα μη σε επηρεάζει. Έχω απολύτως αρσενική οπτική σ' αυτά τα θέματα. Αλλά είναι άλλο αυτό που μας ελκύει αρχικώς και άλλο αυτό που μας κρατάει εκεί, έτσι δεν είναι;
Σε κάθε περίπτωση, αν θεώρησες ότι υποστηρίζω το κλισέ ότι οι όμορφες ή όμορφοι είναι χαζοί, κάνεις λάθος. Αντιθέτως, πιστεύω ότι παίζει αντίστροφος ρατσισμός σ' αυτή τη φάση.
Με λίγα λόγια, αμπαλάζ δεν θεωρώ την εξωτερική εμφάνιση αλλά αυτά που αν δεν τα κάνεις, δεν τολμάς να ξεμυτίσεις από το σπίτι. Έτερον εκάτερον.![]()
Μη σου πω πως έχω παρατηρήσει οτι οι χειρότερες ψυχές κρύβονται μέσα σε πολύ άσχημα "αμπαλαζ" και μπορώ να το επιχειρηματολογήσω.
Ωπα τι εγινε, αναβιώνουμε τον νήμα με τις φωτο μας;Στύγιος έγραψε: 04 Δεκ 2019, 18:32 Φάτε κι έναν μαλάκα Στύγιο στη μάπα ( για λίγο μόνο ,μετά θα σβηστεί)![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 04 Δεκ 2019, 18:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
fagano3
Ρε συ Στυγιο εκτος απο το ιδιο μαλλι πρεπει να εχω και το ιδιο πουλεβερακι με σενα
Για το θεμα.
Το μακρυ μαλλι ειναι ενδειξη υγειας και νεοτητας.
Σε χωρες οπου οι γυναικες παντρευονται μικρες εξακολουθει να ειναι της μοδας το μακρυ εως πολυ μακρυ μαλλι. Π.χ. Ρωσσια και τα περιξ.
Σε χωρες με γερασμενο πληθυσμο οπου οι γυναικες παντρευονται σε μεγαλη ηλικια ή ακομα χειροτερα χωριζουν και πρεπει να ξαναμπουν στον παιχνιδι σε ακομα μεγαλυτερη ηλικια το καρε ειναι μια εξυπνη λυση σουλουπωματος.
Τα περι στυλ και κομψοτητας ειναι παρηγορια στον αρρωστο.
Αν ειστε νεες και υγιεις αφηστε μακρυ μαλλι.
Για το θεμα.
Το μακρυ μαλλι ειναι ενδειξη υγειας και νεοτητας.
Σε χωρες οπου οι γυναικες παντρευονται μικρες εξακολουθει να ειναι της μοδας το μακρυ εως πολυ μακρυ μαλλι. Π.χ. Ρωσσια και τα περιξ.
Σε χωρες με γερασμενο πληθυσμο οπου οι γυναικες παντρευονται σε μεγαλη ηλικια ή ακομα χειροτερα χωριζουν και πρεπει να ξαναμπουν στον παιχνιδι σε ακομα μεγαλυτερη ηλικια το καρε ειναι μια εξυπνη λυση σουλουπωματος.
Τα περι στυλ και κομψοτητας ειναι παρηγορια στον αρρωστο.
Αν ειστε νεες και υγιεις αφηστε μακρυ μαλλι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NewModelArmy
-
- 1 Απαντήσεις