!!! DEVELOPMENT MODE !!!
No Nut November
Re: No Nut November
Είμαστε όλοι ναρκομανείς 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν το κανεις χωρις χερια θεωρειται αυνανισμος;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 22:35 ο αυνανισμος αποτελει ναρκωτικο του καπιταλισμου,του γυναικοκεντρικου συγκεκριμενα![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Nero
τώρα που το λες υπάρχει και το ΝΝ 19 αλλά είναι για λίγους, πολύ σκληρούς καριόληδεςΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 22:33No Nut for Life.
Πόσιμπολ
( ͡° ͜ʖ ͡°)Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 22:34Δεν βγαίνουν αυτοί οι αριθμοί με τη καμία. Ποιο είναι το μάξιμουμ το δικό σου σε μια μέρα;
Spoiler
7-10 φορές κάποτε στο γυμνάσιο, την θυμάμαι αμυδρά αυτήν την μέρα. Σήμερα μόνος μου μία; Δύο; Πιο μετά δεν το
σκέφτομαι υπό φυσιολογικές συνθήκες, και όχι κάθε μέρα. Πριν 3 χρόνια πάλι είχα φτάσει γερό νούμερο, έξι-επτά σε δύο τρεις ώρες
απανωτά; Αλλά δεν ήμουν μόνος μου οπότε δεν μετράει.
σκέφτομαι υπό φυσιολογικές συνθήκες, και όχι κάθε μέρα. Πριν 3 χρόνια πάλι είχα φτάσει γερό νούμερο, έξι-επτά σε δύο τρεις ώρες
Λύστε μου μια απορία εσεις η Αγγλομαθείς γιατί λέει στο 1:36 "you are, out?" και όχι σύνταξη σωστή όπως "are you out?" παίζει και και τέτοια σύνταξη σε ερώτηση; Αρκεί να έχει το ερωτηματικό ύφος;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Κάπου εκεί πιστεύω κι εγώ πρέπει να είναι άντε 10 το μάξιμουμ.Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 22:45( ͡° ͜ʖ ͡°)Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 22:34Δεν βγαίνουν αυτοί οι αριθμοί με τη καμία. Ποιο είναι το μάξιμουμ το δικό σου σε μια μέρα;Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 22:32
Και 31 φορές σε μία μέρα. Μία φορά κάθε ώρα για δεκαεπτά ώρες και δύο φορές την ώρα για επτά ώρες = 31 φορές.
Λογικά μετά από αυτό πεθαίνεις αλλά έχεις σπάσει παγκόσμιο ρεκορ.Spoiler
7-10 φορές κάποτε στο γυμνάσιο, την θυμάμαι αμυδρά αυτήν την μέρα. Σήμερα μόνος μου μία; Δύο; Πιο μετά δεν το
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 22:52Κάπου εκεί πιστεύω κι εγώ πρέπει να είναι άντε 10 το μάξιμουμ.Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 22:45( ͡° ͜ʖ ͡°)Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 22:34
Δεν βγαίνουν αυτοί οι αριθμοί με τη καμία. Ποιο είναι το μάξιμουμ το δικό σου σε μια μέρα;Spoiler
14
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Φαντάσου να τις φορέσω και να βγω έξω
- Dwarven Blacksmith

Θα το παλέψουμε. Αν υπάρξουν συμμετοχές οφείλεται να στηρίξετε όπως και στο νονατ, με θετική ενέργεια, ή όπως μπορείτεNaida έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 22:52Κάπου εκεί πιστεύω κι εγώ πρέπει να είναι άντε 10 το μάξιμουμ.Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 22:45( ͡° ͜ʖ ͡°)Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 22:34
Δεν βγαίνουν αυτοί οι αριθμοί με τη καμία. Ποιο είναι το μάξιμουμ το δικό σου σε μια μέρα;Spoiler
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Η διοίκηση του ψυχιατρείου αποφασίζει να πάει μερικούς τρόφιμους μία βόλτα να ξεσκάσουν. Και πιο καλύτερο μέρος από έναν αγώνα μπέισμπολ. Αφού καθήσαν όλοι στις θέσεις τους, ο υπεύθυνος σηκώνεται να πάει να τους πάρει λίγο ποπκορν. Όταν επιστρέφει ακούει φασαρία. Ένας κακός χαμός. Τι είχε γίνει; Είχε εμφανιστεί ο φυστικάς φωνάζοντας pea-nuts .
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 23:08
Θα το παλέψουμε. Αν υπάρξουν συμμετοχές οφείλεται να στηρίξετε όπως και στο νονατ, με θετική ενέργεια, ή όπως μπορείτε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero
είναι διακριτικές όμως. Μπορεί απλά να νομίζουν ότι έχεις αλλεργία στους ξηρούς καρπούς
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Στα καρύδια