Λίγο στην αρχή είδα, δεν μου άρεσε. Παρέκαμψα, πήγα παρακάτω, ούτε εκεί μου άρεσε.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 03 Αύγ 2024, 00:35γενικά έχει καταντήσει αηδία με τους σταντ απ κομιντιανς, εξαπλώνονται αναίτια σαν τα τατού
ο συγκεκριμένος είναι συμπαθέστατος σαν άνθρωπος εκτιμώ, αλλά έχει παγιδευτεί σε μία μανιέρα σαν την alicat στο Δελφινάριο
αυτά τα πράγματα είναι εντάξει, της νεολαίας να μαζευτούν μερικά αστεία της παρέας αντί για διάσπαρτα και χύμα, να αναλάβει λίγο ο αστείος της παρέας. Ως εκεί. Μετά ξενίζει.
αυτό θα σου αρέσει, είναι γυρισμένο στον αντίστοιχο Πιτ της Αθήνας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσουβέλας
Re: Τσουβέλας
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- kongrosian
τι πετάγεσαι εσύ; δεν το έβαλε για σένα. για μένα το έβαλε.aLiCat έγραψε: 03 Αύγ 2024, 00:48Λίγο στην αρχή είδα, δεν μου άρεσε. Παρέκαμψα, πήγα παρακάτω, ούτε εκεί μου άρεσε.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 03 Αύγ 2024, 00:35γενικά έχει καταντήσει αηδία με τους σταντ απ κομιντιανς, εξαπλώνονται αναίτια σαν τα τατού
ο συγκεκριμένος είναι συμπαθέστατος σαν άνθρωπος εκτιμώ, αλλά έχει παγιδευτεί σε μία μανιέρα σαν την alicat στο Δελφινάριο
αυτά τα πράγματα είναι εντάξει, της νεολαίας να μαζευτούν μερικά αστεία της παρέας αντί για διάσπαρτα και χύμα, να αναλάβει λίγο ο αστείος της παρέας. Ως εκεί. Μετά ξενίζει.
αυτό θα σου αρέσει, είναι γυρισμένο στον αντίστοιχο Πιτ της Αθήνας.![]()
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Οι αγαπημένοι μου είναι οι κωμικοί που τους διαποτίζει η ματαιότητα της κωμωδίας και τους μετατρέπει σε φιγούρες καταραμένου καλλιτέχνη
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- kongrosian
για αριστερούς τους κόβω όλους αυτούς.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 03 Αύγ 2024, 00:52 Οι αγαπημένοι μου είναι οι κωμικοί που τους διαποτίζει η ματαιότητα της κωμωδίας και τους μετατρέπει σε φιγούρες καταραμένου καλλιτέχνη
Το να παραθέτει το νικ μου (έτσι στο άκυρο) το θεωρώ ως πρό(σ)κληση, οπότε ναι, θα πετάγομαι όποτε μου έρθει.kongrosian έγραψε: 03 Αύγ 2024, 00:50τι πετάγεσαι εσύ; δεν το έβαλε για σένα. για μένα το έβαλε.aLiCat έγραψε: 03 Αύγ 2024, 00:48Λίγο στην αρχή είδα, δεν μου άρεσε. Παρέκαμψα, πήγα παρακάτω, ούτε εκεί μου άρεσε.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 03 Αύγ 2024, 00:35
γενικά έχει καταντήσει αηδία με τους σταντ απ κομιντιανς, εξαπλώνονται αναίτια σαν τα τατού
αυτό θα σου αρέσει, είναι γυρισμένο στον αντίστοιχο Πιτ της Αθήνας.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- kongrosian
πετάχτηκες επειδή σε έκανε mention, όχι όποτε σου ήρθε.aLiCat έγραψε: 03 Αύγ 2024, 01:06Το να παραθέτει το νικ μου (έτσι στο άκυρο) το θεωρώ ως πρό(σ)κληση, οπότε ναι, θα πετάγομαι όποτε μου έρθει.kongrosian έγραψε: 03 Αύγ 2024, 00:50τι πετάγεσαι εσύ; δεν το έβαλε για σένα. για μένα το έβαλε.aLiCat έγραψε: 03 Αύγ 2024, 00:48
Λίγο στην αρχή είδα, δεν μου άρεσε. Παρέκαμψα, πήγα παρακάτω, ούτε εκεί μου άρεσε.![]()
![]()
kongrosian έγραψε: 03 Αύγ 2024, 01:10πετάχτηκες επειδή σε έκανε mention, όχι όποτε σου ήρθε.aLiCat έγραψε: 03 Αύγ 2024, 01:06Το να παραθέτει το νικ μου (έτσι στο άκυρο) το θεωρώ ως πρό(σ)κληση, οπότε ναι, θα πετάγομαι όποτε μου έρθει.![]()
![]()
(καλύτερα τώρα;)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
40:00 και μετά σπέρνει, αλλά είναι κανονικός ηθοποιός όχι ποζέριaLiCat έγραψε: 03 Αύγ 2024, 00:48
Λίγο στην αρχή είδα, δεν μου άρεσε. Παρέκαμψα, πήγα παρακάτω, ούτε εκεί μου άρεσε.![]()
1:05:26 & 1:09:10 , 1:10:35 τα αγαπημένα μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος λαθρολάγνο κουρκουμπίνι την 03 Αύγ 2024, 01:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καλά αυτο με τα κομμωτήρια ήταν απο τα τοπ5 του. Τι να σχολιάσεις απο 'κει, το "κριάρι κρούτο", τη μίμηση του Προύσαλη καλύτερα και απο τον ιδιο τον Προύσαλη, άσ'τα να πάνε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και τα ποντκαστς με Πέσκε, Καρατζιοβαλή και Τσομπόνη ηταν τρομερά. Τρομερός χαρακτηρας και ο Καρατζιοβαλής, ελπίζω να επιστρέψει ξανα κάποτε.Ερμής έγραψε: 03 Αύγ 2024, 00:16Δες τα υπόλοιπα βίντεο που παριστάνει τον πεσκεση και θα λιώσεις. Και δες και τα πρώτα του με τίτλους "πάρε πέντε".ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 00:13Ναι, θα τα δω σιγά σιγά. Απλώς τώρα είδα αυτά της τελευταίας σελίδας.Fata_Morgana έγραψε: 03 Αύγ 2024, 00:03
Δες και τα βίντεο για τη ταβερνα, Πάσχα στο χωριο, διακοπές στο χωριό κτλ
Στο ίδιο στυλ, μου αρέσει και ο Παρασκευάς.
Ο άνθρωπος δεν υπάρχει.
Ο Τσουβελας μου αρεσει. Οι περισσοτεροι ομως στο stand up εχουν υιοθετησει τις εκφρασεις, το στησιμο και ακομα χειροτερα τον τροπο με τον οποιο μιλιεται η Αγγλικη, τα περασματα ηχου που κανει, τα κενα, τα γεμισματα και καποιες φορες μεταφραζουν ακομα και τους ιδιωματισμους, σε σημειο που πολλες φορες μου δινουν την αισθηση οτι παρακολουθω μεταγλωτισμενη ταινια της disney, μοιαζουν σαν τουριστες που ξερουν τελεια Ελληνικα. Μου βγαζουν κατι απο το βασιλια των λιονταριων οπως τον ειδα πιτσιρικας και αυτο ειναι, εκει τελειωνουν ολα. Ο Τσουβελας ομως που ειναι κορυφαιος μιμος, εχει φοβερη αντιληψη καθε εκφραστικης λεπτομερειας, δεν πεφτει σε τετοια σφαλματα.
Γιατί ο Κουραμιδας;vantono έγραψε: 03 Αύγ 2024, 01:41Και τα ποντκαστς με Πέσκε, Καρατζιοβαλή και Τσομπόνη ηταν τρομερά. Τρομερός χαρακτηρας και ο Καρατζιοβαλής, ελπίζω να επιστρέψει ξανα κάποτε.Ερμής έγραψε: 03 Αύγ 2024, 00:16Δες τα υπόλοιπα βίντεο που παριστάνει τον πεσκεση και θα λιώσεις. Και δες και τα πρώτα του με τίτλους "πάρε πέντε".ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 00:13
Ναι, θα τα δω σιγά σιγά. Απλώς τώρα είδα αυτά της τελευταίας σελίδας.
Στο ίδιο στυλ, μου αρέσει και ο Παρασκευάς.
Ο άνθρωπος δεν υπάρχει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- kongrosian
aLiCat έγραψε: 03 Αύγ 2024, 01:15kongrosian έγραψε: 03 Αύγ 2024, 01:10πετάχτηκες επειδή σε έκανε mention, όχι όποτε σου ήρθε.aLiCat έγραψε: 03 Αύγ 2024, 01:06
Το να παραθέτει το νικ μου (έτσι στο άκυρο) το θεωρώ ως πρό(σ)κληση, οπότε ναι, θα πετάγομαι όποτε μου έρθει.![]()
![]()
δεν πετάγομαι ΟΛΕΣ τις φορές που με κάνει μένσιον, αλλά ΚΑΠΟΙΕΣ φορές που μου έρχεται.
(καλύτερα τώρα;)![]()

Έκλαψα εκεί που έκανε τον στραβοστομη Προυσαληvantono έγραψε: 03 Αύγ 2024, 01:39Καλά αυτο με τα κομμωτήρια ήταν απο τα τοπ5 του. Τι να σχολιάσεις απο 'κει, το "κριάρι κρούτο", τη μίμηση του Προύσαλη καλύτερα και απο τον ιδιο τον Προύσαλη, άσ'τα να πάνε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν θυμάμαι σε ποιο βίντεο, αλλά τραγουδάει txc με φωνή Αλέφαντου 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.